- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kesin karar verdin yani elektriklileri alacağına
Tamam o zaman doğru hatırlıyorum
Evet ben bazı olayların etkisini atamıyorum üzerimden. Bazı zamanlar geliyor aklımaOkudukça şükrediyorum halimize. Allahım düşmanıma bile yaşatmasın diyorum
Amin canım inşallahEvet alıcam canım anca yetiştiricem her şey kafamda almak kaldı birtek
Evet canım
Benim bu kararsızlığım ahhh ahh:26:
Kuzum nakit biriktirebiliyorsan biriktir ben yapamıyorum hepsini alabilmem için kendimi sıkıştırmam gerekiyor
İmkansız gibi bişey kuzum. Neden dersen 2012 ağustos ayında ailem ev aldı. Bende babama destek olmak amaçlı kredi çektim 10.000 tl. Tapu masrafları v.s. için. Bu nedenle kredi borcum var. Ayda 500 tl ödüyorum. 2015 mart ayında bitecek inşallah. Birde çeyiz aldım. Her ay onunda taksiti var yaklaşık 200 tl. Benimde imkansız yani birikim yapmam. Bende yavaştan alıp taksitle ödüyorum. Kredim bittikten sonra da en son kalanlarımı hepsini peşin alarak kurtulacağım inşallah
Ama birşey görünce dayanamıyorum almak istiyorum
Senin evin belli mi yoksa sen istediğin renklere göre mi alıyorsun çeyizlerini ?
Anladım canım o zaman alınacak çok al öde çıksın aradan ufak ufak derimKendi rengime göre mutfağım ne renk olursa olsun beyaz eşyam gri elektriklilerde gri-siyah olacak inşallah
Bana görede tek çare o. Yavaş yavaş almak. Hemde kendim sıkışmamış olurum. Üstümden de aldıkça yük kalkar
Bende beyaz eşyamı gri düşünüyorum. Çünkü mutfak dolaplarımı komple beyaz istiyorum. Çok kalabağı sevmeyen biriyim hatta mutfakta tezgah üstünde bile bişey görmeye dayanamam. Evimiz Allahın izniyle bu sene yeniden yapılacak. O zaman belirlenecek rengi falan ama ne olursa olsun beyaz istiyorum. Herkes kullanışlı olmaz falan diyor ama mutfak dolabının üstünde yemek yapmıycam yaNiye kullanışlı olmasın. Bide lake oldun mu tamamdır ohh miss
Benim annemin lake ve beyaz dolapları. Leke falanda tutmuyor hiç. Ben kararlıyım
Bana görede tek çare o. Yavaş yavaş almak. Hemde kendim sıkışmamış olurum. Üstümden de aldıkça yük kalkar
Bende beyaz eşyamı gri düşünüyorum. Çünkü mutfak dolaplarımı komple beyaz istiyorum. Çok kalabağı sevmeyen biriyim hatta mutfakta tezgah üstünde bile bişey görmeye dayanamam. Evimiz Allahın izniyle bu sene yeniden yapılacak. O zaman belirlenecek rengi falan ama ne olursa olsun beyaz istiyorum. Herkes kullanışlı olmaz falan diyor ama mutfak dolabının üstünde yemek yapmıycam yaNiye kullanışlı olmasın. Bide lake oldun mu tamamdır ohh miss
Benim annemin lake ve beyaz dolapları. Leke falanda tutmuyor hiç. Ben kararlıyım
Benim cekimler studyoda olacak dis mekandan pek hoslanmiyorum dugun gunu yapilacak canim
Beyaz çok güzel canım benimde favorim beyazla gri ve siyahların uyumları çok güzel oluyor kahve dolap sevmiyorum bende olursa da açık tonu olsun koyu kahve istemem gri beyazda olabilir bir kısmı farklı bir kısmı farklı alt üst şeklinde ama karışık desenli falan çizgili hiç sevmem ve senin gibi az eşya sevdiğimden sadece hep elimin altında olacakları koyarım kettle baharatlıklar karıştırma kaşıklarım falan
ewet kesinlikle mutfak dolaplarını beyaz lake yaptırmmalısın öyle güzel duruyorki mutfak aydınlık ferah duruyor...
ablamında dolapları beyaz lake çok güzel mutfağıda geniş ankastre takımlı bide harika duruyor.. zaten onun ewinde en çok mutfağını sewiyorum =))
leke falan da tutmuyor 3 yıldır kullanıyor bırak sen milleti =)
Aslında bunun aynısı fakat tezgahın siyah, alt dolaplarında beyaz olduğunu düşünürsek tam olur
Eki Görüntüle 1040000
Buradaki gibi siyah tezgah
Eki Görüntüle 1039997
Aynen canım onların haricinde fazla bişey sevmiyorum öyle mutfak tezgahının üstünde. Gereksiz kalabalık oluyor
Allahım çok güzeller gerçekten böyle güzel modern mutfaklar nasip olacakmı bize içine aldığım siyah-gri eşyalarım
Eki Görüntüle 1040054 Eki Görüntüle 1040055 Eki Görüntüle 1040056 Eki Görüntüle 1040057 Eki Görüntüle 1040058 Eki Görüntüle 1040059
Ben olması için çabalıyorum kuzummİnşallah çabalarımda da alnımın akıyla çıkarımda güzel mis gibi bir mutfağım olur
Seninde eklediklerinden bir kaçını aldım hemencecik
Tezgahımı özellikle siyah istiyorum canım. Beyaz düşündüm ama bişey döküldüğünde yada ne biliyim en ufak birşey olsa beyazda daha çok görünür diye düşündüm. Çay lekesi falan olsa silmeden duramam. Öyle kötü bir huyum var 10 kere siler dururum yani hiç leke olmasın diye
Ama siyah olursa ani bir misafirimde gelse çok görünmez dedim. Sence ?
Mantıklı canım düşünmen şahsen ben yaptıracak olsam ki ev alsak bile mutfağı yapılı olur ama olur da ilerde yaptırırsam bizim mutfaktada kullanıyorum böyle renkli taşlar var gibi değişik bir tezgah koyu renkte altı gri tezgahta grili bir taş adı veriliyor tezgaha hatırlayamadımondan işte üst kısımlarda beyaz yaptırırdım belki nasip olur düşüneyim de şimdiden:93:
Evet canım burada tabi kahveye uyum sağlaması için böyle koyu tercih edilmiş ama şöyle daha ferah birşeyler kullanılabilir:81:
Eki Görüntüle 1040098
Eki Görüntüle 1040099
Evet canım tezgaha göre değişir. Bizim evdekide böyle ama ben bir türlü sevemedim nedense. Gözüme çok karışık geliyor
Bide bunların simli olanları var biliyorsundur belki onlarıda sevemedim. Benim seçeneğim düz renk olacak sanırım. Düz siyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?