2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhaba kizlar iyi aksamlar herkese
Biz nisanlimla konustuk da gelin almaya cok fazla insan gelecekmis ya cok heyecanlandim 20-25 araba oluruz dedi amanin dedim o kadar insan hurra diye gelecek

Canım bizde de adet öyledir Bencede çok heyecanlı bişey. Düşünsene düğünün olacak gelinsin onun heyecanı var bide o kadar insan gelecek ay müthiş birşey.

Ailen için ve tabikide damat tarafı içinde büyük gurur kaynağıdır

Allah utandırmasın inşallah hiç birimizi. Mutlu mutlu yuvalarımıs olsun inşallahhhh

Günaydın canlarımm
Günaydın canım

Amin inşallah diyerek giriş yapayım bende kocaman bir konvoy istiyorum gelin çıkarken inşallah öyle olur

Günaydın canım

Amin inşallah diyerek giriş yapayım bende kocaman bir konvoy istiyorum gelin çıkarken inşallah öyle olur

Bende bendeeee

Ama konvoylarda en çok korktuğum şey gelin arabasının önüne etraftan çocuklar atlıyor ya ödüm patlıyor yaa :26:

Sevdiceğimle kararımız kendi gelin arabımızı kimse kullanmayacak. Damat bey şoför koltuğunda olacak gelin hanımda yanında olacakmış

Yanımızda gelmek isteyenlerde ki muhtemelen görümcekim olur. Onlarda arkamısda otursun diyor

Allahım hayali bile süper yaa

İnşallah gönlümüzdekiler nasip olsun kuzum hayali bile heyecanlı

İnşallah gönlümüzdekiler nasip olsun kuzum hayali bile heyecanlı

İnşallah canım ya. Bir yandan diyorum bu kadar istekli olma. Çünkü ne zaman bişeyi çok istesem ya olmaz yada geç olur. Rabbimden hep hayırlısını istiyorum. Çok şükür ki ilk tanışma günümüzden bu yana, ailelerin tanışması isteme, söz, nişan hepsi çok çok iyi oldu. Her zaman şükrediyorum. İnşallah düğünümüzde de hayırlısıyla herşeyimiz olur da sevdiceklerimize kavuşuruz

Amin canım inşallahHerşeyin hayırlısı gerçekten inşallah olur
Görüyorum ben seniii Takibimdesinn

Bak bak takiptemiyim

Durgun gibisin kuzum. Yani pek keyifle yazmıyo gibisin. Öyle hissettim :44:

Evet takibimdesin Bakıyorum nerde ne yazıyosun

Neler yazıyorum bakıyımYok aslında iyiyim kuzum sadece hafta bitmedi yorgunum herhalde birde bir şeyler almıyorum beklemedeyim o ara sıkıcı oluyor

Neler yazıyorum bakıyımYok aslında iyiyim kuzum sadece hafta bitmedi yorgunum herhalde birde bir şeyler almıyorum beklemedeyim o ara sıkıcı oluyor

Hımm mesela mesela Bir Derdim Var topikine takılıyosun bu aralar

Evet bende de o var. Çok sıkıcı bir durum. Borçlarında maşallahı var. Bitmek bilmedi Yeni şeyler almak istiyorum bir yandan bekle diyorum bir yandan da al öde bitsin diyorum

Muallaktayım

Ben sıralamaya koydum Nisanda yapılan ödememle azalıyor Nisanda tekrar başlıyorum almaya full söze kadar borç doluyum sonrada beyaz eşya düğün mekanı mobilyalar gelsin bitmez bu borç bitmez evet o bölümde de arada takılmayı da seviyorum milletin derdini görmek yardımcı olmak ayrı güzel yorum yapabiliyormuyum bakıyım

Sıradaki alacakların ne canım ?

Sanırım seninle aynı zamana denk gelecekti düğünlerimiz? Yanlış mı hatırlıyorum yoksam :44: :26:

Evet kuzum benim yorumların gayet yerinde

Bende ara ara takılıyorum. Okurum genelde ama cevap verdiğim nadirdir.

Elektrikliler 2015 Yaz sonu belki sonbahar başı Çok tuhaf olaylar var gerçekten herşeyin hayırlısı

Elektrikliler 2015 Yaz sonu belki sonbahar başı Çok tuhaf olaylar var gerçekten herşeyin hayırlısı

Kesin karar verdin yani elektriklileri alacağına

Tamam o zaman doğru hatırlıyorum

Evet ben bazı olayların etkisini atamıyorum üzerimden. Bazı zamanlar geliyor aklıma Okudukça şükrediyorum halimize. Allahım düşmanıma bile yaşatmasın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…