sağol bebeğim sen de ne var ne yok? telefondan resim yüklenmiyor yüklense koycam yoksa :26:
yok canım kız sadece mekanı hazırlar yada tutar yeri falan gerisi erkeğe ait
verirsin mayısa kadar canım 5-6 kilo o da yeter zaten sanaayrıca merak etme çoğu bağlamalı oluyor emimin sende öyle bi model beğeneceksin ptesi provam var benim de çok heyecanlıyım sanırım son provam
çok şükür canım dünden iyi yarından kötü derler ya o moddayımcanım akşam çektim bindallımı ama koyamıyorum buraya telimde kaldı resim
erkek tarafı alır canım her ne kadar bizimki şikayetçi olsa da böyledir bu işler
nehircim valla günün bitmesini bekliyorum hava güneş açtı hadi evinize gidin demelerini bekliyorm bi umutseni alıntılamıştım ama becerememişim sanırım
ayneen kuzu yaa haftasonu çalışmak kadar berbat bişey yok akşama kadar burdayım bide yaBende aynı canım. Bugün sabah keyifli gibiydim ama şuan bir yorgunluk var üstümde. Sanırım hafta sonunun ve çalışmanın verdiği yorgunluk
Burası da çok sakin. Kismecikler yok
Hmmm biz evde yapacağımıza göre yandı benimkiDemek ki tüm ihale ona kaldı
Ben biraz acele mi ettim acaba? Haziran da nişanım ağustosta düğünüm var nişan kıyafetim de gelinliğim de geçen hafta alındı
İkisi de hazır, zaman yaklaşınca provaları yapılacak sadece. Şimdi sizin yazışmaları okuyunca çok mu erken diye düşündüm:26:
ayneen kuzu yaa haftasonu çalışmak kadar berbat bişey yok akşama kadar burdayım bide yabugün kayınbaba bi ev var ona bakcak ama ben gidemiyorum izin vermiyorlar ya
[/B][/COLOR]
açıkmısın kapalımı canım nasıl olcak gelinliğin resmi varmı
açık benim kuzum straplez gelinliğim prenses model duruma göre askılı olacak veya olmicak işte sade gelinliğim öyle dantelli falan yok gerçi ortada bi gelinlikte yok bakalım ptesi ne durumda gelinliğimheyecanlanıyorum böyle konuşulunca
Off bende öyleyim akşama kadar burdayım
Fotoğraflarını falan çekip sana göndersinler kuzum. Özellikle mutfak ve banyonun fotosunu iste. Temizlik açısından en önemli oralar olduğu için sonradan sıkıntı yaşamayın
oo kötü canım yaa allah yardımcın olsunkızlar halinize şükredin ben 7.30 a kadar burdayım 2 günde 1 de 8de çıkıyorumsaatler ileri alınsın 8.30 olacak neyseki haziranda çıkıcamm işten
ohh ohh hadi bakalım heyecanlancan tebiii senin gelinliğin
videosunu çekcem dedi nşanlım bekliyorum sabırsızlıkla bende işte :18: özellikle mutfak ve banyoya baktığımı biliyor zaten çoğu daireden bu yüzden vazgeçmiştikinşaAllah budur hayırlısı da yarın ölçü alırız perdeler için
oo kötü canım yaa allah yardımcın olsun
senin ki nasıl olcak tatlım belli mi modelin
ayneen kuzu yaa haftasonu çalışmak kadar berbat bişey yok akşama kadar burdayım bide yabugün kayınbaba bi ev var ona bakcak ama ben gidemiyorum izin vermiyorlar ya
olsun kalsın ona canım kız almak kolay mııerken değil planlı yapmışsın modelini beğendiysen seçtiysen gerisi teferruat zaten bende aylar öncesinde seçtim ama provalar sonradan başladı yani nişanla düğün arası azmış senin yakın zamanlarda telaşını şimdi hallet ki o zmanlara sıkışma bizim gibi
açık benim kuzum straplez gelinliğim prenses model duruma göre askılı olacak veya olmicak işte sade gelinliğim öyle dantelli falan yok gerçi ortada bi gelinlikte yok bakalım ptesi ne durumda gelinliğimheyecanlanıyorum böyle konuşulunca
videosunu çekcem dedi nşanlım bekliyorum sabırsızlıkla bende işte :18: özellikle mutfak ve banyoya baktığımı biliyor zaten çoğu daireden bu yüzden vazgeçmiştikinşaAllah budur hayırlısı da yarın ölçü alırız perdeler için
oo kötü canım yaa allah yardımcın olsun
senin ki nasıl olcak tatlım belli mi modelin
Bişey soracağım ben size ikea mağazasındaki fiyatlar internet sitesindekiyle aynımı acaba :26::26:
Evet canım aynı oluyor farklı olduğunu görmedim şahsen. Sadece kargo ücreti eklenir tahminimce
Ayyy hadi inşallah kuzum ya. İnşallah bu daire iyidir de sende rahatlarsın güzelce evini yerleştirirsin keyifle
Çok zor bir durumdur dimi. Düğününe az bir zaman kalıyor ama hala evin belli değil ve yerleşmekte bir o kadar sıkıntı :26:
Haklısın valla kuzu birazcık katlanıcaklar di miBenim sözlümün ailesi başka şehirde, her zaman gelemiyorlar,
açıkçası sürekli gelip gidip düzenleri bozulmasın diye 1 günde halletmek istedim kıyafet işlerini o yüzden sonraya bırakmadım
Nişan kıyafetim ve gelinliğim bu, heyecan yaptım ben de senın gıbı
Nişan kıyafetının boyu daha uzun, yere değiyor (burada giydiğim ayakkabı aşırı yuksektı), ayrıca daralması lazım.
