gelinlikte sıkıntı yok canım göbek gözükmüyor zaten ben nikah elbisesini dar aldım ya onun için tutuştum böylebide bizimki diyorki olamazsın 60 falan diye ona hırs yaptım biraz da baktıki ben veriyorum yapma hayatım sağlığından mı olcan diye korkmaya başladı benim boy kısa ondan tombulum ya 10 kilo versem anca güzel durur bende
Artık muhabbetle geçirmeye çalışacağız
Eve gitmiycem direk biryere uğramam gerek o yüzden dediydim
Geçsin gitsin akşam işim var o kadan
Kıslaarr haftaya bugün saatler 1 saat ileri alınmış bir şekilde çalışıcass :26: O zaman napıcas :18:
yaa piff dimii ama olsun en azından artık hava aydınlıkken çıkıcaz işten
Evet onu düşünmek mutluluk veriyor
Olmalıyız evetEvet birbirmise destek olalım
Hımımıda hımmımHımm hımm hımm
benimde var canım damatlık alıcaz:10,senin ne işin var
Boyun kaç canım :26:
ama ciddi ciddi canım sıkılıyor yaa iş te yapasım yok
Olmalıyız evetHava aydınlık olacak yaz gibisi varmı özellikle ilkbahar-sonbahar gibisi
Hımımıda hımmım
Amanın damatlıkmı alacaksınız belirlediğiniz bir marka varmı sizin önemli bir işmiş benimki basit bir kaçamak sadecek
canım senin yazdıgın bu mesajı okumak yüzümü gülümsettio zaman gereksiz yere bende üstüme aldım yanlıs anladım :26:asıl ben cok özür dilerim yazdıklarımla eger seni kırdıysam kusura bakma bu arada kullanıcı adını unuttugum diger arkadasım sende kusura bakma kırdıysam gelin barısalım zaten 1.5 ay sonra veda edicem sizlere
1.63 boyundayım canım kilomda bu sabah tartığımda tam 66 çıktı yani artıdayım
Altınyıldızda kaliteli canım damatlıklarına hiç bakmadım ama dün tweene baktık pantolon ceket 1.100 TL'ye vardı ama tabi yüksek fiyatlılarda vardı içinize hangisi sınıyorsa o olsun canımcımcuma gününden beri bakınıyoruz öyle markalara ve kalitelerine fiyat kumaş kalitesi ve model olarak altınyıldız da karar kıldık nişan takımınıda ordan almıştık
ds damata gittik indirim var dediler sadece ceket gömlek 800 lira pühh yanii
Evet tam anlamıyla enerji kaynağı
Kendimi daha çok mutlu hissediyorum hava aydınlıkken işten çıkınca
Altınyıldızda kaliteli canım damatlıklarına hiç bakmadım ama dün tweene baktık pantolon ceket 1.100 TL'ye vardı ama tabi yüksek fiyatlılarda vardı içinize hangisi sınıyorsa o olsun canımcım
Evet evet hava geç kararıyor dışarda daha çok vakit geçirebiliyoruz
Evet kuzum. Valla kışın akşamları iş çıkışı hiç bişey yapasım gelmiyo. Direkt eve gideyim istiyorum
Benim kışın süslenmekte gelmiyor içimden hiçZor yataktan kalkıp işe geliyorum zaten iyice saldım kendimi ama toparlıyorum güneşin yüzünü göstermesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?