2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kabızlık olmasa çok iyi gidiyordu dukan gerçekten evet mekik çekebilsem koca göbekten olcakta pek beceremiyorum

özlemcim hoşgeldinn nasıl gidiyor hazırlıklar

Yavaştan yavaştan başla kuzum mesela bugün 5 tane çek yarın 7 tane öyle öyle arttır bence alışırsın. Ama çok zorlama kendini

Yavaştan yavaştan başla kuzum mesela bugün 5 tane çek yarın 7 tane öyle öyle arttır bence alışırsın. Ama çok zorlama kendini
plates topuyla yapmaya çalışıyorum bazı hareketler yarım mekik gibi işte o da sanırım yetersiz kalıyor ölçüyorum çünkü giden bişey yok göbekte ama yumuşadı sanki

plates topuyla yapmaya çalışıyorum bazı hareketler yarım mekik gibi işte o da sanırım yetersiz kalıyor ölçüyorum çünkü giden bişey yok göbekte ama yumuşadı sanki

Zamanla bence olur canım. Sakın pes etme Yavaş yavaş yap bak zamanla işe yaradığını göreceksin

Günaydınn gelincikler hepimizi iyi haftalar

Bugün itibari ile diyet ve platese başlamış bulunmaktayım önümde kendime ayırdığım 75 günüm var bu 75 günde 10 kilo vereceğim inşallah

Zamanla bence olur canım. Sakın pes etme Yavaş yavaş yap bak zamanla işe yaradığını göreceksin

pes etmek yok canım şişko gelin olmak istemiyorum gelişmelerden haberdar edicem ben sizi burdan bu arada nişanlımla babası bi ev bulmuş içini yapıyor adam bi mutfak dolapları eski ama ben beğendim dedi perşembe günü bende gidip bakcam inşaAllah beğenirim ve anlaşılır sonra eşyalarımı düeltcem hemen

Günaydınn gelincikler hepimizi iyi haftalar

Bugün itibari ile diyet ve platese başlamış bulunmaktayım önümde kendime ayırdığım 75 günüm var bu 75 günde 10 kilo vereceğim inşallah
günaydın canım bende sana eşlik edicemm vermem gereken 6 kilo var

Oooo müthiş bir haber bu

Çok sevindim kuzum hadi hayırlısı bakalım

günaydın canım bende sana eşlik edicemm vermem gereken 6 kilo var [/QUOTE]

gel gel canım yaptığın özel bir şey varmı?

Buarada çörekotu yağını duydum hatta aldım da bugun içemedim iştahı kesiyormuş ve tatlı ihtiyacını örseliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…