2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım çok üzüldüm bilmiyordum Rabbim şifa versin bir an önce Dualarım sizinle kuzum bu Cumanın yüzü hürmetine inşallah çabucak toparlar iyileşir baban Bindallın hayırlı olsun canım güle güle giyMazeretin çok büyük sen hallet işlerini ben hep buradayım canımcım

biraz öyle olduuu

sen anlat bakalım, var mı bi değişiklik

Pek yok kuzum. Harıl harıl kendime cupcakeli baharatlıklardan arıyorum. Canıma tak edicek artık gidip migrosları talan edicem

Taktım kafaya

Son düzenleme:
benim kafamada soktun onu

en kötü markaf. alırsın sen

İvet öyle olacak artık

Ama napıyım onlarda o şeker olmasalarmışşş

Sabah gözümü açıyorum daha yataktan kalkmadan hemen markafoniye bakıyorum varsa hemen sepetime atayım bitmeden diyorum Düşün artık ne derece taktığımı

Ama migrosta neler var neler anlatamam. Allahım her şeyi var. Büyük küçük kavanozlar, pasta tabakları, tuzluklar, kahvaltılıkları

Bende o hastanenin karşısında oturuyorum

Çok geçmiş olsun canım benimm. Allah şifalar versin. İnşallah iyiye gider durumu. Uygun böbrek yok mu şuan :26:

bunu duyduğuma çok sevindim canım ya haftaya perşembe yine gelcem o hastaneye buı sefer toplu taşımayla kartal köprüsünde inince hangi otobüse binsem önünden geçer hastanenin canım yardımcı olur musun bana?:26: inşaAllah iyi olur sonuçlar şuan yok canım ya ama aramaya başlayın diyo doktor aileden kimden istenir ki böbrek bu sonuçta bi paket tuz değil ki :26: o yüzden ben annem falan diyorduk verelim diye ama yapmıyor bizi annem şeker hastası diye bende bekar ve çocuksuzum kardeşimde küçük 24 yaşında olmuyor bakalım Rabbim yardımcımız olsun

amin canım aminn babamın ki doğuştan olduğu için çocuklarda hatta torunlarda da olma ihtimali var diye kontrol etmeye bi de uyumluluğa bakmaya gittik işte duaların için Allah razı olsun tatlım Rabbim yanımızda çok şükür hayırlısı çıkcak karşımıza biliyorum teşekkür ederim canım darısı başına inşaAllah hem düğün hazırlığı hem hastane ikisini hep aynı güne getiriyorum ki izin almak güç oluyor diye ya larissadan haber yok mu kaç gün oldu gelmiyo topiğe:26:

O kadar mı vahim durumunnnn

migros a gitmem ki ben hiç yaaa :26: dur netten bakayım nerde varmış aklıma hep sen sokuyosun bunlarııııııııı

Kartal köprüsünde inersen kuzum KM23 var birde 16KH var. Bunlar tam hastanenin önünden geçer.

Peki babanın kardeşleri uyum sağlamıyor mu canım? Onlarıda araştırdınız mı ? Gerçi vermek isterler mi bilmem ama öyle birşey olsa ben gözüm kapalı veririm kardeşime aileme. Rabbim kimseye yaşatmasın öyle birşey :26:

Evet sizin içinde ne kadar zor bir durum. Çaresiz kalıyosunuz :26:

O kadar mı vahim durumunnnn

migros a gitmem ki ben hiç yaaa :26: dur netten bakayım nerde varmış aklıma hep sen sokuyosun bunlarııııııııı

Evettt alsam rahatlıycam ama yok

Migrosa sadece züccaciye bölümü için giderim

Bak bak. Ama güsel şeyler geliyo kuzum. Sende faydalan istiyorum kii

Amin kuzum inşallahSizde tabiki sürekli baktırın Rabbim büyük İkisi zor ve yorucu olur canım çok haklısın hepiniz bir anda gittiniz larissada yok

Evettt alsam rahatlıycam ama yok

Migrosa sadece züccaciye bölümü için giderim

Bak bak. Ama güsel şeyler geliyo kuzum. Sende faydalan istiyorum kii

Burda her avm de varmış nerdeyse ama hiç dikkatimi çekmemiş.

Allah razı olsun canım bi bakarım gittiğim zamanlar

Amin canim insallah
Aynen oyle ikimiz de dert etmiyoruz elbet bi ara alinir sonra alinir veya hic alinmasa da problem degil tek kanepeyle de evlenebilirim onemli olan agiz tadimiz yerinde olsun

Cok gecmisler olsun canim

Ayyy ne kadar güsell Mıncık mıncık severim ben onları

Yağsın yağsın her şekline rağzıyım artık. Yağmur berekettir

Ben de bahcede sokak kedilerine bakiyorum surekli yemek koyuyorum diye beni cok seviyorlar ben de onlari mincikliyorum tabi firsat bu firsat deyip
Artik kapiyi acip disari cikmak imkansiz hale geldi ustume basima tirmaniyorlar cok sekerler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…