hayırlı olsun allah tamamını erdırsın cnm nerde oturuyosun nereye gelin gıdıceksın
bi agustos ayı gelini daha hoşgeldin cnm sen nereye gelin gıdıorsun
İzmirdeyim İzmir'e gidiyorum:) ama kızlar ev belli yer belli, onun dışında gelinliğim belli değil, umarım güzel bir gelin olurum:)
Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar çok mutlu olalım işalla
inş. canım emınım güzel bı gelın olcauksın gelinden güzeli olmaz kibizim de eksik çok dert etme
kına yapmayı düşünüyor musunuz ağustos gelinleri:)
Amin canıminşallah canım hayırlısıyla kullanırsınız
şimdilik bu takımı beğeniyorum aslında beğendiğim o kadar takım varki
Canim cok tesekkurler
Sadece kiyafet ve birkac dekorasyon esyasi var canak comlek onlar kaldi canim kutuphanemi goturemicem su an malesef cunku cok buyuk eve sigmayacak insallah kendi evimizi alinca boydan boya yaptiririm o zaman gotururum dedim az sayida kitap gotururum o kadar canim bunun disinda hersey hazir son bir temizlik disinda
sagol kuzum inşallah aksam 20:30 gibi ev sahibiyle bulusucaz tabi bizim 7 den önce evden cıkmamız lazım uvv daha kuaföre gidicemOh ohh canım maşallah aldıkça tamamlarsın herşeyini inşallah
İnşallah ölçüyü bugün alırsınız herşey gönlüne göre hallolur kuzum
Hayırlı olsun canım bir iş daha başarıyla hallolmuşDiğer herşeyde öyle halolur inşallah resim bekliyorum tabi
Canım ben şahsen 2+1 de olsa 3+1 de sadece salona uzun köşe takımı düşünüyorum belki kısa olursa karşısına ikili koltuk tarzında olabilir berjerlerle falan tamamlanır diyorum tv ünitesi masa falan tamamdır inşallah düşüncem bu yönde diğer odayı çalışma odası gibi yapıcam nasipse pc olacak belki puflar olur kitaplık yürüme bandı ilerde almayı planlıyorumBelki böyle tekli bihter koltukları gibi oluyorya öyle birşey alabilirim ama düşüncem bu yönde 1 tane fazla oda olursa onuda bebişimize ayırırız
Yavaş yavaş tamamlanıyor canım herşey düğün salonunda öyle birşey düşünmeniz çok hoş aklımda bulunsun gerçekten en yakın ailemiz akrabalarımız önlerde olabilir yani olması gerek
Hoşgeldin canım hayırdır iş mi sakinBende çok yoğunum şansıma
evet bizde sıklaştı maalesef canım ev işini halledemedik ya ondan çok daraldım bunaldım diyor hak veriyorum ona ama eşyalarım ziyan olacaksa niye oturayım ben o evdebugün provam bari o güzel geçsin :26:
yenibosna şart kuzum başka yere bakamıyoruz iş dolasıyla
kendim evim olana kadar almicam ben mesela kendi bazam var belki onu getiririm diye düşünüyrum misafirleri yatırmak için
mobılya işini nereden hallettın cnm ben stresten olcem galba
boncugum görüşemez oldukSelamlaarrrr.
inşallah oradada bulacaksınız kuzum
canım yatak odası bizim burada bir magazadan, köşe koltuk bellona,tv ünitesi ve masa istikbal beyaz eşya bosch
tv ,mini fırın,ocak,halı,perde,mutfak masası,ayakkabılık bular kalanlar bakalım onları nereden alıcaz
Amin canım
ne güzel ya hic begendigin takım olmasaydı
Herkese merhaba,
Yıllardır sitenin üyesiyim, yıllardır da sevgilimleyim ve sonunda evleniyoruz rüya gibi geliyor, kafamızdan hep plan yapıyorduk artık tarihimize karar verdik. Bugün nikah işlemlerimizi başlatmak için kan tahlili verdim Aile sağlığı merkezi'inde, nişanlımda yarın halledecek. Sanki bir rüya alemindeyim sizde de böyle oldu mu?
Hayırlısıyla 24 Ağustos'ta evleniyoruz inşallah. Sizlerle istişarede bulunmak benim için çok güzel olacak.
tam bursada oldugum tarihler olucak canım fırsat bulursak nişanlımı kandırır gelirizz inşallah yaaa
Beklerim canim buyur gel basimin ustunde yeriniz var nisanlinla:)
Sanırım herkesin yakalandığı düğün stresi gerginliği gelip bulmuş sizi normaldir canım birşeyler tamamlandıkça içiniz açılacak kendinizi hazır hissedeceksiniz inşallahSağol canım
kızlar önerebilceğiniz mobilya varmı marka ucuz ve kullanışlı hatta kaliteli
Ağustos'ta sevenler kavuşuyor yani, oh ne güzel. :) Kızlar bu tahlillerde sıkıntı sorun olmuyor değil mi? Benim ailemde Akdeniz Anemisi taşıyıcısı olan çok vardı. O biraz sıkıntı yaptı bana.
oluyor cnm ruyada gibisin ben imza atarken çok duygulanmıstım nikahta tahmin dahi edemiyorum
biz daha o aşamaya gelemedik canım vallahi bilmiyorum hiç :) benim ablamda taşıyıcıydı akdeniz anemisi ama bi problem olmadı evli ve bir çocuğu var şu an :)
Ağustos'ta sevenler kavuşuyor yani, oh ne güzel. :) Kızlar bu tahlillerde sıkıntı sorun olmuyor değil mi? Benim ailemde Akdeniz Anemisi taşıyıcısı olan çok vardı. O biraz sıkıntı yaptı bana.
Bende aynisini düşünüyorum da nikahta bayilmam heyecandan umarim. :)
Demek ki birsey olmuyor tamam canim sagolasin. Senin dugun ne zaman ?
cnm sağlık ocagı bütün testlerini yapıyor sadec filimi çekmiyor onuda dışarda yaptır yeter değerlerde sorun olursada aşı yapıyorlr okadar cnm sorun edilck bişey yok
ağustos sonu eylül gibi düşünüyoruz ama daha kesin bir tarih yok. Mayıs 11 de sözleniyoruz. aileler karşı karşıya gelicek ondan 1-2 gün önce konuşulup plan yapılacak. hayırlısı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?