- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İnşallah NehirimmAllahım en kısa zamanda sana nasip etsin inşallahh
canımcım 2 gündür ilkyardım eğitimi aldım. 9-5 arası . büroya hiç gelemedim
Amin canım inşallahCok tesekkur ederim canim amin insallah
Daha guzelleri senin olsun
Nasılsın canımm
iki gündür ilkyardım eğitimine gittim. dün akşam 6 da sınava girdim eve gittiğimde saat 8 di.
başım hala kazan gibii
Anladım canım önemli bir mazeretin varmış affedildin
Amin canım inşallah
Yağmurlu bir günde iyi gibiyimSenin canın sıkkın gibi ama:26:
Ayyy bayilirim kedilere kim bu cirkin
Maşallahh canım benimmmDüğüne de az kalmış. Ne durumdasın bakalım
Havadan sanırım kuzum yaa :26: Burası yağmurlu değil ama kapalı
Bilmiyorum ki ama bayıldım bende zaten kedi hastasıyım
Bilmiyorum ki ama bayıldım bende zaten kedi hastasıyım
Canim cok sagol solisim
Koltuk takimim yok sadece L kanepem var su an ama hiiiiic dert etmiyorum varsin olmasin sonra bi ara aliriz:)ne rahatim dimi hahaha
Ozel esyalarim ve ceyizimin bir kismi gidecek eve o kadar bunun disinda bir dert kalmadi sukur
Artik unuttugum bisey varsa da canim sagolsun amaaaan hic keyfimi bozamicam simdi rahat rahat gun sayiyorum
Allahim olmayanlara da nasip etsin insallah herkese bu mutlulugu nasip etsin su guzel cuma gunu hurmetine
Anladım canım önemli bir mazeretin varmış affedildin
Amin canım inşallah
Yağmurlu bir günde iyi gibiyimSenin canın sıkkın gibi ama:26:
Ahh canım benim yaa
O zaman nasıl geçti falan diye sorup iyice kafanı bulandırmıyım
Çeyiz nasıl gidiyor ondan haber et
Burada sağanak var oraya da yağacaktır
ebet. ilkyardımcı oldum ki ben
yok canım sorabilirsinkursu başarıyla tamamladım, sertifika ve ilkyardımcı kartımı alcam
2 gündür çeyizin ç sini düşünmüyorum
Ben çok iyiyim canım sen nasılsın ?
Nasıl gidiyor hazırlıklar
tatlım dün hastane işimiz vardı babamın böbrekleri iflas durumunda bizde aile olarak kontrole gittik bizden alınsın diye ama doktor sizin yaşlarınız küçük ve evli çoluklu çocuklu değilsiniz riskli dediGünaydın kuzum nerelerdesin sen bakıyım
tam gaz devam canım dün eminönüne gittik bindallımızı almak için diğer alışverişi kaynana yapacak 38 beden giydim ve tam oldu üstüme çok sevindim buna demekki artık bende 38 beden oluyorum
tatlım dün hastane işimiz vardı babamın böbrekleri iflas durumunda bizde aile olarak kontrole gittik bizden alınsın diye ama doktor sizin yaşlarınız küçük ve evli çoluklu çocuklu değilsiniz riskli dedibakalım sonuçlar ne çıkarcak ondan sonra ev vardı bi tane ona baktım tadilat yapılırsa ok dedim ama kapı kolları bile kırıktı sonra kayınbaba başka bulmuş ona gel bak dedi yerin bende çalışıyorum siz bakın resim yollarsınız dedim ordan çıkıp eminönüne geçtik bindallımı aldık eve geldi pertim çıkmıştı zaten sarıgazi-pendik-yenibosna-eminönü- tekrar yenibosna yaptım bi günde otobüslerde tranvaylarda geçti günüm yorucuyduu anlicağın
Bende çok sevdimAma cok cok guzelmisbayildim
Bizde besliyoruz bir yavrumuz var bebeğimiz o bizimBende bendeeeeKedicikleri çok seviyorummmm
Bi ara besledim ama astımım var diye vermek zorunda kaldım
Maşallah kuzuma
ebet. ilkyardımcı oldum ki ben
Yağsın yağsın severim ben yağmuru ama hava böyle karanlık olmasın:18:
Çok sevindim canım bindallını görmek isterim
Pendiğe neden geldinis canım ?
Ben orda oturuyorum
Bende çok sevdim
Bizde besliyoruz bir yavrumuz var bebeğimiz o bizim3-4 tanede bahçemizde bakıyoruz
Maşallah kuzuma
Bu sene yağmadı karanlıkta olsa aydınlıkta amanın yağsın canımcım bol bol
bindallıyı eve gidince çeker yollarım canım olur mubabam orda tedavi görüyor canım pendik marmara ün. araştırma has. o yüzden geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?