2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

vaay canına ya keşke ben de yapabılsem sankı hıc bısey yetısmıo gıbı hıssedıorum cnm ya

uzulme cnm yanlız deilsin

ay kıyamam düğünün ne zamaan canım senin bende son zamana sıkıştırmamak için herşeyi hallediyorum balayımı bile düğünden 8-9 ay önce ayarladım çok fenayım yalnız benimde gelinlik belli değil daha

Günaydın

Benım moralım cok bozuk eşyaları daha halledemedik içim daralıo

senın ne zaman dugun cnm

15 haziran tatlım tam 2 buçuk ay var ve benim hiç briyşeyim hazır değil ama çok mutluyum beaa valla bana noldu bilmiyorum ama hiç kasmıyorum kendimi yaa nasıl olck napcz daha ev bulamadık olurdu noldu bilmiyorum hala yok ev bende tık yok ama anlamadn içimdemi duruyor bu gerginlik nedir bilmiyorum boş ver be tatlım hallolur bişekilde bizdede eksik çok bakıyoz ev yok bulamadık hiçbiryerde ama rahatız ya nişanlım kasmazdıda ben kasardım ana noldu anlamıyorum arada nişanlım kasıyor kendini sakinleştiriyorum hallederiz diyorum ekndine geliyor

Hoşgeldin canım hayırdır iş mi sakinBende çok yoğunum şansıma

Hoşbuldum canım Çalışmıyorum ki ben :18: Düğün gerginliği mi anlayamadım. Aşırı stres ve soğukluk var nişanlımla üstümüzde.. :44:
Ah kolay gelsin canımm

Hoşbuldum canım Çalışmıyorum ki ben :18: Düğün gerginliği mi anlayamadım. Aşırı stres ve soğukluk var nişanlımla üstümüzde.. :44:
Ah kolay gelsin canımm

Sanırım herkesin yakalandığı düğün stresi gerginliği gelip bulmuş sizi normaldir canım birşeyler tamamlandıkça içiniz açılacak kendinizi hazır hissedeceksiniz inşallahSağol canım

ooo senın baya az kalmış aslında bazen dıorum olsa da bitse herşey heyecandan olmeden benım herey eksikti ev harıcı tadilat falan var sevınemeık kı nasip dedik ertelemedik :13: kk da çok şeyi hallettim onerılerle ama çok sanslıyım iyiki gelmişim buraya fotoğrafçı gelinlik damatlık davetiye falan hep burdan buldum valla yoksa benden bişey olucagı yok

en güzeli hiç can sıkmamak cnm kesınlıkle sıkmayın canınızı bakma benımkı kendi sokugunu dıkememek

ne guzel ya keske bende öyle olabılsem gelinliği ben çok erken başladım provaya fotoğraflarda cok guzel cıksın ıstıorum ınş .

inşallah herşey gönlünce olur canım benim

ağustosta tam tarihi belli olmamakla beraber nişanım var ve eylül gibi de düğün mayıs'ın 11'inde sözleniyorum

Herkese merhaba,

Yıllardır sitenin üyesiyim, yıllardır da sevgilimleyim ve sonunda evleniyoruz rüya gibi geliyor, kafamızdan hep plan yapıyorduk artık tarihimize karar verdik. Bugün nikah işlemlerimizi başlatmak için kan tahlili verdim Aile sağlığı merkezi'inde, nişanlımda yarın halledecek. Sanki bir rüya alemindeyim sizde de böyle oldu mu?
Hayırlısıyla 24 Ağustos'ta evleniyoruz inşallah. Sizlerle istişarede bulunmak benim için çok güzel olacak.

bizim için de öyle ağırlıklı olarak ağustos gelini var konuda ne kadar güzel

bizim için de öyle ağırlıklı olarak ağustos gelini var konuda ne kadar güzel

Ağustos'ta sevenler kavuşuyor yani, oh ne güzel. :) Kızlar bu tahlillerde sıkıntı sorun olmuyor değil mi? Benim ailemde Akdeniz Anemisi taşıyıcısı olan çok vardı. O biraz sıkıntı yaptı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…