2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iki gündür sohbete katılıyorum yorum yapıyorum sor soruyorum kimse tınlamıyor ya konu içinde grup mu oluşmuş kimse başkasına cevap vermiyor mu anlamıyorum ya bi daha bişey yazmıcam:99::99::113::113::113::113::100::100:

Konu dağılmasın diye olabilir kuzucumm

Sende hemen konuya balıklama dal

Hoş geldin canım benimm

71 kiloyum hadi hiç değilse 59u görsem gam yemem ama çok zorrr

Canım ben işyerinde yazılara denk geldikçe cevap vermeye çalışıyorum hoşgeldin aramıza

helal olsun valla bi pazarım var boşver sporu demiyosun

vaktin daraldı kolile bencede işi bitsin

e vermem lazım zayıflama topiğindeki tek gelin benim herkes benden iyi performans bekliyor bu hafta 1,5 kilo verceksin diyorlar bakalım veririm inşaAllah mutfak cam eşyalarım kolilendi tekstiller var havlu çarşaf ıvır zıvır işte

Amin canım benim inşallah Rabbim yardımcıları olsun İnşallah bakalım çok iş var yarın çok
aminnn aaminnn tatlım gezmeyle doldurun gününüzü canım çok ararsınız bu günleri
günaydın kızlarrr diyetmi yapıyosunuz napıyosunuz ben kaçırdım konuyu napıyosunuz bakıyımmm :)

evet canım şahsen ben yapıyorum düğüne az kaldı vermem gereken 5-6 kilom var onlarla uğraşıyorum işte su içmekten midem bulandı ya

aaa kaynamışsındır arada tatlım yok öyle gruplaşma bizde canımm

71 kiloyum hadi hiç değilse 59u görsem gam yemem ama çok zorrr

bende nişanlandığımda 70tim canım vermek iste yeterki veriyorsun bende çok sızlandım ama herşey boğazı tutmakla bitiyor kendine güven başarabilirsin benim en büyük problemim simit göbeğim işte onu vermek istiyorum nikahta giyeceğim elbiseyi öyle alim diyorum ama gitmeye pek niyeti yok göbişin

İnşallah

kolilemek bantlayıp yapıştırmak falan çok zevkli oluyor ablamın çeyizini yerleştirrkende her yer gazete , karton olmuştu

Benimde zayıflamam lasııımmmm :26:

Nişanıda nasıl olduysa kendiliğinden gitti kilolar biraz ama sonra aldım. Bende 71 kiloyum

ayy napıcaz kuzum biz yaaa 73,9 dum bi ara kendi cabalarımla indim bugunde nesfit aldım kırmızı meyveli bakalım öğle yemeğinde onu yicem

ayy canım inş verirsin sende

ayy napıcaz kuzum biz yaaa 73,9 dum bi ara kendi cabalarımla indim bugunde nesfit aldım kırmızı meyveli bakalım öğle yemeğinde onu yicem

ayy canım inş verirsin sende

Off çalıştığım yerde de kızlar nesfit yiyor bende sevdim ama sabahları tatlı bişey yiyemem ki ben Midemi bulandırıyor

İşin en komik tarafıda estetik merkezinde çalışıyorum ve birden fazla zayıflama türleri var

Ama en iyisi sağlıklı kilo vermek.

Ben bir diyet ile 5 günde 3 kilo vermiştim

En kötü ihtimal onu yaparım yine

5 günde 3 kilo mu

nasıl bi diyet ki o?

bende 60 oldum

56 yı görmem lazım ama boğazımı tutamıyorummmmm

5 günde 3 kilo mu

nasıl bi diyet ki o?

bende 60 oldum

56 yı görmem lazım ama boğazımı tutamıyorummmmm

Aslında güzel bir diyet ben hiç mi hiç aç kalmadım diyebilirim. Protein ağırlıklı bir diyet. Adı Dukan Diyeti. Belki duymuşsunuzdur ama en büyük problemi yani benim bırakmama en büyük neden olan kabız olmamdı

Kabız olmak kaçınılmaz diyebilirim ama denemekte fayda var. En azından hedeflediğiniz kiloya rahat ulaşmanızı sağlar ama sonrasında çok dikkat etmeniz gerekir

Bende aksine çok yemem ama işim gereği sürekli oturarak çalışıyorum

Bunun çok fazla zararını gördüm

ya ben diyet yapamıyorum sorunum bu

2 gün sabrediyorum. 3. gün amaaaaaannn ye gitsin başka zaman verirsin diyorum bende irade sıfır.

bende masabaşıyım. bu kilo veremememde başlı başına bir dezavantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…