- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
o halde endişelenme, hallolur
üzülme tatlım aynı tip şuan bende de var huzur sıfır bizde ama onun huyu bu değil biliyorum stresli o yüzden sende takma kafana tatlım üzme kendini ben gibibenimki de kelin ilacı olsa... hesabı oldu
ev sahibi niye aldıki sen alsaydın kuzum çok basit bişlem bu ben olsaydım yardım ederdim sana2+1 kuzu banyo wc ayrı 100m2 4cü kat temiz bi bina diarede öyle cadde üstünde yanından geçiyor minübüs otobüs falan metrobüse yakın yürüsem 10-15 dakka falan halam karşı sokağımda komşum yani 750 kirası 2 kira depozito istiyor tabi kayınbaba konuşcak bizden önce bekar oturmuş mutfak dolaplarını hor kullanmış biraz onların düzeltilip boyanmasıyla yada vernik mi yapılır bilmem ama güzele dönüşebilir balkonumuzda var baya bi havadar işte beğendim ben kuzum ya hayırlısı bakalım annem problem çıkarmaz inşaAllah :18:
inşallah kuzum
ohh canım içine sinmesine cok sevindim inşallah olur orasıdaperde ölcüsünü annem alabiliyor aslında ama dün cok sinir oldum hep geri durdu sanki benimle bunun için gelmemiş gibi sinirlerim cok bozuk
pasta müziğin esprili olmuş,cuk oturmuş
seçimlerin başarılı
biz 8.sınıftan beri berabeeriz, çocukluk aşkım
10. yıla nişanlı giricez inş.:119:
Kızlarr çok hızlısınızz yetişemiyorummmmm
Aslında ilgiyi üstünden hiç eksik etmezdim, düne kadar da etmedim. Ortada bi konu yok, millete sinirlenip bana bağırıp çağırır oldu. Benimle konuşmadan duramayan adam, sinir küpü oldu. Yanında olduğumda bile ilgisizlik hat safada.. Yine ben sarılırım, ben öperim, güzel cümleler kurarım, şebeklik yaparım.
Ama henüz askerden geleli 2 ay oldu. Ve bende onun ilgisinden mahrum kaldım 1 yıl boyunca onunda bana biraz karşılık vermesini istiyorum. Ama olmuyor.
O işte oluyor misal ben güzel güzel şeyler yazıyorum, aramıyor arıyorum ama.. Şu son bi iki günde farkettimde ben sormasam ne yaptığını yazmıyor bile.. Umursamıyor.. Daha 1 hafta önce omzunda ağladım üzüldüğümü ve ilgi beklediğimi söyledim, konuştuk baya hatta 'ben ailemden hiç uzağa gitmedim şimdi bile pek uzak olmayacak ama gidip başkasında kalmayan ben nasıl yapcam' diye de başladım ağlamaya, bana sözler verdi, bi daha üzmeyeceğim seni diye.. Ama tık yok! :26:
İnşallah canımm inşallahhSağol güzel dileklerin için
napim kuzum dün akşam iş çıkışı provam vardı ona gittim sonra bi ev bulmuş bizimki ona da baktım işte beğendim genişte baya bi bi aksilik olmazsa orası tutulcak işte boya badana olcak onlar yapılırken de ben perde ölçüleri aldırır diktiririm falan filan kuzum iştedua ette bi sorun çıkmasın annem falan sorun çok çıkarıyor çünkü:26:
cnm boyle anlarda ınsan sınırlencek sey arıor gozunde buyuyor hersey bende hıc kızmam dedıgım herseyden nefret eder pskolojıdeyım sakın kalmamız lazım,
bizimde 10 yıl işte dile kolay, geldi geçti, gelse şu gün de bizde girsek şu dünya evine anacım
sorma cnm bende herkesi yenı yenı tanıorum ya böyle bakıorum kım ne zaman evlenıodu nereden dı kımın perdelerı meseleydi kım nkah basvurusuna gıttı anaaam
ben tşk. ederım asıl cok mutlu oldum kendı kafamda bırılerının burda olduguna
cnm sen elınden gelenı yapmışsın bırak onun burnu surtsun demiycem sana. evet hıc sucun yok ve yoruldun boyle zamanlarını boyle gecırmek zor ama ne yazıkkı evlılık erkegı kadından %60 daha fazla strese sokuor, yanı sen ılgı goster ve konus her problemını anlamazsa bı daha konus bı daha, eğer onun sevgısıne ınanıyorsan anlıycaktır senı, gecicek cnm bunlar hepimizin benzer problemleri oldu, sende atlatıcaksın canım bnm
cnm boyle anlarda ınsan sınırlencek sey arıor gozunde buyuyor hersey bende hıc kızmam dedıgım herseyden nefret eder pskolojıdeyım sakın kalmamız lazım,
bizimde 10 yıl işte dile kolay, geldi geçti, gelse şu gün de bizde girsek şu dünya evine anacım
canım annemin gelme amacı hatta gitme amacımız o ölcüleri düzgünce almaktı ama bu sekilde camın ebatından degil kadının perde boyundan alındı ölcüde belki kadın cok pay verdi belki az bilemiyorum ki
az daha sabret. ayrılmamak üzere kavuşacaksınız
Ah bi bilsem dün uzunca bi mesaj yazdım. İçimi döktüm, sabah 'seni çok seviyorum' yazmış. Aramızda sadece ona göre 15 dk'lık yol var ama yok geldiğide geleceği de yok. Bi anlam verebilsem.. Benim daha çok stresli olduğumu biliyor, yanımda olup bana destek çıkacağına geri çekiliyor
cnm kadın perdecı deıl mı dogru olcu almıştır tabı kontrol edılse daha guvenlı olur ama sorun olmaz o ayarlamıştır uzulme sen bır de buna bu kadar iş arasında? edacım senınle ozel tanısmadık galıba ya da kacırdım mı mesaj falan:26: nereye gelin gıdıorsun nerdesin kaç yıllık ilişki yaş kaç düğün ne zaman hazırlıklar ne durumda bahsetsene biraz cnm?
