2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben de cooook iyiyim superim cNim cok sukur

Çeyiz alışverişi yaptığınız online alışveriş siteleri neler acaba :26:

trendyol,markafoni,limango,evim.net yapıyorum ben fakat ufak tefek şeyleri alıyorum genelde yada dışarıda gördüğüm elimin dokunduğu şeylerin daha ucuzunu bulursam alıyorum

markafoni evmanya pera bulvarı evimnet altıncı cadde ama limangoyu önermiyorum canım ben 2 kere sipariş verdim iksindede kırık dökük geldi geri iade göndermek zorunda kaldım hiç memnun kalmadım yani

Amin canım sizinde zaman su gibi geçecek inş burada
Anlasilmiyor ama buranın yeri ayrı yaa valla haftaya bugün imam nikahii

kıızzlaar selaam

nasılsınıız

özleem kuzumm 11 güncükmü kaldıı
maşallahh yaa,heyecan ne durumda

merhabalar :) 24 ağustos ta benimde düğün tarihim belirlende ama çalışmaktan hazırlık yapamıyorummmmm nerden başlamam lazımmm

kıızzlaar selaam

nasılsınıız

özleem kuzumm 11 güncükmü kaldıı
maşallahh yaa,heyecan ne durumda

Cokkk fazla heyecan var canim yaa, haftaya bugün nikahımiz 1 nisan şakası yapıcaz :) uyuyamama başladı, evimde çok güzel oldu fazla dantel var ama düğün geçsin bi el atıcam :) sende hazırlıklar nasil cancagazimm

Cimcimeler ya isyeri cok yogun hic giremiyorum ya sinir oldum bugun
Durmadan para pul hesabi yapiyoz cinlerim iyicene tepemde valla
Bir de arabayi mi degistirsek diye dusunuyoruz ya herseyi ayni anda yapmak zorundaymisiz gibi iyicene kafayi yedim artik

Ayyy ozlemcik gidiyormus masallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…