2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende yıldırımda oturcam kız öyle deyipte soğutma beni sarper yıldırımdamı canım sende yıldırımda oturcaksın sanırım :44:

Canim sarper osmangaziye bagli olabilir pek bilmiyorum ama yildirimi ben hic sevmem cunku dogma buyume bursaliyim ve yildirim ucuz diye her yeni evlinin secmek zorunda kaldigi bir semt malesef daha simdiden cok uzgunum ev yeri konusunda ama yapicak bisey yok ev alana kadar idare etmek mecburiyetindeyiz canim tabi bunlar kendi fikrim sen belki begenirsin canim o zaman devam edersiniz oturmaya ama ev alirken iyice gezin heryeri ona gore karar verin canim cunku kiralik evin nerde oldugu onemli degil ama satin alirken cok cok onemli mesela ben bir bayan olarak gece de istedigim saatte evime gelebilmeliyim yalniz basima ki bu durum niluferde cok kolay ama yildirim icin ayni seyi soyleyemicem kendi adima

saol tatlım önce fatih snra şarkhan daha sonra kapalı çarsı bakalım nere ile anlaşıcz

almadım canım 150 tl ye kiraladım

400 satılık dedi banda 150 kira resm göndeerdi su su gzlmiş fiyatı nedri dedim satın alıcm fln kıvırmaya başladı anlamadım o yuzdn soruyorum senin verdiğim numarayı aradımda kapalı çarsının numaarsı gidip orda bakıcm yuzyuze dha aiyi olur birde kapalı oldugum için badi giymek zorundayım nasıl durur bilmiyorum gözümde canlandırıkn kötü ama yetkili kişi öle giyen çok var kötü durmuyor dedi bakıp görücz saol cnm

tatlım kiraladınya ne zamna alıyorsun peki kiralıyorsun ya düğün haftasımı yoksa çşmdimi aldın yani düğüne kadara kalıck snaırım

kiralayınncada 400 alıyorlar hesaba geçince hemen kargo yapıyorlar cuma havale yaptım cumartesi geldi benim kınam 11 haziranda 19 hazirana kadar gönderim süresi verdiler annem göndericek ben balayındayken kargo takip nosunu verdiğim an 250 tl hesabıma geri yatırıcaklar yani 150 ye gelmiş olucak,sen en iyisi gidip gör benim gitme şansım yoktu ama üründen çok memnunum temiz güzel resimdeki gibi aynı.badi olayıda alıcağın kıyafete uygun bi renk giyersen sıkıntı olmaz

Son düzenleme:

keşke gidip bakma ihtimalin olsymıs bana maille farklı modelelr gönderdi internettekindn frklı ama gdiip orda bakmak daha iyi oluck sence nasıl olurya badi ile

keşke gidip bakma ihtimalin olsymıs bana maille farklı modelelr gönderdi internettekindn frklı ama gdiip orda bakmak daha iyi oluck sence nasıl olurya badi ile

canım ben izmirdeyim istanbula gidip gelicek zamanım yokki izmirdede yok böyle modeller bana da sitedekinden farklı modeller gönderdi mor mavi falan ben siteden bi kaç model beğenmiştim tam onu alıcaktımki başka bişey beğendimonu istedi,valla ne diyeyim ki alıcağın kıyafetin rengi çok önemli bu konuda atıyorum kırmızı alırsan elbiseyi içindeki badide kırmızı olursa sırtabilir.en iyisi orda denemen görmen

ben burdasın sanıyorum cnm zor ben şanslıyım o konuda yakın bakabilrim dediğin gibi gidip bakıcz artk ama inş fatihde kapalı bulurum ya görmeden içime sinmemeye başladı

Cok sevindim tatlim en guzel gununde saglikla giy insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…