Nerden başlıycam bilmiyorum içim o kadar sıkıldı ki artık
Bu zamana kadar ben nereye gitsem anneminde babamında haberi olmuştur hep. İzin vermedikleri yerlere de gitmemişimdir. Neyse öyle böyle derken büyüdük işte şimdi 22 yaşındayım eylülde 23 olacağım ama ailem hala daha aynı. Yani en ufak bir yere gitsem izin alıyorum biliyolar. Hem annem hem babam. 4 aydırda nişanlıyım ve nişanlımla 6 yıllık birlikteliğimiz var bu durumuda çok çok iyi biliyor. Ama oda mayısta askere gideceği için artık sorun haline getirdi bu olayı. Babam sürekli gezmemizi istemez. Elalem laf eder diyeElalem için yaşıyoruz sanki
Neyse konuya geleyim zaten uzattım epey. Nişanlım her sabah ve akşam beni evden alır ve beraber işe gideriz. Buna rağmen her hafta sonu bişeyler yapmak istiyor. Sabah akşam görüşmek yetmiyormuş ona. Bende diyorum ki arada kalmak istemiyorum. Nereye gitmek istiyosan anneme söyle izin al gidelim. Ben söylediğimde bana sürekli çok gezmeyin kızım baban sevmiyor böyle şeyleri biliyosun der. E tabi benimde moral 0 olur. Sonra başlarım ağlamaya
Çünkü neredeyse hiç gezmem ve tek yaptığım sabah işe gelip akşam eve gitmek. Onun dışında çokta bir aktivitem yoktur. Sanırım olmadığı içinde ailem buna alıştı ve şimdi dışarı çıkma isteklerimde onlara tuhaf geliyor
Nişanlımda askere gidicem vakit geçirelim diyor. Onada hak veriyorum ama olan bana oluyor. Ben üzülüyorum ben arada kalıyorum ve yine ağlayan ben oluyorum
Hayırlı cumalar canımHayırlı Cumalar hepinize
Evet canımdimi yaa bi anlasalar
ben geldim kızlarrrr nasılsınız
asagıda seh_tim i gördüm ne yaptın canım eve badanaya falan basladınız mı ? hazırlıklar nasıl
kızlarrrr tek duygusal bizim ev anlasıldı..kahvaltıda babam bişey dedi sonra benim gözümden yas geldi annem sustu kafasını egdi babamsa gözleri doldu neyse ben camiye gidiyorum dedi cıktı bende hem mutfagı toparladım hemde agladım..ferhat göçerin şarkısını içimden söyleyerek..evlendiginnn adam seni benim gibi korur muhem giderim hem aglarım
Nerden başlıycam bilmiyorum içim o kadar sıkıldı ki artık
Bu zamana kadar ben nereye gitsem anneminde babamında haberi olmuştur hep. İzin vermedikleri yerlere de gitmemişimdir. Neyse öyle böyle derken büyüdük işte şimdi 22 yaşındayım eylülde 23 olacağım ama ailem hala daha aynı. Yani en ufak bir yere gitsem izin alıyorum biliyolar. Hem annem hem babam. 4 aydırda nişanlıyım ve nişanlımla 6 yıllık birlikteliğimiz var bu durumuda çok çok iyi biliyor. Ama oda mayısta askere gideceği için artık sorun haline getirdi bu olayı. Babam sürekli gezmemizi istemez. Elalem laf eder diyeElalem için yaşıyoruz sanki
Neyse konuya geleyim zaten uzattım epey. Nişanlım her sabah ve akşam beni evden alır ve beraber işe gideriz. Buna rağmen her hafta sonu bişeyler yapmak istiyor. Sabah akşam görüşmek yetmiyormuş ona. Bende diyorum ki arada kalmak istemiyorum. Nereye gitmek istiyosan anneme söyle izin al gidelim. Ben söylediğimde bana sürekli çok gezmeyin kızım baban sevmiyor böyle şeyleri biliyosun der. E tabi benimde moral 0 olur. Sonra başlarım ağlamaya
Çünkü neredeyse hiç gezmem ve tek yaptığım sabah işe gelip akşam eve gitmek. Onun dışında çokta bir aktivitem yoktur. Sanırım olmadığı içinde ailem buna alıştı ve şimdi dışarı çıkma isteklerimde onlara tuhaf geliyor
Nişanlımda askere gidicem vakit geçirelim diyor. Onada hak veriyorum ama olan bana oluyor. Ben üzülüyorum ben arada kalıyorum ve yine ağlayan ben oluyorum
nişanlın çok haklı canımm gideceği için vakit geçirmek istiyo senle..ama baban burda biraz haksız gibi sonuçta nişanlısınız gezmek te hakkınız yanii..bu konuda annene iş düşüyo canımm babanı bi şekilde alıştırması lazımm bu duruma
Beni de aranıza alınnn amaaa
Nişanlım haklı canım ben ona haksız demiyorum ama bana bu kadar baskı yapması ve beni üzmesi kırıcı. Sonuçta ben uğraşmıyo değilim uğraşıyorum ama oda anlasın beni.
