İyiyiz kuzum sen nasılsın bakıyım
İyiyim canım sen nasılsınkızlar nasılsınız
Ayy sorma NehirimBide sabahları beni nişanlım alıyor. Gözler şiş, yarı uykulu
Benim durum daha vahim
İyiyim canım sen nasılsın
Alışsınlar hep süslü makyajlı saç baş yapılı göremeyecekler bunun ev hali var doğum halleri var hastalık halleri var varda var evde makyajlı gezemeyiz ya
İyiyim canım sen nasılsın
Alışsınlar hep süslü makyajlı saç baş yapılı göremeyecekler bunun ev hali var doğum halleri var hastalık halleri var varda var evde makyajlı gezemeyiz ya
bende gelemem kuzum ya aslında yani ev gezmesini severim ama adı gelin olunca sevmemSelam canımm günaydınnEvet çalışmaya devam çalışmadan duramam ki ben öle gelin gezmeleri filan hiiiç gelemem
Canımın sıkkın olması her söylenenin de doğru olarak kendime örnek alacağım anlamına gelmez. Benimde bir aklım mantığım var. Herkesin söylediği, bana bir şekilde yardımcı olmaya çalıştıkları konuda da son kelimelerine kadar katılacak değilim.
Ben kendimi biliyorum Allahta içimi biliyor bu nedenle yaptığın yorumların hiç birini de kendime sorun etmedim. Senin için laf çarpıyor olsaydım en başta seninle konuşurken senin yaşadığın aile yaşantına karşı çıkardım. Yada senin bana verdiğin cevaplarda daha fazla devam ettirmez muhattap dahi olmazdım seninle. Ben herkes için konuşuyorum sağolsunlar her yönden bakmamı sağladılar. İyi yada kötü cevap verdiler. Tekrar söylüyorum ben asla bireysel konuşmam konuşursam da adını belirtirim. O kadar karaktersiz bir insan değilim !!!! Kimseden çekineceğim falanda yok.
Özgürsün veya değilsin beni ilgilendirmez. Bunu kişisel olarak sorgulamakta bana düşmez. Ben genelleme yaparak konuşuyorum ve yarası olanda gocunur. Kendi yaşantından memnunsan başkalarının söylediğini de sorun etmemen gerek. Neden senden başka kimse o söylediklerimizi üstüne alınmadı ? Bana sadece sen mi yardımcı oldun orada ?
Lütfen biraz daha dikkatli okuyarak ve SAYGI çerçevesi içinde konuşmalarımıza devam edelim. Rahatsız olduğun bir konu var ise de mesajlarıma cevap vermezsin, okumazsın, es geçersin olur biter.
günaydın veya tünaydınn gelinciklerimmm öperim hepinizi benn
canım sanırım kaynana evine taşınmicaz bizimki bize ev bakıyorum dedi o kadar sevindim ki Rabbim hayırlı bi ev çıkarsın karşımıza inşaAllahbizim yenibosna taraflarında bulmamız gerekiyor kuzum ondan daha pahalı sanırım 700e bulsak hemen tutcak moddayız
Rabbbim bana yardımcı olsun o zaman ben fena takmış durumdayım :18:
ay eski günlerime döneyim ben başka bişey istemiyorummbenim genler bozuk galiba
kızlar bakın yaptımmm lavantalı şişelerimi umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 1035138 Eki Görüntüle 1035139
cuma gününden beri bakınıyoruz öyle markalara ve kalitelerine fiyat kumaş kalitesi ve model olarak altınyıldız da karar kıldık nişan takımınıda ordan almıştık
ds damata gittik indirim var dediler sadece ceket gömlek 800 lira pühh yanii
Selamlar canlar ceyizi atlattim ohh bi rahatladım ki sormayın , ev boşaldı resmen üst kat bomboş ben doldurmuşum evi resmen, sinir streste bitti tabi, cok gerildim dün çok sinirlendim ama hiç çaktırmadan surat asmadan atlattim çok şükür geçti gitti yani, nikaha kaldı 1 hafta, düğüne 11 gün kaldı, annemle ayrı bi duygusal moda girdik sabahları babam gidince giriyorum yanına, zor gelmeye başladı , evimde çok yakın ama işte yinede üzülüyorum kınada napcam bilmiyorum, sizin hazırlıklar nasıl ???
