- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
gelincikler nasılsınız
gelincikler nasılsınız
uzun zaman sonra buraya yazmak nasip oldu inanmıyorum
selam kızlar
selam canım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın hatırladın mı beni
hatırlamadım dicem ama utanarak :18:
adım özlem hani bi ara yazıyodum yine sonra aldatılmıştım falan giresundan
şimdii yazmak yine nasip oldu elhamdülillah
ayy canım ben yine hatırlamadım yuh banaama neyse olsun yeniden baslangıc yapalım hosgeldinnn ayy öyle mi olmustu barıstınız mı yeni biri mi var hayatında :44:
yok yok tövbeler tövbesi Allah korusun hayırlısıyla barışmadık
şimdi 2 buçuk ay oldu biriyle konuşuyorum maşallah çok iyi gidiyor
11 nisanda annesi anneannesi ve kendisi geliyorlar yüzyüze tanışmaya
ohh canım masallah masallahhadş bakalım hayırlı olsun eee heyecan ne durumda
heyecanı hiç sorma bile yerimde duramıyorum gevrek gvrek sırıtıyorum sürekli
neresi canım kapalı çarşıda ismi ne? ben kiralıcam satın almaya gerek duymuyorum bende aygün moda eviyle anlaşmayı düşünüyorum inşallah bursada 7-8 gelinlikçi gezdim en ilgilisi ve uygunu aygün moda eviydi sağolsun
3 ay eve kira ödediniz dimi canım oda zor ya bizde ev arıyoruz bakalım bende 2+1 istiyorum bize yetsin yeter
bizde poyraz düğün salonunu tuttuk canım
bohçaları biz nişanda hallettik konu açtım buraya bakabilirsin istersen düğünde uğraşmayalım dedik
Olur böyle şeyler canım kendi işiyse dert etmeSürekli yapmadığı sürece sorun yok demektir
Ahh o konuşmalar yok muBende her sabah nişanlımı uyandırırım. Bir sevinli konuşur ki kapatmak istemem
Çalışıyorum tatlım napıyım. Şuan kendi işlerim azaldı bir boşluk gördüm hemen onu değerlendireyim diye ek iş aldım onu tamamlıyorum. Bitince de gelsin paracıklar
Aldığım ek iş biterse 500 tl para alıcam. Onuda değerlendirirm artık çeyizciklerimde
benim tercihim bağcıklı olması fakat hani beğendiğim modele uygun olmazsa diye düşünüyorum canımmayısa kadarda belli değil o zamana kadar verebildigim kadar kilo vermem gerek tam ölçülerim alıncak çünkü o zaman
yok yok tövbeler tövbesi Allah korusun hayırlısıyla barışmadık
şimdi 2 buçuk ay oldu biriyle konuşuyorum maşallah çok iyi gidiyor
11 nisanda annesi anneannesi ve kendisi geliyorlar yüzyüze tanışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?