2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

o halde endişelenme, hallolur

inşallah kuzum

ohh canım içine sinmesine cok sevindim inşallah olur orasıda perde ölcüsünü annem alabiliyor aslında ama dün cok sinir oldum hep geri durdu sanki benimle bunun için gelmemiş gibi sinirlerim cok bozuk

cnm boyle anlarda ınsan sınırlencek sey arıor gozunde buyuyor hersey bende hıc kızmam dedıgım herseyden nefret eder pskolojıdeyım sakın kalmamız lazım,

pasta müziğin esprili olmuş,cuk oturmuş

seçimlerin başarılı

biz 8.sınıftan beri berabeeriz, çocukluk aşkım

10. yıla nişanlı giricez inş.:119:

bizimde 10 yıl işte dile kolay, geldi geçti, gelse şu gün de bizde girsek şu dünya evine anacım

Kızlarr çok hızlısınızz yetişemiyorummmmm

sorma cnm bende herkesi yenı yenı tanıorum ya böyle bakıorum kım ne zaman evlenıodu nereden dı kımın perdelerı meseleydi kım nkah basvurusuna gıttı anaaam

ben tşk. ederım asıl cok mutlu oldum kendı kafamda bırılerının burda olduguna

cnm sen elınden gelenı yapmışsın bırak onun burnu surtsun demiycem sana. evet hıc sucun yok ve yoruldun boyle zamanlarını boyle gecırmek zor ama ne yazıkkı evlılık erkegı kadından %60 daha fazla strese sokuor, yanı sen ılgı goster ve konus her problemını anlamazsa bı daha konus bı daha, eğer onun sevgısıne ınanıyorsan anlıycaktır senı, gecicek cnm bunlar hepimizin benzer problemleri oldu, sende atlatıcaksın canım bnm

Çok sevindim kuzum bak ev için canını sıkıyordun tutulacak gönlüne yatan yer nasipse ohh için rahatlasın artık herşeyi yerleştirmek kaldı içine

canım annemin gelme amacı hatta gitme amacımız o ölcüleri düzgünce almaktı ama bu sekilde camın ebatından degil kadının perde boyundan alındı ölcüde belki kadın cok pay verdi belki az bilemiyorum ki

az daha sabret. ayrılmamak üzere kavuşacaksınız

cnm kadın perdecı deıl mı dogru olcu almıştır tabı kontrol edılse daha guvenlı olur ama sorun olmaz o ayarlamıştır uzulme sen bır de buna bu kadar iş arasında? edacım senınle ozel tanısmadık galıba ya da kacırdım mı mesaj falan:26: nereye gelin gıdıorsun nerdesin kaç yıllık ilişki yaş kaç düğün ne zaman hazırlıklar ne durumda bahsetsene biraz cnm?

az daha sabret. ayrılmamak üzere kavuşacaksınız

oyle cnm senınle benzıor zaten hıkayemız anlaşılan sende bahsetsene cnm detaylarından yaşın kaç nereye gelın gıdıosun hazırlıklar nasıl gıdıor düğün ne zaman merak ettım

Son düzenleme:

Askerlik durumundan hemen sonra düğüne hazırlık bunalttı ne yaptı diyicem ama sabırla askerliğin bitmesini beklediniz

selam kızlar

ya ben hiç dinlenemiyorum işten 7.30 8de çıkıyoduk artık yaz saati uygulaması 8-8.30 oldu eve geç gidiyorum yürüyorum hiç bişey anlamıyorum
zaten dün akşam jullian michalese başladım pestilim çıktı her yerim acıyo saatlerin ileri alınmasındanmı oldu acaba sizdede varmı böyle yorgunluk halsizlik kimseyle konuşasım yok :44:

yaşım 22. 23 gün sonra 23 olcam

yaza doğru isteme olcak akabinde söz nişan yapcaz.

düğünü 2015 mayıs da düşünüyoruz nasipse

hazırlıklara gelinceeee, son sürat devam. çeyiz topiğim var,bak istersen

bende işten çıkıyorum derse gidiyorum 10 da çıkıyorum eve gelip plates yapıyorum bide pifff hayattan soğudum yaa

Ama bu tipler çok boğucu oluyooo
Takmamak da elde olmuyor ki canım, ne biliyim ya of çok sıkıcı üzücü bi durum. Allah yardımcımız olsun

