2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çıkarmaz dimi Oo sen şanslısın o zaman öyle olsaydı daha çok olurdu bendede Bende bugün tam bu dipteyim :100:

canımsınnn bende çok sevindim ve nişanlımla aram düzeldi biliyor musun o da ev yüzünden konuşmuyordu bugün bana sabah 5te msj attı dün hiç konuşmadık mesela bende evde oturdum nikah için şişerlerimi yaptım resmini çekip yolladım o da çok sevindi bizim için uğraşıyorum diye kayınbaba bulmuş bi tane ev bize oda bugün gidip bakcak güzelse beni de çağırcak yanına Rabbim duydu sesimi çok şükürr kilolarda gitsin biran önce istiyorum çünkü nikah elbisem biraz dar geliyor 38 beden aldım o bedene girmem lazımm normalde 40 bedenim kalmadı tekti diye aldım çok hoşuma gitti napim

Çıkarmaz dimi Oo sen şanslısın o zaman öyle olsaydı daha çok olurdu bendede Bende bugün tam bu dipteyim :100:

Aynen kuzum sorma babam bir getiriyor millete dağıttık ama çok ne fayda. Bide bizim evde yılda belki 1 bardak kırılır oda belki.

Çok çok sevindim kuzum. Rabbim senin o içten dualarına, o güzel yüreğine karşılık verdi

Allah daha mutlu etsin inşallah Nazarlardan saklası sizi

İnşallah ev olayınıda biran önce halledersiniz de güzelce, keyifle evine yerleşirsin

Hımm işin ucunda elbise var yani Onu bilmiyordum kuzum. O zaman dukan diyetiyle verebilirsin. Biraz sıkıntı yaratır ama dikkat edersin. Ama kesin veriliyor.

Yada spor falan yap o şekilde ver ama spor biraz uzun süreli zaman gerektirir

Aynen kuzum sorma babam bir getiriyor millete dağıttık ama çok ne fayda. Bide bizim evde yılda belki 1 bardak kırılır oda belki.

Bizde de az kırılır ben önceden kırardım artık kırmıyorum Kız bardak kırarsa evlenme çağı gelmiş demektir

aminn canım hepimizi mutlu etsin Rabbim nazarlardan korusun inşaAllah sizler sayesinde oldu sizin destekleriniz de var kuzumm tez zamanda buluruz yuvamızı inşaAllah canım ya elbiseyi ctesi aldım oluyor ama biraz sıkıyor işte tam olsun diye uğraşıyorum dukan kesin çözüm ama beni kabız yapıyor sırf protein canım denedim 8 gün diyetle 2 gün yattım bünye kaldırmadı sporu yapmam lazım göbek erirse olurum ben o elbiseye Allah ın izniyle

Canım gerçekten çok güzeller ağlama gül bol bol inşallah

daha güzelleri senin olsun kuzumm benimm Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah

Güzel dualar için teşekkür ederim kuzumm Aminnnn

Bende de kabızlık sorunu oldu

Biraz mekik çeksen bence hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…