Evet ben öyle bilirim kafası dalgın olur aşıklarınya ondan denmiş sanırım
Amin kuzum cümlemizin inşallah
kabızlık olmasa çok iyi gidiyordu dukan gerçekten evet mekik çekebilsem koca göbekten olcakta pek beceremiyorum
özlemcim hoşgeldinn nasıl gidiyor hazırlıklar
plates topuyla yapmaya çalışıyorum bazı hareketler yarım mekik gibi işte o da sanırım yetersiz kalıyor ölçüyorum çünkü giden bişey yok göbekte ama yumuşadı sankiYavaştan yavaştan başla kuzum mesela bugün 5 tane çek yarın 7 tane öyle öyle arttır bence alışırsın. Ama çok zorlama kendini
plates topuyla yapmaya çalışıyorum bazı hareketler yarım mekik gibi işte o da sanırım yetersiz kalıyor ölçüyorum çünkü giden bişey yok göbekte ama yumuşadı sanki
Bu beğeniler hiç olmadı
Beğenemiyorum yahuMesaj yazmayınca da kötü hissediyorum kendimi
Zamanla bence olur canım. Sakın pes etmeYavaş yavaş yap bak zamanla işe yaradığını göreceksin
günaydın canım bende sana eşlik edicemm vermem gereken 6 kilo varGünaydınn gelincikler hepimizi iyi haftalar
Bugün itibari ile diyet ve platese başlamış bulunmaktayım önümde kendime ayırdığım 75 günüm var bu 75 günde 10 kilo vereceğim inşallah
pes etmek yok canım şişko gelin olmak istemiyorumgelişmelerden haberdar edicem ben sizi burdan bu arada nişanlımla babası bi ev bulmuş içini yapıyor adam bi mutfak dolapları eski ama ben beğendim dedi perşembe günü bende gidip bakcam inşaAllah beğenirim ve anlaşılır sonra eşyalarımı düeltcem hemen
günaydın canım bende sana eşlik edicemm vermem gereken 6 kilo var
Günaydın canım hayırlısı olsun inşallah verirsin rahat rahat bende her akşam hareket yapmaya başlıyorum basenler içinGünaydınn gelincikler hepimizi iyi haftalar
Bugün itibari ile diyet ve platese başlamış bulunmaktayım önümde kendime ayırdığım 75 günüm var bu 75 günde 10 kilo vereceğim inşallah
Günaydın canım hayırlısı olsun inşallah verirsin rahat rahat bende her akşam hareket yapmaya başlıyorum basenler için
inşallah canım :18::18:
sıkıntın basenlerinse eğer sana bi önerim var belki biliyorsun dur çok etkili
basenleri duvara vur yandan yandan
inşallah canım :18::18:
sıkıntın basenlerinse eğer sana bi önerim var belki biliyorsun dur çok etkili
basenleri duvara vur yandan yandan
İşe yararmı canım yanları morartmayayım sonra
yarıyor yarıyor morartıcak kadar sert değil yahu
birazcık sert onu sen ayarlarsın artık
yarıyor yarıyor morartıcak kadar sert değil yahu
birazcık sert onu sen ayarlarsın artık
Anembir deneyim bu akşam hareketlerimi yaparken kız
dene dene 10 gün düzenli yap bak nasıl etkisini görüceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?