2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

e yani zarar vermek isteyen insan tabiki onu beklemez ama hep öyle diyolar banada büyüklerin vardır heralde bi bildiği en iyisini yaparsın tatlım bende aynıyım en yakınlarım olucak sadece yanımda

27 günüm kaldı stresten midir nedir çok çabuk sinirleniyorum,sinirlenince de hemen zırlıyorum konuşamıyorum kendimi tanıyamıyorum resmen ya :18:

27 günüm kaldı stresten midir nedir çok çabuk sinirleniyorum,sinirlenince de hemen zırlıyorum konuşamıyorum kendimi tanıyamıyorum resmen ya :18:

benim şimdiden aynı canım seninki çok normal yani allah yardımcın olsun

Strestendir tabi gecicek bunlar cok guzel gunler olacak inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim şimdiden aynı canım seninki çok normal yani allah yardımcın olsun

senin ne kadar var ki ??
ya nisanın ilk haftası çeyiz götürcez haftaya ama ben ist dym , çeyiz ank ya gitcek , ben yokken girip çıkıp baksınlar istemiyorum evimize,onlarda tam tersi herkes ne zmn müsaitse sergi sarayı gibi gidip bakıyor ,zaten sinirlerim manyamış durumda gerim gerim gerildim vallahi bu konu yüzünden hiç istemiyorum öle gir çık olsun ben yokken diye ya :s

Strestendir tabi gecicek bunlar cok guzel gunler olacak inşallah :)

bende geçsin şu tantana istiyorum çabucak :/ herşeyim stresli bide , ist'da cuma kına - cumt nikah,ank'da pazar kına - pazartesi düğün olcak 4 gün sürcek :26:

benim 2ay 20 gün var canım haziranda ayrı şehirlerde olması kötüyüş işte ya onun stresi gerçekten kötü olur aynen bende girip çıkılsın sürekli bakılsın görülsün istemiyorum neyse sen genede sakin olmaya çalış diğer türlü zararı sana dokunur olur bi şekilde herşey inşallah

ay herşey gönlünce olsun inş. seninde :)

2014 yılından bahsediyor isten 21 ağustos perşembeye geliyor. Benim de 21inde Ankara'da kınam var. 23 ünde Trabzon'da düğünüm var. Sen öyle yazınca acaba biz yanlış mı aldık tarihi diye şüphelendim doğrusu.

Ayy ben de gıcık olurum öyle şeylere. Kimse ben varken de girmesin evime odama. Müze mi açıyoruz yahu.

Bende trabzonaa gelin oluyorum hihi

Canim yanlış yazmisim 22 agustos cuma olacak evet bu yil inşallah. :)

cnm nerde otoruosun yatak odası için ben bır suru yere baktım bulamadım belkı dediğin mağazaya bakarım tabı ıstanbuldaysa
canım zeytinburnunda hosver var oradan aldık ben yatak odasını begendigim için aldım daha eve gelmeden ufak sorun yasadık onların yanlıslıklarından dolayı eve gelincecde eşyalar sorun yasarız gibi geliyo ama hadi hayırlısı

doğru diyosun heee

tabi ya

kızlarr eve gittim nefret ediyorum işime birilerinin karısmasından yine aynı şey oldu ölcüyü ben alamadım hic bir anlamda anlınan ölcüyede güvenemem ben kendim gidip alıcam buda ancak ev bosalınca olacak perde 1 günde dikilirmiş adam öyle söyledi hadi olsun 2 gün cok agladım sinirden bideee bideee çok ıssız gibi oralar ben alısmısım zeytinburnunun kalabalıgına saat 9-10 da bizim oralarda hayat bitmiş gibiydi alısırmıyım kızlar napıcagımı bilmiyorum

stres normal canım.
ben de öyle oluyorum.
Çok fazla ayrıntıyla ilgilenmek zorunda olduğumuzdan oluyor olabilir.

İnsan her şeye alışıyor canım. buna da alışırsın
neden ağladın canım?

İnsan her şeye alışıyor canım. buna da alışırsın
neden ağladın canım?
yasadıgım yer oraya göre cok cok canlı resmen burada hayat varda orada yok gibi carsı pazar uzak kalıyor yani aslında 10-15 dk yol ama gidilecek yol ıssız gibi ara ara dükkanlar evler cafeeler falan var ama..bizim burada alısmısım gecenin yarısıda olsa sokaklar insan dolu..orada saat 10 da belli bi yere gelene kadar kimsecikler yoktu

evt tatlım sağlık ocagındai doktr bizi oraya yönlendirmişti ama aklnda olsun bayrampaşa devlet hastaneside çekiyor sorun olursa orayada gdblrsnz

evt tatlım sağlık ocagındai doktr bizi oraya yönlendirmişti ama aklnda olsun bayrampaşa devlet hastaneside çekiyor sorun olursa orayada gdblrsnz

Günaydıiiiiiiiiiinnnnnnn herkesee.

Simdi yoldayim nisanlimla bulusup belediyeye gidecegiz dua edin aksilik cikmasin. :)
Cok teşekkür ederim canim eger sorun olursa oraya gideriz o zaman.

tamam cnm mutlaka bakıcam oraya tşk. ederım cook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…