oyle cnm senınle benzıor zaten hıkayemız anlaşılan sende bahsetsene cnm detaylarından yaşın kaç nereye gelın gıdıosun hazırlıklar nasıl gıdıor düğün ne zaman merak ettım
selam kızlar
ya ben hiç dinlenemiyorum işten 7.30 8de çıkıyoduk artık yaz saati uygulaması 8-8.30 oldueve geç gidiyorum yürüyorum hiç bişey anlamıyorum
zaten dün akşam jullian michalese başladım pestilim çıktı her yerim acıyosaatlerin ileri alınmasındanmı oldu acaba sizdede varmı böyle yorgunluk halsizlik kimseyle konuşasım yok :44:
Ama bu tipler çok boğucu oluyooo
Takmamak da elde olmuyor ki canım, ne biliyim ya of çok sıkıcı üzücü bi durum. Allah yardımcımız olsun
Yoksa ilacın var da bana mı söylemiyon
30 agustos cnm yerınde olmak ıyı olurdu hahha allah hayırlısıyla tamamını erdırsın cnm
ohh canım içine sinmesine cok sevindim inşallah olur orasıdaperde ölcüsünü annem alabiliyor aslında ama dün cok sinir oldum hep geri durdu sanki benimle bunun için gelmemiş gibi sinirlerim cok bozuk
Çok sevindim kuzum bak ev için canını sıkıyordun tutulacak gönlüne yatan yer nasipse ohh için rahatlasın artık herşeyi yerleştirmek kaldı içine
yaşım 22. 23 gün sonra 23 olcam
yaza doğru isteme olcak akabinde söz nişan yapcaz.
düğünü 2015 mayıs da düşünüyoruz nasipse
hazırlıklara gelinceeee, son sürat devam. çeyiz topiğim var,bak istersen
hemen bakıorum cnm o zman ah ahh 24 25 ınde evlenmek vardı ama neyse er geç erıourz muradımıza
cnm 2014 sonunda düğün mekanı ve balayı rez. ilk dusunucegın sey olsun ciddi olarak maddi olarak fark edıor
istanbuldamısın cnm sende?
inşallah canım o zamana kadar konusuruz dahasen bursanın neresinde oturuyodun çok unutkanım ben ya :18:
sayılı gün geçerr gider canım hiçç merak etme
hayırlısı böyleymiş de
evet. hem fiyat konusu hemde mekanın dolu olma sorunsalı var.
izmitliyim canım
Amin canım
ne güzel ya hic begendigin takım olmasaydı
bende kitaplarımı düşünüyorum şuanda kitaplık falan almayız götürücem yanımda ama baslangıc olarak ya baza altında yada ikeadan güzel kutular alıp onların içinde tutabilirim diyorum :44:masallah canım masallah biz daha ev bosalacak diye bekleyelimbakalım bu aksam gidişatı görmüş oluruz kadın toparlanmaya basladıysa 10 u gibi gider baslamamıssa 15 i bulur
sagol kuzum inşallah aksam 20:30 gibi ev sahibiyle bulusucaz tabi bizim 7 den önce evden cıkmamız lazım uvv daha kuaföre gidicemsac bas yaptırmıcam tabi de
inşallah oradada bulacaksınız kuzum
canım yatak odası bizim burada bir magazadan, köşe koltuk bellona,tv ünitesi ve masa istikbal beyaz eşya bosch
tv ,mini fırın,ocak,halı,perde,mutfak masası,ayakkabılık bular kalanlar bakalım onları nereden alıcaz
boncugum görüşemez olduk
hayırlısıyla olur inşaAllah kuzum bakalım sonuç ne çıkcak annemler ne diyecek falanresim falanda çekmedim akşamdı diye annem görmezse kesin laf eder ilk başta neden 4-5 kat yukarısı diye başlicak düzgün yürüyemiyor çünkü annem diz ağrısından Rabbim kolaylık versin bizleree
bende işten çıkıyorum derse gidiyorum 10 da çıkıyorum eve gelip plates yapıyorum bide pifff hayattan soğudum yaa
Canim ben niluferde oturuyorum salona cok uzak annemin evi ama insallah birkac seneye kendi evimizi aliriz niluferden de yildirimdan kurtulurum yaaa hic sevmiyorum yildirimi
benımde tek tesellım bucok eksiğim var cnm aksılıkler cıkınca stres yapıorum ıster ıstemez
yakınmış cnmmaddi kısıtlar hepimizde var, düğün dernek masraflı işler sonuça, sana ait bir yaşam alanı yaratıosun sıfırdan, çok zor iş
allah yardımcımız olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?