2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Üzme kendini canim . Nisanli olmak iyidir ama

ayy memnun kalmazmıyımm bayıldım canım yaa çok güzel olmuştu herkeste çok beğendii gelinliğimi giyip o ayakkabılarla fotograf çektirmek için sabırsızlanıyorum facedenmi yazdın sen

evet canım faceden yazdım orda aktif çünkü

Verirsin canımcım düğüne kadar rahat kendini 25 diye kısıtlama ayrıca daha çok stresin olacak istesende yiyemiyeceksin bence
25 gün sonra nikah varyya canım ondan göbekli olmim dedim kendi kendime de kilo gidio göbek gitmiyo

aa canım kaç kilo verdin bende kilo vermeye calısıyorumda bide gelinliğini kilo verdiğinde nasıl yapıcan bol gelmezmi :26:
canım çok değil verdiğim nişanda 70tim şimdi ise 65.1 oldum amacım düğüne kadar 59u görebilmek

ah kuzum karışmıyorum naparsa yapsın sabahki konuşmadan sonra takılmicam kendime gelmem lazım benim de

aslında sizin durum cok daha iyi ne güzel ya annen ceyizi tek basınamı yerleştireceksin diye trip yapmıyor ben anneme bunu dedigimde triplere giriyo yengen gelmeyecekmi diye bir baslıyo masallah sonu gelmek bilmiyo

bize de günübirlik gelenler olur. ama asıl annemle ben halledicez canım.
ama gene de kendin yerlerini ayarlayıp yerleştirmen daha iyi tabi.

Canim sen de haklisin sonucta insan ailesine de hayir diyemiyor
Ben de hem yasim geregi hem de aile yapim geregi hic kisitlanmadim istedigim gibi gezdim tozdum canim ne istiyorsa yapildi ailemin tek cocuguyum diye ama her zaman da her turlu sorumlulugumu bildim su anda bile oyleyim evlenince de oyle olacak
Mesela her cumartesi gunumu anneme ayiririm bu durum asla degismez evlensem de sonucta esim de calisiyor olacak o esnada ben de annemle ilgilenecegim hangi gun hangi saatte nerede olmam gerekiyorsa orada olmusumdur
Erkek arkadas ve nisanli mevzularida da ben de aileler gibi dusunuyorum isteyen geri kafali desin ama ben boyleyim
Ben cocugumu yetistirecegim sonra cani her istediginde cikip cikip gezecek yok bence oyle bir ozgurlukzaten her ailede de bir duzen biz nizam var tabiiki aile izin vermiyorsa veya izin vermeye gerek yok cikilmasindan hoslanmiyorlarsa onlara uymak gerekiyor benim sahsi gorusum cunku onlarla ayni evde yasiyorsun senden onlar sorumlu her dakika caninin istedigini yapamaz kimse dusunmek lazim mesela annen baban da cani her istediginde disari cikip istedigi saatte eve gelse olur mu olmaz sonucta arti sevgililer nisanlilar da surekli gezip tozunca gercekten bikiyorlar birbirlerinden bazi seyleri de evlilige saklamak lazim ki gezip tozmak da bunlardan biri
Anne baba oldugumuzda onlarin bizi ne kadar korumaya calistigini anlayacagiz sanirim
Biraz sert olmustur belki dusuncelerim kizlar ama ben buradaki cogu arkadasin ablasi yasindayim kimseyi kirmak incitmek ve laf sokmak icin de soylemiyorum beni yanlis anlamayin sadece kendinizi ailelerinizin yerine koyup ona gore karar verin

Sporunu göbecik kısmına doğru ağırlık versen kuzum

öyle yapmaya çalışıyorum da göbek büyük olunca zorlanıyorum çabuk pes ediyorum ikinci provam gelmeden 1 kilodan fazla vermiş olmama ayrıca sevindim nerden gitti bilinmez ama ölçülerde oynama olur elbet dimi

Geri kafalılık değil canım bu bence koruma hissi tamamen. Çevreye karşı bu şekilde önlem almak gibi birşey. Bende nişanlıma diyorum sonuçta gitmek istediğimiz bir yer olunca izin veriyolar o kadarda katı kurallı değiller sonuçta. Ama bu her hafta her hafta tekrarlanırsa bu sefer iş başkalaşır babam için. Der ki o zaman yap düğününü istediğin gibi gez toz. Beni ilgilendirmez der. Ama şuan ailemin yanında bir nevi hatta annemle babama göre tamamen öyle "misafirim". Nişanlandım sonuçta. Her ne kadar ailemde olsa yarın öbür gün evlenip o yuvadan gideceğim için herşeyime dikkat ediliyor yediğimden içtiğimden sağlığıma varana kadar. Tek istekleri laf duymamak. Bu her anne babanın isteğidir bence. Evladının evlenmeden öncede sonrada mutlu olduğunu görmek ve bilmek.

