2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tatlım ben çok zayıfken de kollarım tombişti işin kötu yanı, genetik malesef (bahane gibi gelse de )
2-3 hareket buldum ben de onları yapıyorum aklıma geldikçe ama kas olur diye de korkuyorum.
Annemın pilatesten kalma lastikleri vardı, onun en incesiyle yapıyorum. Youtube acılsa video atardım

Eki Görüntüle 1043347 Eki Görüntüle 1043348

Bunlar dışında ellerimi duvara dayayarak şınav hareketi yapıyorum (yerde hiç yapamıyorum malesef)

İlahii O simit hep hareketsizlikten oluyo malesef aşırı iştahlı degılım ama masa başı çalıştıgım
için ben de simitliyim malesef. Yoğurtcu hareketı ıyı gelıyo baya unutmayıp yapsam belkı ıncelcek de nerdeee:18::18:

kızlar aslında nişanlandıktan sonra aranıza katılayım istiyordum ama dayanamadım geldim :) nasipse nisan sonu yada mayıs gibi nişan yapmayı düşünüyoruz aileler ekimde tanıştı ama nişan için bir türlü fırsat bulamadık bakalım ne olacak ne zaman nasip olacak bize de dolayısıyla düğünümüzde belli değil. Aslında biz bu yaz istiyoruz ama babam önce iş dediği için her şey benim iş bulmama bağlı gerçi nisan ayı geldi bu kadar kısa sürede nasıl düğün yaparım bilmiyorum malum bu saatten sonra düğün yeri bulabilir miyim bilmiyorum. bu şekilde işte bende 2014 yada 2015 gelini olacağım inşallah

hayırlısı olsun şimdiden hoşgeldin :) umarım herşey diledigin gibi olur

Harika bir haber canım. Canlı canlı göreceksin evi süper

Bende dumbıllarla çalışıyorum kuzum faydasıda oldu ama sürekli yapmak gerek.

Hımm iç kısmı o şekildeyse sorun yok canım o zaman. Benim nişanlığımda öyleydi ama aşırı kalın değildi korsesi bu nedenle büstiyer giydim Nikah elbiseni çok çok merak ettim var mı fotosu canım ?

canım çok yakışmış nişan kıyafetin gelinliğin modelini de çok beğendim gönlünce olsun her şey
öyle oluyo zaten hepp balıklama dalmazsak olmuyo
haklısın gerçekten :)

Bende bu hareketlerin yaklaşık 3 nü yapıyorum canım. Hem eliptil bisikletim var onda da kollar çalışıyor. Benimde korkum kas olması :26:

Ben videoları telefonuma indirdim Bakıp o şekilde uyguluyorum. Aslında en kolay yöntemim var ama sanırım üşeniyorum

Ben estetik merkezinde çalışıyorum. Ücretsiz olarak G5 masajıyla zamanla eritebilirim kollarımı. En iyisi ben bir görüşeyim zayıflama uzmanımla

canım çok yakışmış nişan kıyafetin gelinliğin modelini de çok beğendim gönlünce olsun her şey

haklısın gerçekten :)

Çok teşekkür ederimmmm Beğenmenize sevindimmm kızlarr tarafsız gözlerden yorum alınca iyice içime sindi

Elemana ihtiyacın var mı alır mısın beni yanına noluyyyyy Çok kıskandım vallaa
Hiç üşenme tatlım şansın da varken hazır hem kendin ufak ufak hareketleri yap hem de masajla
destekle missss

Bak şimdik daha da heveslendimm Kıskanma kıs niye kıskanıyosun

Pazartesi ilk işim başlamak olacak Tüm zayıflama aletleri mevcut. Ama işte vakit olmuyor pek

Bu arada ciddi ciddi zayıflamak isteyenler varsa sizlere tek ve kesin kesin çözüm olarak önerim akupunktur. Canlı canlı gözlerimle sonuçlarını gördüm. 2 ayda 23 kilo

aynen 4 yıldır oturarak çalışıyorum ondan sonra oldu önceden yoktu böyle bi derdim yoğurtçu hareketi nasılki tatlımm:26:

bendede basen var kızlar napıcam bilmiyorum bacaklarım kalın

basen için duvara vurma yöntemimiz var kuzum onu yapıoruz

evet canım süper oldu bu gerçekten dambıllar iyiş evet olsaydı keşke bende de yapardım nikah elbisemin fotosu yok canım adl ışıktan rast geldi de aldım canım 20 liraya tek kalmıştı diye bu arada 38 ya biraz zorluorum azcık zayıflarsam süper olcak 14 nisanda üstümdeyken paylaşırım inşaAllah olur mu

merhaba kızlar nasılsınız
Stor yaptır canım kullanımı kolay diyorlar desen desen varlar çokta şıklar storlar karar senin tabi

yıkamasının zor olması ve kiracı olacagımızdan her eve uyum saglama sorunu beni düşündürüyor canım bide fiyat olarak daha pahalıdır sanırım ama diger yandanda mutfakta daha güzel duracagıda kesin gibi :44:

sen giy en iyisi canımcım onu hem kimseyede sorma bosver olurmu diye herkesin zevki farklı
ben hala cok kararsızım kuzum bide 2 parca gibi olmalı cünkü mutfakta balkon kapısı var diger türlü kapıyı acacagım zaman komple kaldırmam lazım

Başla başla tatlım zaman olmuyorsa kısa süreli olarak başla, zamanla arttırırsın
Akupunktur nasıl oluyor? Genel olarak biliyorum ama ne şekilde zayıflatıyor ki? İştah mı kesiyor
metabolizma mı hızlandıruyor? 59-60 Kilo arasında gidip geliyorum ben, öyle aşırı kilom yok
ama bölgese olarak sıkıntılarım var

Ben de 1buçuk yıldır çalışıyorum canım, son 5-6 aydır özellikle yağlandım:26: Uzun bir sopa buluyorsun canım vileda sopası
olabilir. Omuzlarının üstüne koyup ellerinle 2 yandan tutuyorsun. Tempolu olarak sağa sola dönüyorsun.

Resimde kız oturuyor ama ayakta yapmak daha etkili

doğru diyosun ben akşam müsait bi duvar bulim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…