bende gelemem kuzum ya aslında yani ev gezmesini severim ama adı gelin olunca sevmem
bir önceki mesajı okudun mu bilmiyorum arkadas sagolsun acıklamasını yaptı zaten en cok onun mesajlara takılmıstım ben mesajı içtenlikle yazdıgına inanıyorum ve bende özrümü diledim kırdıysam diye ve senin içinde yazmıstım aynısını..
tekrar diyim üstüme alma sdebebim tek özgürüm ben vs gibi diyen bendim bu yüzden..atıyorum tamamen sen boyum kısa falan desen bunu konussan bende hemen arkasından kısa boylular hakkında konussam elbetteki üstüne alırdın bu sadece örnek..olasy sana yardımcı olmak degil olay benim cümlemin arkasından özgürlük hakkında konusulmasıydı..he dedigim gibi arkadasta yazmıs aklıma sen gelerek yazmamıstım diye bende dedigim gibi tamam dedim bitti
canımmm bunlar cokkk tatlı olmuslllar ellerine saglıkcanım inşallah bulursunuz sıkma canını bak ne güzel aranızda düzelmiş anlamıs demekki
canım sadece bir öneride bulunayım son fiyat hakkında bilgim yok ama biz hatemoglundan aldıknişan için takım almaya oraya gitmiştik ve memnunda kaldık yine damatlık için nişanlım baska bir yere gitmem yine oraya gidelim dedi ve gittik aldık cıktık ayakkabı ve kemer haric 460 tl ye aldık ve inanılmaz şık bir takım kol dügmesi falan herseyide dahil dedigim gibi sadece kemer ve ayakkabı almadık eger istanbuldaysan avm nin adını ve özellikle bizimle ilgilenen arkadasında adını söylerim..gercekten o kadar bilgili ki insan gözü kapalı güveniyor
oyyy canım benim ya güzel gecmesine cok sevindimhersey düzene girecek ama bizim gözyaslarıda sel olacak..valla bu ben bu aşamalarda çok iyi anladım hem aglarım hem giderim derlerdi ya bos bir laf degilmiş çok iyi anlıyorum ufff bende cok gerginim şuan bizim yatak odası için internette bakıyorum yatak baslıgını 150 ve 160 secenekleri var... bizim baza ve yatak 160 kac gündür içimdeydi bugün gittik ögrendim ki gelen karyola bası 150 miş ısrar ediyolar baya tartıstık 150 olur 160 yataga diye..yok emin olmadıgım bişeyde neden ısrar edeyim birde ustada olur diyo neyse cıktık elimizde ölcüyle satıs yapan kızla teşhirin yanına ölctük baktık ve ben haklı cıkıyorum şaka gibi ya oturdugum mantıgını neye göre üretildigini anlattım gercekten saka gibi tam tersi olmalı ve sonunda kızz aaa dogru diyosun olmazmıs dedi sonra annem soruyo nasılmıs diye kızda anlatıyo dedim bırakın ben anlatayım haklı olan nasılsa benim bide oranın müdürümüdür nedir adamı cıkısta gördük söylüyorum gönderdigin baslık 150 baza ve yatak 160 mıs mıs diyorum ben farkına varmasam gönderecektin diyorum ve bana dedigi iyi işte çözülmüş ya olay olaya bakarmısın ya benim içim içimi yiyip ben oraya gitmesem ev kurulurken gelecekti mobilya ve olmayacaktı hic 40 numara ayaga 38 numara ayakkbı olurmu..ve sonra işte sipariş vericez o bu şu derken zaten zaman yok dügünden sonraya kalacaktı..ya anlamıyorum neden müşteri memnuniyetine önem vermezler..zaten tv ünitesini aldıgımız yer dedi abla sizi üzmek istemem ama o magazadan aldıysanız peşine düşün sorun yasamama ihtimaliniz 0 ama inşallah hemen halledersiniz dedi ki dakka bir gol bir eve gelmeden yasadım şimdi uyum saglasın yatak baslıgıyla diye bazayı ve yatagı kücük getirecekler 150 boyunda üstüne basa basa söyledim ama adres vermek için gittigim zaman yine söyliycem kesin diyorum bir sorun daha cıkacak ya yatagı yanlıs getirirler şimdi ya bazayı he he diyolar ama hadi hayırlısı kıza dedim sorunsuz getir gelip burayya o sıkısık zamanımda sana teşekkür edicem
