2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok güzel görünüyor canım herşey güle güle kullanın Rabbim tamamına erdirsin

amin canımm benimmm dün gittik eve baktım evin planı iyi hoştu ama mutfak küçüktü yani buzdolabım dışarda kalıyordu onun dışında beğendim bazı tadilatlar var tabi kayınbabaya söyledim başka bi ev daha var adam içini yapıyor falan dedi oraya bakacaklar bugün nişanlım falan ben gidemiyorum maalesef resimlerini çekin dedim bende bakalım olur inşaAllah ya daraldım artık evim olsun istiyorum bende hatemoğlunun benim için ayrı bi yeri vardır olivium ilk açıldığında destek için gitmiştim arefelerde falan giderdim hep kurtarıcı kasiyerdim ben ikitelli maslak profilo olivium hepsinde emeğim var ama bi kendini bilmez yüzünden arkama bakmadan gittim işte yok canım tanıyamadım muhtemelen benden sonra girmiştir 4 yıl oldu ayrılalı dediğim gibi bizim damatlığında ceketi ekru pantolonu siyah
ha bu arada dün kendime binsallı aldım bordo sarı renkte 180 liraya aldım ilk girdiğim dünkkan ve ilk giydiğim bindallıyı aldım nişanlım çok hoş çok güzel dedi diye yoksa daha sonra 120ye bile bulduk yani özlemin dediği yere gitcektim halbuki ama bizimki gerek yok gezmeye çok güzel bu dedi

Maşallahh canım benimmm Düğüne de az kalmış. Ne durumdasın bakalım

Günaydın canım

Günaydın kuzum nerelerdesin sen bakıyım

Günaydın canım ama nerelerdesin kızlar niye bırakıyorsunuz burayı

canımcım 2 gündür ilkyardım eğitimi aldım. 9-5 arası . büroya hiç gelemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…