Babamda şöyle söyliyim onlarda böyle gezme falan çok fazla olmazmış daha doğrusu nişanlı kız bekletilmezmiş. Bizde istemedik beklemeyi ama askerlik engel oldu. Annemde zavallım arada kalıyor benim gibiOnada üzülüyorum sonra babamla kötü oluyolar Yine çok şükür çok katı değiller görüşmemiz gezmemiz için. Nişanımız için her detayına kadar biz gittik yaptık nişanlımla. İzin vermeseler o zamanda vermezlerdi ama bende nişanlıma şundan kızıyorum. Biraz özlem olsun. Sabah akşam görüyoruz birbirimizi bende bir bayanım az kendime vakit ayırayım aileme vakit ayırayım. Çeyizlerini şimdi yapma ben gidince yap diyo :26:
Bende dedim hepsi maddiyata bakıyor sonra ben sıkışıcam :26:
canım bu konuda yorum yapıcam ama ne kadar dogru olur bilmiyorum cünkü ben hic bu duruma düşmedim cocuk yasta calısmaya basladıgım için daha bir özgür oldum sanırım ben cıkıyorum anne yada baba şuraya gidiyorum bi istediginiz varmı diye sorarım ve gec kalma cevabını alırım gittigim yerleride kücüklügümden beri bilirler..diyelim bi arkadasımın arkadaslarıyla tanıstım ve hosuma gitmedi o arkadaslıkları eve gelir bugün böyle böyle oldu .. ile arkadaslıgımı bitirdim derim yani kötü birsey varsa onların müdahalesine gerek kalmamıstır bu yüzdende belkide rahatım bu konuda :26:kesinlikle sen kötü birsey yaptın demiyorum...
bana görede evlenme yasına gelmiş bir kızın babam izin vermedi diye vden cıkamaması tuhaf geliyor ama yukarıda yazdıgım gibi ben rahat oldugumdan belkide bu konuda öyle geliyor
ben erkek olsam cidden cıldırırdım
nişanlın kesinlikle haklı bende netice arac kullanıyor ve oturup konusmakla birlikte birşeyler yapmakla aynı olmaz kesinlikle..düşün aynı iş yerinde calısıpta haftasonu yine bulusanlar var
ve ben erkek olsam nişanlım bana anneme söyle dese daha cok sinir olurdum cünkü ben el ogluyum birsey demem dogru olmaz kötü olurum ne gerek var nişanlım zaten halleder derim :44: bence güzelce konus baktın olmuyo hazırlan anne ben cıkıyorum birazdan dönerim öpüyorum canım annecim vs de cık
bak tekrar diyim kuzum ben böyle diyorum ama bu sefer sen benim gibi davranırsında ters teperse o yüzden bakma sen bana :26: bu konuda seni anlamam cok zor malesef
anlıyorum canımm ama nişanlını da anla askere gidicek ve şimdiden o psikolojiye girmiş bence..seni özliycek sonuçta şimdiden hasret gidermek istiyor..ama tartışmak yerine anlayışlı olmasını rica et arada kaldını söyle mesela bence
aramıza hoşgeldinntarih belli mi canım sizin..kendini tanıt istersen tanışalımm
Hayırlı cumalar gelin adayı arkadaşlar
Hepsini söyledim desem :26:
Diyorum ki bu hafta anneme vakit ayırsam haftaya söylediğin yere gitsek diyorum. Neden diyor. Dedim annem böyle böyle bir yer var çeyizim için bişeyler bakalım dedi diyorum. Haftaya baksanız olmaz mı ki diyor. Acelesi var mı. Ben buna sinirleniyorum. Bu hafta buluşsak haftaya da dicek ki yine buluşalım. Ya ben aileme bile vakit ayıramıyorum. Ayırdığım zaman sıkıntı yaratıyo benimle vakit geçirseydin diyo. Ben gittikten sonra çeyizlerine başla diyo :26:
Hoşbuldum teşekkür ederimmTarihimiz henüz belli değil hayırlısı olsun :26: Alanya'da yaşıyorum Allah kısmet ederse Hatay'a gelin gideceğim 19 Yaşındayım aynı zamanda üniv. hazırlanıyorum 2 gün sonra sınava giricem inşallah güzel geçer :18: Aslen hataylıyım zaten memleketime gelin gideceğim inşallah
üzme kendini canımm o gidene kadar durumu idare etmeye çalış..gideceği tarih belli mi?
Hepsini söyledim desem :26:
Diyorum ki bu hafta anneme vakit ayırsam haftaya söylediğin yere gitsek diyorum. Neden diyor. Dedim annem böyle böyle bir yer var çeyizim için bişeyler bakalım dedi diyorum. Haftaya baksanız olmaz mı ki diyor. Acelesi var mı. Ben buna sinirleniyorum. Bu hafta buluşsak haftaya da dicek ki yine buluşalım. Ya ben aileme bile vakit ayıramıyorum. Ayırdığım zaman sıkıntı yaratıyo benimle vakit geçirseydin diyo. Ben gittikten sonra çeyizlerine başla diyo :26:
hayırlısı olsunn canımm..Allah tamamına erdirsin..sınavda başarılarr
Evet belli canım 4 mayıs. Ama yol izni falan verirlerse 1-2 sonrası olabilir. Nisanda belli olacak nereye gideceği :26:
Canım ben yeniyim bu topikte ama okuduğum kadarıyla nisanlin askere gidecek ve bende asker nisanlisiyin onlarin psikolojisini çok iyi bilirim biraz onun isteğine uyarsan iyi oluyor çünkü gitme ayrilma durumu çook etkiliyor onları
inşallah iyi biyer çıkar..ama dediğim gibi asker psikolojisi çok farklı onları anlamamız gerekiyor..Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?