2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

sağol bebeğim sen de ne var ne yok? telefondan resim yüklenmiyor yüklense koycam yoksa :26:

yok canım kız sadece mekanı hazırlar yada tutar yeri falan gerisi erkeğe ait

Hmmm biz evde yapacağımıza göre yandı benimki Demek ki tüm ihale ona kaldı

Ben biraz acele mi ettim acaba? Haziran da nişanım ağustosta düğünüm var nişan kıyafetim de gelinliğim de geçen hafta alındı
İkisi de hazır, zaman yaklaşınca provaları yapılacak sadece. Şimdi sizin yazışmaları okuyunca çok mu erken diye düşündüm:26:

açıkmısın kapalımı canım nasıl olcak gelinliğin resmi varmı

Bende aynı canım. Bugün sabah keyifli gibiydim ama şuan bir yorgunluk var üstümde. Sanırım hafta sonunun ve çalışmanın verdiği yorgunluk

Burası da çok sakin. Kismecikler yok
ayneen kuzu yaa haftasonu çalışmak kadar berbat bişey yok akşama kadar burdayım bide ya bugün kayınbaba bi ev var ona bakcak ama ben gidemiyorum izin vermiyorlar ya

olsun kalsın ona canım kız almak kolay mıı erken değil planlı yapmışsın modelini beğendiysen seçtiysen gerisi teferruat zaten bende aylar öncesinde seçtim ama provalar sonradan başladı yani nişanla düğün arası azmış senin yakın zamanlarda telaşını şimdi hallet ki o zmanlara sıkışma bizim gibi

ayneen kuzu yaa haftasonu çalışmak kadar berbat bişey yok akşama kadar burdayım bide ya bugün kayınbaba bi ev var ona bakcak ama ben gidemiyorum izin vermiyorlar ya

[/B][/COLOR]

Off bende öyleyim akşama kadar burdayım

Fotoğraflarını falan çekip sana göndersinler kuzum. Özellikle mutfak ve banyonun fotosunu iste. Temizlik açısından en önemli oralar olduğu için sonradan sıkıntı yaşamayın

açıkmısın kapalımı canım nasıl olcak gelinliğin resmi varmı

açık benim kuzum straplez gelinliğim prenses model duruma göre askılı olacak veya olmicak işte sade gelinliğim öyle dantelli falan yok gerçi ortada bi gelinlikte yok bakalım ptesi ne durumda gelinliğim heyecanlanıyorum böyle konuşulunca

kızlar halinize şükredin ben 7.30 a kadar burdayım 2 günde 1 de 8de çıkıyorum saatler ileri alınsın 8.30 olacak neyseki haziranda çıkıcamm işten

Son düzenleme:

ohh ohh hadi bakalım heyecanlancan tebiii senin gelinliğin

videosunu çekcem dedi nşanlım bekliyorum sabırsızlıkla bende işte :18: özellikle mutfak ve banyoya baktığımı biliyor zaten çoğu daireden bu yüzden vazgeçmiştik inşaAllah budur hayırlısı da yarın ölçü alırız perdeler için
kızlar halinize şükredin ben 7.30 a kadar burdayım 2 günde 1 de 8de çıkıyorum saatler ileri alınsın 8.30 olacak neyseki haziranda çıkıcamm işten
oo kötü canım yaa allah yardımcın olsun

ohh ohh hadi bakalım heyecanlancan tebiii senin gelinliğin

senin ki nasıl olcak tatlım belli mi modelin

Ayyy hadi inşallah kuzum ya. İnşallah bu daire iyidir de sende rahatlarsın güzelce evini yerleştirirsin keyifle

Çok zor bir durumdur dimi. Düğününe az bir zaman kalıyor ama hala evin belli değil ve yerleşmekte bir o kadar sıkıntı :26:

Haklısın valla kuzu birazcık katlanıcaklar di mi Benim sözlümün ailesi başka şehirde, her zaman gelemiyorlar,
açıkçası sürekli gelip gidip düzenleri bozulmasın diye 1 günde halletmek istedim kıyafet işlerini o yüzden sonraya bırakmadım

Nişan kıyafetim ve gelinliğim bu, heyecan yaptım ben de senın gıbı
Nişan kıyafetının boyu daha uzun, yere değiyor (burada giydiğim ayakkabı aşırı yuksektı), ayrıca daralması lazım.
Gelinlik de bunun straplez olanı
Eki Görüntüle 1043290

