- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
canım beyaz eşyayo bırakıp gidecekler zaten kurulum aynı gün olmuyor yani daha dogrusu ben vestelde calısmıstım orada kurulum aynı gün olmuyorduköşe koltuk için adam biz saatimizde geliriz ortalama dedi inşallah ve 2 cekyat bir köşe cıkarıcaz 2 de kol 10-15 dk içinde montajda yapar cıkarız dedi sonra tv ünitesi ve masa var birde onlar ne kadar sürer bilmiyorum ama tahminende en uzun süren yatak odası olur bide sadece yatak odası için dediler gün içinde gelinecek saati veremiyoruz sadece arıyoruz cıkıyoruz vs gibilerden dedi inşallah sorun cıkmaz özellikle yatak odası gününde gelsin yanımda nişanlım olsunda off o kadar karısıkki işte bide ben perdeyi yaptıracagım için perdeleri temizlikten hemen sonra takalım diyorum siz ne yapmıstınız :44:
iyi canım sen nasılsın dicem ama okudugum üzere baya yorgunsun
sürer canım eminim cünkü dolap baslı basına uzun sürer zaten:44:ayy inşallah canımBizim beyazesyalar o gün kuruldu ama Tanıdık ti bide, yatak odası rahat 1 saat sürüyor canım, Ayy eşyalar gelince miss olcak, perde ev temizlendikten sonra taken bize korniste takıldı en son taktik
Evet ya, şimdi çıkıyorum hatta.
Öpüyorum hepinizi tek tek. Hadi uyuyalım da kocalarımıza kavuşmamıza bir gece daha eksilsin.
25 Mart 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:
2014 GELİNLERİMİZ
dimple91 -29 Mart3 Gün :123:
ozlembloom - 5 Nisan10 Gün :123:
yasarinsibeli - 6 Nisan11 Gün :123:
aantibiyotik - 27 nisan32 Gün :123:
AngelHeart - 2 Mayıs37 Gün :123:
darkmore - 9 Mayıs44 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs46 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs54 Gün :123:
CennetiMelegiM - 24 Mayıs59 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs59 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs66 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran73 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran73 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran73 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran74 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran79 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran81 Gün :123:
sosyolog07 - 15 Haziran81 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran85 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran87 Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran87 Gün :123:
ciida67 - 2 Ağustos129 Gün :123:
Tassel - 3 Ağustos130 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos136 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos139 Gün :123:
kaktusvedavsan - 19 Ağustos146 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos150 Gün :123:
muzlupasta72 - 23 Ağustos150 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos151 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos158 Gün :123:
ecm - 4 Eylül162 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül163 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül165 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül172 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül173 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül178 Gün :123:
seker000 - 10 Ekim197 Gün :123:
serysery - 15 Kasım234 Gün :123:
Perim35 - 19 Aralık268 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık276 Gün :123:
2015 GELİNLERİMİZ
SimgeD - 26 Nisan396 Gün :123:
PammukSeker - 30 Mayıs430 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs431 Gün :123:
Mutella - Mayıs431 Gün :123:
YEKTA61 - Haziran462 Gün :123:
december90 - Temmuz492 Gün :123:
_Soleil_ - 6 Eylül529 Gün :123:
Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar
sürer canım eminim cünkü dolap baslı basına uzun sürer zaten:44:ayy inşallah canımbizm korniş takılı canım bizde temizlikten sonra hemen takarız inşallah oyy heyecan yaptım :18:
Amin canım hadi iyi geceler
arkadasımmmm hayırlısıyla 46 gün sonra gidiyorum ben :26:
46 Gün...
İnşallah çok mutlu olursunuz canım
bende meraktan hemen dinledim güzel canım neden olmasın ki
Zaman yaklaşıyorrrr...
heyecan, stres, mutluluk, şaşkınlık, belirsizlik, merak, korku hepsi bir arada mevcut...
hımmmAynı dertten muzdaribiz
Selamlar canlar ceyizi atlattim ohh bi rahatladım ki sormayın , ev boşaldı resmen üst kat bomboş ben doldurmuşum evi resmen, sinir streste bitti tabi, cok gerildim dün çok sinirlendim ama hiç çaktırmadan surat asmadan atlattim çok şükür geçti gitti yani, nikaha kaldı 1 hafta, düğüne 11 gün kaldı, annemle ayrı bi duygusal moda girdik sabahları babam gidince giriyorum yanına, zor gelmeye başladı , evimde çok yakın ama işte yinede üzülüyorum kınada napcam bilmiyorum, sizin hazırlıklar nasıl ???
