amiiiiiiiiinn kuzuum, inşalllah gerçekten sadece kendim için değil hepimiz için istiyorum mutluluk ve huzuru. Raabbim hiç birimizi utandırmasın
Günaydın:) nasılsınız kızlar ? Ben dün iş çıkışı kendime bir sürü çeyiz aldım ki :) Annem Babam ve ben alışverişe gittik. Orda TAÇ mağazası vardı. Her yıl bir kampanya oluyor. 1300 tl ye gelin yatak örtüsü+gelin pike takımı+gelin nevresim tk+bornoz takımı bambu -hani su 8parca olanlar- +mikrofiber yorgan ve iki yastık toplam 7 parça ürün aldık. :) akşam fırsat bulup ekleyemedim inşallah hepsini bu akşam yükleyecegim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amiiinnn ,geçer bebeğim merak etme bende 4 aydan düştüm bu günlerden2 bucuk ay hemen gecer inan hele telaşlar yoğunlaşınca bişey anlayamazsın bi bakmışsın düğün gelmiş. İnşallah herşey gönlünce olur kuzum Rabbim Mutluluk versin bi ömür
geçer bebeğim inan tecrübe konuşuyo yeter ki bu günlerin tadını çıkarmayı bilAmiin canım inş Allah herkesin gönlüne göre versin =))
şu aralar yoğun geçiyor benimde inşş hemen geçerdee hooop ewlenrim hahahhhah
daha benim 73 günüm var yaw
geçer bebeğim inan tecrübe konuşuyo yeter ki bu günlerin tadını çıkarmayı bil
Solican nerde?bu mobil de cok uyuz online olanlari gormuyor insan yaaa
Burdayım kuzum Günaydın
Akşamları açmıyorum ben ama gün içinde sabah 9 dan 18:30 a kadar buradayım
Gunaydin tatlim aklima geldin aksam sana bakindimbazi mantikli mesajlarini okudum da hosuma gitti
Günaydın canımcım nasılsın
İyiyim tatlım benim sen nasılsın
Nasi yapiliyor fistik?
Bende iyiyim canım üşüyorum niyeyse hava soğuk burada:18:Topikte sessiz bu günlerde :44:
Burasıda biraz soğuk ama üşütecek kadar değil. Dikkat et canım. Bahara girerken hasta olma
Bugün keyifli değilim acaba neden? Sende öyle misin :26:
Günaydınn canlarımm
Canım istersen anlatayım,istersen netten bak biraz ayrıntılı
Ay bende öyleyim içimde bir sıkıntı gidip evde uyumak istiyorum sanki bugün olmasaydı bir şey kaybetmezmişiz gibi
Off bende aynıyım yaa :26: İçimde bir sıkıntı. Çalışmak istemiyorum. Sadece uyusam diyorum :26: Hayır olsun inşallah :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?