bende işten çıkıyorum derse gidiyorum 10 da çıkıyorum eve gelip plates yapıyorum bide pifff hayattan soğudum yaa
bende yıldırımda oturcam kız öyle deyipte soğutma benisarper yıldırımdamı canım sende yıldırımda oturcaksın sanırım :44:
Ay yeni yeni gelincikler gelmis hosgeldiniz guzeller
cnm benım en yakın arkadaşım kapalı o da çok ince eledi bu hazırlıklar kısmında fotoğrafçısından kuaforunden mobilyasından beyaz esyasından tut kına kıyafetı gelinlik herşeyi kendı başına gitti halletti damat askerde oluncabana gelinliği de damatlıgı da sark han dan hallettıgını soylemişti mutlaka bak
eğer kına da fotoğraf çektirceksen kesinlikle böyle işlemeli geleneksel ve modern bır arada bırşey al cnm harika gorunuor ben bayılıorum
hoşgeldn cnm :)))==Uzerime aliniyorummm.
Hosbulduuum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende işten çıkıyorum derse gidiyorum 10 da çıkıyorum eve gelip plates yapıyorum bide pifff hayattan soğudum yaa
bende haftada 3 spora gıdıorum ama pestilim cıkıo zaman ayırmak zor oluo artık bıryandan hazırlıklar
sennın dugun ne zaman cnm nereye gelın gıdıosun
tatlım sen ne kadara aldın hink kıyafetini
Uzerime aliniyorummm.
Hosbulduuum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
almadım canım 150 tl ye kiraladım
Aaa uygunmus tatlim
almadım canım 150 tl ye kiraladım
evet hemde baya uygun hemde gönlüme göre oldu
400 satılık dedi banda 150 kira resm göndeerdi su su gzlmiş fiyatı nedri dedim satın alıcm fln kıvırmaya başladı anlamadım o yuzdn soruyorum senin verdiğim numarayı aradımda kapalı çarsının numaarsı gidip orda bakıcm yuzyuze dha aiyi olur birde kapalı oldugum için badi giymek zorundayım nasıl durur bilmiyorum gözümde canlandırıkn kötü ama yetkili kişi öle giyen çok var kötü durmuyor dedi bakıp görüczsaol cnm
tatlım kiraladınya ne zamna alıyorsun peki kiralıyorsun ya düğün haftasımı yoksa çşmdimi aldın yani düğüne kadara kalıck snaırım
kiralayınncada 400 alıyorlar hesaba geçince hemen kargo yapıyorlar cuma havale yaptım cumartesi geldi benim kınam 11 haziranda 19 hazirana kadar gönderim süresi verdiler annem göndericek ben balayındayken kargo takip nosunu verdiğim an 250 tl hesabıma geri yatırıcaklar yani 150 ye gelmiş olucak,sen en iyisi gidip gör benim gitme şansım yoktu ama üründen çok memnunum temiz güzel resimdeki gibi aynı.badi olayıda alıcağın kıyafete uygun bi renk giyersen sıkıntı olmaz
keşke gidip bakma ihtimalin olsymıs bana maille farklı modelelr gönderdi internettekindn frklı ama gdiip orda bakmak daha iyi oluck sence nasıl olurya badi ile
gelin hanim gelmissss dugun ne zaman tatlimm
canım ben izmirdeyim istanbula gidip gelicek zamanım yokki izmirdede yok böyle modeller bana da sitedekinden farklı modeller gönderdi mor mavi falan ben siteden bi kaç model beğenmiştim tam onu alıcaktımki başka bişey beğendimonu istedi,valla ne diyeyim ki alıcağın kıyafetin rengi çok önemli bu konuda atıyorum kırmızı alırsan elbiseyi içindeki badide kırmızı olursa sırtabilir.en iyisi orda denemen görmen
kiralayınncada 400 alıyorlar hesaba geçince hemen kargo yapıyorlar cuma havale yaptım cumartesi geldi benim kınam 11 haziranda 19 hazirana kadar gönderim süresi verdiler annem göndericek ben balayındayken kargo takip nosunu verdiğim an 250 tl hesabıma geri yatırıcaklar yani 150 ye gelmiş olucak,sen en iyisi gidip gör benim gitme şansım yoktu ama üründen çok memnunum temiz güzel resimdeki gibi aynı.badi olayıda alıcağın kıyafete uygun bi renk giyersen sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?