2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gule gule kullan canim mutlulukla saglikla insallah ben de ev tekstillerimi zara home ve sarevden almistim

Amiin canım inş Allah herkesin gönlüne göre versin =))

şu aralar yoğun geçiyor benimde inşş hemen geçerdee hooop ewlenrim hahahhhah

daha benim 73 günüm var yaw

Amin inşallahBekleriz canım gel site sorunlarıyla ilgili bir topik var oraya yazabilirsin sorununu ya da kazene msj atabilirsin yardımcı olacaktır yeniden resim falan yükleyebilirsin gibi biliyorum :26:

sğol kuzum bilmıyordum ben böyle kalır sandım bi deneyeyim:26: çok teşekkr ederim kuzum

Amin inşallahBekleriz canım gel site sorunlarıyla ilgili bir topik var oraya yazabilirsin sorununu ya da kazene msj atabilirsin yardımcı olacaktır yeniden resim falan yükleyebilirsin gibi biliyorum :26:
tamam kuzum çok teşekkür ederim, bilmıyordum şu düğünden sonra ahlledeyim bu problemi inşallah

Amiin canım inş Allah herkesin gönlüne göre versin =))

şu aralar yoğun geçiyor benimde inşş hemen geçerdee hooop ewlenrim hahahhhah

daha benim 73 günüm var yaw
geçer bebeğim inan tecrübe konuşuyo yeter ki bu günlerin tadını çıkarmayı bil

Gunaydin tatlim aklima geldin aksam sana bakindimbazi mantikli mesajlarini okudum da hosuma gitti

Bende göremedim epeydir seni. Mesajlarını okudum da yoğunmuşsun sanırım ondan giremiyorsun canım. Nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar ?

Bende iyiyim canım üşüyorum niyeyse hava soğuk burada:18:Topikte sessiz bu günlerde :44:

Burasıda biraz soğuk ama üşütecek kadar değil. Dikkat et canım. Bahara girerken hasta olma

Bugün keyifli değilim acaba neden? Sende öyle misin :26:

Burasıda biraz soğuk ama üşütecek kadar değil. Dikkat et canım. Bahara girerken hasta olma

Bugün keyifli değilim acaba neden? Sende öyle misin :26:

Ay bende öyleyim içimde bir sıkıntı gidip evde uyumak istiyorum sanki bugün olmasaydı bir şey kaybetmezmişiz gibi

Son düzenleme:
Ay bende öyleyim içimde bir sıkıntı gidip evde uyumak istiyorum sanki bugün olmasaydı bir şey kaybetmezmişiz gibi

Off bende aynıyım yaa :26: İçimde bir sıkıntı. Çalışmak istemiyorum. Sadece uyusam diyorum :26: Hayır olsun inşallah :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…