2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Boyun kaç canım :26:

Amanın damatlıkmı alacaksınız belirlediğiniz bir marka varmı sizin önemli bir işmiş benimki basit bir kaçamak sadecek[/QUOT

cuma gününden beri bakınıyoruz öyle markalara ve kalitelerine fiyat kumaş kalitesi ve model olarak altınyıldız da karar kıldık nişan takımınıda ordan almıştık

ds damata gittik indirim var dediler sadece ceket gömlek 800 lira pühh yanii

Evet tam anlamıyla enerji kaynağı

Kendimi daha çok mutlu hissediyorum hava aydınlıkken işten çıkınca

Kiz niye veda ediyorsun gene gorusuruz yazisiriz

Altınyıldızda kaliteli canım damatlıklarına hiç bakmadım ama dün tweene baktık pantolon ceket 1.100 TL'ye vardı ama tabi yüksek fiyatlılarda vardı içinize hangisi sınıyorsa o olsun canımcım
Evet tam anlamıyla enerji kaynağı

Kendimi daha çok mutlu hissediyorum hava aydınlıkken işten çıkınca

Evet evet hava geç kararıyor dışarda daha çok vakit geçirebiliyoruz

Evet kuzum. Valla kışın akşamları iş çıkışı hiç bişey yapasım gelmiyo. Direkt eve gideyim istiyorum

Evet kuzum. Valla kışın akşamları iş çıkışı hiç bişey yapasım gelmiyo. Direkt eve gideyim istiyorum

Benim kışın süslenmekte gelmiyor içimden hiçZor yataktan kalkıp işe geliyorum zaten iyice saldım kendimi ama toparlıyorum güneşin yüzünü göstermesiyle

Benim kışın süslenmekte gelmiyor içimden hiçZor yataktan kalkıp işe geliyorum zaten iyice saldım kendimi ama toparlıyorum güneşin yüzünü göstermesiyle

Ayy sorma Nehirim Bide sabahları beni nişanlım alıyor. Gözler şiş, yarı uykulu

Benim durum daha vahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…