24 Agustos inşallah canim. Senin ne zaman?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar size birşey danışmak istiyorum daha önce cogu yerdede fikir almak için yazdım ama o zaman bu topik pek aktif değildi.
Ben alanyada yaşıyorum erkek arkadaşımda antalyada. Haziranda okulu bitiyor allahın izniyle ağustos yada kasımda kısa dönem asker yolcusu
Ben annemi 5 yıl önce kaybettim evde babm ve abimle yaşıyorum bir ablam var ama evli
Erkek arkadaşım askere gitmeden nişan düşünüyoruz bu yazın yani askrden gelince de 2015 te yani düğün Allah nasip ederse.
Benim sorum şöyle ailem askerlik konusunda biraz sertler ablam biliyor ilişkimizi babam ve abim bilmiyor henüz.
Aileme okul bitince söyleyeyim diye düşünüyorum çünkü şimdi söylersem bana yöneltilen sorulardan ve daha askerliği var askerden gelcek olmaz demelerinden ilk başta önyargı yaratmaktan korkuyorum yani . Çünkü nasıl başlarsa öyle gider
Okul bitince yani haziranda bizimkilere söylemek en mantıklısı sanırım demi ? Bide nasıl sölicem ablammı söylemeli yoksa bende yanlarndamı olmalıyım napmam lazım hiç bilmiyorumm:44:
ben burdasın sanıyorum cnm zor ben şanslıyım o konuda yakın bakabilrim dediğin gibi gidip bakıcz artk ama inş fatihde kapalı bulurum ya görmeden içime sinmemeye başladı
hint kıyafetimi sinmedi? o zaman hiç bulaşma derim önce içine sinsin kendini mutlu ve rahat hisset canım
Canim sarper osmangaziye bagli olabilir pek bilmiyorum ama yildirimi ben hic sevmem cunku dogma buyume bursaliyim ve yildirim ucuz diye her yeni evlinin secmek zorunda kaldigi bir semt malesef daha simdiden cok uzgunum ev yeri konusunda ama yapicak bisey yok ev alana kadar idare etmek mecburiyetindeyiz canim tabi bunlar kendi fikrim sen belki begenirsin canim o zaman devam edersiniz oturmaya ama ev alirken iyice gezin heryeri ona gore karar verin canim cunku kiralik evin nerde oldugu onemli degil ama satin alirken cok cok onemli mesela ben bir bayan olarak gece de istedigim saatte evime gelebilmeliyim yalniz basima ki bu durum niluferde cok kolay ama yildirim icin ayni seyi soyleyemicem kendi adima
yok cnm ya badi ne bileyim ya kötü durucagını düşünüyorum oraya farklı bişey uydurablrsm iyi olur gelinlikçimle gitsem sanırım daha iyi olur o bulur bişey o kola
Kızlar size birşey danışmak istiyorum daha önce cogu yerdede fikir almak için yazdım ama o zaman bu topik pek aktif değildi.
Ben alanyada yaşıyorum erkek arkadaşımda antalyada. Haziranda okulu bitiyor allahın izniyle ağustos yada kasımda kısa dönem asker yolcusu
Ben annemi 5 yıl önce kaybettim evde babm ve abimle yaşıyorum bir ablam var ama evli
Erkek arkadaşım askere gitmeden nişan düşünüyoruz bu yazın yani askrden gelince de 2015 te yani düğün Allah nasip ederse.
Benim sorum şöyle ailem askerlik konusunda biraz sertler ablam biliyor ilişkimizi babam ve abim bilmiyor henüz.
