Canim napiyorsun konusamadik bir suredir :)
Rumuzunu tekrar bronz yalmayacak misin canim :)
İyiyim Lokumum benimmm sen nasılsın
Evet görüşemiyoruz epeydir :26:
şikayetçi değilim canımcım.ikisini de severek kullanıyordum zaten
Ben de iyiyim canim yaa bi hocamiz ek ders koydu dersim oglen mutlu deeelim
iki gündür sohbete katılıyorum yorum yapıyorum sor soruyorum kimse tınlamıyor ya konu içinde grup mu oluşmuş kimse başkasına cevap vermiyor mu anlamıyorum ya bi daha bişey yazmıcam:99::99::113::113::113::113::100::100:
15 kilo mu çok değil mi canım ya ben 6 kilo daha vesem yeter başka istemem her ne kadar ideal kilom 56 olsada 59a razıyımm kaç kilosun şuansen 4 ayda normal şartlarda veririsin zatenyeterki hareket kat normal yaşantına
iki gündür sohbete katılıyorum yorum yapıyorum sor soruyorum kimse tınlamıyor ya konu içinde grup mu oluşmuş kimse başkasına cevap vermiyor mu anlamıyorum ya bi daha bişey yazmıcam:99::99::113::113::113::113::100::100:
Ondan giremiyosun fasla demekki :26:
71 kiloyumhadi hiç değilse 59u görsem gam yemem ama çok zorrr
Sinavlar yaklasiyor canim o yuzden yaa simdi de bi selam vermek icin gelmistim opuyorum tatlim
helal olsun valla bi pazarım var boşver sporu demiyosun
vaktin daraldı kolile bencede işi bitsin
aminnn aaminnn tatlım gezmeyle doldurun gününüzü canım çok ararsınız bu günleriAmin canım benim inşallah Rabbim yardımcıları olsunİnşallah bakalım çok iş var yarın çok
günaydın kızlarrrdiyetmi yapıyosunuz napıyosunuz ben kaçırdım konuyu napıyosunuz bakıyımmm :)
71 kiloyumhadi hiç değilse 59u görsem gam yemem ama çok zorrr
aminnn aaminnn tatlım gezmeyle doldurun gününüzü canım çok ararsınız bu günleri
e vermem lazım zayıflama topiğindeki tek gelin benim herkes benden iyi performans bekliyor bu hafta 1,5 kilo verceksin diyorlar bakalım veririm inşaAllahmutfak cam eşyalarım kolilendi tekstiller var havlu çarşaf ıvır zıvır işte
evet canım şahsen ben yapıyorum düğüne az kaldı vermem gereken 5-6 kilom var onlarla uğraşıyorum işte su içmekten midem bulandı ya
aaa kaynamışsındır arada tatlım yok öyle gruplaşma bizde canımm
bende nişanlandığımda 70tim canım vermek iste yeterki veriyorsun bende çok sızlandım ama herşey boğazı tutmakla bitiyor kendine güven başarabilirsinbenim en büyük problemim simit göbeğim işte onu vermek istiyorum nikahta giyeceğim elbiseyi öyle alim diyorum ama gitmeye pek niyeti yok göbişin
Benimde zayıflamam lasııımmmm :26:
Nişanıda nasıl olduysa kendiliğinden gitti kilolar biraz ama sonra aldım. Bende 71 kiloyum
bende nişanlandığımda 70tim canım vermek iste yeterki veriyorsun bende çok sızlandım ama herşey boğazı tutmakla bitiyor kendine güven başarabilirsinbenim en büyük problemim simit göbeğim işte onu vermek istiyorum nikahta giyeceğim elbiseyi öyle alim diyorum ama gitmeye pek niyeti yok göbişin
ayy napıcaz kuzum biz yaaa73,9 dum bi ara kendi cabalarımla indim bugunde nesfit aldım kırmızı meyveli bakalım öğle yemeğinde onu yicem
ayy canım inş verirsin sende
Off çalıştığım yerde de kızlar nesfit yiyor bende sevdim ama sabahları tatlı bişey yiyemem ki benMidemi bulandırıyor
İşin en komik tarafıda estetik merkezinde çalışıyorum ve birden fazla zayıflama türleri var
Ama en iyisi sağlıklı kilo vermek.
Ben bir diyet ile 5 günde 3 kilo vermiştim
En kötü ihtimal onu yaparım yine
5 günde 3 kilo mu
nasıl bi diyet ki o?
bende 60 oldum
56 yı görmem lazım ama boğazımı tutamıyorummmmm
Aslında güzel bir diyet ben hiç mi hiç aç kalmadım diyebilirim. Protein ağırlıklı bir diyet. Adı Dukan Diyeti. Belki duymuşsunuzdur ama en büyük problemi yani benim bırakmama en büyük neden olan kabız olmamdı
Kabız olmak kaçınılmaz diyebilirim ama denemekte fayda var. En azından hedeflediğiniz kiloya rahat ulaşmanızı sağlar ama sonrasında çok dikkat etmeniz gerekir
Bende aksine çok yemem ama işim gereği sürekli oturarak çalışıyorum
Bunun çok fazla zararını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?