Tadilatı falan bir şekilde sınırları zorlar yaparsınız canım. İnşallah ev belli olurda tek derdiniz o olur yaGüzel güzel haberlerini bekliyoruz pazartesi
Canım göbekten bahsetmişsin. Bende de aynı dert var. Nişanımda da epey zayıflamıştım koşuşturmadan dolayı ve o göbek neredeyse yok olmuştu. Kemiklerim daha çok plandaydı
Ama şöyle bişey söyliyim gelinliğin içine büstiyer giyersen süper olur. Ayrıyetten sütyen takmana gerek yok -ki gelinlikte en nefret ettiğim şeydir sütyen. Ya takma yada büstiyer giy derim acayip rahat ettim ben. Ve korse şeklinde olduğu içinde sürekli dümdüz durdu
Offf benimde o derdim var ya kilo alınca kollarımdan da aldımNe yapıcaz hiç araştırdın mı? Ben bir kaç spor hareketi falan buldum biraz başladım yaptım ama şu sıralar bıraktım. İş yoğunluğundan dolayı epey yorgun düşüyorum eve
benimde kollar öyle nasıl zayıflar kolay yoldan bilmiyorum ama ağırlık kaldırarak sıkılaştırabiliriz canım küçük su şişeleriyle falan tabi kasları incitmedenbenim tek göbek olsa keşke bildiğin can simidi
inşaAllah canım yaa akşam bakılcak eve dese varya süper olurr benim içiniş çıkışı koşa koşa giderim inanki bende ama şimdi haber aldım yarın seçim sonrası bakalım demiş benimde işime geldi doğrusu
benim dediğim gibi tek göbek değil simit direkbende inşaAllah veririm bende söz olacağı zaman vermiştim kiloyu ama nişanda aldım maalesef yine düğüne az kaldı ama ben hala aynıyım sanki :26: ben gelinliğin altıan hiç bişey giymiyorum canım içi ona göre tasarlanmış benimkinin ne sütyen ne de korse tarzı bişey baya da toparlıyo tabi ama nikahta kınada falan göbeksiz olmak isterdim işte :26::26:
Ay ben birazdan işe gideceğim
Sabaha kadar uyku yok. Gelsin hastalar, gitsin hastalar.
Gelinlik de nişanlık da çooooook güzel.
kızlar aslında nişanlandıktan sonra aranıza katılayım istiyordum ama dayanamadım geldim :) nasipse nisan sonu yada mayıs gibi nişan yapmayı düşünüyoruz aileler ekimde tanıştı ama nişan için bir türlü fırsat bulamadık bakalım ne olacak ne zaman nasip olacak bize de dolayısıyla düğünümüzde belli değil. Aslında biz bu yaz istiyoruz ama babam önce iş dediği için her şey benim iş bulmama bağlı gerçi nisan ayı geldi bu kadar kısa sürede nasıl düğün yaparım bilmiyorum malum bu saatten sonra düğün yeri bulabilir miyim bilmiyorum. bu şekilde işte bende 2014 yada 2015 gelini olacağım inşallah
hayırlısı olsun şimdiden hoşgeldin :) umarım herşey diledigin gibi olur
Ay ben birazdan işe gideceğim
Sabaha kadar uyku yok. Gelsin hastalar, gitsin hastalar.
Gelinlik de nişanlık da çooooook güzel.
teşekkür ederimm hoşbuldum :) direkt aranıza balıklama atlamış oldum valla
benimde kollar öyle nasıl zayıflar kolay yoldan bilmiyorum ama ağırlık kaldırarak sıkılaştırabiliriz canım küçük su şişeleriyle falan tabi kasları incitmedenbenim tek göbek olsa keşke bildiğin can simidi
inşaAllah canım yaa akşam bakılcak eve dese varya süper olurr benim içiniş çıkışı koşa koşa giderim inanki bende ama şimdi haber aldım yarın seçim sonrası bakalım demiş benimde işime geldi doğrusu
benim dediğim gibi tek göbek değil simit direkbende inşaAllah veririm bende söz olacağı zaman vermiştim kiloyu ama nişanda aldım maalesef yine düğüne az kaldı ama ben hala aynıyım sanki :26: ben gelinliğin altıan hiç bişey giymiyorum canım içi ona göre tasarlanmış benimkinin ne sütyen ne de korse tarzı bişey baya da toparlıyo tabi ama nikahta kınada falan göbeksiz olmak isterdim işte :26::26:
Haklısın valla kuzu birazcık katlanıcaklar di miBenim sözlümün ailesi başka şehirde, her zaman gelemiyorlar,
açıkçası sürekli gelip gidip düzenleri bozulmasın diye 1 günde halletmek istedim kıyafet işlerini o yüzden sonraya bırakmadım
Nişan kıyafetim ve gelinliğim bu, heyecan yaptım ben de senın gıbı
Nişan kıyafetının boyu daha uzun, yere değiyor (burada giydiğim ayakkabı aşırı yuksektı), ayrıca daralması lazım.
Gelinlik de bunun straplez olanı
Eki Görüntüle 1043288 Eki Görüntüle 1043290
Benim daha düğün haberi bile yokken heyecandan ölüyordum , normal tabi heyecanlanman şeker
haklısın gerçekten :)öyle oluyo zaten hepp balıklama dalmazsak olmuyo
Tatlım ben çok zayıfken de kollarım tombişti işin kötu yanı, genetik malesef (bahane gibi gelse de)
2-3 hareket buldum ben de onları yapıyorum aklıma geldikçe ama kas olur diye de korkuyorum.
