2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iki gündür ilkyardım eğitimine gittim. dün akşam 6 da sınava girdim eve gittiğimde saat 8 di.

başım hala kazan gibii

Ahh canım benim yaa

O zaman nasıl geçti falan diye sorup iyice kafanı bulandırmıyım

Çeyiz nasıl gidiyor ondan haber et

Maşallahh canım benimmm Düğüne de az kalmış. Ne durumdasın bakalım

Canim cok sagol solisim
Koltuk takimim yok sadece L kanepem var su an ama hiiiiic dert etmiyorum varsin olmasin sonra bi ara aliriz:)ne rahatim dimi hahaha
Ozel esyalarim ve ceyizimin bir kismi gidecek eve o kadar bunun disinda bir dert kalmadi sukur
Artik unuttugum bisey varsa da canim sagolsun amaaaan hic keyfimi bozamicam simdi rahat rahat gun sayiyorum
Allahim olmayanlara da nasip etsin insallah herkese bu mutlulugu nasip etsin su guzel cuma gunu hurmetine

O güzel duana ilk önce kocamann bir Aminnnnnn diyeyim sonrada yorumuma geçeyim

Canım benim senle nişanlın sorun etmedikten sonra sorun yok demektir. Sonuçta siz yaşayacaksınız o evde. Bir eşyan eksik olmuş, fazla olmuş mühim değil. Önemli olan aranızdaki huzur, mutluluk. Bunlar olduktan sonra eşya elbette alınır.

Rabbim ağız tadı versin sağlık versin gerisi teferruat

Son düzenleme:

Anladım canım önemli bir mazeretin varmış affedildin

Amin canım inşallah

Yağmurlu bir günde iyi gibiyimSenin canın sıkkın gibi ama:26:

ebet. ilkyardımcı oldum ki ben

Ahh canım benim yaa

O zaman nasıl geçti falan diye sorup iyice kafanı bulandırmıyım

Çeyiz nasıl gidiyor ondan haber et

yok canım sorabilirsin kursu başarıyla tamamladım, sertifika ve ilkyardımcı kartımı alcam

2 gündür çeyizin ç sini düşünmüyorum

yok canım sorabilirsin kursu başarıyla tamamladım, sertifika ve ilkyardımcı kartımı alcam

2 gündür çeyizin ç sini düşünmüyorum

Hayırlı Olsunn Boncuğumm

Kursta gözüm görmez oldu diyosun bişeyi yani

Ben çok iyiyim canım sen nasılsın ?

Nasıl gidiyor hazırlıklar

tam gaz devam canım dün eminönüne gittik bindallımızı almak için diğer alışverişi kaynana yapacak 38 beden giydim ve tam oldu üstüme çok sevindim buna demekki artık bende 38 beden oluyorum

Günaydın kuzum nerelerdesin sen bakıyım
tatlım dün hastane işimiz vardı babamın böbrekleri iflas durumunda bizde aile olarak kontrole gittik bizden alınsın diye ama doktor sizin yaşlarınız küçük ve evli çoluklu çocuklu değilsiniz riskli dedi bakalım sonuçlar ne çıkarcak ondan sonra ev vardı bi tane ona baktım tadilat yapılırsa ok dedim ama kapı kolları bile kırıktı sonra kayınbaba başka bulmuş ona gel bak dedi yerin bende çalışıyorum siz bakın resim yollarsınız dedim ordan çıkıp eminönüne geçtik bindallımı aldık eve geldi pertim çıkmıştı zaten sarıgazi-pendik-yenibosna-eminönü- tekrar yenibosna yaptım bi günde otobüslerde tranvaylarda geçti günüm yorucuyduu anlicağın

Çok sevindim canım bindallını görmek isterim

Pendiğe neden geldinis canım ?

Ben orda oturuyorum

Ama cok cok guzelmis bayildim
Bende çok sevdim
Bende bendeeee Kedicikleri çok seviyorummmm

Bi ara besledim ama astımım var diye vermek zorunda kaldım
Bizde besliyoruz bir yavrumuz var bebeğimiz o bizim3-4 tanede bahçemizde bakıyoruz

Maşallah kuzuma
Yağsın yağsın severim ben yağmuru ama hava böyle karanlık olmasın :18:

Bu sene yağmadı karanlıkta olsa aydınlıkta amanın yağsın canımcım bol bol

Çok sevindim canım bindallını görmek isterim

Pendiğe neden geldinis canım ?

Ben orda oturuyorum

bindallıyı eve gidince çeker yollarım canım olur mu babam orda tedavi görüyor canım pendik marmara ün. araştırma has. o yüzden geldim

Bende çok sevdim

Bizde besliyoruz bir yavrumuz var bebeğimiz o bizim3-4 tanede bahçemizde bakıyoruz

Maşallah kuzuma

Bu sene yağmadı karanlıkta olsa aydınlıkta amanın yağsın canımcım bol bol

Ayyy ne kadar güsell Mıncık mıncık severim ben onları

Yağsın yağsın her şekline rağzıyım artık. Yağmur berekettir

bindallıyı eve gidince çeker yollarım canım olur mu babam orda tedavi görüyor canım pendik marmara ün. araştırma has. o yüzden geldim

Bende o hastanenin karşısında oturuyorum

Çok geçmiş olsun canım benimm. Allah şifalar versin. İnşallah iyiye gider durumu. Uygun böbrek yok mu şuan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…