2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hayırlı olsun allah tamamını erdırsın cnm nerde oturuyosun nereye gelin gıdıceksın

bi agustos ayı gelini daha hoşgeldin cnm sen nereye gelin gıdıorsun

İzmirdeyim İzmir'e gidiyorum:) ama kızlar ev belli yer belli, onun dışında gelinliğim belli değil, umarım güzel bir gelin olurum:)
Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar çok mutlu olalım işalla

İzmirdeyim İzmir'e gidiyorum:) ama kızlar ev belli yer belli, onun dışında gelinliğim belli değil, umarım güzel bir gelin olurum:)
Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar çok mutlu olalım işalla

inş. canım emınım güzel bı gelın olcauksın gelinden güzeli olmaz ki bizim de eksik çok dert etme

inşallah canım hayırlısıyla kullanırsınız
şimdilik bu takımı beğeniyorum aslında beğendiğim o kadar takım varki
Amin canım
ne güzel ya hic begendigin takım olmasaydı

bende kitaplarımı düşünüyorum şuanda kitaplık falan almayız götürücem yanımda ama baslangıc olarak ya baza altında yada ikeadan güzel kutular alıp onların içinde tutabilirim diyorum :44:masallah canım masallah biz daha ev bosalacak diye bekleyelim bakalım bu aksam gidişatı görmüş oluruz kadın toparlanmaya basladıysa 10 u gibi gider baslamamıssa 15 i bulur
sagol kuzum inşallah aksam 20:30 gibi ev sahibiyle bulusucaz tabi bizim 7 den önce evden cıkmamız lazım uvv daha kuaföre gidicem sac bas yaptırmıcam tabi de

inşallah oradada bulacaksınız kuzum
mobılya işini nereden hallettın cnm ben stresten olcem galba

canım yatak odası bizim burada bir magazadan, köşe koltuk bellona,tv ünitesi ve masa istikbal beyaz eşya bosch
tv ,mini fırın,ocak,halı,perde,mutfak masası,ayakkabılık bular kalanlar bakalım onları nereden alıcaz

boncugum görüşemez olduk

cnm nerde otoruosun yatak odası için ben bır suru yere baktım bulamadım belkı dediğin mağazaya bakarım tabı ıstanbuldaysa

oluyor cnm ruyada gibisin ben imza atarken çok duygulanmıstım nikahta tahmin dahi edemiyorum

kızlar önerebilceğiniz mobilya varmı marka ucuz ve kullanışlı hatta kaliteli

Sanırım herkesin yakalandığı düğün stresi gerginliği gelip bulmuş sizi normaldir canım birşeyler tamamlandıkça içiniz açılacak kendinizi hazır hissedeceksiniz inşallahSağol canım

Bilmiyorum canım, telefonda konuşmuyoruz önceki kadar. Askerliği bile arıyorum diye bilirim. İkimizde de bi umursamazlık..
Canımı çok ta sıkıyor. Bi an önce evlensek bitse diye bakınıyorum

kızlar önerebilceğiniz mobilya varmı marka ucuz ve kullanışlı hatta kaliteli

Ben İstikbal'ciyim Annemin 12 yıllık koltuğu var hala sapa sağlam

Ağustos'ta sevenler kavuşuyor yani, oh ne güzel. :) Kızlar bu tahlillerde sıkıntı sorun olmuyor değil mi? Benim ailemde Akdeniz Anemisi taşıyıcısı olan çok vardı. O biraz sıkıntı yaptı bana.

biz daha o aşamaya gelemedik canım vallahi bilmiyorum hiç :) benim ablamda taşıyıcıydı akdeniz anemisi ama bi problem olmadı evli ve bir çocuğu var şu an :)

Ağustos'ta sevenler kavuşuyor yani, oh ne güzel. :) Kızlar bu tahlillerde sıkıntı sorun olmuyor değil mi? Benim ailemde Akdeniz Anemisi taşıyıcısı olan çok vardı. O biraz sıkıntı yaptı bana.

cnm sağlık ocagı bütün testlerini yapıyor sadec filimi çekmiyor onuda dışarda yaptır yeter değerlerde sorun olursada aşı yapıyorlr okadar cnm sorun edilck bişey yok

Bende aynisini düşünüyorum da nikahta bayilmam heyecandan umarim. :)

inş tatlım istediğimiz gibi geçer ben ayaklarımı yerden kesmeyi düşünüyorum nişanlımın ayagına bascagım zmn inicek tam olaark ne zman basılıyor o imza atıncamı acep

Demek ki birsey olmuyor tamam canim sagolasin. Senin dugun ne zaman ?

ağustos sonu eylül gibi düşünüyoruz ama daha kesin bir tarih yok. Mayıs 11 de sözleniyoruz. aileler karşı karşıya gelicek ondan 1-2 gün önce konuşulup plan yapılacak. hayırlısı bakalım :)

cnm sağlık ocagı bütün testlerini yapıyor sadec filimi çekmiyor onuda dışarda yaptır yeter değerlerde sorun olursada aşı yapıyorlr okadar cnm sorun edilck bişey yok

Filmi fatih belediyesi cekiyormus yarin nisanlimla gidiyoruz cektirmeye insallah canim.

ağustos sonu eylül gibi düşünüyoruz ama daha kesin bir tarih yok. Mayıs 11 de sözleniyoruz. aileler karşı karşıya gelicek ondan 1-2 gün önce konuşulup plan yapılacak. hayırlısı bakalım :)

Hadi bakalim hayirli haberlerinizi bekliyoruz. :)

Kizlar az önce kina yerimi ayarladim Fatih'te Saray Renk dugun salonunu tuttum 21 Agustos Cuma aksamina.
Ben tesetturluyum kinamda ben ve bircoo arkadasim acik olacagiz. Orkestrami da bayan tuttum. İnşallah guzel olur. Aklima geldikce karnim agriyor. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…