Biraz daha sabretmesini istiyorum ben. Zaten askerden gelince kısa bir süre hazırlık olacak o zaman zarfını anlayamayacağız bile koşuşturmadan dolayı. Ondan sonrada tamamen seninim zaten diyorum. İstediğimiz yere gidelim gezelim istediğimizi yapalım kim ne karışır. Biz kazanıyoruz bizim evimiz bizim ihtiyaçlarımız. Bende hasretim hasret değilim demiyorum ama beni doğup büyüten, yediğim önümde yemediğim arkamda, her istediğimin olduğu, gözümden bir damla yaşın bile akıtılmasına dayanamayan ailemide üzecek birşey yapmak istemiyorum. Onlarında bu zamana kadar tek istekleri evlatlarının mürüvvetini görmektir. Alınlarının akıyla beni o evden gelin çıkarmaktır. Bizim mutluluğumuzla mutlu olmaktır.

Dediğin gibi bizde çoluk çocuk sahibi olduğumuzda anlayacağız bunları. :26:

Kesinlikle yerden goge kadar haklisin canim
Surekli hale gdiginde o zaman kiyin nikahinizi evlenin der her anne baba
Herseyin bir dozu bir siniri var ki bizler de bunu ve sorumluluklarimizi bilmek zorundayiz
Senin gibi olgun dusunebilen gencler oldugunu gormek cok hos gercekten

Oynarlar canım neden oynamasınlar çok birşeyin yoktur kesin sadece süper görünmek istemenden bunlar

Çok çok haklısın kuzum sabretmesini bilmeli

Teşekkür ederim canım benim

Benimle aynı düşüncede birini bulmakta gerçekten güzel Acaba ben mi çok geri kafalı gibi düşünüyordum diyorum. Ama benim büyüğüm olarak hak verdin beni mutlu etti

Bu süreçte ne olursa olsun sabır istiyorum sadece Rabbimden

Son düzenleme:

Oynarlar canım neden oynamasınlar çok birşeyin yoktur kesin sadece süper görünmek istemenden bunlar

Çok çok haklısın kuzum sabretmesini bilmeli

Nehirnilimm çok sağol kuzumm

En büyük desteği sizlerden almak bana huzur veriyor Sizlerde olmasanız

ne güzel anlattın cnm birde beni dinle bana ne diceksin inan artık ailemmi haklı yoksa benmi bilemiyorum düğünümüze 2 bucuk ay kalmış babm 2 haftada 1 yazlıga gidelim diyip duruyor gidilmiyen haftanın pazar günü öğln 1 den aksam 4 yada 5 e kadar izin ne yaprsak yapıyoruz o yazlıga gidilmiyen haftalarda bazen çıkabiliyoruz izin vermesine göre izin vermezse yok nişanlımın kuzeni evleniyor bu hafta sonu gidemiyorum çagırdılar kayınvalidemler umreden geldi dün bi Allah kabul etsin hoş geldine gitmeden yazlıga gdiiyoruz telefonla hoş geldin dedi babm okadar nnişanlım tmm peki diyor kırılıyor güceniyor belli etmemeye çalışıyor ama nereye kadar böle sakinliğini sürdürück bilmiyorum çok bunaldım bu durumdn ortada hiç bişeyde yok ne ev var ne mobilya yok hafta içi çalışıyoruz hafta içide izin yok şimdi sence babmlarmı haklı yoksa bende anormllik yok yani yorumunu bekliyorum

Allah insallah en guzel sekilde sizi birbirinize kavusturur
Ben israrla canim ister cikar gider gezerim ivir zivir diyenlere soyluyorum hadi anne baba evinde yapabildiniz yarin o gittiginiz koca oyle bir yuzunuze vurur ki geldin gezdin benimle ailen izin vermeseydi der tum erkekler yapar bunu sonucta bu toplum ataerkil duzen yapacak birsey yok
Hicbir koca evi de baba evinden rahat degildir bunu unutmamak lazim en buyuk ozgurluk baba evindekidir
Asla geri kafalilik degil canim rahat ol bu modernligin ta kendisi herkes kendinden ve ailesinden mesul olmak zorunda

Son düzenleme:

bence de aynen öyle..

Nehirnilimm çok sağol kuzumm

En büyük desteği sizlerden almak bana huzur veriyor Sizlerde olmasanız
Canım bu topik bu yüzden var değilmi

Canım kesinlikle sen normalsin Babanlarda bir tuhaflık var:44:

Canım bu topik bu yüzden var değilmi

Canım kesinlikle sen normalsin Babanlarda bir tuhaflık var:44:

son zamanlarım onları bi lafımla kırmıyayım diyorum böle sinirliyken öfkeliyken agzımdn çıkanı kulagım duymuyor o derece yani kırılmasınlr diyorum ama işte sabrımı zorluyorlr yazlıga gidiyoruz diye hafta sonu kardeslerimle plan yaptık orda gezip takılıcz mesela hani bu son zamnalarmızı güzel geçirelim diyorum ama onlar bu inceliğe karsılık sıkı denetim çok sıkıyorlr

bizimki beğenmiyor ama sana spor şart diyo şişman mıyım diyorumm ne alaka ben öyle mi dedim diyor o da bilmiyor ne olduğumu :26:

İnsan üzülür bu durumda haklısın canım inşallah anlarlar farkına varırlar yakın zamanda düğün olacağının
bizimki beğenmiyor ama sana spor şart diyo şişman mıyım diyorumm ne alaka ben öyle mi dedim diyor o da bilmiyor ne olduğumu :26:

Gerginlik geriyor bence iyice enişteyi canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…