Annemın pilatesten kalma lastikleri vardı, onun en incesiyle yapıyorum. Youtube acılsa video atardım
Eki Görüntüle 1043347 Eki Görüntüle 1043348 Eki Görüntüle 1043356 Eki Görüntüle 1043357
Bunlar dışında ellerimi duvara dayayarak şınav hareketi yapıyorum (yerde hiç yapamıyorum malesef)
canım çok yakışmış nişan kıyafetin gelinliğin modelini de çok beğendim gönlünce olsun her şey
haklısın gerçekten :)
Bende bu hareketlerin yaklaşık 3 nü yapıyorum canım. Hem eliptil bisikletim var onda da kollar çalışıyor. Benimde korkum kas olması :26:
Ben videoları telefonuma indirdimBakıp o şekilde uyguluyorum. Aslında en kolay yöntemim var ama sanırım üşeniyorum
Ben estetik merkezinde çalışıyorum. Ücretsiz olarak G5 masajıyla zamanla eritebilirim kollarımı. En iyisi ben bir görüşeyim zayıflama uzmanımla
Çok teşekkür ederimmmmBeğenmenize sevindimmm kızlarr tarafsız gözlerden yorum alınca iyice içime sindi
Elemana ihtiyacın var mı alır mısın beni yanına noluyyyyyÇok kıskandım vallaa
Hiç üşenme tatlım şansın da varken hazır hem kendin ufak ufak hareketleri yap hem de masajla
destekle missss
İlahiiO simit hep hareketsizlikten oluyo malesef aşırı iştahlı degılım ama masa başı çalıştıgım
için ben de simitliyim malesef. Yoğurtcu hareketı ıyı gelıyo baya unutmayıp yapsam belkı ıncelcek de nerdeee:18::18:
bendede basen var kızlar napıcam bilmiyorum bacaklarım kalın
Harika bir haber canım. Canlı canlı göreceksin evi süper
Bende dumbıllarla çalışıyorum kuzum faydasıda oldu ama sürekli yapmak gerek.
Hımm iç kısmı o şekildeyse sorun yok canım o zaman. Benim nişanlığımda öyleydi ama aşırı kalın değildi korsesi bu nedenle büstiyer giydimNikah elbiseni çok çok merak ettim var mı fotosu canım ?
Stor yaptır canım kullanımı kolay diyorlar desen desen varlar çokta şıklar storlar karar senin tabi
günaydın gelinciklerrbugün düğünümüz var mı acaba :44:
kıy kıy yoksa o sana kıycak
ay bilemedim şimdi ben çok severek aldım onu giymezsem üzülürüm ama giyme diyenler oldu banayakışıp yakışmadığından değil hatta gelinden daha güzel duruyorsun demişlerdi mint yeşiliydi kıyafetim kendime yakıştırdığım tek renk aynı kıyafeti iki kere giyme diyerekten ama ben masrafa sokmak istemiyorumm onları ki bunu da bana nişanlım almıştı 320 liraya bakalım oz amana kadar ne değişcek bende mutfağı %90 stor yapcam daha kullanışlı hani şu zebralı modeller var ya canım onlardan salonu da öyle yapabilirim duruma bağlı evi bi halletsek soluğu zeytinburnunda alcaz
o kuş yakında yuvadan uçacağına delalet ediyorbeğenilerin çokluğuyla o kuş sayısı da artıyor canım ben öyle biliyorum
günaydın canım ilk gelinimizi yolculadık mıı ne güzelldarısı tüm bekarlarımıza inşaAllah
Bak şimdik daha da heveslendimmKıskanma kıs niye kıskanıyosun
Pazartesi ilk işim başlamak olacakTüm zayıflama aletleri mevcut. Ama işte vakit olmuyor pek
Bu arada ciddi ciddi zayıflamak isteyenler varsa sizlere tek ve kesin kesin çözüm olarak önerim akupunktur. Canlı canlı gözlerimle sonuçlarını gördüm. 2 ayda 23 kilo
aynen 4 yıldır oturarak çalışıyorum ondan sonra oldu önceden yoktu böyle bi derdimyoğurtçu hareketi nasılki tatlımm:26:
basen için duvara vurma yöntemimiz var kuzum onu yapıoruz
evet canım süper oldu bu gerçektendambıllar iyiş evet olsaydı keşke bende de yapardım nikah elbisemin fotosu yok canım adl ışıktan rast geldi de aldım canım 20 liraya tek kalmıştı diye bu arada 38 ya biraz zorluorum azcık zayıflarsam süper olcak 14 nisanda üstümdeyken paylaşırım inşaAllah olur mu
aynen 4 yıldır oturarak çalışıyorum ondan sonra oldu önceden yoktu böyle bi derdimyoğurtçu hareketi nasılki tatlımm:26:
basen için duvara vurma yöntemimiz var kuzum onu yapıoruz
evet canım süper oldu bu gerçektendambıllar iyiş evet olsaydı keşke bende de yapardım nikah elbisemin fotosu yok canım adl ışıktan rast geldi de aldım canım 20 liraya tek kalmıştı diye bu arada 38 ya biraz zorluorum azcık zayıflarsam süper olcak 14 nisanda üstümdeyken paylaşırım inşaAllah olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?