2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar günaydın nasılsınız .Giremedim bi kaç gündür

inş işlernz rast gder cnm rabbim yar ve yrdmcnz olsn inş

Günaydınlarrrr

Nasılsınız kıslar. Ben dün çok yoğundum hiç yazamadım :26:

Günaydın Herkese

Buraya ıyı kı gelmişim dıorum bır suru eksiğimı burada onerılerle hallettım cok mutluyum bugun de davetıye ve nıkah sekerı ısıne bakıcaz ogleden sonra

cnm nerden nereye gelın gıdıosun? ben anadolu yakasında oturuodum cok sakındı oturdugum yer mahalle şimdi şirinevlere gelın gıdıorum cok karısık geldi bana sankı farklı bı sehır gıbı ama alısıcaz bı sekılde oglenıcez zamanla herşeyi sıkma canını

Günaydınlarrrr

Nasılsınız kıslar. Ben dün çok yoğundum hiç yazamadım :26:

Kızlar günaydın nasılsınız .Giremedim bi kaç gündür

size de gunaydın bugun ınş. hepimize cok güzel geçer

Günaydın canımmm

Bende Anadolu yakasındayım. Sen neresinde oturuyorsun ?

İnşallah güzel ve çabuk geçer

evet evet toplu konusmalarda konusmu solablrz ama tanısmadık cnm

İyiyim tatlım sen nasılsın?

Hayır tanışmadık. Ben neredeyse hiç yazamadım iş yoğunluğumdan :26:

Tanışalım o zman hemen

Alanyada yaşıyorum ben kızlar 7 yıldır tanıdığım insanla 2.5 yıldır beraberiz Allah nasip ederde bi aksilik çıkmazsa bu yazın nişanımız olcak 2015 de de düğünümüz Beklemek zorundayız çünkü bu yazın kısa dönem askere gidicek :18::18: Umarım günler en güzel şekilde geçer hepimizi için birbirimizin en güzel günleri görürüz inş

Günaydınlar olsun, sabaha kadar uyuyamadim şuanda çok enerjigim, bugün günlerden nikahhhh =)

Memnun oldum canım benimm.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh

Benimde 6 yıldır birlikteliğim var. 4,5 aydırda nişanlıyım

22 Yaşındayım. Özel bir firmada Bilgi İşlem bölümünde çalışıyorum İstanbul Pendik'te oturuyorum. Yürüme mesafesi 10 dakika olan bir semte gelin gidiyorum Nişanlım Mayısta askere gidiyor. 12 ay askerlik yapacak. Allah nasip ederse 6 Eylül 2015 te düğün tarihimiz olacak

memnun oldum cnm bende istanbulda yasıyorum 9 yıldır sevgiliydık şimdi ise 4 aylık nişanlıyız haziran 15de de düğünümüz var Rabbimin izniyle cnm he birde ev hala bulamadık

kucukyalıdayız cnm bız yanı annemlerı orda bırakıorum şirinevlere yolculuk başlıor kısmet

aslında düğün gunu trafık cok zorlıycak benı ama napalım

Hımm bende Pendikteyim canım. Evet trafik ve özelliklede hafta sonu olması zorlar. İnşallah gönlünüze göre olur herşey

Günaydınlar olsun, sabaha kadar uyuyamadim şuanda çok enerjigim, bugün günlerden nikahhhh =)

Allahımmm bizde bu günleri görecek miyiz Canım çok çok mutlu olun. Hiç bişeyin mutluluğunuzu bozmasına izin vermeyin

memnun oldum cnm bende istanbulda yasıyorum 9 yıldır sevgiliydık şimdi ise 4 aylık nişanlıyız haziran 15de de düğünümüz var Rabbimin izniyle cnm he birde ev hala bulamadık

Ne Güzel Kızlarr Çok sevindim siizn adınıza Allah bizede nasip eder inşallah o günleri görmeyi Kısacık mesafeye gelin gidiyorun çok şanslısın Ben Antalyaya gelin gidicem Daha şimdiden streslere girmeye başladım nasıl sölicem diye

Esmer54 umarım evinizi en kısa zamanda bulursunuz sıkma canını strese sokma kendini Benim arkaddasım da bulaamştı son 1 ayda herşeyini yaptı Allah o kolaylıgı verir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…