2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım 750 tl olduktan sonra heryerde iş bulursun dur bakalım,başka iş gorusmelerine gittinmi,yol parasida vermiyorsa hic gerek yok yazik gunah bence tabi

edacım üzme tatlı canını, daha iyileri olur inşallah.. İnsan böyle iş ararken ümitsizliğe kapılıyor ama hiç ummadığın yerden kısmetin seni buluyor merak etme..

Canım 750 tl olduktan sonra heryerde iş bulursun dur bakalım,başka iş gorusmelerine gittinmi,yol parasida vermiyorsa hic gerek yok yazik gunah bence tabi

öyle canım gidiyorum ama umudumda gidiyor şimdi hazırlanıyorum sekreterlik için gidecegim boşuna gidiyormuş gibi hissediyorum

edacım üzme tatlı canını, daha iyileri olur inşallah.. İnsan böyle iş ararken ümitsizliğe kapılıyor ama hiç ummadığın yerden kısmetin seni buluyor merak etme..

inşallah canım tek umudum o benim istedigim yerler dönüş yapmıyor istemediklerim habire arıyor
Günaydın Kızlaaarrrr

günaydın canım

Günaydın tatlım umarım en kısa zamanda istediğin gibi bi yer bulursunn

Kızlar anca vakit bulabildim, çok yoğun işler ( keyifler iyidir umarım.

Edacım nasıl geçti bu sabahki görüşme?

Ben de Allah nasip ederse 2014 gelini olcam :)
İnsan söylerken tuhaf oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…