Gelinlik de bunun straplez olanı
Eki Görüntüle 1043288 Eki Görüntüle 1043290
Benim daha düğün haberi bile yokken heyecandan ölüyordum , normal tabi heyecanlanman şeker
sağol canım ya valla çok zor 2 senedir burda çalışıyorum saatler zorluyo tatili zorluyo
benim gelinliğimde henüz belli değil canım mayısta belli olucak ben bursaya gittigimde
inşaAllah canım ptesi size güzel haberler vermek istiyorum mutlulukla ptesiye başlamak istiyorum :26: çok zor bi durum gerçekten evin belli olsun düzeltmeyi yavaş yavaş yapıyorsun zaten mobilyalar 30 nisanda gelecek ama boyası tadilatı falan olur diye şimdiden hazır olsun istiyorum evi işte içim rahat etsin istiyorum
çok güzel yaaa benim nişanlığım da bu renk hatta kınada giyeceğim dee aynıbende bakmıştım gelinliğin bu modeline canım ama göbekli olunca modeli bana uygun gelmedi aşkla giymeyi nasip etsin Rabbimm inşaAllah
evet çok zor bize ctesi işkence gibi geliyor tüm şantiye iş yapmamıyoruzaklında olan vardır diye sordum tatlım
inşaAllah canım ptesi size güzel haberler vermek istiyorum mutlulukla ptesiye başlamak istiyorum :26: çok zor bi durum gerçekten evin belli olsun düzeltmeyi yavaş yavaş yapıyorsun zaten mobilyalar 30 nisanda gelecek ama boyası tadilatı falan olur diye şimdiden hazır olsun istiyorum evi işte içim rahat etsin istiyorum
çok güzel yaaa benim nişanlığım da bu renk hatta kınada giyeceğim dee aynıbende bakmıştım gelinliğin bu modeline canım ama göbekli olunca modeli bana uygun gelmedi aşkla giymeyi nasip etsin Rabbimm inşaAllah
evet çok zor bize ctesi işkence gibi geliyor tüm şantiye iş yapmamıyoruzaklında olan vardır diye sordum tatlım
Saol tatlım hepimize inşallahhBen de accık göbekliyim açıkçası ama içi korseli olduğu için göze batmıyo Allahtan
Ama tombiş kollarımı eritmem lazım biraz,, nasıl olcaksa artık
kızlar halinize şükredin ben 7.30 a kadar burdayım 2 günde 1 de 8de çıkıyorumsaatler ileri alınsın 8.30 olacak neyseki haziranda çıkıcamm işten
Haklısın valla kuzu birazcık katlanıcaklar di miBenim sözlümün ailesi başka şehirde, her zaman gelemiyorlar,
açıkçası sürekli gelip gidip düzenleri bozulmasın diye 1 günde halletmek istedim kıyafet işlerini o yüzden sonraya bırakmadım
Nişan kıyafetim ve gelinliğim bu, heyecan yaptım ben de senın gıbı
Nişan kıyafetının boyu daha uzun, yere değiyor (burada giydiğim ayakkabı aşırı yuksektı), ayrıca daralması lazım.
Gelinlik de bunun straplez olanı
Eki Görüntüle 1043288 Eki Görüntüle 1043290
Benim daha düğün haberi bile yokken heyecandan ölüyordum , normal tabi heyecanlanman şeker
benimde kollar öyle nasıl zayıflar kolay yoldan bilmiyorum ama ağırlık kaldırarak sıkılaştırabiliriz canım küçük su şişeleriyle falan tabi kasları incitmedenSaol tatlım hepimize inşallahhBen de accık göbekliyim açıkçası ama içi korseli olduğu için göze batmıyo Allahtan
Ama tombiş kollarımı eritmem lazım biraz,, nasıl olcaksa artık
inşaAllah canım yaa akşam bakılcak eve dese varya süper olurr benim içinTadilatı falan bir şekilde sınırları zorlar yaparsınız canım. İnşallah ev belli olurda tek derdiniz o olur yaGüzel güzel haberlerini bekliyoruz pazartesi
Canım göbekten bahsetmişsin. Bende de aynı dert var. Nişanımda da epey zayıflamıştım koşuşturmadan dolayı ve o göbek neredeyse yok olmuştu. Kemiklerim daha çok plandaydı
Ama şöyle bişey söyliyim gelinliğin içine büstiyer giyersen süper olur. Ayrıyetten sütyen takmana gerek yok -ki gelinlikte en nefret ettiğim şeydir sütyen. Ya takma yada büstiyer giy derim acayip rahat ettim ben. Ve korse şeklinde olduğu içinde sürekli dümdüz durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?