sagol canım daha güzeli senin olsunnnnn
evet canım gelinlik provam var kilo kaybetmeden gidiyorum maaleseff :18:
yani canım bence de öyle yapsan daha iyi yada fazla eşyan olur falan oraya koyarsın
Öyle yap canım bu arada çiçeğinde çok güzel
aldım ki ben ayakkabılarımı ve çiçeğimi 5 ay öncedennn
aynen bebişşşş
kırka aldım gelinlikciden canlı daha hosss tesekkür ederim cnm
aldım ki ben ayakkabılarımı ve çiçeğimi 5 ay öncedennn
aynen bebişşşş
evet canım gelinlik provam var kilo kaybetmeden gidiyorum maaleseff :18:
vaay canına ya keşke ben de yapabılsem sankı hıc bısey yetısmıo gıbı hıssedıorum cnm ya
uzulme cnm yanlız deilsin
Günaydın
Benım moralım cok bozuk eşyaları daha halledemedik içim daralıo
senın ne zaman dugun cnm
Hoşgeldin canım hayırdır iş mi sakinBende çok yoğunum şansıma
Hoşbuldum canımÇalışmıyorum ki ben :18: Düğün gerginliği mi anlayamadım. Aşırı stres ve soğukluk var nişanlımla üstümüzde.. :44:
Ah kolay gelsin canımm
15 haziran tatlım tam 2 buçuk ay var ve benim hiç briyşeyim hazır değil ama çok mutluyum beaa valla bana noldu bilmiyorum ama hiç kasmıyorum kendimi yaa nasıl olck napcz daha ev bulamadık olurdu noldu bilmiyorum hala yok ev bende tık yok ama anlamadn içimdemi duruyor bu gerginlik nedir bilmiyorum boş ver be tatlım hallolur bişekilde bizdede eksik çok bakıyoz ev yok bulamadık hiçbiryerde ama rahatız ya nişanlım kasmazdıda ben kasardım ana noldu anlamıyorum arada nişanlım kasıyor kendini sakinleştiriyorum hallederiz diyorum ekndine geliyor
ay kıyamam düğünün ne zamaan canım senin bende son zamana sıkıştırmamak için herşeyi hallediyorum balayımı bile düğünden 8-9 ay önce ayarladımçok fenayım yalnız benimde gelinlik belli değil daha
ooo senın baya az kalmış aslında bazen dıorum olsa da bitse herşey heyecandan olmedenbenım herey eksikti ev harıcı tadilat falan var sevınemeık kı nasip dedik ertelemedik :13: kk da çok şeyi hallettim onerılerle ama çok sanslıyım iyiki gelmişim buraya fotoğrafçı gelinlik damatlık davetiye falan hep burdan buldum valla yoksa benden bişey olucagı yok
en güzeli hiç can sıkmamak cnm kesınlıkle sıkmayın canınızı bakma benımkı kendi sokugunu dıkememek
ne guzel ya keske bende öyle olabılsemgelinliği ben çok erken başladım provaya fotoğraflarda cok guzel cıksın ıstıorum ınş .
ağustosta tam tarihi belli olmamakla beraber nişanım var ve eylül gibi de düğünmayıs'ın 11'inde sözleniyorum
ben de 26 Ağustos
hayırlı olsun allah tamamını erdırsın cnm nerde oturuyosun nereye gelin gıdıceksın
bi agustos ayı gelini daha hoşgeldin cnm sen nereye gelin gıdıorsun
Herkese merhaba,
Yıllardır sitenin üyesiyim, yıllardır da sevgilimleyim ve sonunda evleniyoruz rüya gibi geliyor, kafamızdan hep plan yapıyorduk artık tarihimize karar verdik. Bugün nikah işlemlerimizi başlatmak için kan tahlili verdim Aile sağlığı merkezi'inde, nişanlımda yarın halledecek. Sanki bir rüya alemindeyim sizde de böyle oldu mu?
Hayırlısıyla 24 Ağustos'ta evleniyoruz inşallah. Sizlerle istişarede bulunmak benim için çok güzel olacak.
bizim için de öyleağırlıklı olarak ağustos gelini var konuda ne kadar güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?