2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

merhaba canım hoşgeldin giycem evet bende öyle karar verdim stor için eve pencerenin konumu etkili ona göre düşünürsün sende canım fiyat konusun da bilmem ama ikimizde o tarz istiyoruz bizimki de pek bi meraklı perde işine

,

anladım canım kardeşim spor salonunda yapıyordu bunu ama o da oturarak yaptırıyordu çünkü alt öyle sabit oluyormuş oturuncaa akşam onu da yapim ben en iyisi mersi şekerimm

Hımm tamam kuzucum olur tabikide

öpüldünüzz kızlar ben yavaştan hazırlanıyorum çıkmak içinn ptesi görüşürüzz Allah ın izniyle

Evet canım başlayayım en iyisi

Akupunktur iştah kesiyor, yemek az yiyorsun istesende fazla yiyemiyorsun. Aynı zamanda metabolizmanda tabi yediklerinden dolayı düzene giriyor. Tabikide diyette olduğu gibi yememen gerekenlerde oluyor ama yinede öyle ölüm diyetleri gibi asla değil. Çok kilosu olupta veremeyenler için ideal.

,

anladım canım kardeşim spor salonunda yapıyordu bunu ama o da oturarak yaptırıyordu çünkü alt öyle sabit oluyormuş oturuncaa akşam onu da yapim ben en iyisi mersi şekerimm

öpüldünüzz kızlar ben yavaştan hazırlanıyorum çıkmak içinn ptesi görüşürüzz Allah ın izniyle

Ben de bir deniyim bakalım oturarak Görüşürüz şekerr

heh tamamdır nasıl yani canım konum derken? birazdan perdeciye gidicez arkadasımı bekliyorum

Orası var tabi kuzum ama silinerek çıkıyormuş arkadaşım kullanıyor şuanlık bir sorunu yok tabi daha 1 sene falan olmadı kullanmaya başlayalı böyle kolaylıkları var her tül perde içinde geçerli her yere olmayabilir sonuçta :26:

selam canlarıımm bizim en büyük derdimiz olan evimizde çıktı aradan çok şükür nasipse düğün seneye ama borcu azalır en azından dedik tam istediğim gibi çift banyolu,jakuzili, oyun parklı falann bir an evvel yerleşmek bana da nasip olur insallah zaman daha çok

Canımmm çok mutlu oldum inan ki Darısı bizlerin başına... Kiracı olmak çok zor

tabi canım ama cam cok büyük olmadıkca sıkıntı olmaz biz aynı perdeleri baya zamandır kullanıyoruz bazen 1 tanesi falan bosa cıkıyor ama hani normal tülleri daha geniş yptırıyorsun ya ama bu storları 10 cm den geniş yaptıramamıs arkadas sag ve solu hos durmuyormus neyse bakalım artık ne olacak

hayırlı olsun canım güle güle oturun

kızlarr ne yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…