2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

adım özlem hani bi ara yazıyodum yine sonra aldatılmıştım falan giresundan

şimdii yazmak yine nasip oldu elhamdülillah

ayy canım ben yine hatırlamadım yuh bana ama neyse olsun yeniden baslangıc yapalım hosgeldinnn ayy öyle mi olmustu barıstınız mı yeni biri mi var hayatında :44:

ayy canım ben yine hatırlamadım yuh bana ama neyse olsun yeniden baslangıc yapalım hosgeldinnn ayy öyle mi olmustu barıstınız mı yeni biri mi var hayatında :44:

yok yok tövbeler tövbesi Allah korusun hayırlısıyla barışmadık

şimdi 2 buçuk ay oldu biriyle konuşuyorum maşallah çok iyi gidiyor

11 nisanda annesi anneannesi ve kendisi geliyorlar yüzyüze tanışmaya

ohh canım masallah masallah hadş bakalım hayırlı olsun eee heyecan ne durumda

Canim ismini hatirlamiyorum ama ulucami kapisindan asagi inerken ilk dukkandi hatta kapinin onunde bindalli kiralama falan yaziyordu
Evi mecburen erken tuttuk canim cunku esyalari parca parca alacaktik ayrica son gunlere denk gelsin istemedik cunku yardim eden kimse yok herseyi ikimiz yaptik belli bir zamana ihtiyacimiz vardi

Olur böyle şeyler canım kendi işiyse dert etme Sürekli yapmadığı sürece sorun yok demektir

Ahh o konuşmalar yok mu Bende her sabah nişanlımı uyandırırım. Bir sevinli konuşur ki kapatmak istemem

ben kavga cikarmaya meyilliydim sanirim ama iste insan birden sinirleniveriyor komik oldugunu sonradan fark ettim hahaha

Ne guzel canim Allah emeklerinin karsiligini versin insallah tebrik ederim

Verirsin kilolari tatlim dert etme mayisa daha bir ay var canim

Kizlar Dimple91in ilk sabahi ayy ne guzel dicemde secim gunune denk gelmis kalkip gitmek zor gelmistir :) bizede gostersin o gunleri ugrar insallah topige:)

kizlarr ben postij taktirmayi dusunuyorm nisanda sacimi kestirmistim suan gogus hizamda ne kadardir acaba kuaforle gorusmedim bakalim rengi bulabilcekmiyiz 2 sene once kuzenim 250ye taktirdi kiralik bide bu dans sarkisi nasil sizce http://m.izlesene.com/video/7210887# ?:)

Aaaaa ne güzel. Hadi hayırlı olsun.

Kızlar nasılsınız?

Ben işten geldim yeni. Oyumu da verdim geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…