2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

nişanlın çok haklı canımm gideceği için vakit geçirmek istiyo senle..ama baban burda biraz haksız gibi sonuçta nişanlısınız gezmek te hakkınız yanii..bu konuda annene iş düşüyo canımm babanı bi şekilde alıştırması lazımm bu duruma

Hayırlı Cumalar hepinize
Hayırlı cumalar canım
dimi yaa bi anlasalar
Evet canım

Çok zor edam Rabbim kolaylık versin hem ağlarım hem giderim oluyor gerçekten

canım bu konuda yorum yapıcam ama ne kadar dogru olur bilmiyorum cünkü ben hic bu duruma düşmedim cocuk yasta calısmaya basladıgım için daha bir özgür oldum sanırım ben cıkıyorum anne yada baba şuraya gidiyorum bi istediginiz varmı diye sorarım ve gec kalma cevabını alırım gittigim yerleride kücüklügümden beri bilirler..diyelim bi arkadasımın arkadaslarıyla tanıstım ve hosuma gitmedi o arkadaslıkları eve gelir bugün böyle böyle oldu .. ile arkadaslıgımı bitirdim derim yani kötü birsey varsa onların müdahalesine gerek kalmamıstır bu yüzdende belkide rahatım bu konuda :26:kesinlikle sen kötü birsey yaptın demiyorum...
bana görede evlenme yasına gelmiş bir kızın babam izin vermedi diye vden cıkamaması tuhaf geliyor ama yukarıda yazdıgım gibi ben rahat oldugumdan belkide bu konuda öyle geliyor
ben erkek olsam cidden cıldırırdım
nişanlın kesinlikle haklı bende netice arac kullanıyor ve oturup konusmakla birlikte birşeyler yapmakla aynı olmaz kesinlikle..düşün aynı iş yerinde calısıpta haftasonu yine bulusanlar var
ve ben erkek olsam nişanlım bana anneme söyle dese daha cok sinir olurdum cünkü ben el ogluyum birsey demem dogru olmaz kötü olurum ne gerek var nişanlım zaten halleder derim :44: bence güzelce konus baktın olmuyo hazırlan anne ben cıkıyorum birazdan dönerim öpüyorum canım annecim vs de cık
bak tekrar diyim kuzum ben böyle diyorum ama bu sefer sen benim gibi davranırsında ters teperse o yüzden bakma sen bana :26: bu konuda seni anlamam cok zor malesef

Nişanlım haklı canım ben ona haksız demiyorum ama bana bu kadar baskı yapması ve beni üzmesi kırıcı. Sonuçta ben uğraşmıyo değilim uğraşıyorum ama oda anlasın beni.

Babamda şöyle söyliyim onlarda böyle gezme falan çok fazla olmazmış daha doğrusu nişanlı kız bekletilmezmiş. Bizde istemedik beklemeyi ama askerlik engel oldu. Annemde zavallım arada kalıyor benim gibi Onada üzülüyorum sonra babamla kötü oluyolar Yine çok şükür çok katı değiller görüşmemiz gezmemiz için. Nişanımız için her detayına kadar biz gittik yaptık nişanlımla. İzin vermeseler o zamanda vermezlerdi ama bende nişanlıma şundan kızıyorum. Biraz özlem olsun. Sabah akşam görüyoruz birbirimizi bende bir bayanım az kendime vakit ayırayım aileme vakit ayırayım. Çeyizlerini şimdi yapma ben gidince yap diyo :26:

Bende dedim hepsi maddiyata bakıyor sonra ben sıkışıcam :26:

anlıyorum canımm ama nişanlını da anla askere gidicek ve şimdiden o psikolojiye girmiş bence..seni özliycek sonuçta şimdiden hasret gidermek istiyor..ama tartışmak yerine anlayışlı olmasını rica et arada kaldını söyle mesela bence

Bu konuda sadece ben böyle değilim canım. Aile yapımız böyle. Abimde annemde babamda. Hepimizin birbirimizden haberi vardır. Katı kurallar yoktur ailemizde olsa beni Kırşehire hiç ama hiç bilmediğim bir şehire okumaya bile göndermezdi babam. Sadece kendi kız kardeşlerinden gördüklerinden dolayı fazlasıyla üstümüze düşüyor. Bu saatten sonra çevreye bu çağa ayak uydurmasını sağlayamayız sanırım. 50 yaşında babam ama düşünce yapısı olarak gayet moderndir yeri geldiğinde. Ama çevresindeki gördüklerinden ötürü müdür yoksa istanbulda yaşadığımız için midir bilemiyorum bu durum.

