- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
Günaydın- tünaydınn gelincikler17 yıllık çocukluk arkadaşımı 4 ay önce bıcaklayarak öldürmüşler dün bana söylediler şok oldum onun için sizden bir fatiha istiyorum kızlar dilerim katilleri en yakın zamanda yakalanır Rabbim günaahlarını affetsin
amin canımm inşaAllah veririm ama bugünde artı çıktım bakalım nolcak cumaya :26:
geçiyor bi şekilde valla canım ya yetişemem diye telaşlanıyorum bende işte
Günaydın cancagizimm nasılsın :)
İyiyim canim cok sukur sen nasilsin
Iyiyim bende çok şükür canım ya is guc bitti beklemedeyim işte :)
Evvet canım 10 gün kaldı pazartesiyi iple çekiyorum bütün gün kuaförden çıkmam herhalde :) ayy az kaldı ya akrabalar elbise telasinda insan mutlu oluyor ya
1.70lik kızları duyunca kıskabçlıktan çatlıyorum zatenbu sabah tartıda 65.7 gördüm bu hafta olmam gereken kilom 63.6 topik yarışında nasıl yapcam bilmiyorum :18:
canım benimm darıdı bizim başımıza inşaAllah şafak 10 çok az kaldıı biz hala o modda olamadık sanki evlenmicekmişim gibi gidiyor herşey
teşekkür ederim edacımm ewet düzeldi bizimkiyle babası bi ev bulmuş beğenmişte perşembe günü bende gidip bakcam inşaAllahseninkileri de bi görseydik nasıl yaptın merak ediyorum
hatemoğlu 3 senemi verdim oraya en güzel yıllarım orda geçmişti 3kağıtçı bi müdür yüzünden işimi bıraktım ve abim hala merkez deposunda çalışır bende çok severim takımlarını ürünlerini işin içindeyiz çünkü biliyoruz az çok ama bizimki illa dar olcak yapışcak falan kendisine takım o yüzden danie tissudan aldık biz 420 liraya aldık ayakkabı ve kemer hariç merak ettim canım nerdeki mağazadan ve satıcıdan aldığını4 yıl oldu bırakalı ama konuşur ederim çoğu kişiyle gerçi hepsi müdür oldu arkadaşlarımın
ne çektin be edacım aynı benim gibisakınan göze çöp batarmış misali bende garanticiyim işimi garantiye almayı seviyorum ve ne oluyorsa çıkıyor bi aksilik muhakkak inşaAllah sorunsuz bi şekilde atlatırız şu günlerimizi canım
yap canım yap önemli olan senin ne hissettiğin
kizlaar iyi aksamlaar nasilsiniz
iyi akşamlar canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın
Merhaba kizlar iyi aksamlar herkese
Biz nisanlimla konustuk da gelin almaya cok fazla insan gelecekmis ya cok heyecanlandim 20-25 araba oluruz dedi amanin dedim o kadar insan hurra diye gelecek
selam gelincikler nasılsınızzmalum nasipse 10 haziranda nişanım var sizce davetiyeci ile görüşmeye ne zaman gidilmeli? Çok değil 100 tane falan yaptıracaz mayısın 2. haftası falan geç mi olur?
ben iyim kuzucumm sen nasılsınuzun zaman oldu görüşemedik ya maşallah ama nişan falan hazırlıkları çok iyi. Bence çok geç değil zaten bir kaç günde basıp veriyorlar sizde bir haftada dağıtsanız ancak zaten
aynen canım uzun zamandır görüşemedik yaa maşallah sende düğün hazırlığındasın darısı bana olsun inşallah benim daha çok seneye olacak nasipseteşekkür edrim canım peki istediğimiz sözü yazdırabilioz sanırım değil mi
kızlar dış mekan çekimini düğün gününüzde mi yaptıracaksınız yoksa başka bir gün mü?
bende iyiyim canim cok sukur.. :)
senle tanismismiydik yoksa biriylemi karistiriyorum:44:
20-25 mi
Allah kolaylik versin valla canim,ne cokmus hakkaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?