- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
süperim nehirim sen nasılsın.dünde buralardaydım aslında:26:
ewet =)
yakın çewrem hep bu kadar uzun nişanlılık olur mu ayrılırsınız demişti ama birşey olmadı =))
çiftler birbirine değer werdiği sürece aşkını sewgisini saygısını koruduğu sürece kolayca atlatabiliyor =)
her şey bizim elimizde vee bu dönmlerde çiftlerin birbirine anlayış göstermesi de çok önemli =)
valla aslında iki günde bir girip çıkıyordum ama bakmakla kalıyordum hep :26:
geldim dahada gitmem kiğğğ
aynen öyle tatlım.. bundan sonra herşeye çok daha güçlü devam edeceğim inşALLAH
boşuna dememişler öldürmeyen acı güçlendirir diye:128:
Ben çok yoğunum canım öyle arada alıntı yapan arkadaşlarımın mesajlarını cevaplayıp çıktım bugünde birkaç iş beni bekliyor ama başım ağrıyor belimde ağrıyor bir tuhafım iş yapacak halim yok :26:
gerçekten öyle.. öyle uzaktan gözüktüğü gibi kolay birşey değil. ben onu beceremeyenlerden biri olarak seni tebrik ediyorum ve mAŞŞALLAH diyorum ki nazar değmesin
İstanbulda mı yaşıyorsunuz
Arayı bu kadar uzatma artık bol bol ol buralardaDenediğin beğendiğin var mı bakıyım yemek yapmak onları yemek çok zevkli kilolarda alınmasa Ünlü değilim ki canımcım bir yemek topikiyle uğraşıyorum ara ara ekliyorum artık çok fazla değil deneyemiyorum da fazla denediklerimi yapmayı tercih ediyorum bu sıralar
Kuzum nasılsın konuşamadık
benimde işlerim var ama erteliyorum
sende yarın halledersin,salla bugünlük
işte bu.
şimdi sıra haber beklemekte
benimde işlerim var ama erteliyorum
sende yarın halledersin,salla bugünlük
biz mi kurtarcaz buralarıSallıyorum bende sallayabildiğim kadar canım
evet kuzum
kendi hayırlı haberlerimi bekliyorum alınca bende bu topiğin müdavimi olurum ki artık... şimdilik hayalet 2014/2015 geliniyim
amiin teşekkür ederim =))
ewet istanbuldayım sen nerdensin istanbul mu?
olacağım tatlım.. hayır malesef denemedim ama bi arkadaşım sayende müthiş bir sofra kurdu misafirlerine ve onun söylediği kadarıylada süperdi yaptıkları. bende çalıştığım için çok deneme fırsatım olmuyor ama mailime not aldım tariflerinin neredeyse hepsini evlendiğimde çok işime yarayacakk inşALLAH
Hftasonuda kahvaltı için deneyeceğim bikaç tarif not almıştım onları bu haftasonu deneyeceğim.
yaa ahhhhhh ahhh yarama tuz bastın kendimi bildim bileli rejimdeyim
keşke o dediğin olsaaaaaao kilolar alınmasaaa
tatlım acamasalarda davetiyenin üzerinde düğünümüğzle ilgili bilgiler oluck saat kaçta fln hepsi oluck da fikir iyimi kötüyse neresi kötü yada nelerde oynama yapayım napyım cnm yaa
bende telefondan izliyerek yapıyorum canım pc telefonun içindekileri görmüyor benim küçücük ekran s3 minispor yapmak için nelere katlanıyoruz ya
Yemek masası masraf değil ki kuzum yemek yenecek misafir ağırlayacaksınız alınırsa kullanışlı olur sonuçta
Günaydın gelinler
sabah itibari ile lahana çorbası diyetine başlamış bulunmaktayım
biz mi kurtarcaz buraları
biz mi kurtarcaz buraları
ne zaman haber gelir
Günaydın gelinler
sabah itibari ile lahana çorbası diyetine başlamış bulunmaktayım
Çok sevindim memnun kalmasına arkadaşının canımOhh ohh hafta sonu güzellikler var yani Evlenince daha çok işimize yarayacak bunlar inşallah Bende hep rejimdeymişim gibi yerim
alırsam öyle 6 kişilik büyük yemek odası tarzında alırım canım ondan masraf dedim ha eğer cam falan alacaksam salona koymam ki mutfağım genişmiş oraya koyarım
Günaydın güzellikler.
Dün akşam annem, ablamla konuştum. İsteme tarihimizi ağustosun ilk haftasına aldık...
Biz haziranda isteme-söz-nişan olur diyoduk ama mayıs ayında da düğün yapmak istiyorduk. Haziran'dan Mayıs ayına da 11 ay var annem o kadar süre nişanlı kalınmaz diyor ( haklı) bende uzun süre nişanlı kalmak istemiyorum...
Sevdiceğim her ne kadar itiraz etse de ben onu bi şekilde ikna ettim.
Şimdi büyük bi sabırsızlıkla Ağustos'u bekliyoruz
evet canım bende İstanbul'dayım... burada yaşıyorum burada çalışıyorum malesef ölene kadarda buradayım sanırım :26:
konuştuğun halde mi bu şekilde?Aynen öyle canımdün zaten zamlı aldık maaşı yine kurtarmıyor beni konuşsam mı acaba bir iyileştirme daha yaparlar mı bu nedir ya
istihare sonucu bir gelsin
hemde birazıcıkk daha tanışalım.. daha 3 4 defa görüştük
ben sana birazcık detayları whatsaptan anlatırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?