Kesinlikle
Geçmiş olsun canım,çok sevindim allah sağlık mutlulukla oturmayı nasip etsin
Ve yine Salı yine gün geçmiyor :97:
Evet var birşey
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Bende
Günaydın canım İstanbuldan bildiriyorum yağmur varMuhasebe işine başlamadan önce Hatemoğlunda çalıştım oldukça kalitelidir ürünleri takım elbiseleri özellikle müşteri memnuniyeti biraz zayıf sorun çıktığında falan ama genel anlamda iyidir
Ben de cooook iyiyim superim cNim cok sukur
Çeyiz alışverişi yaptığınız online alışveriş siteleri neler acaba :26:
Çeyiz alışverişi yaptığınız online alışveriş siteleri neler acaba :26:
ayran detoksuna başlıyorumm kızlar yarın sabah
1.70lik kızları duyunca kıskabçlıktan çatlıyorum zatenbu sabah tartıda 65.7 gördüm bu hafta olmam gereken kilom 63.6 topik yarışında nasıl yapcam bilmiyorum :18:
canım benimm darıdı bizim başımıza inşaAllah şafak 10 çok az kaldıı biz hala o modda olamadık sanki evlenmicekmişim gibi gidiyor herşey
teşekkür ederim edacımm ewet düzeldi bizimkiyle babası bi ev bulmuş beğenmişte perşembe günü bende gidip bakcam inşaAllahseninkileri de bi görseydik nasıl yaptın merak ediyorum
hatemoğlu 3 senemi verdim oraya en güzel yıllarım orda geçmişti 3kağıtçı bi müdür yüzünden işimi bıraktım ve abim hala merkez deposunda çalışır bende çok severim takımlarını ürünlerini işin içindeyiz çünkü biliyoruz az çok ama bizimki illa dar olcak yapışcak falan kendisine takım o yüzden danie tissudan aldık biz 420 liraya aldık ayakkabı ve kemer hariç merak ettim canım nerdeki mağazadan ve satıcıdan aldığını4 yıl oldu bırakalı ama konuşur ederim çoğu kişiyle gerçi hepsi müdür oldu arkadaşlarımın
ne çektin be edacım aynı benim gibisakınan göze çöp batarmış misali bende garanticiyim işimi garantiye almayı seviyorum ve ne oluyorsa çıkıyor bi aksilik muhakkak inşaAllah sorunsuz bi şekilde atlatırız şu günlerimizi canım
yap canım yap önemli olan senin ne hissettiğin
kıızzlaar selaam
nasılsınıız
özleem kuzumm 11 güncükmü kaldıı
maşallahh yaa,heyecan ne durumda
Cokkk fazla heyecan var canim yaa, haftaya bugün nikahımiz 1 nisan şakası yapıcaz :) uyuyamama başladı, evimde çok güzel oldu fazla dantel var ama düğün geçsin bi el atıcam :) sende hazırlıklar nasil cancagazimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?