Simlileri görmedim canım ama pisliğe kire bunlar çok iyi belirteyimDüz tercih edeceksen gri olabilir bence beyazla siyah olursa bir anda keser gibi iki ters renk ama gri daha yumuşak bir renk ve kombini daha iyi olur tabiki benim düşüncem düz yapacak olsam gri tercih ederdim koyu gride olabilir
Olabilir aslında kuzum. Gri görmedim açıkcası canlı canlı. Nasıl durur ki acep :26:
Benim ev durumumu biliyo muydun canım sen?
Bilmiyordum canım ama anlattıklarından yola çıkarak içini falan siz yaptıracaksınız sanırımben yakından siyah renk bir mutfakta gördüm çok siyahtı keskin bir renkti üzerine birşey koysam kaybolur güzelliği diye hiç düşünmedim belki kaliteli bir malzemeden olsaydı öyle görünmezdi ama şimdi alacağım kettle falan var aklımda siyah düşünüyorum o yüzden gri tercih ederdim gri herşeye uyumlu oluyor beyaz eşyada koysam pembeler morlarda olsada her renge uyuyor siyahla bütünlüğü zaten belli
Yok kuzum içini biz yaptırmıyoruz. Şuan nişanlımın 3 katlı evi var fakat kayınvalidem müteahhite vermek istiyor. Evlerinin temelinin çok sağlam olmadığını masraf yapmaya gerek yok diyor. Yıllardır imar bekliyorlardı artık bizim nasibimiz mi neyse bu sene 7 martta imar çıktı
Şimdi müteahhitlerle görüşüyorlar güzel teklif verene yaptıracaklar inşallah. Bende nişanlımla konuştum özellikle mutfak ve banyomun renklerini ben belirlemek istiyorum dedim. Toprak sahibi oldukları için müteahhitler buna izin veriyor. Nişanlımda konuşuruz tabi istediğimiz renkte yaparlar dedi.
İnşallah sorun olmazsada öyle yapacağız. Fark isterse de veririz dedi sonuçta kendi evimiz kaç kere dolap değiştireceğiz dedi
Kuzum valla söylediklerin içimi yumuşattı öyle bir anlattın ki
Bende hemen google amcaya sorayım dedim ve bunları buldum gri mutfak tezgahı olarak
Hoş duruyormuş gerçekten. Ama daha çok senin söylediğin gibi var küçük taşlı gibi olanlardan
Eki Görüntüle 1040152
Eki Görüntüle 1040154
Bunlarda çok hoşmuş kuzum düzlerde vardır muhakkak google amca her detayı çıkarmıyorÇok güzel olmuş evet bir konuşmana denk gelmiştim sevinmiştin hatırladım mutlu haberi aldığında müteahhit olayı durumunu çok iyi olmuş ve istediğiniz gibi yaptırmanız ayrıca güzel mutfak ve banyo çok önemli ben hep modern dizaynları tercih ediyorum bakalım öyle bir ev nasip olacak mı banyo için düşündüğün var mı bende banyo içinde aynı modern isterdim herhalde ya da hepten beyaz tatlı renklerle ben kombinlerdim pembeler maviler ohh
Evet canım aşırı sevinmiştim
Hep kendi evimizi(ailemin) örnek gösteriyor gibi olacak ama kendi evimizi bile ben bulmuştum
Bizim banyomuzda da mutfakta kullanılan mobilyanın aynısı kullanılmış. Düz beyaz lake dolaplar ama müthiş olmuş. Dediğin gibi tam anlamıyla modern bir mutfak ve dolap dizayn etmişler. Annemde çok beğendi
Bende banyomu beyaz düşünüyorum ve kendim aksesuarlarla ve banyo takımım ile renklendirmeyi düşünüyorum böylelikle sıkıldığımda istediğim renge çevirebilirim banyomu. Mesela biraz pembe kullanırım sıkılırsam aksesuarlarla siyah beyaz kırmızı bir banyo yapabilirim. Çoklu kullanımı seviyorumŞimdi isteğim beyaz ve pembe ağırlıklı olacak. Evlendikten sonrada bakıcaz artık değiştirir miyim bilmiyorum
Eki Görüntüle 1040198
Bizim evimizin banyosu böyle. Mobilyası, dolap kulpları falan aynı. Sadece farkları lavoba böyle küçük değil tam dolap genişliğinde. Bide üstündeki ayna bölümü farklı. Ama bayılmıştım ben çok hoş bişey yapmışlar. Üst kısmı komple ayna ve aynayı açınca içinde raflar var dolap şeklinde yapmışlar. Ben evi temizlediğimizde tamamen tesadüf eseri keşfettimbilmiyorduk öyle olduğunu
Çok güzel canım sende benim gibi düşünüyorsun renklerle tamamlanır beyaz olursa hem iç açıcı da pembeden sıkıldın mavi maviden sıkıldın kırmızıdır siyahtır her şey olur o yüzden doğru tercih beyaz
Evet canım benimm
Küçük alanlarda koyu renkler kullanarak boğmayı sevmiyorum. Ev dediğin ferah olmalı. Eşyanın rengi bile ne kadar değiştiriyor evin havasını
Allahım o günler gelsin noluuurrrr
Amin canımcım inşallahBende ferah renklerden yanayım tercihlerimde o yönde olacak inşallah evin kurulu haline belki karışamasamda aldığım eşyalarla açacağım en azından salon ve yatak odası bize bakıyor eşyalarla ferah huzurlu sıcacık bir hale getirmek bizim elimizde
Evet tatlım. Şuan herşey kafamda oturmuş durumda. Mutfağım, banyom, salonum, yatak odam, oturması odası falan hepsi hazır bir şekilde. İnşallah dilediğimiz gibide eşya bulursak harika olur
Annem hep der ev ne kadar eskide olsa evi gösteren eşyadır diye. Cidden öyle
Ne renk düşünüyorsun salon ve yatak odanı?
Evet canım evi eşya gösterir gerçektenBenimde kafamda her şey planlı kızlarız Anlatırsam yapabilir miyim genelde söylersem olmuyor
Seviyorum böyle olmayı
Yaparsın yaparsın hadi anlat
O zaman ilk senden başlayalımBugün bir tek ikimiz varız farkında mısın kuzum kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz
Beeeen Geldiiimmm
Hoşgeldin canımBeeeen Geldiiimmm
Evet kismecikler yok
Yok ilk sen anlat. Ben sordum ilk
Hoşgeldin canım
Olmaj sen anlat bende destekleyeyim kendimi anca anlatabilirim
Nerden başlasam kii :44:
Canım bizde de adet öyledirBencede çok heyecanlı bişey. Düşünsene düğünün olacak gelinsin onun heyecanı var bide o kadar insan gelecek ay müthiş birşey.
Ailen için ve tabikide damat tarafı içinde büyük gurur kaynağıdır
Allah utandırmasın inşallah hiç birimizi. Mutlu mutlu yuvalarımıs olsun inşallahhhh
Salon rengi tonları hakkından başlayabilirsinDetay vermeyebilirsin canım kişinin kendine özel birşeyleri kalmalı şu renk tonlarında düşünüyorum koltuk takımı köşelimi o bile yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?