Yoksa ilacın var da bana mı söylemiyon

evet canım biliyorum boğucu daha güzel olabilir hatta ben gelinim ben naz yapcam o alttan alcak şımartcak beni diye beklerdim ama maalesef öyle olmuyor bizimkine kızıyorum bende ilgisizsin bana karşı diye söyledim o da bana senin amacın benden ayrılmak mı niye böyle bi bahane arıyorsun diyor bana inan bu şekilde kaldım söylediğinde ona göre o normal çünkü anormal olan biziz takılmamaya çalış tatlım yoksa yıpranır gidersin ilacım falan yok kız olsa benim keltoşa sürerdim

30 agustos cnm yerınde olmak ıyı olurdu hahha allah hayırlısıyla tamamını erdırsın cnm

sayılı gün geçerr gider canım hiçç merak etme

ohh canım içine sinmesine cok sevindim inşallah olur orasıda perde ölcüsünü annem alabiliyor aslında ama dün cok sinir oldum hep geri durdu sanki benimle bunun için gelmemiş gibi sinirlerim cok bozuk

evet kuzum baktıklarımızdan en iyisi buydu sorunsuz atlatırız inşaAllah nie kız yoksa kıskandı mı annen seni valla kuzum şaşırmıyorum benim annemde öyle ne sorar ne eder ama çokk güzel huzurumu bozar ev baktım diyelim nie bensiz gittin nie kaynanaya yakın nie ora niye bura nie eski nieee niee uzayıp gidiyor öyle sonra ben deli oluyorum nişanlım ve hazırlığın verdiği gerginlik yetmiyor gibi bi de annemin nazıyla uğraşıyorum işte senin ki en azından sadece ölçü almamışş takma kafana kuzu ama sende halledebilirsin o işi emin olki 10cm büyük olsun ama küçük olmasın tatlım tamam mı?

Çok sevindim kuzum bak ev için canını sıkıyordun tutulacak gönlüne yatan yer nasipse ohh için rahatlasın artık herşeyi yerleştirmek kaldı içine

hayırlısıyla olur inşaAllah kuzum bakalım sonuç ne çıkcak annemler ne diyecek falan resim falanda çekmedim akşamdı diye annem görmezse kesin laf eder ilk başta neden 4-5 kat yukarısı diye başlicak düzgün yürüyemiyor çünkü annem diz ağrısından Rabbim kolaylık versin bizleree

hemen bakıorum cnm o zman ah ahh 24 25 ınde evlenmek vardı ama neyse er geç erıourz muradımıza

cnm 2014 sonunda düğün mekanı ve balayı rez. ilk dusunucegın sey olsun ciddi olarak maddi olarak fark edıor

istanbuldamısın cnm sende?

hayırlısı böyleymiş de

evet. hem fiyat konusu hemde mekanın dolu olma sorunsalı var.

izmitliyim canım

inşallah canım o zamana kadar konusuruz daha sen bursanın neresinde oturuyodun çok unutkanım ben ya:18:

Canim ben niluferde oturuyorum salona cok uzak annemin evi ama insallah birkac seneye kendi evimizi aliriz niluferden de yildirimdan kurtulurum yaaa hic sevmiyorum yildirimi

sayılı gün geçerr gider canım hiçç merak etme

benımde tek tesellım bu cok eksiğim var cnm aksılıkler cıkınca stres yapıorum ıster ıstemez

hayırlısı böyleymiş de

evet. hem fiyat konusu hemde mekanın dolu olma sorunsalı var.

izmitliyim canım

yakınmış cnm maddi kısıtlar hepimizde var, düğün dernek masraflı işler sonuça, sana ait bir yaşam alanı yaratıosun sıfırdan, çok zor iş

allah yardımcımız olsun hepimizin

Olur canim olur hayirlisiyla hepsi olur yoluna girer canim insallah

Tatlı dille içimize bu sindi bu katta vardı sadece boşluk dersiniz ikna edersinz inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım rahatça yerleşirsiniz

bende işten çıkıyorum derse gidiyorum 10 da çıkıyorum eve gelip plates yapıyorum bide pifff hayattan soğudum yaa

ne dersine gidiyosun canım? ben de julliana başladımm bacaklarım çok acıyo artı hiç bi sosyal hayatım yok bu iş yüzünden çok yoruldum

Canim ben niluferde oturuyorum salona cok uzak annemin evi ama insallah birkac seneye kendi evimizi aliriz niluferden de yildirimdan kurtulurum yaaa hic sevmiyorum yildirimi

bende yıldırımda oturcam kız öyle deyipte soğutma beni sarper yıldırımdamı canım sende yıldırımda oturcaksın sanırım :44:

düğün yapmak zor.

amiiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…