2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Benim gibisin desene sende yandık arkalarında dolanırsak İnşallah aynı evde yaşaması çok zevklidir

Gunaydin canlarrrr
Bir gun daha azaldi
Nasilsiniz iyisini insallah

Yağmurlu bir izmir sabahından herkese günaydınnnn

79 günüm kalmışşşş

canım sadece bir öneride bulunayım son fiyat hakkında bilgim yok ama biz hatemoglundan aldık nişan için takım almaya oraya gitmiştik ve memnunda kaldık yine damatlık için nişanlım baska bir yere gitmem yine oraya gidelim dedi ve gittik aldık cıktık ayakkabı ve kemer haric 460 tl ye aldık ve inanılmaz şık bir takım kol dügmesi falan herseyide dahil dedigim gibi sadece kemer ve ayakkabı almadık eger istanbuldaysan avm nin adını ve özellikle bizimle ilgilenen arkadasında adını söylerim..gercekten o kadar bilgili ki insan gözü kapalı güveniyor

Canım çok teşekkür ederim İzmirdeyim ben dün sarardan aldık tanıdık ta vardı baya iyi fiyata aldık

Gunaydin canlarrrr
Bir gun daha azaldi

Günaydın canım

evet günler geçiyor

ben iyiyim biraz durgun gibiyim havadan sanırım sen nasılsın

Gunaydin canlarrrr
Bir gun daha azaldi
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
İnşallahhh O günleri sabırsızlıkla bekliyorum..
Bende

Günaydın canım İstanbuldan bildiriyorum yağmur varMuhasebe işine başlamadan önce Hatemoğlunda çalıştım oldukça kalitelidir ürünleri takım elbiseleri özellikle müşteri memnuniyeti biraz zayıf sorun çıktığında falan ama genel anlamda iyidir

Günaydın canım İstanbuldan bildiriyorum yağmur varMuhasebe işine başlamadan önce Hatemoğlunda çalıştım oldukça kalitelidir ürünleri takım elbiseleri özellikle müşteri memnuniyeti biraz zayıf sorun çıktığında falan ama genel anlamda iyidir[/QUOTE]

Anladım canım teşekkür ederim aldık biz artık sarar dan damat beyin içine sinen model oldu instagramda var ekle beni denizafer6

kızlarr markafonide kargo bedava bugun ev yaşam da 19,99 a güzel şeyler var bi bakın isterseniz

selam kızlarrr birr haftadır hastalıktann kurtulamıyorumm o yüzden giremediiim evimi düzdükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…