2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Olabilir aslında kuzum. Gri görmedim açıkcası canlı canlı. Nasıl durur ki acep :26:

Benim ev durumumu biliyo muydun canım sen?

Olabilir aslında kuzum. Gri görmedim açıkcası canlı canlı. Nasıl durur ki acep :26:

Benim ev durumumu biliyo muydun canım sen?

Bilmiyordum canım ama anlattıklarından yola çıkarak içini falan siz yaptıracaksınız sanırım ben yakından siyah renk bir mutfakta gördüm çok siyahtı keskin bir renkti üzerine birşey koysam kaybolur güzelliği diye hiç düşünmedim belki kaliteli bir malzemeden olsaydı öyle görünmezdi ama şimdi alacağım kettle falan var aklımda siyah düşünüyorum o yüzden gri tercih ederdim gri herşeye uyumlu oluyor beyaz eşyada koysam pembeler morlarda olsada her renge uyuyor siyahla bütünlüğü zaten belli

Yok kuzum içini biz yaptırmıyoruz. Şuan nişanlımın 3 katlı evi var fakat kayınvalidem müteahhite vermek istiyor. Evlerinin temelinin çok sağlam olmadığını masraf yapmaya gerek yok diyor. Yıllardır imar bekliyorlardı artık bizim nasibimiz mi neyse bu sene 7 martta imar çıktı

Şimdi müteahhitlerle görüşüyorlar güzel teklif verene yaptıracaklar inşallah. Bende nişanlımla konuştum özellikle mutfak ve banyomun renklerini ben belirlemek istiyorum dedim. Toprak sahibi oldukları için müteahhitler buna izin veriyor. Nişanlımda konuşuruz tabi istediğimiz renkte yaparlar dedi.

İnşallah sorun olmazsada öyle yapacağız. Fark isterse de veririz dedi sonuçta kendi evimiz kaç kere dolap değiştireceğiz dedi

Kuzum valla söylediklerin içimi yumuşattı öyle bir anlattın ki

Bende hemen google amcaya sorayım dedim ve bunları buldum gri mutfak tezgahı olarak

Hoş duruyormuş gerçekten. Ama daha çok senin söylediğin gibi var küçük taşlı gibi olanlardan

Bunlarda çok hoşmuş kuzum düzlerde vardır muhakkak google amca her detayı çıkarmıyor Çok güzel olmuş evet bir konuşmana denk gelmiştim sevinmiştin hatırladım mutlu haberi aldığında müteahhit olayı durumunu çok iyi olmuş ve istediğiniz gibi yaptırmanız ayrıca güzel mutfak ve banyo çok önemli ben hep modern dizaynları tercih ediyorum bakalım öyle bir ev nasip olacak mı banyo için düşündüğün var mı bende banyo içinde aynı modern isterdim herhalde ya da hepten beyaz tatlı renklerle ben kombinlerdim pembeler maviler ohh

Evet canım aşırı sevinmiştim

Hep kendi evimizi(ailemin) örnek gösteriyor gibi olacak ama kendi evimizi bile ben bulmuştum

Bizim banyomuzda da mutfakta kullanılan mobilyanın aynısı kullanılmış. Düz beyaz lake dolaplar ama müthiş olmuş. Dediğin gibi tam anlamıyla modern bir mutfak ve dolap dizayn etmişler. Annemde çok beğendi

Bende banyomu beyaz düşünüyorum ve kendim aksesuarlarla ve banyo takımım ile renklendirmeyi düşünüyorum böylelikle sıkıldığımda istediğim renge çevirebilirim banyomu. Mesela biraz pembe kullanırım sıkılırsam aksesuarlarla siyah beyaz kırmızı bir banyo yapabilirim. Çoklu kullanımı seviyorum Şimdi isteğim beyaz ve pembe ağırlıklı olacak. Evlendikten sonrada bakıcaz artık değiştirir miyim bilmiyorum

Bizim evimizin banyosu böyle. Mobilyası, dolap kulpları falan aynı. Sadece farkları lavoba böyle küçük değil tam dolap genişliğinde. Bide üstündeki ayna bölümü farklı. Ama bayılmıştım ben çok hoş bişey yapmışlar. Üst kısmı komple ayna ve aynayı açınca içinde raflar var dolap şeklinde yapmışlar. Ben evi temizlediğimizde tamamen tesadüf eseri keşfettim bilmiyorduk öyle olduğunu

Çok güzel canım sende benim gibi düşünüyorsun renklerle tamamlanır beyaz olursa hem iç açıcı da pembeden sıkıldın mavi maviden sıkıldın kırmızıdır siyahtır her şey olur o yüzden doğru tercih beyaz

Evet canım benimm

Küçük alanlarda koyu renkler kullanarak boğmayı sevmiyorum. Ev dediğin ferah olmalı. Eşyanın rengi bile ne kadar değiştiriyor evin havasını

Allahım o günler gelsin noluuurrrr

Evet canım benimm

Küçük alanlarda koyu renkler kullanarak boğmayı sevmiyorum. Ev dediğin ferah olmalı. Eşyanın rengi bile ne kadar değiştiriyor evin havasını

Allahım o günler gelsin noluuurrrr

Amin canımcım inşallahBende ferah renklerden yanayım tercihlerimde o yönde olacak inşallah evin kurulu haline belki karışamasamda aldığım eşyalarla açacağım en azından salon ve yatak odası bize bakıyor eşyalarla ferah huzurlu sıcacık bir hale getirmek bizim elimizde

Evet tatlım. Şuan herşey kafamda oturmuş durumda. Mutfağım, banyom, salonum, yatak odam, oturması odası falan hepsi hazır bir şekilde. İnşallah dilediğimiz gibide eşya bulursak harika olur

Annem hep der ev ne kadar eskide olsa evi gösteren eşyadır diye. Cidden öyle

Ne renk düşünüyorsun salon ve yatak odanı?

Evet canım evi eşya gösterir gerçektenBenimde kafamda her şey planlı kızlarızAnlatırsam yapabilir miyim genelde söylersem olmuyor

Ayy canim yalniz degilmisim demek ki gelin alma konusunda amin cok tesekkur ederim hep beraer mutlu oluruz insallah

Salon rengi tonları hakkından başlayabilirsin Detay vermeyebilirsin canım kişinin kendine özel birşeyleri kalmalı şu renk tonlarında düşünüyorum koltuk takımı köşelimi o bile yeterli bence

Yok detay vermiyciimm

Şimcik anlatıyorum

Salon klasik bir takım düşünüyorum ama aşırı klasik değil. Koltuklarımı pudra rengi düşünüyorum. Salon mobilyalarımı da tabikide beyaz

Oturma odası için köşe koltuk takımı istiyorum. Onuda pastel tonlarında istiyorumm

Yatak odam içinse bembeyazzz bir mobilya istiyorum Halılarım bile beyas olucak

Senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…