Kızlarrr olmadıkadın cuma günü iş başı yap dedi ama maaşı çok az 750 TL..2 vesait yol gidecegim üstelik yol parasıda vermiyordu zorla yarısını veririm dedi.. sabah 8.45 aksam 19:00 birgün izin..bitkisel ürün satışıymış satmaktan çekinecegim bir ürün satışıda yapıyorlar..maaşı fazla olsa bari yarın bir yere daha gidecegim ama bilemiyorum..çalışmam gerek nereden iş bulacagım ben
İnşallah herşey çok güzel olacak canım
Kızlarrr bende çeyize hala devam bu parasızlıkta bugünde 12 adet meyve bıcagı aldım ayyy çok sevdim onları
Kızlarrr olmadıkadın cuma günü iş başı yap dedi ama maaşı çok az 750 TL..2 vesait yol gidecegim üstelik yol parasıda vermiyordu zorla yarısını veririm dedi.. sabah 8.45 aksam 19:00 birgün izin..bitkisel ürün satışıymış satmaktan çekinecegim bir ürün satışıda yapıyorlar..maaşı fazla olsa bari yarın bir yere daha gidecegim ama bilemiyorum..çalışmam gerek nereden iş bulacagım ben
İnşallah herşey çok güzel olacak canım
Kızlarrr bende çeyize hala devam bu parasızlıkta bugünde 12 adet meyve bıcagı aldım ayyy çok sevdim onları
Canım 750 tl olduktan sonra heryerde iş bulursun dur bakalım,başka iş gorusmelerine gittinmi,yol parasida vermiyorsa hic gerek yok yazik gunah bence tabi
edacım üzme tatlı canını, daha iyileri olur inşallah.. İnsan böyle iş ararken ümitsizliğe kapılıyor ama hiç ummadığın yerden kısmetin seni buluyor merak etme..
Günaydın Kızlaaarrrr
öyle canım gidiyorum ama umudumda gidiyorşimdi hazırlanıyorum sekreterlik için gidecegim boşuna gidiyormuş gibi hissediyorum
inşallah canım tek umudum obenim istedigim yerler dönüş yapmıyor istemediklerim habire arıyor
günaydın canım
Günaydın tatlım umarım en kısa zamanda istediğin gibi bi yer bulursunn
inşallah canım..şimdi çıkıyorum ben görüşürüzdaha tanışmadık bile seninle inşallah ögleden sonra gelirim ben
inşallah canım..şimdi çıkıyorum ben görüşürüzdaha tanışmadık bile seninle inşallah ögleden sonra gelirim ben
Günaydın Kızlaaarrrr
sağol tatlım neler yapıyorsunuz bugün işler güçler.
sağol tatlım neler yapıyorsunuz bugün işler güçler.
Kızlaarr bugün hiç çalışasım yok yaİşler kalıyor hepp oofff
evet bazen insanın içinden hiç gelmiyor cidden, ağırdan al kuzum sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?