Ben nişanlıma kesinlikle haksız demiyorum. Oda çok haklı ama benim 6 yıldır böyle olduğumu biliyor. Şimdi verdiği tepkiye anlam veremiyorum. :26:

Hepsini söyledim desem :26:

Diyorum ki bu hafta anneme vakit ayırsam haftaya söylediğin yere gitsek diyorum. Neden diyor. Dedim annem böyle böyle bir yer var çeyizim için bişeyler bakalım dedi diyorum. Haftaya baksanız olmaz mı ki diyor. Acelesi var mı. Ben buna sinirleniyorum. Bu hafta buluşsak haftaya da dicek ki yine buluşalım. Ya ben aileme bile vakit ayıramıyorum. Ayırdığım zaman sıkıntı yaratıyo benimle vakit geçirseydin diyo. Ben gittikten sonra çeyizlerine başla diyo :26:

aramıza hoşgeldinn tarih belli mi canım sizin..kendini tanıt istersen tanışalımm

Hoşbuldum teşekkür ederimm Tarihimiz henüz belli değil hayırlısı olsun :26: Alanya'da yaşıyorum Allah kısmet ederse Hatay'a gelin gideceğim 19 Yaşındayım aynı zamanda üniv. hazırlanıyorum 2 gün sonra sınava giricem inşallah güzel geçer :18: Aslen hataylıyım zaten memleketime gelin gideceğim inşallah

üzme kendini canımm o gidene kadar durumu idare etmeye çalış..gideceği tarih belli mi?

hayırlısı olsunn canımm..Allah tamamına erdirsin..sınavda başarılarr

üzme kendini canımm o gidene kadar durumu idare etmeye çalış..gideceği tarih belli mi?

Evet belli canım 4 mayıs. Ama yol izni falan verirlerse 1-2 sonrası olabilir. Nisanda belli olacak nereye gideceği :26:

Canım ben yeniyim bu topikte ama okuduğum kadarıyla nisanlin askere gidecek ve bende asker nisanlisiyin onlarin psikolojisini çok iyi bilirim biraz onun isteğine uyarsan iyi oluyor çünkü gitme ayrilma durumu çook etkiliyor onları

Evet belli canım 4 mayıs. Ama yol izni falan verirlerse 1-2 sonrası olabilir. Nisanda belli olacak nereye gideceği :26:

inşallah iyi biyer çıkar..ama dediğim gibi asker psikolojisi çok farklı onları anlamamız gerekiyor..Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin inşallah..

Elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum. Bende ailemden 2 yıl uzakta durdum ve 3 ayda bir geliyordum evime. Hem yolum uzak hemde çok vaktim olmuyordu okul nedeniyle. Daha öncede uzak kaldık yani. Ama ben onun gibi kırıcı olmadım. Hemde çok yalnız kaldığım ve tek bir insan bile tanımadığım bir şehirdi. Ve ben insan içine çıktım. Onun öyle bir zorunluluğu yok. Askeriye duracak. Bilmiyorum ben bu konuda biraz bencil mi davranıyorum :26:

Bende çok sıkıldım bu durumdan ve askere gitmeden illa nişanlanalım diye direten kendisiydi. Bu şekilde olması için mi diretti. Madem bu kadar sorun edecekti neden zamanında gitmedi askerine. O kadar yalvarmalarıma rağmen 2 yıl okulu uzattı.. Off neyse girmiycem bu konulara yeterince doluyum sanırım

Ben ona fazlasıyla anlayış gösteriyorum. Ama ne derece bunun değeri biliniyor orası tartışılır :26:

inşallah iyi biyer çıkar..ama dediğim gibi asker psikolojisi çok farklı onları anlamamız gerekiyor..Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin inşallah..

İnşallah canım hayırlısıyla gidip gelsin duamız o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…