2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın- tünaydınn gelincikler 17 yıllık çocukluk arkadaşımı 4 ay önce bıcaklayarak öldürmüşler dün bana söylediler şok oldum onun için sizden bir fatiha istiyorum kızlar dilerim katilleri en yakın zamanda yakalanır Rabbim günaahlarını affetsin

Allah kolaylık versin kuzummm

Günaydın canım benimm bu tarafta pek yağmur yok hafiften çiseliyordu

amin canımm inşaAllah veririm ama bugünde artı çıktım bakalım nolcak cumaya :26:

Amin canım sizinde zaman su gibi geçecek inş burada
Anlasilmiyor ama buranın yeri ayrı yaa valla haftaya bugün imam nikahii

geçiyor bi şekilde valla canım ya yetişemem diye telaşlanıyorum bende işte

Canım çok üzüldüm vicdansız Allahtan korkmaz insanlar yakalanır inşallah bir an önce okudum gönderdim duamı canımcım Rabbim ailesine sevdiklerine sabır versin Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin canım.

Ben bugün annemle çeyiz bakmaya gidiyorum..... Yuppiiii

Canım çok üzüldüm vicdansız Allahtan korkmaz insanlar yakalanır inşallah bir an önce okudum gönderdim duamı canımcım Rabbim ailesine sevdiklerine sabır versin Allah rahmet eylesin

Allah razı olsun canım amin inşaAllah insan hayatı böyle ucuzladı işte :26::26:

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm :26: Allah ıslah etsin. İnşallah biran önce bulunur katil yada katilleri. Duamı okudum gönderdim canım

Son düzenleme:
Maalesef canım işyerindeyim Akşamları yapsam yeterli olurmu ki sadece hareketleri :26:[/QUOTE]

olur tabi tatlım ben vaktin varsa yerin de müsaitse dedim hem gündüz yapardın hem akşam olur tabi tak kulaklıkları aç müziğini zaten bi sürü yaparsın öyle

Allah rahmet eylesin canım.

Ben bugün annemle çeyiz bakmaya gidiyorum..... Yuppiiii

Allah razı olsun canım
:26:

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm :26: Allah ıslah etsin. İnşallah biran önce bulunur katil yada katilleri. Duamı okudum gönderdim canım

amin inşaAllah canım bizlerin de istediği bu bi tek Allah razı olsun canım:26:

25 Nisan Kına Gecem - 26 Nisan DDÜĞÜNÜM :) Tam 1 ay kaldı Rabbim utandırmasın bizle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…