aynen canım kaynanam da halam da aynısını dedi kimseye söyleme dedi mantıken bana tuhaf geldi ya ne bilim kızla erkek bağlanıyormuş falan isteyen insan her türlü zarar verir bence imam nikahı şart değilki ama bende beni çekemeyen sevmeyen insanın zaten ne nikahıma ne de düğünüme gelmesini istemem o yüzden resmi nikah sonrası nikah şahitlerim ve 1.dereceden olan akrabalarım gelmiş olcak
Enginn tecrubelerimi paylasirim ahaha :)
27 günüm kaldı stresten midir nedir çok çabuk sinirleniyorum,sinirlenince de hemen zırlıyorum konuşamıyorum kendimi tanıyamıyorum resmen ya :18:
27 günüm kaldı stresten midir nedir çok çabuk sinirleniyorum,sinirlenince de hemen zırlıyorum konuşamıyorum kendimi tanıyamıyorum resmen ya :18:
benim şimdiden aynı canım seninki çok normal yani allah yardımcın olsun
Strestendir tabi gecicek bunlar cok guzel gunler olacak inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senin ne kadar var ki ??
ya nisanın ilk haftası çeyiz götürcez haftaya ama ben ist dym , çeyiz ank ya gitcek , ben yokken girip çıkıp baksınlar istemiyorum evimize,onlarda tam tersi herkes ne zmn müsaitse sergi sarayı gibi gidip bakıyor ,zaten sinirlerim manyamış durumda gerim gerim gerildim vallahi bu konu yüzünden hiç istemiyorum öle gir çık olsun ben yokken diye ya :s
benim 2ay 20 gün var canım haziranda ayrı şehirlerde olması kötüyüş işte ya onun stresi gerçekten kötü olur aynen bende girip çıkılsın sürekli bakılsın görülsün istemiyorum neyse sen genede sakin olmaya çalış diğer türlü zararı sana dokunur olur bi şekilde herşey inşallah
ay herşey gönlünce olsun inş. seninde :)
Filmi fatih belediyesi cekiyormus yarin nisanlimla gidiyoruz cektirmeye insallah canim.
Hadi bakalim hayirli haberlerinizi bekliyoruz. :)
Kizlar az önce kina yerimi ayarladim Fatih'te Saray Renk dugun salonunu tuttum 21 Agustos Cuma aksamina.
Ben tesetturluyum kinamda ben ve bircoo arkadasim acik olacagiz. Orkestrami da bayan tuttum. İnşallah guzel olur. Aklima geldikce karnim agriyor. :)
senin ne kadar var ki ??
ya nisanın ilk haftası çeyiz götürcez haftaya ama ben ist dym , çeyiz ank ya gitcek , ben yokken girip çıkıp baksınlar istemiyorum evimize,onlarda tam tersi herkes ne zmn müsaitse sergi sarayı gibi gidip bakıyor ,zaten sinirlerim manyamış durumda gerim gerim gerildim vallahi bu konu yüzünden hiç istemiyorum öle gir çık olsun ben yokken diye ya :s
2014 yılından bahsediyor isten 21 ağustos perşembeye geliyor. Benim de 21inde Ankara'da kınam var. 23 ünde Trabzon'da düğünüm var. Sen öyle yazınca acaba biz yanlış mı aldık tarihi diye şüphelendim doğrusu.
Ayy ben de gıcık olurum öyle şeylere. Kimse ben varken de girmesin evime odama. Müze mi açıyoruz yahu.
2014 yılından bahsediyor isten 21 ağustos perşembeye geliyor. Benim de 21inde Ankara'da kınam var. 23 ünde Trabzon'da düğünüm var. Sen öyle yazınca acaba biz yanlış mı aldık tarihi diye şüphelendim doğrusu.
Ayy ben de gıcık olurum öyle şeylere. Kimse ben varken de girmesin evime odama. Müze mi açıyoruz yahu.
canım zeytinburnunda hosver var oradan aldık ben yatak odasını begendigim için aldım daha eve gelmeden ufak sorun yasadık onların yanlıslıklarından dolayı eve gelincecde eşyalar sorun yasarız gibi geliyo ama hadi hayırlısıcnm nerde otoruosun yatak odası için ben bır suru yere baktım bulamadım belkı dediğin mağazaya bakarım tabı ıstanbuldaysa
doğru diyosun heee
canım zeytinburnunda hosver var oradan aldık ben yatak odasını begendigim için aldım daha eve gelmeden ufak sorun yasadık onların yanlıslıklarından dolayı eve gelincecde eşyalar sorun yasarız gibi geliyo ama hadi hayırlısı
tabi ya
kızlarr eve gittim nefret ediyorum işime birilerinin karısmasından yine aynı şey oldu ölcüyü ben alamadım hic bir anlamda anlınan ölcüyede güvenemem ben kendim gidip alıcam buda ancak ev bosalınca olacak perde 1 günde dikilirmiş adam öyle söyledi hadi olsun 2 güncok agladım sinirden bideee bideee çok ıssız gibi oralar ben alısmısım zeytinburnunun kalabalıgına saat 9-10 da bizim oralarda hayat bitmiş gibiydi alısırmıyım kızlar napıcagımı bilmiyorum
yasadıgım yer oraya göre cok cok canlı resmen burada hayat varda orada yok gibiİnsan her şeye alışıyor canım. buna da alışırsın
neden ağladın canım?
Filmi fatih belediyesi cekiyormus yarin nisanlimla gidiyoruz cektirmeye insallah canim.
Hadi bakalim hayirli haberlerinizi bekliyoruz. :)
Kizlar az önce kina yerimi ayarladim Fatih'te Saray Renk dugun salonunu tuttum 21 Agustos Cuma aksamina.
Ben tesetturluyum kinamda ben ve bircoo arkadasim acik olacagiz. Orkestrami da bayan tuttum. İnşallah guzel olur. Aklima geldikce karnim agriyor. :)
evt tatlım sağlık ocagındai doktr bizi oraya yönlendirmişti ama aklnda olsun bayrampaşa devlet hastaneside çekiyor sorun olursa orayada gdblrsnz
canım zeytinburnunda hosver var oradan aldık ben yatak odasını begendigim için aldım daha eve gelmeden ufak sorun yasadık onların yanlıslıklarından dolayı eve gelincecde eşyalar sorun yasarız gibi geliyo ama hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?