Hayırlı Olsunn Boncuğumm
Kursta gözüm görmez oldu diyosun bişeyi yani
tatlım dün hastane işimiz vardı babamın böbrekleri iflas durumunda bizde aile olarak kontrole gittik bizden alınsın diye ama doktor sizin yaşlarınız küçük ve evli çoluklu çocuklu değilsiniz riskli dedibakalım sonuçlar ne çıkarcak ondan sonra ev vardı bi tane ona baktım tadilat yapılırsa ok dedim ama kapı kolları bile kırıktı sonra kayınbaba başka bulmuş ona gel bak dedi yerin bende çalışıyorum siz bakın resim yollarsınız dedim ordan çıkıp eminönüne geçtik bindallımı aldık eve geldi pertim çıkmıştı zaten sarıgazi-pendik-yenibosna-eminönü- tekrar yenibosna yaptım bi günde otobüslerde tranvaylarda geçti günüm yorucuyduu anlicağın
biraz öyle olduuu
sen anlat bakalım, var mı bi değişiklik
Pek yok kuzum. Harıl harıl kendime cupcakeli baharatlıklardan arıyorum. Canıma tak edicek artık gidip migrosları talan edicem
Taktım kafaya
benim kafamada soktun onu
en kötü markaf. alırsın sen
Selam canım az kalmış maşallah.son zamanlarda neleri hallettin son hazırlıkların nasıl gittiKaldı mı 8 gün =):18:
Bende o hastanenin karşısında oturuyorum
Çok geçmiş olsun canım benimm. Allah şifalar versin. İnşallah iyiye gider durumu. Uygun böbrek yok mu şuan :26:
amin canım aminn babamın ki doğuştan olduğu için çocuklarda hatta torunlarda da olma ihtimali var diye kontrol etmeye bi de uyumluluğa bakmaya gittik işte duaların için Allah razı olsun tatlımCanım çok üzüldüm bilmiyordum Rabbim şifa versin bir an önceDualarım sizinle kuzum bu Cumanın yüzü hürmetine inşallah çabucak toparlar iyileşir baban Bindallın hayırlı olsun canım güle güle giy Mazeretin çok büyük sen hallet işlerini ben hep buradayım canımcım
İvet öyle olacak artık
Ama napıyım onlarda o şeker olmasalarmışşş
Sabah gözümü açıyorum daha yataktan kalkmadan hemen markafoniye bakıyorum varsa hemen sepetime atayım bitmeden diyorumDüşün artık ne derece taktığımı
Ama migrosta neler var neler anlatamam. Allahım her şeyi var. Büyük küçük kavanozlar, pasta tabakları, tuzluklar, kahvaltılıkları
bunu duyduğuma çok sevindim canım ya haftaya perşembe yine gelcem o hastaneye buı sefer toplu taşımayla kartal köprüsünde inince hangi otobüse binsem önünden geçer hastanenin canım yardımcı olur musun bana?:26: inşaAllah iyi olur sonuçlar şuan yok canım ya ama aramaya başlayın diyo doktor aileden kimden istenir ki böbrek bu sonuçta bi paket tuz değil ki :26: o yüzden ben annem falan diyorduk verelim diye ama yapmıyor bizi annem şeker hastası diye bende bekar ve çocuksuzum kardeşimde küçük 24 yaşında olmuyor bakalım Rabbim yardımcımız olsun
amin canım aminn babamın ki doğuştan olduğu için çocuklarda hatta torunlarda da olma ihtimali var diye kontrol etmeye bi de uyumluluğa bakmaya gittik işte duaların için Allah razı olsun tatlımRabbim yanımızda çok şükür hayırlısı çıkcak karşımıza biliyorum teşekkür ederim canım darısı başına inşaAllah hem düğün hazırlığı hem hastane ikisini hep aynı güne getiriyorum ki izin almak güç oluyor diye ya larissadan haber yok mu kaç gün oldu gelmiyo topiğe:26:
O kadar mı vahim durumunnnn
migros a gitmem ki ben hiç yaaa :26: dur netten bakayım nerde varmışaklıma hep sen sokuyosun bunlarııııııııı
amin canım aminn babamın ki doğuştan olduğu için çocuklarda hatta torunlarda da olma ihtimali var diye kontrol etmeye bi de uyumluluğa bakmaya gittik işte duaların için Allah razı olsun tatlımRabbim yanımızda çok şükür hayırlısı çıkcak karşımıza biliyorum teşekkür ederim canım darısı başına inşaAllah hem düğün hazırlığı hem hastane ikisini hep aynı güne getiriyorum ki izin almak güç oluyor diye ya larissadan haber yok mu kaç gün oldu gelmiyo topiğe:26:
Evettt alsam rahatlıycam ama yok
Migrosa sadece züccaciye bölümü için giderim
Bak bak. Ama güsel şeyler geliyo kuzum. Sende faydalan istiyorum kii
Burda her avm de varmış nerdeyse ama hiç dikkatimi çekmemiş.
Allah razı olsun canım bi bakarım gittiğim zamanlar
Ayyy ne kadar güsellMıncık mıncık severim ben onları
Yağsın yağsın her şekline rağzıyım artık. Yağmur berekettir
O güzel duana ilk önce kocamann bir Aminnnnnn diyeyim sonrada yorumuma geçeyim
Canım benim senle nişanlın sorun etmedikten sonra sorun yok demektir. Sonuçta siz yaşayacaksınız o evde. Bir eşyan eksik olmuş, fazla olmuş mühim değil. Önemli olan aranızdaki huzur, mutluluk. Bunlar olduktan sonra eşya elbette alınır.
Rabbim ağız tadı versin sağlık versin gerisi teferruat
tam gaz devam canım dün eminönüne gittik bindallımızı almak için diğer alışverişi kaynana yapacak 38 beden giydim ve tam oldu üstüme çok sevindim buna demekki artık bende 38 beden oluyorum
tatlım dün hastane işimiz vardı babamın böbrekleri iflas durumunda bizde aile olarak kontrole gittik bizden alınsın diye ama doktor sizin yaşlarınız küçük ve evli çoluklu çocuklu değilsiniz riskli dedibakalım sonuçlar ne çıkarcak ondan sonra ev vardı bi tane ona baktım tadilat yapılırsa ok dedim ama kapı kolları bile kırıktı sonra kayınbaba başka bulmuş ona gel bak dedi yerin bende çalışıyorum siz bakın resim yollarsınız dedim ordan çıkıp eminönüne geçtik bindallımı aldık eve geldi pertim çıkmıştı zaten sarıgazi-pendik-yenibosna-eminönü- tekrar yenibosna yaptım bi günde otobüslerde tranvaylarda geçti günüm yorucuyduu anlicağın
Ayyy ne kadar güsellMıncık mıncık severim ben onları
Yağsın yağsın her şekline rağzıyım artık. Yağmur berekettir
Selam kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?