Ayy yavrum ya ne gerilmissin, ama hallolmus çok şükür , iyi anlamislar hatalarını bari, bizde mobilya kurulumunda sıkıntı çektik ama geçiyor hepsi canım ya nikaha 1 hafta kaldi ya acayip heyecanlıyım kaşlarima sarımsak ezip surdum bide zeytinyağı bakalım ise yarayacak mi, annem başka ya valla kınada çok aglicam aglamam diyemem yakın bile olsam başka yani
ahh canım inşallah adam gibi getirirler bu seferde korkum bazayı 150 getirirler yatagı 160 falan korkuyorum valla bir gelsede nefes alsam rahatca..bizim evde uzak ve dügüne vakitte kalmamıs oluyor hata olursa bittik biz
tabi kuzum ya yakında olsan uzaksın artık misfirsineşyalar giderken ne yasadın ne hissettin
Ins kuzum atlatırsınız merak etme, heyecan vardı bide bizimkiler 7 erkek tarafından 7 bayan kalabaliktik yani ondan ilk başta bişey anlamadım ama duygulandım ya bide halamlar sağolsun çok gerdi beni ama geçiyor işte, artık çeyiz olayı bitti bundan sonra evime eşya alicam çok garip bi ara gidip valiz hazirlicam, bu hafta zaten davetiye dağıtmayla meşgul olucam pazar gelinliğimi alicam pazarteside kuaföre gidicem salı nikah azıcık güzelleşeyim yani :) ev bosalsada sende eşyaydi temizlikti rahatlasan :)
ayy ne güzel canım ya kalabalık olunca iyi oluyor mu bari baya kişide varmıs ya ben o kadar istemiyorum ama :18:vallahi öyle inşallah erken bosalırda..bakalım pazar günü kadında evdeyse ölcü almaya gidicez sanırım belli olur o zamana kadar ne zaman cıkacagı
Valla kalabalık hem iyi hem kötü canım ya ayyy iyi işte alın ölçüleri yaa çok heyecanliii :)
Eşyaya bi başladın mı zaten su gibi gidiyor sizinde öyle olsun inşallah :)
evet kuzum valla cok heyecanlıbide eve ben cok dikkatli bakamadım kapı ne renk diyorlar bilmiyorum diyorum mesela gecen 8 kişi gittik eve düşün ee nereye gitsek nişanlımla arkamızda bizi takip eden insanlar birde içinde insan yasayınca cok inceleyemedim ben ama bu sefer inceliycem rahat rahat annem nişanlım ben ve ev sahibi gidicez
inşallah kuzum biz bütün eşyaları aynı gün isticez..hepsi zamanında gelir sanırım ama bir koltuktan az bucuk korkuyorum en cokta yatak odasındanyatak odasının kurulurken basında durmak istiyorum :26: Allah'ım inşallah hepsi beni utandırır ve zamanında gelirler yoksa gercekten işimiz zor düşün büyük ihtimal bu eşyalar dügüne 3 hafta kala gelecekler aksaklık olursa bizim için cok zor :26:
Aynen canım. Benimki zaten çok makyaj sevmez. Genelde doğal bir makyaj yaparım. Aşırı yapmam. Sadece özel günlerde yaparım. Ama dediğin gibi doğumu var, ev hali, temizliği, şusu busu dolu
Kadın olmak çok zor çokAma bir o kadarda kutsal
Olur canım inşallah aynı gün olması zor değil tabi ama epey ugrastirir Olursa da bi anda ev kurulur canım ya haydi hayırlısı
iyi canım sen nasılsın dicem ama okudugum üzere baya yorgunsunKızlar,
Ben geldim ama durmayacağım. Çok uykum var. Uyuyacağım birazdan :)
Dün gece çalıştım da, sabah geldim işten. Az uyudum gelince. Şimdi ölüyorum uykusuzluktan.
Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?