- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Guzel gelinlere gunaydin:)
Bunlar da benim e nisanlimin bohcalari
Teyzesi cok fazla gelip gidemeyecek uzakta oldugu icin bu nedenle hazir o da gelmisken bizim evde bohcalarimizi acip sergilemistik cok hos ve samimi bir ortamdi hersey cok guzel olmustu
Cicegimi de unutmadim ama cikolatalarimin ve nisan tatlimin resmi yok malesef unutmusuz
Darisi olmayanlarin basina insallah
Eki Görüntüle 1041203 Eki Görüntüle 1041204 Eki Görüntüle 1041205 Eki Görüntüle 1041206 Eki Görüntüle 1041207
iyi geceler kızlar
iyi canım ben de şafak saymaya devamm..
valla o konuda bi bilgim yok her gördüğümüde almak istiyorum ne hikmetse
Banada nasip olacakmı o mutluluk
hayırlısıyla olur inşallah canım benim
ayy ne güzel canım ya3 sene baya calısmıssın sizde cok iyi almıssınız canım oda müdür yardımcısı olmus baska avmde personelmiş şimdi oliviumdan aldık biz bas harfi ümit bey dedigim gibi nişanda takım için gittik nişanlım ona güvenince dügündede yine ona bıraktık onun tavsiyesi üzerine ekru denedi ceketi ve o şekildede aldık tanıyomusun kız
Guzel gelinlere gunaydin:)
Bunlar da benim e nisanlimin bohcalari
Teyzesi cok fazla gelip gidemeyecek uzakta oldugu icin bu nedenle hazir o da gelmisken bizim evde bohcalarimizi acip sergilemistik cok hos ve samimi bir ortamdi hersey cok guzel olmustu
Cicegimi de unutmadim ama cikolatalarimin ve nisan tatlimin resmi yok malesef unutmusuz
Darisi olmayanlarin basina insallah
Eki Görüntüle 1041203 Eki Görüntüle 1041204 Eki Görüntüle 1041205 Eki Görüntüle 1041206 Eki Görüntüle 1041207
2 gün aradan sonra güüü-nayyyy-dıııııınnnnnn
günaydın kızlarr nasılsınız?
Günaydın canım
Günaydın kuzum nerelerdesin sen bakıyımgünaydın kızlarr nasılsınız?
Günaydın canım ama nerelerdesin kızlar niye bırakıyorsunuz burayı2 gün aradan sonra güüü-nayyyy-dıııııınnnnnn
Günaydın canım
Günaydın kuzum nerelerdesin sen bakıyım
Günaydın canım ama nerelerdesin kızlar niye bırakıyorsunuz burayı
naber canım , ne var ne yok
Çok güzel görünüyor canım herşey güle güle kullanın Rabbim tamamına erdirsin
İyiyim canım sen nasılsın? Nerelerdeydin yahu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?