canımmm bunlar cokkk tatlı olmuslllar ellerine saglıkcanım inşallah bulursunuz sıkma canını bak ne güzel aranızda düzelmiş anlamıs demekki
canım sadece bir öneride bulunayım son fiyat hakkında bilgim yok ama biz hatemoglundan aldıknişan için takım almaya oraya gitmiştik ve memnunda kaldık yine damatlık için nişanlım baska bir yere gitmem yine oraya gidelim dedi ve gittik aldık cıktık ayakkabı ve kemer haric 460 tl ye aldık ve inanılmaz şık bir takım kol dügmesi falan herseyide dahil dedigim gibi sadece kemer ve ayakkabı almadık eger istanbuldaysan avm nin adını ve özellikle bizimle ilgilenen arkadasında adını söylerim..gercekten o kadar bilgili ki insan gözü kapalı güveniyor
oyyy canım benim ya güzel gecmesine cok sevindimhersey düzene girecek ama bizim gözyaslarıda sel olacak..valla bu ben bu aşamalarda çok iyi anladım hem aglarım hem giderim derlerdi ya bos bir laf degilmiş çok iyi anlıyorum ufff bende cok gerginim şuan bizim yatak odası için internette bakıyorum yatak baslıgını 150 ve 160 secenekleri var... bizim baza ve yatak 160 kac gündür içimdeydi bugün gittik ögrendim ki gelen karyola bası 150 miş ısrar ediyolar baya tartıstık 150 olur 160 yataga diye..yok emin olmadıgım bişeyde neden ısrar edeyim birde ustada olur diyo neyse cıktık elimizde ölcüyle satıs yapan kızla teşhirin yanına ölctük baktık ve ben haklı cıkıyorum şaka gibi ya oturdugum mantıgını neye göre üretildigini anlattım gercekten saka gibi tam tersi olmalı ve sonunda kızz aaa dogru diyosun olmazmıs dedi sonra annem soruyo nasılmıs diye kızda anlatıyo dedim bırakın ben anlatayım haklı olan nasılsa benim bide oranın müdürümüdür nedir adamı cıkısta gördük söylüyorum gönderdigin baslık 150 baza ve yatak 160 mıs mıs diyorum ben farkına varmasam gönderecektin diyorum ve bana dedigi iyi işte çözülmüş ya olay olaya bakarmısın ya benim içim içimi yiyip ben oraya gitmesem ev kurulurken gelecekti mobilya ve olmayacaktı hic 40 numara ayaga 38 numara ayakkbı olurmu..ve sonra işte sipariş vericez o bu şu derken zaten zaman yok dügünden sonraya kalacaktı..ya anlamıyorum neden müşteri memnuniyetine önem vermezler..zaten tv ünitesini aldıgımız yer dedi abla sizi üzmek istemem ama o magazadan aldıysanız peşine düşün sorun yasamama ihtimaliniz 0 ama inşallah hemen halledersiniz dedi ki dakka bir gol bir eve gelmeden yasadım şimdi uyum saglasın yatak baslıgıyla diye bazayı ve yatagı kücük getirecekler 150 boyunda üstüne basa basa söyledim ama adres vermek için gittigim zaman yine söyliycem kesin diyorum bir sorun daha cıkacak ya yatagı yanlıs getirirler şimdi ya bazayı he he diyolar ama hadi hayırlısı kıza dedim sorunsuz getir gelip burayya o sıkısık zamanımda sana teşekkür edicem
tamam bugünün saraylısını yapcm gayette güzel olur... =))
bir önceki mesajı okudun mu bilmiyorum arkadas sagolsun acıklamasını yaptı zaten en cok onun mesajlara takılmıstım ben mesajı içtenlikle yazdıgına inanıyorum ve bende özrümü diledim kırdıysam diye ve senin içinde yazmıstım aynısını..
tekrar diyim üstüme alma sdebebim tek özgürüm ben vs gibi diyen bendim bu yüzden..atıyorum tamamen sen boyum kısa falan desen bunu konussan bende hemen arkasından kısa boylular hakkında konussam elbetteki üstüne alırdın bu sadece örnek..olasy sana yardımcı olmak degil olay benim cümlemin arkasından özgürlük hakkında konusulmasıydı..he dedigim gibi arkadasta yazmıs aklıma sen gelerek yazmamıstım diye bende dedigim gibi tamam dedim bitti
Bende doğal makyaj yaparım far hiç kullanmam mesela eyeliner rimel fondöten allık ruj falan ( allahtan doğalmış)Her hali var yani evlendiğinde daha ne halleri görülür insanın
Tek farkımız ben fondöten kullanmıyorum. Ya bb krem yada pudra kullanıyorum. Ama en doğalı bu şekilde oluyor
Bakalım biz onların ne hallerini görücesDüşünsene sen topladıkça arkandan dağıtan bir koca
1.70lik kızları duyunca kıskabçlıktan çatlıyorum zatenbu sabah tartıda 65.7 gördüm bu hafta olmam gereken kilom 63.6 topik yarışında nasıl yapcam bilmiyorum :18:
[/B][/COLOR]
yağmurlu bi istanbul sabahından hepinize günaydın canlarım ciğerlerim
Terliği aldırtmasın elime
Nehirim sen çok yaşa emi
Sabah sabah iyi güldürdün Baattinle
Bencede valla biz bayanların heralde en iyi kullandığı malzeme terlik olsa gerek
Ben hiç kullanmadım daha evde falanda kardeşlerimeSinirlendiğimde ne kullanırım bilmiyorum çok sakinimdir sabırlıyımdır da Herhalde çok hoşlandığım ısırma tekniğimi kullanırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?