Aileme okul bitince söyleyeyim diye düşünüyorum çünkü şimdi söylersem bana yöneltilen sorulardan ve daha askerliği var askerden gelcek olmaz demelerinden ilk başta önyargı yaratmaktan korkuyorum yani . Çünkü nasıl başlarsa öyle gider
Okul bitince yani haziranda bizimkilere söylemek en mantıklısı sanırım demi ? Bide nasıl sölicem ablammı söylemeli yoksa bende yanlarndamı olmalıyım napmam lazım hiç bilmiyorumm:44:
hmm bilemiyorum canım yaa :44: zaten geç saatte dışarda ne işin var der nişanlım banaevi hangi mahallede tuttunuz canım bizde arıyoruz ev
Okul btitince soyle canim ve erkek arkadasin askerden gelmeden nisan yapma bence sahsi fikrim yapanlara saygi duyuyorum ama yapma taraftari degilim nisan sureci yorucu bir surec annecigin de yokken kendi basina atlatamayabilirsin ablan varmis ama evli sonucta evi yurdu ayri sana cok fazla yardimci olamaz bunalir pisman olursun
Ablan munasip bir dille babana soylesin sonrasi sekillenir kendiliginden zaten hakkinda hayirlisi canim
cnm Rabbim yardım etsin düşüncemi sorudn söylüyorum askerden gedlikten sonra söleseniz daha iyi olur bence ama gtmeden bişeyler olsun istiyorsn bilemem ablan uygun bir dille anlatıck babna abine sen yanlarında olma bence
selam kızlar
ya ben hiç dinlenemiyorum işten 7.30 8de çıkıyoduk artık yaz saati uygulaması 8-8.30 oldueve geç gidiyorum yürüyorum hiç bişey anlamıyorum
zaten dün akşam jullian michalese başladım pestilim çıktı her yerim acıyosaatlerin ileri alınmasındanmı oldu acaba sizdede varmı böyle yorgunluk halsizlik kimseyle konuşasım yok :44:
eksik varsa hele daha çabuk geçiyor bi bakmış ki elin ayağına dolanmışbenımde tek tesellım bucok eksiğim var cnm aksılıkler cıkınca stres yapıorum ıster ıstemez
Tatlı dille içimize bu sindi bu katta vardı sadece boşluk dersiniz ikna edersinz inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım rahatça yerleşirsiniz
teşekkür ederim kızlar. Ne bileyim askere gitmeden oda bend eçok istiyoruz söz yada nişan olmasınıSıkıldık artık beklemekten çünkü
teşekkür ederim kızlar. Ne bileyim askere gitmeden oda bend eçok istiyoruz söz yada nişan olmasınıSıkıldık artık beklemekten çünkü
abla güzel bi dille anlatsın belki söz falan yapılır umutsuzluğa kapılma ama şunu da bil canım nişanlılık dönemi zaten çok zor bide üstüne asker yolu beklemek daha da zor ve çekilmez olabilirteşekkür ederim kızlar. Ne bileyim askere gitmeden oda bend eçok istiyoruz söz yada nişan olmasınıSıkıldık artık beklemekten çünkü
Canim biz millet mahallesi ali bostancida tuttuk evi kendi ozel isimize yakin olmasi nedeniyle ben hic istemedim dedigim gibi ama bir sureligine mecburiyet napayim
Bizim kira 500 lira ama kuzenim niluferde oturuyor 600 liraya evi de daha guzel ve elit bir mahallede fsm bulvarinda canim yani 100 lira arti benzin parasi farki var o da bizim icn su asamada onemli
Esim gece de calisiyor olacak hic saati belli degil ve ben o millet mahallesinde yalniz evde kalmak istemedigimden anneme gidecegim bazen o nedenle gece de disarida olabilirim kaldi ki zaten ben de calisiyorum hem kendi isimizde hem de baska iste yani durumlar karisik
Ama dedigim gibi belki de sen cok begenir memnun kalirsin o zaman sorun yasamazsin benim gibi
o bende de var kuzum gözümü açamıyorum yorgun ve halsiziim havadan mı koşturmaktan mı bilmiyorum amaakşam olsa da eve gitsek
eksik varsa hele daha çabuk geçiyor bi bakmış ki elin ayağına dolanmış
anlatcaz bakalım bu aralar tatlı dilli olamıyorum ben ya
27 Mart 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:
2014 GELİNLERİMİZ
dimple91 -29 Mart1 Gün :123:
ozlembloom - 5 Nisan8 Gün :123:
yasarinsibeli - 6 Nisan9 Gün :123:
aantibiyotik - 27 nisan30 Gün :123:
AngelHeart - 2 Mayıs35 Gün :123:
darkmore - 9 Mayıs42 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs44 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs52 Gün :123:
CennetiMelegiM - 24 Mayıs57 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs57 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs64 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran71 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran71 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran71 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran72 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran77 Gün :123:
hemera14 - 14 Haziran78 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran79 Gün :123:
sosyolog07 - 15 Haziran79 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran83 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran85 Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran85 Gün :123:
ciida67 - 2 Ağustos127 Gün :123:
Tassel - 3 Ağustos128 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos134 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos137 Gün :123:
kaktusvedavsan - 19 Ağustos144 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos148 Gün :123:
muzlupasta72 - 23 Ağustos148 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos149 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos156 Gün :123:
ecm - 4 Eylül160 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül161 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül163 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül170 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül171 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül176 Gün :123:
seker000 - 10 Ekim195 Gün :123:
serysery - 15 Kasım232 Gün :123:
Perim35 - 19 Aralık266 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık274 Gün :123:
2015 GELİNLERİMİZ
SimgeD - 26 Nisan394 Gün :123:
PammukSeker - 30 Mayıs428 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs429 Gün :123:
Mutella - Mayıs429 Gün :123:
YEKTA61 - Haziran460 Gün :123:
december90 - Temmuz490 Gün :123:
_Soleil_ - 6 Eylül527 Gün :123:
Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar
selam kızlar nasılsınız
aynen kuzum ama eve gitsemde yatak yok jullian michales beni bekler :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?