- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
Kızlar nasılsınız?
Ben davetiyelerimi yavaş yavaş dağıtmaya başladım.
Haftasonu da kısmetse nikah şekerlerimizi sipariş vericez.
Kızlar nasılsınız?
Ben davetiyelerimi yavaş yavaş dağıtmaya başladım.
Haftasonu da kısmetse nikah şekerlerimizi sipariş vericez.
kızlaaar günaydıntopiğimizin ilk gelini benim ve çok az kaldı yarından sonra kına gecem sonraki gün düğünüm darısı başınıza inşallah, çok yoğunluktan giremiyorum hepinize mutlu günlerrr
Günaydın:) nasılsınız kızlar ? Ben dün iş çıkışı kendime bir sürü çeyiz aldım ki :) Annem Babam ve ben alışverişe gittik. Orda TAÇ mağazası vardı. Her yıl bir kampanya oluyor. 1300 tl ye gelin yatak örtüsü+gelin pike takımı+gelin nevresim tk+bornoz takımı bambu -hani su 8parca olanlar- +mikrofiber yorgan ve iki yastık toplam 7 parça ürün aldık. :) akşam fırsat bulup ekleyemedim inşallah hepsini bu akşam yükleyecegim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlaaar günaydıntopiğimizin ilk gelini benim ve çok az kaldı yarından sonra kına gecem sonraki gün düğünüm darısı başınıza inşallah, çok yoğunluktan giremiyorum hepinize mutlu günlerrr
Canım inşallah herşey gönlünce güzel geçer 3 gün inanamıyorumHeyecanını tahmin edebiliyorum ben bırak girmeyi kendimi göremezdim haklısın inşallah çok güzel geçer herşey sonrasında yorumların için gel emi mutluluklar dilerim şimdiden:123:
Günaydın canım oh ohh çeyizcikler gelmiş yatak odasını kişisel bornozu falan hep halletmişsiniz daha ne olsun güzel günlerde aşkla kullan canım
Ayy çok heyecanlı ya. Çok ama çok güzeldir eminim. Allah bir ömür boyu mutlu etsin ınş.
Bir numarali gelinimize alkissss
Allah mutlu etsin canim
tarifi imkansız bebeğim amiiiiinnn Rabbim mutluluk huzurdan alıkoymasın hiç bizler kk kardeşlerim benim
Günaydın canım evet hafta ortasındayız bundan sonrası çabuk geçsinFistiklarrrr herkese gunaydin
Gene bulduk hafta ortasini hadi hayirlisi
Amin inşallahamiin kuzum beni güzel dileklerin için çok teşekkür ederimMutluluk sadece benim değil hepimizin olsun ağız tadıyla atlatalım tatlı telaşlarımızı yorumlar için eşyalar için tekrar gelicem inşallah ama neden se tadilattan sonra ne profil fotosunu değiştirebiliyorum nede fotoğraf yükleyebiliyorum:26::26:
Evet hemsocum :) çok şükür onlar bitti. Daha çok eksik var diyorum ama babam sen takma kafana para oldumu hepsi iki saatlik iş diyor. Sanırım ufak tefek şeyler hariç çok el vurmayacagim. Zaten malum çocukların sınavı yaklaşıyor ya bizim derslerde yoğun. Vakit kalmıyor. Yaza bi atalım kendimizi :)
ayy ne güzel yaaaaa bende çabucak ewleneyim geçsin şu günler artıkkkkk ...........
Allah mutluluğunu daim etsin canımmm bol bol eğlen düğününde çoook güzel olur inşş =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?