Benim daha düğün haberi bile yokken heyecandan ölüyordum , normal tabi heyecanlanman şeker

Bişey soracağım ben size ikea mağazasındaki fiyatlar internet sitesindekiyle aynımı acaba :26::26:

sağol canım ya valla çok zor 2 senedir burda çalışıyorum saatler zorluyo tatili zorluyo

benim gelinliğimde henüz belli değil canım mayısta belli olucak ben bursaya gittigimde

Evet canım aynı oluyor farklı olduğunu görmedim şahsen. Sadece kargo ücreti eklenir tahminimce

10 tl kargo ücreti 80 tl üzeri sipariş tutarının %13üymüş birine aldırcaktım ama o zaman siteden alayım aynıysa fiyatları teşekkür ederimm

inşaAllah canım ptesi size güzel haberler vermek istiyorum mutlulukla ptesiye başlamak istiyorum :26: çok zor bi durum gerçekten evin belli olsun düzeltmeyi yavaş yavaş yapıyorsun zaten mobilyalar 30 nisanda gelecek ama boyası tadilatı falan olur diye şimdiden hazır olsun istiyorum evi işte içim rahat etsin istiyorum

çok güzel yaaa benim nişanlığım da bu renk hatta kınada giyeceğim dee aynı bende bakmıştım gelinliğin bu modeline canım ama göbekli olunca modeli bana uygun gelmedi aşkla giymeyi nasip etsin Rabbimm inşaAllah

sağol canım ya valla çok zor 2 senedir burda çalışıyorum saatler zorluyo tatili zorluyo

benim gelinliğimde henüz belli değil canım mayısta belli olucak ben bursaya gittigimde

evet çok zor bize ctesi işkence gibi geliyor tüm şantiye iş yapmamıyoruz aklında olan vardır diye sordum tatlım

Saol tatlım hepimize inşallahh Ben de accık göbekliyim açıkçası ama içi korseli olduğu için göze batmıyo Allahtan
Ama tombiş kollarımı eritmem lazım biraz,, nasıl olcaksa artık

Tadilatı falan bir şekilde sınırları zorlar yaparsınız canım. İnşallah ev belli olurda tek derdiniz o olur ya Güzel güzel haberlerini bekliyoruz pazartesi

Canım göbekten bahsetmişsin. Bende de aynı dert var. Nişanımda da epey zayıflamıştım koşuşturmadan dolayı ve o göbek neredeyse yok olmuştu. Kemiklerim daha çok plandaydı

Ama şöyle bişey söyliyim gelinliğin içine büstiyer giyersen süper olur. Ayrıyetten sütyen takmana gerek yok -ki gelinlikte en nefret ettiğim şeydir sütyen. Ya takma yada büstiyer giy derim acayip rahat ettim ben. Ve korse şeklinde olduğu içinde sürekli dümdüz durdu

Saol tatlım hepimize inşallahh Ben de accık göbekliyim açıkçası ama içi korseli olduğu için göze batmıyo Allahtan

Offf benimde o derdim var ya kilo alınca kollarımdan da aldım Ne yapıcaz hiç araştırdın mı? Ben bir kaç spor hareketi falan buldum biraz başladım yaptım ama şu sıralar bıraktım. İş yoğunluğundan dolayı epey yorgun düşüyorum eve

aklımda olan model var canım bak bu biraz benzeri

Ay ben birazdan işe gideceğim
Sabaha kadar uyku yok. Gelsin hastalar, gitsin hastalar.

Gelinlik de nişanlık da çooooook güzel.

benimde kollar öyle nasıl zayıflar kolay yoldan bilmiyorum ama ağırlık kaldırarak sıkılaştırabiliriz canım küçük su şişeleriyle falan tabi kasları incitmeden benim tek göbek olsa keşke bildiğin can simidi

inşaAllah canım yaa akşam bakılcak eve dese varya süper olurr benim için iş çıkışı koşa koşa giderim inanki bende ama şimdi haber aldım yarın seçim sonrası bakalım demiş benimde işime geldi doğrusu

benim dediğim gibi tek göbek değil simit direk bende inşaAllah veririm bende söz olacağı zaman vermiştim kiloyu ama nişanda aldım maalesef yine düğüne az kaldı ama ben hala aynıyım sanki :26: ben gelinliğin altıan hiç bişey giymiyorum canım içi ona göre tasarlanmış benimkinin ne sütyen ne de korse tarzı bişey baya da toparlıyo tabi ama nikahta kınada falan göbeksiz olmak isterdim işte :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…