sen giy en iyisi canımcım onu hem kimseyede sorma bosver olurmu diye herkesin zevki farklı
ben hala cok kararsızım kuzum bide 2 parca gibi olmalı cünkü mutfakta balkon kapısı var diger türlü kapıyı acacagım zaman komple kaldırmam lazım
doğru diyosun ben akşam müsait bi duvar bulim kendime
,Ben de 1buçuk yıldır çalışıyorum canım, son 5-6 aydır özellikle yağlandım:26: Uzun bir sopa buluyorsun canım vileda sopası
olabilir. Omuzlarının üstüne koyup ellerinle 2 yandan tutuyorsun. Tempolu olarak sağa sola dönüyorsun.
Resimde kız oturuyor ama ayakta yapmak daha etkili
Eki Görüntüle 1043514
aynen 4 yıldır oturarak çalışıyorum ondan sonra oldu önceden yoktu böyle bi derdimyoğurtçu hareketi nasılki tatlımm:26:
basen için duvara vurma yöntemimiz var kuzum onu yapıoruz
evet canım süper oldu bu gerçektendambıllar iyiş evet olsaydı keşke bende de yapardım nikah elbisemin fotosu yok canım adl ışıktan rast geldi de aldım canım 20 liraya tek kalmıştı diye bu arada 38 ya biraz zorluorum azcık zayıflarsam süper olcak 14 nisanda üstümdeyken paylaşırım inşaAllah olur mu
Başla başla tatlım zaman olmuyorsa kısa süreli olarak başla, zamanla arttırırsın
Akupunktur nasıl oluyor? Genel olarak biliyorum ama ne şekilde zayıflatıyor ki? İştah mı kesiyor
metabolizma mı hızlandıruyor? 59-60 Kilo arasında gidip geliyorum ben, öyle aşırı kilom yok
ama bölgese olarak sıkıntılarım var
,
anladım canım kardeşim spor salonunda yapıyordu bunu ama o da oturarak yaptırıyordu çünkü alt öyle sabit oluyormuş oturuncaa akşam onu da yapim ben en iyisi mersi şekerimm
öpüldünüzz kızlar ben yavaştan hazırlanıyorum çıkmak içinn ptesi görüşürüzz Allah ın izniyle
merhaba canım hoşgeldin giycem evet bende öyle karar verdimstor için eve pencerenin konumu etkili ona göre düşünürsün sende canım fiyat konusun da bilmem ama ikimizde o tarz istiyoruz bizimki de pek bi meraklı perde işine
bende yapim bu akşam ve yarın sabah spor günüm benim iki günü iyi kullanayım bari de haftaya eksilerle çıkayımm 63ü göreyim inşaAllah
yıkamasının zor olması ve kiracı olacagımızdan her eve uyum saglama sorunu beni düşündürüyor canım bide fiyat olarak daha pahalıdır sanırım ama diger yandanda mutfakta daha güzel duracagıda kesin gibi :44:
selam canlarıımmbizim en büyük derdimiz olan evimizde çıktı aradan çok şükür nasipse düğün seneye ama borcu azalır en azından dedik tam istediğim gibi çift banyolu,jakuzili, oyun parklı falann bir an evvel yerleşmek bana da nasip olur insallah zaman daha çok
Dimple91 suan dügünde göbecikleri atıyor, haftayada ben inşallah :) kaldı 1 hafta =)
bana daha çok var ya :44:
Zaman su gibi geçiyor canim ya bende burada Saya Saya düştüm sayıları :)
Orası var tabi kuzum ama silinerek çıkıyormuş arkadaşım kullanıyor şuanlık bir sorunu yok tabi daha 1 sene falan olmadı kullanmaya başlayalı böyle kolaylıkları var her tül perde içinde geçerli her yere olmayabilir sonuçta :26:
selam canlarıımmbizim en büyük derdimiz olan evimizde çıktı aradan çok şükür nasipse düğün seneye ama borcu azalır en azından dedik tam istediğim gibi çift banyolu,jakuzili, oyun parklı falann bir an evvel yerleşmek bana da nasip olur insallah zaman daha çok
orasıda öyle tabi. bazen şimdi bile diyorum acaba acele mi ettim diye babama hiç dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?