2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Amin canım inşallahEvet alıcam canım anca yetiştiricemher şey kafamda almak kaldı birtek

Kuzum nakit biriktirebiliyorsan biriktir ben yapamıyorum hepsini alabilmem için kendimi sıkıştırmam gerekiyor

İmkansız gibi bişey kuzum. Neden dersen 2012 ağustos ayında ailem ev aldı. Bende babama destek olmak amaçlı kredi çektim 10.000 tl. Tapu masrafları v.s. için. Bu nedenle kredi borcum var. Ayda 500 tl ödüyorum. 2015 mart ayında bitecek inşallah. Birde çeyiz aldım. Her ay onunda taksiti var yaklaşık 200 tl. Benimde imkansız yani birikim yapmam. Bende yavaştan alıp taksitle ödüyorum. Kredim bittikten sonra da en son kalanlarımı hepsini peşin alarak kurtulacağım inşallah

Ama birşey görünce dayanamıyorum almak istiyorum

Senin evin belli mi yoksa sen istediğin renklere göre mi alıyorsun çeyizlerini ?

Anladım canım o zaman alınacak çok al öde çıksın aradan ufak ufak derimKendi rengime göre mutfağım ne renk olursa olsun beyaz eşyam gri elektriklilerde gri-siyah olacak inşallah

Anladım canım o zaman alınacak çok al öde çıksın aradan ufak ufak derimKendi rengime göre mutfağım ne renk olursa olsun beyaz eşyam gri elektriklilerde gri-siyah olacak inşallah

Bana görede tek çare o. Yavaş yavaş almak. Hemde kendim sıkışmamış olurum. Üstümden de aldıkça yük kalkar

Bende beyaz eşyamı gri düşünüyorum. Çünkü mutfak dolaplarımı komple beyaz istiyorum. Çok kalabağı sevmeyen biriyim hatta mutfakta tezgah üstünde bile bişey görmeye dayanamam. Evimiz Allahın izniyle bu sene yeniden yapılacak. O zaman belirlenecek rengi falan ama ne olursa olsun beyaz istiyorum. Herkes kullanışlı olmaz falan diyor ama mutfak dolabının üstünde yemek yapmıycam ya Niye kullanışlı olmasın. Bide lake oldun mu tamamdır ohh miss

Benim annemin lake ve beyaz dolapları. Leke falanda tutmuyor hiç. Ben kararlıyım

Beyaz çok güzel canım benimde favorim beyazla gri ve siyahların uyumları çok güzel oluyor kahve dolap sevmiyorum bende olursa da açık tonu olsun koyu kahve istemem gri beyazda olabilir bir kısmı farklı bir kısmı farklı alt üst şeklinde ama karışık desenli falan çizgili hiç sevmem ve senin gibi az eşya sevdiğimden sadece hep elimin altında olacakları koyarım kettle baharatlıklar karıştırma kaşıklarım falan

Kızlar başlıklara baksanıza bi tupperla alakalı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ewet kesinlikle mutfak dolaplarını beyaz lake yaptırmmalısın öyle güzel duruyorki mutfak aydınlık ferah duruyor...

ablamında dolapları beyaz lake çok güzel mutfağıda geniş ankastre takımlı bide harika duruyor.. zaten onun ewinde en çok mutfağını sewiyorum =))

leke falan da tutmuyor 3 yıldır kullanıyor bırak sen milleti =)

Aslında bunun aynısı fakat tezgahın siyah, alt dolaplarında beyaz olduğunu düşünürsek tam olur

Buradaki gibi siyah tezgah

Aynen canım onların haricinde fazla bişey sevmiyorum öyle mutfak tezgahının üstünde. Gereksiz kalabalık oluyor

Eklentiler

• $t_05072010068.webp
    20 KB · Görüntüleme: 963

Aynen canım annemde 2012 den beri kullanıyor onunda beyaz ve lake hiçte bişey olmadı valla. İnsan temiz olunca her mutfağı kullanır.

Anneciğiminde söylediğin gibi ankastre gri, dolaplar beyaz müthiş duruyor

Ben evlenicem ama annem evini yeniledi Ona herşey feda olsun

Son düzenleme:

Ben olması için çabalıyorum kuzumm İnşallah çabalarımda da alnımın akıyla çıkarımda güzel mis gibi bir mutfağım olur

Seninde eklediklerinden bir kaçını aldım hemencecik

Tezgahımı özellikle siyah istiyorum canım. Beyaz düşündüm ama bişey döküldüğünde yada ne biliyim en ufak birşey olsa beyazda daha çok görünür diye düşündüm. Çay lekesi falan olsa silmeden duramam. Öyle kötü bir huyum var 10 kere siler dururum yani hiç leke olmasın diye

Ama siyah olursa ani bir misafirimde gelse çok görünmez dedim. Sence ?

Mantıklı canım düşünmen şahsen ben yaptıracak olsam ki ev alsak bile mutfağı yapılı olur ama olur da ilerde yaptırırsam bizim mutfaktada kullanıyorum böyle renkli taşlar var gibi değişik bir tezgah koyu renkte altı gri tezgahta grili bir taş adı veriliyor tezgaha hatırlayamadımondan işte üst kısımlarda beyaz yaptırırdım belki nasip olur düşüneyim de şimdiden:93:

Son düzenleme:

Bu şekilde mi diyorsun tezgahı tatlım?

Evet canım burada tabi kahveye uyum sağlaması için böyle koyu tercih edilmiş ama şöyle daha ferah birşeyler kullanılabilir:81:

Evet canım burada tabi kahveye uyum sağlaması için böyle koyu tercih edilmiş ama şöyle daha ferah birşeyler kullanılabilir:81:

Eki Görüntüle 1040098
Eki Görüntüle 1040099

Evet canım tezgaha göre değişir. Bizim evdekide böyle ama ben bir türlü sevemedim nedense. Gözüme çok karışık geliyor

Bide bunların simli olanları var biliyorsundur belki onlarıda sevemedim. Benim seçeneğim düz renk olacak sanırım. Düz siyah

Simlileri görmedim canım ama pisliğe kire bunlar çok iyi belirteyim Düz tercih edeceksen gri olabilir bence beyazla siyah olursa bir anda keser gibi iki ters renk ama gri daha yumuşak bir renk ve kombini daha iyi olur tabiki benim düşüncem düz yapacak olsam gri tercih ederdim koyu gride olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…