2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hadi bakalim senden de guzel haberler bekliyoruz o zaman tatlim

Hangi tarifleri deneyeceksin canımBenim içinde öyle bakıyorum 55 kiloya doğru gidiyorum hemen kısıyorum az yiyorum zaten 3 kilo gibi birşey veriyorum beni idare ediyor ama düğüne yakın daha sıkı rejime girmem gerek ama hedef 48

Ben de daha onbes gun once nisanlandim isteme soz nisan bir arada yaptik evde mayista da dugun insallah canim ben de destekliyorum uzun sureli nisanlilik donemi bazen problemli olabiliyor

konuştuğun halde mi bu şekilde?

Yok konuşmadım canım hiç oran olarak zam iyi ama geçen seneki ücretim çok kötü olduğu için sadece toparlamış oldu şöyle söyliyim açık açık 2 senem bu ay dolacak şuan 1000 + agi alıyorum zamlı olarak öncesinde konuşmuştuk yazmıştım burada 830+agiydi yani ve ben hazırlık yapıyorum en az 1200+agi düşünüyorum olmadı 1100+agi olsa yine kurtarır belki bir nebze yaptığım işleri de yazdım çok yoğun olmasam da yapıyorum yoğun olmamak zaten benim suçum değilki işler yoğun olsa bana yansır zaten

:) canim butun tepkiler evlendikten sonra gecer zaten onemli olan senin mutlu olman Allah nazarlardan saklasin

tünaydınn hadi bakalım hayırlısı olsun bol bol veririsin inşaAllah [/QUOTE]

hayırlı uğurlu olsuuuuuuuunnn

teşekkürler kızlar aminnn

Ben de daha onbes gun once nisanlandim isteme soz nisan bir arada yaptik evde mayista da dugun insallah canim ben de destekliyorum uzun sureli nisanlilik donemi bazen problemli olabiliyor

tabi en makbulu uzatmamak ben ekim 2012 de nişanladım hazirana evleniyorum 1,5 yıl çokmu uzun:26:bizde değişen bişey yok hiç

gerçi bizim bekleme sebebimiz maddi

anaa sizin baya hızlı olmuş

kaç yıldır birliktesiniz

sabah patatesli çıtır börek var birtane onu yapacağım ..
öğlende patates mantısını çay yanı hemde denemme için yapmak istiyorum

o dediğim arkadaşım dün gece misafirlerine meze gibisinden patates mantısını yapmış. müthiş gözüküyordu onu mutlaka deneyeceğim

bende aynııııı... bakıyorum 55 i aşıyorum hemen acil durum planı hazırlıyorum ve aynen 3 4 kilo versem yetiyor bana ... fakat düğünde 55 54 de kurtarmaz şööyle bi 50-49-48 gibisinden olsak çok yakışacak sanki..

ay bana bak ya ortada bişey yok hayalet düğünden bahsediyorum sadece

aslında zam iyi normal şartlarda fakat çeyiz hazırlığını düşünecek olursak tabiki ytmez. anlayış göstermeleri lazım. istersen bi konuş :44:

A A niye malesefkii??:2:

sen nişanlı mısın bakiim??

ya sevmesine çok seviyorum istanbulu ama trafiği beni mahvediyor
her gü 4 saatim trafikte geçiyor ömrümün yarısı trafik çok üzülüyorum :26:

yok tatlım. benim 2,5 yıllık bir ilişkim vardı nişana bikaç hafta kala ayrıldık :26:... oldukça zor günler geçirdim ama hepsi geride kaldı bitti gitti bile. insan nelere alışmıyor ki..:26:.

.. ama şimdi bi akrabamız aracılığı ile tanıştığım biri var yeni tanışıyoruz daha belli birşey yok biraz daha tanışalım kısa süre içinde söz nişan düğün istiyor onun ailesi... kısmet artık

Aynen öyle canım dün zaten zamlı aldık maaşı yine kurtarmıyor beni konuşsam mı acaba bir iyileştirme daha yaparlar mı bu nedir ya

Tabiiki konus tatlim hic degilse seni tatmin etmedigini anlamis olurlar yaparlar yapmazlar keyifleri bilir ah bu patron milleti yok muuuu

Aynen öyle canım dün zaten zamlı aldık maaşı yine kurtarmıyor beni konuşsam mı acaba bir iyileştirme daha yaparlar mı bu nedir ya

Tabiiki konus tatlim hic degilse seni tatmin etmedigini anlamis olurlar yaparlar yapmazlar keyifleri bilir ah bu patron milleti yok muuuu

Selam canim hakkinda insallah en hayirlisi olur cok sevindim guzel gelismelerine ve mutluluguna masallah canim

Off en sevdiğimden yapıyorsun geleyim mi bende o patatesli çıtı var ya tam çıtır canımcım sirke acayip bir çıtırlık veriyorO gün sizde ziyafet var anlaşıldı sonraya doğru da bir kek güzel gider gibi geçenlerde en güzel brownie adlı bir tarifimi tekrar yaptım acayip bişi aklıma geldi canım çekti sanki Muhteşem olacağız evet 49lar 48ler gelsinBende hayalet düğünden bahsediyorum daha net tarih düğün mekanı nikah falan yok

sen nerede çalışıyorsun cnm
ne iş yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…