- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
İyiyim canım hafta sonu 4 tane bardak aldım topiğime ekledim gerçi model aynı rengi farklı ama bulamadım nette sanırım son parçayı kapmıştım zaten sadece 4 tane vardı
Günaydın canım mis gibi bir hava var nasılsın
naber fıstıkGünaydın boncuğum
Günaydın canlarımmm
Harika bir sabah, harika bir günn
Nasılsınız
Harikayım tatlımBahar geldi banada neşe geldi
İyiyim canım hafta sonu 4 tane bardak aldım topiğime ekledim gerçi model aynı rengi farklı ama bulamadım nette sanırım son parçayı kapmıştım zaten sadece 4 tane vardı
Günaydın canım mis gibi bir hava var nasılsın
hahhah çeyizci seni :))
ben daha misafir bardaklarımı bile almadım :) çoook eksiğim var çokk :)
naber fıstık
naber fıstık
selam canımm.
çok çok iyiiyim,sen nasılsın
Çok iyiyim canım. Bende dün sevdiceğimleydimAcıcık gezdikte
evet yaa içim açıldı benim de
Alırsın canım bende bardak hastalığı var 14 tane su-meşrubat bardağım,6 tane çay fincanım,12 tane kahve fincanım var Alıcam daha kafamda rahat 20 tane daha bardak almak var kahve bardağı şu kulplulardan uzun çok tarzlar sonra 12li su bardağı set halinde çıkarırım 6 lı cam çay fincanı varda var eksik bitmez bir dolabım bardak dolacak
İyiyim tatlışım sen nasılsın
Bizde gezdik azıcık canım yorgunluktan erkenden uyudum sen düşün azıcık gezmeyi
iyiym bende canım. güzel bi pazar geçrdimAlırsın canım bende bardak hastalığı var 14 tane su-meşrubat bardağım,6 tane çay fincanım,12 tane kahve fincanım var Alıcam daha kafamda rahat 20 tane daha bardak almak var kahve bardağı şu kulplulardan uzun çok tarzlar sonra 12li su bardağı set halinde çıkarırım 6 lı cam çay fincanı varda var eksik bitmez bir dolabım bardak dolacak
İyiyim tatlışım sen nasılsın
Bende çok çok iyiyimAy ne güzel bugün herkes musmutluu
iyiym bende canım. güzel bi pazar geçrdim
bibiğiiimmmm,özdileğe gittik dün
cupcakeli baharat tak.bulamadım ama günlük yemek takımı aldım
Fazlamı alıyorum diye bakıyorum ama bizim evdede çok bardak var misafir geldiğinde yetmiyor bileOff bende de bardak hastalığı var. Daha şimdiden 6 kişilik 3 takım çay takımım varSonrasını düşünemiyorum bile
Pazar günü dinlenemeyince işte pazartesi ölü gibi geliyorum işe
Acıcık kuzum boşver
Çalışıyoruz gezmekte hakkımız
iyiym bende canım. güzel bi pazar geçrdim
eklememmiiiiiiiiiiiiiAaaaa
Ne kadar güzel çok sevindim kuzummm.. Hayırlı günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah
Topikine ekledin mi bakıyım hemen
bi snraki pazarı iple çekiyorumFazlamı alıyorum diye bakıyorum ama bizim evdede çok bardak var misafir geldiğinde yetmiyor bile
Pazar günü dinlenemeyince işte pazartesi ölü gibi geliyorum işeCumartesileri öğleden sonra dinlenmeye çalışıyorum evde temizlik yaparak
Oh maşallah kuzum bende öyle
bi snraki pazarı iple çekiyorum
Fazlamı alıyorum diye bakıyorum ama bizim evdede çok bardak var misafir geldiğinde yetmiyor bile
Pazar günü dinlenemeyince işte pazartesi ölü gibi geliyorum işeCumartesileri öğleden sonra dinlenmeye çalışıyorum evde temizlik yaparak
Oh maşallah kuzum bende öyle
eklememmiiiiiiiiiiiii
amin tatlım,inş
bi snraki pazarı iple çekiyorum
canım nerden bulacaksınız tabiki o parayızamanımız az kaldı insan cok gergin oluyor o kadar iyi anlıyorum ki sizi..artık dügünlerden sonra sıkılıcaz gerilecek birsey kalmayacak sen sevin yinede kuzum sakın öyle deme hersey cok güzel olacak..
yok kuzum orada hic yoktugazi mahallesinden tuttuk küçükköye daha yakın yerde
Tabikide öyle canım kendim için zayıflıyorum sağlığım için ama bunu stres haline çok getireceğimi sanmıyorum en azından şimdilik
yaşla alakalı olduğunu düşünmüytorum ama genlerle alakalı oluyor daha çok.. gerçi evlendiğimde anneme çektiysem kilo alırım, babama çektiysem almam =)
birazda dikkat etmek gerekiyor çok abur cubur yemekten, dengesiz beslenmekten, atıştırmaktan oluyor kilolar...
bakalım bende ewlennce görcem inş aynı kalırım =)
Bende inşallah hafta sonu çabuk gelir ben cumartesiyi çekiyorum ama pazar evde dinleneceğim
günaydın veya tünaydınn gelinciklerimmm öperim hepinizi benn
canım sanırım kaynana evine taşınmicaz bizimki bize ev bakıyorum dedi o kadar sevindim ki Rabbim hayırlı bi ev çıkarsın karşımıza inşaAllahbizim yenibosna taraflarında bulmamız gerekiyor kuzum ondan daha pahalı sanırım 700e bulsak hemen tutcak moddayız
Rabbbim bana yardımcı olsun o zaman ben fena takmış durumdayım :18:
ay eski günlerime döneyim ben başka bişey istemiyorummbenim genler bozuk galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?