- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende kullanmadım ama kullanacağımı sanmıyorumİstesemde sinirli olamıyorum fazla. Sabırlıyım ama sinirlendiğimde sakin olduğum söylenemez
Sevdicekle bakalım aynı evde nasıl olucazO evde melek ama araba kullanırken tam bir sinir küpü
Benim gibisin desene sende yandık arkalarında dolanırsakİnşallah aynı evde yaşaması çok zevklidir
Gunaydin canlarrrr
Bir gun daha azaldi
Nasilsiniz iyisini insallah
Gunaydin canlarrrr
Bir gun daha azaldi
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsınGunaydin canlarrrr
Bir gun daha azaldi
BendeİnşallahhhO günleri sabırsızlıkla bekliyorum..
Yağmurlu bir izmir sabahından herkese günaydınnnn
79 günüm kalmışşşş
canım sadece bir öneride bulunayım son fiyat hakkında bilgim yok ama biz hatemoglundan aldıknişan için takım almaya oraya gitmiştik ve memnunda kaldık yine damatlık için nişanlım baska bir yere gitmem yine oraya gidelim dedi ve gittik aldık cıktık ayakkabı ve kemer haric 460 tl ye aldık ve inanılmaz şık bir takım kol dügmesi falan herseyide dahil dedigim gibi sadece kemer ve ayakkabı almadık eger istanbuldaysan avm nin adını ve özellikle bizimle ilgilenen arkadasında adını söylerim..gercekten o kadar bilgili ki insan gözü kapalı güveniyor
Anladım canım teşekkür ederim aldık biz artık sarar dan damat beyin içine sinen model oldu instagramda var ekle beni denizafer6
İnstagramım yokkiHayırlısı olsun canım içine hangisi sindiyse tabi
merabalarrr____[/QUOT
Mrb kızlarr
merabalarrr____
merabalarrr____[/QUOT
Mrb kızlarr
topluca merhabaaa
1.60 boyum 70 kilom
Ve yine Salı yine gün geçmiyor :97:
selam kızlarrr birr haftadır hastalıktann kurtulamıyorumm o yüzden giremediiim evimi düzdükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?