2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İkea niye her yerde yokk Alamıyorum ben bişey ya içimde kalıyor resmen

Amin canımcım inşallah

Sağol kuzum inşallah bende nişanlı bir hatun olarak düğün günümüzü beklerim

İnşallahhhhh Nişanlı olmak tam bir mutluluk kaynağı benim için. Yüzüklerime bakıp bakıp mutlu oluyorum

İkea niye her yerde yokk Alamıyorum ben bişey ya içimde kalıyor resmen

Off evet. Koskoca istanbul'da bile belirli yerlerde var

Bende liste hazırladım kendime. Gittiğimde hepsini birden alıcam

İnternetten siparişte kargo ücreti fazla tutuyor dediler ama ne kadar bilemiyorum :26:

Off evet. Koskoca istanbul'da bile belirli yerlerde var

Bende liste hazırladım kendime. Gittiğimde hepsini birden alıcam

İnternetten siparişte kargo ücreti fazla tutuyor dediler ama ne kadar bilemiyorum :26:

Benim gitme şansımda yok allahım

Evet bi peçete 1 tepsi alayım diyorum 10 tl kargo ücreti çıkıyor mum tepsileride çok güzel saksılar mumluklar allahım

Benim gitme şansımda yok allahım

Evet bi peçete 1 tepsi alayım diyorum 10 tl kargo ücreti çıkıyor mum tepsileride çok güzel saksılar mumluklar allahım

Aynen canım. Bende bu yüzden hepsini liste yaptım tüm beğendiklerimi. Gidip hepsini toplu olarak alıcam

En büyük şansım. Ümraniye İkeaya görümcekim yakın Ona gittiğimde de uğrayabiliriiimmmm

Aynen canım. Bende bu yüzden hepsini liste yaptım tüm beğendiklerimi. Gidip hepsini toplu olarak alıcam

En büyük şansım. Ümraniye İkeaya görümcekim yakın Ona gittiğimde de uğrayabiliriiimmmm

Ne kadar şanslısınız Artık giden birini bulursam bende aldırcam yoksa paraya kıyıp internetten getirtcem:18: bakalım hayırlısı olsun

Ne kadar şanslısınız Artık giden birini bulursam bende aldırcam yoksa paraya kıyıp internetten getirtcem:18: bakalım hayırlısı olsun

Bence sende öyle yap canım. Giden birini bulamazsanda biriktir alacaklarını. Hepsini birden al. Kargo sabittir sanırım. Ağırlığa göre değildir heralde dimi?

Kuzucanlar, güzel gelinler ben çıkıyorum artık. Mesai bitti. Yarın görüşürüz. Kendinize çok çok iyi bakın

Bence sende öyle yap canım. Giden birini bulamazsanda biriktir alacaklarını. Hepsini birden al. Kargo sabittir sanırım. Ağırlığa göre değildir heralde dimi?

valla o konuda bi bilgim yok her gördüğümüde almak istiyorum ne hikmetse

Kaldı mı 8 gün =):18:

Ay canım maşallah. ne kadar çabuk geçti.
hatırlıyorum da sen de 1 ay 20 gün falan yazıyordu.
Hatta ben benim de öyle az günüm kalacak mı diyordum.
benim de azalmaya başladı.
Allah mutluluk ve huzur dolu bir hayat versin yeni hayatında inşallah.

Guzel gelinlere gunaydin:)
Bunlar da benim e nisanlimin bohcalari
Teyzesi cok fazla gelip gidemeyecek uzakta oldugu icin bu nedenle hazir o da gelmisken bizim evde bohcalarimizi acip sergilemistik cok hos ve samimi bir ortamdi hersey cok guzel olmustu
Cicegimi de unutmadim ama cikolatalarimin ve nisan tatlimin resmi yok malesef unutmusuz
Darisi olmayanlarin basina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…