Bizimde isteme yaklaştığında kafanızı patlatıcam Rabbimin izniyle görmek nasip olur inşallah
Gercekten harika bu renkler bende hala bulamadim istedigimitabi burasi cok ferah buyuk o da yaniltir insani canim
Amin canımcım inşallahAllah gönlünüze göre versin tez zamanda olur inşallahh
Ben büyük bir keyifle anlatırım sana canım benimm.. Gelsin o günler yeter ki
Amin canımcım inşallah
Sağol kuzum inşallah bende nişanlı bir hatun olarak düğün günümüzü beklerim
İkea niye her yerde yokkAlamıyorum ben bişey ya içimde kalıyor resmen
Off evet. Koskoca istanbul'da bile belirli yerlerde var
Bende liste hazırladım kendime. Gittiğimde hepsini birden alıcam
İnternetten siparişte kargo ücreti fazla tutuyor dediler ama ne kadar bilemiyorum :26:
Benim gitme şansımda yok allahım
Evet bi peçete 1 tepsi alayım diyorum 10 tl kargo ücreti çıkıyormum tepsileride çok güzel saksılar mumluklar allahım
Aynen canım. Bende bu yüzden hepsini liste yaptım tüm beğendiklerimi. Gidip hepsini toplu olarak alıcam
En büyük şansım. Ümraniye İkeaya görümcekim yakınOna gittiğimde de uğrayabiliriiimmmm
Ne kadar şanslısınızArtık giden birini bulursam bende aldırcam yoksa paraya kıyıp internetten getirtcem:18: bakalım hayırlısı olsun
iyiiym canım benim çalışıyorum yoğun bir şekilde. Senin nasıl gidiyor ?
Bence sende öyle yap canım. Giden birini bulamazsanda biriktir alacaklarını. Hepsini birden al. Kargo sabittir sanırım. Ağırlığa göre değildir heralde dimi?
Kuzucanlar, güzel gelinler ben çıkıyorum artık. Mesai bitti. Yarın görüşürüz. Kendinize çok çok iyi bakın
İnşallahhhhhNişanlı olmak tam bir mutluluk kaynağı benim için. Yüzüklerime bakıp bakıp mutlu oluyorum
Kaldı mı 8 gün =):18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?