2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hicccc telaş yapma yaptığınla kalırsın hepsi geçiyor düğün üzeri illaki sinirler geriliyor ama atlatiliyorda, benim babam yeni yeni normale dönüyor

taktım ben bu hint kıyafetine kocaelinde oturan varmı kızlar?orada bi firma buldum netten kıyafetleri satan yer

hayırlısıyla olur inşallah canım benim
ayy ne güzel canım ya 3 sene baya calısmıssın sizde cok iyi almıssınız canım oda müdür yardımcısı olmus baska avmde personelmiş şimdi oliviumdan aldık biz bas harfi ümit bey dedigim gibi nişanda takım için gittik nişanlım ona güvenince dügündede yine ona bıraktık onun tavsiyesi üzerine ekru denedi ceketi ve o şekildede aldık tanıyomusun kız

Merhaba kizlar iyi aksamlar herkese
Biz nisanlimla konustuk da gelin almaya cok fazla insan gelecekmis ya cok heyecanlandim 20-25 araba oluruz dedi amanin dedim o kadar insan hurra diye gelecek

iyi akşamlar canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın

bende iyiyim canim cok sukur.. :)
senle tanismismiydik yoksa biriylemi karistiriyorum:44:

Merhaba kizlar iyi aksamlar herkese
Biz nisanlimla konustuk da gelin almaya cok fazla insan gelecekmis ya cok heyecanlandim 20-25 araba oluruz dedi amanin dedim o kadar insan hurra diye gelecek

20-25 mi
Allah kolaylik versin valla canim,ne cokmus hakkaten

selam gelincikler nasılsınızz malum nasipse 10 haziranda nişanım var sizce davetiyeci ile görüşmeye ne zaman gidilmeli? Çok değil 100 tane falan yaptıracaz mayısın 2. haftası falan geç mi olur?

selam gelincikler nasılsınızz malum nasipse 10 haziranda nişanım var sizce davetiyeci ile görüşmeye ne zaman gidilmeli? Çok değil 100 tane falan yaptıracaz mayısın 2. haftası falan geç mi olur?

ben iyim kuzucumm sen nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik ya maşallah ama nişan falan hazırlıkları çok iyi. Bence çok geç değil zaten bir kaç günde basıp veriyorlar sizde bir haftada dağıtsanız ancak zaten

aynen canım uzun zamandır görüşemedik yaa maşallah sende düğün hazırlığındasın darısı bana olsun inşallah benim daha çok seneye olacak nasipse teşekkür edrim canım peki istediğimiz sözü yazdırabilioz sanırım değil mi

Bildiğim kadarıyla yazdiriliyor. Ben kendi davetiyemi kendim tasarladim onu bastıracagiz inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar dış mekan çekimini düğün gününüzde mi yaptıracaksınız yoksa başka bir gün mü?

bende iyiyim canim cok sukur.. :)
senle tanismismiydik yoksa biriylemi karistiriyorum:44:

20-25 mi
Allah kolaylik versin valla canim,ne cokmus hakkaten

Evet canim ya cok fazla olacak
Tesekkur ederim
Gelin almaya gelenlere lokum dagitayim diyorum hos olur diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…