Eki Görüntüle 1045995 gelin çiçegiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Günaydıiiiiiiiiiinnnnnnn herkesee.
Simdi yoldayim nisanlimla bulusup belediyeye gidecegiz dua edin aksilik cikmasin. :)
Cok teşekkür ederim canim eger sorun olursa oraya gideriz o zaman.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar günaydın nasılsınız .Giremedim bi kaç gündür
Günaydınlarrrr
Nasılsınız kıslar. Ben dün çok yoğundum hiç yazamadım:26:
gnydn cnm hs geldin
ooooo süpersinn canımmm
yasadıgım yer oraya göre cok cok canlı resmen burada hayat varda orada yok gibicarsı pazar uzak kalıyor yani aslında 10-15 dk yol ama gidilecek yol ıssız gibi ara ara dükkanlar evler cafeeler falan var ama..bizim burada alısmısım gecenin yarısıda olsa sokaklar insan dolu..orada saat 10 da belli bi yere gelene kadar kimsecikler yoktu
Günaydınlarrrr
Nasılsınız kıslar. Ben dün çok yoğundum hiç yazamadım:26:
Kızlar günaydın nasılsınız .Giremedim bi kaç gündür
Nasılsınız canlarımmSizinle tanışmadık sanırım biz demi
Nasılsınız canlarımmSizinle tanışmadık sanırım biz demi
Günaydın Herkese
Buraya ıyı kı gelmişim dıorum bır suru eksiğimı burada onerılerle hallettım cok mutluyum bugun de davetıye ve nıkah sekerı ısıne bakıcaz ogleden sonra
cnm nerden nereye gelın gıdıosun? ben anadolu yakasında oturuodum cok sakındı oturdugum yer mahalle şimdi şirinevlere gelın gıdıorum cok karısık geldi bana sankı farklı bı sehır gıbı ama alısıcaz bı sekılde oglenıcez zamanla herşeyi sıkma canını
size de gunaydın bugun ınş. hepimize cok güzel geçer
evet evet toplu konusmalarda konusmu solablrz ama tanısmadık cnm
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Hayır tanışmadık. Ben neredeyse hiç yazamadım iş yoğunluğumdan :26:
Günaydın canımmm
Bende Anadolu yakasındayım. Sen neresinde oturuyorsun ?
İnşallah güzel ve çabuk geçer
Tanışalım o zman hemen
Alanyada yaşıyorum ben kızlar 7 yıldır tanıdığım insanla 2.5 yıldır beraberizAllah nasip ederde bi aksilik çıkmazsa bu yazın nişanımız olcak 2015 de de düğünümüz Beklemek zorundayız çünkü bu yazın kısa dönem askere gidicek :18::18: Umarım günler en güzel şekilde geçer hepimizi için birbirimizin en güzel günleri görürüz inş
Tanışalım o zman hemen
Alanyada yaşıyorum ben kızlar 7 yıldır tanıdığım insanla 2.5 yıldır beraberizAllah nasip ederde bi aksilik çıkmazsa bu yazın nişanımız olcak 2015 de de düğünümüz Beklemek zorundayız çünkü bu yazın kısa dönem askere gidicek :18::18: Umarım günler en güzel şekilde geçer hepimizi için birbirimizin en güzel günleri görürüz inş
kucukyalıdayız cnm bız yanı annemlerı orda bırakıorum şirinevlere yolculuk başlıor kısmet
aslında düğün gunu trafık cok zorlıycak benı ama napalım
Günaydınlar olsun, sabaha kadar uyuyamadim şuanda çok enerjigim, bugün günlerden nikahhhh =)
Günaydınlar olsun, sabaha kadar uyuyamadim şuanda çok enerjigim, bugün günlerden nikahhhh =)
Memnun oldum canım benimm.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh
Benimde 6 yıldır birlikteliğim var. 4,5 aydırda nişanlıyım
22 Yaşındayım. Özel bir firmada Bilgi İşlem bölümünde çalışıyorumİstanbul Pendik'te oturuyorum. Yürüme mesafesi 10 dakika olan bir semte gelin gidiyorum Nişanlım Mayısta askere gidiyor. 12 ay askerlik yapacak. Allah nasip ederse 6 Eylül 2015 te düğün tarihimiz olacak
memnun oldum cnm bende istanbulda yasıyorum 9 yıldır sevgiliydık şimdi ise 4 aylık nişanlıyız haziran 15de de düğünümüz var Rabbimin izniyle cnm he birde ev hala bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?