2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

süperim nehirim sen nasılsın.dünde buralardaydım aslında:26:

Ben çok yoğunum canım öyle arada alıntı yapan arkadaşlarımın mesajlarını cevaplayıp çıktım bugünde birkaç iş beni bekliyor ama başım ağrıyor belimde ağrıyor bir tuhafım iş yapacak halim yok :26:

gerçekten öyle.. öyle uzaktan gözüktüğü gibi kolay birşey değil. ben onu beceremeyenlerden biri olarak seni tebrik ediyorum ve mAŞŞALLAH diyorum ki nazar değmesin

İstanbulda mı yaşıyorsunuz

işte bu.

şimdi sıra haber beklemekte

benimde işlerim var ama erteliyorum

sende yarın halledersin,salla bugünlük

gerçekten öyle.. öyle uzaktan gözüktüğü gibi kolay birşey değil. ben onu beceremeyenlerden biri olarak seni tebrik ediyorum ve mAŞŞALLAH diyorum ki nazar değmesin

İstanbulda mı yaşıyorsunuz

amiin teşekkür ederim =))

ewet istanbuldayım sen nerdensin istanbul mu?

olacağım tatlım .. hayır malesef denemedim ama bi arkadaşım sayende müthiş bir sofra kurdu misafirlerine ve onun söylediği kadarıylada süperdi yaptıkları. bende çalıştığım için çok deneme fırsatım olmuyor ama mailime not aldım tariflerinin neredeyse hepsini evlendiğimde çok işime yarayacakk inşALLAH

Hftasonuda kahvaltı için deneyeceğim bikaç tarif not almıştım onları bu haftasonu deneyeceğim.

yaa ahhhhhh ahhh yarama tuz bastın kendimi bildim bileli rejimdeyim
keşke o dediğin olsaaaaaa o kilolar alınmasaaa

Çok sevindim memnun kalmasına arkadaşının canımOhh ohh hafta sonu güzellikler var yaniEvlenince daha çok işimize yarayacak bunlar inşallahBende hep rejimdeymişim gibi yerim

tatlım acamasalarda davetiyenin üzerinde düğünümüğzle ilgili bilgiler oluck saat kaçta fln hepsi oluck da fikir iyimi kötüyse neresi kötü yada nelerde oynama yapayım napyım cnm yaa

ben çok beğendim valla fikrini

bende telefondan izliyerek yapıyorum canım pc telefonun içindekileri görmüyor benim küçücük ekran s3 mini spor yapmak için nelere katlanıyoruz ya

aynen aynen bende telfondan yapıyordum işte baktım sarmadı yapmadım daha da

Yemek masası masraf değil ki kuzum yemek yenecek misafir ağırlayacaksınız alınırsa kullanışlı olur sonuçta

alırsam öyle 6 kişilik büyük yemek odası tarzında alırım canım ondan masraf dedim ha eğer cam falan alacaksam salona koymam ki mutfağım genişmiş oraya koyarım

Günaydın gelinler

sabah itibari ile lahana çorbası diyetine başlamış bulunmaktayım

tünaydınn hadi bakalım hayırlısı olsun bol bol veririsin inşaAllah

Çok sevindim memnun kalmasına arkadaşının canımOhh ohh hafta sonu güzellikler var yaniEvlenince daha çok işimize yarayacak bunlar inşallahBende hep rejimdeymişim gibi yerim

aynen haftasonu bizimkilerin miğdesi bayram edecek .. bende denemiş olacağım. inşALLAH başarırım

ben de her 3 /4 ayda bir rejime giriyorum son rejimimi gecen ay yaptım

55 sınırını aştığım an tehlike

alırsam öyle 6 kişilik büyük yemek odası tarzında alırım canım ondan masraf dedim ha eğer cam falan alacaksam salona koymam ki mutfağım genişmiş oraya koyarım

Hımm sadece yemek masasını salon için alsan farkedermi canım sonra takım haline getirirsin ya da takım halinde alacaksınMutfak masasında da her misafir için uygun olur mu işte bende bir ara mutfak geniş olursa sadece oraya masa alırım geçerim diye düşünmüştüm ama her misafirde mutfakta masada ağırlar mıyım mutfakta olacak sonuçta:44:

Hayirli ugurlu olsun canim senin adina cok sevindim

Aynen öyle canım dün zaten zamlı aldık maaşı yine kurtarmıyor beni konuşsam mı acaba bir iyileştirme daha yaparlar mı bu nedir ya
konuştuğun halde mi bu şekilde?
istihare sonucu bir gelsin
hemde birazıcıkk daha tanışalım.. daha 3 4 defa görüştük

ben sana birazcık detayları whatsaptan anlatırım ...

bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…