vay beee dün gibi asker yolu gözlüyordun daha ne çabuk gelmiş bu günler
aileler iyice tanıştı mı canım ? çeyiz bayağı almıştın dimi. çok eksik kalmamıştı herhalde bayağı oluyor sen çeyiz almaya başlayalı
kesin olmamak ile birlikte bende her an bir sürpriz yapabilirim:114:
aynen haftasonu bizimkilerin miğdesi bayram edecek.. bende denemiş olacağım. inşALLAH başarırım
ben de her 3 /4 ayda bir rejime giriyorum son rejimimi gecen ay yaptım
55 sınırını aştığım an tehlike
Hayirli ugurlu olsun canim senin adina cok sevindim
konuştuğun halde mi bu şekilde?
bekliyorum
Hayır aileler daha birebir tanışmadı, mümkün olduğuncada geç tanışsınlar, aileler işin içine girince biz çok sıkılır bunalırız. ben bu yüzden cok nişanlı kalmak istemiyorum.
İstemeye geldiklerinde tanışcaklar
Çeyizlerimi aldm ama eksik çok dahaaOcak ayından beri aldıklarım topicde var canım bakarsın bi ara.
Düşündüğüm seeey miiii acabaaa
Teşekkkür ederim bebeğim
Sen nişanlı biri olaraktan benim ne hissetiğimi biliyosundur o yüzden çok uzun süre nişanlı kalmak istemiyorum.
Bi yandan iyi adının konulması ama bi yandan kötü işte.
Hadi bakalim senden de guzel haberler bekliyoruz o zaman tatlim
konuştuğun halde mi bu şekilde?
günaydın kızçeler haftayı ortaladık çok şükür
dün akşam sordu ev işini bende anlattım amann annenm bi yandan abim bi yandan kaynanaya niye yakınsın diebunlar deli etcek beni valla espri yapmaya çalışıyorum falan ama dokunsalar ağlicam siinirimden yeter ya yeter diyesim varr neysee bu arada o evde de anlaşamamışlar emlakçı 1200 lira komisyon istemiş ev sahibi de aynı şekilde yuh dedim ya sırf para tuzağı ya başka bi yer bulmuşlar yine yarın taşınıyormuş kadın halamın kızı gidip bakmış çok güzel kocaman ev dedi 110m2 eşyam komik durcak evde ama napalım bi şekilde ayarlicaz yeterki beğeneyim
bende yapim jilian o zman ya yorucu ama gerçekten telefona yüklemiştim ben bi de onu
hayırlı olsun şirin bebeğimm maşaAllah size
dimi yaa sormmaa bizimki de diyorki saçımı kestim hiç farketmedin diye trip atıyo bana senin saçından giden 1cmi nasıl farkedeyim e be çocuk yaasabah sabah güldüm beyefendiye ama çaktırmadım şaka gibi bulursam çaresini emin olki paylaşırım canım
emin olki benimki daha fena kızz öyle bi kaprisleri varki yeni gelin kendi sanırsın istemiyor ya nişanlımı ondan burnumdan getiriyor abim zaten istemiyordu tepkiliydi en başından beri yeni yeni düzeldik abimle onu da gazlıyor yok çok kabadayıymış nişanlım için abim de öylee mii vay vay falan yapıyor ay komik insanlar bunlar yaa umarım pişman olmazlarbenim ev de değişti kiracılı bi var şimdi onu alalım diyorlar kafayı yemesem iyidir kuzum neyseki bizim kiracı yarın taşınıyor ondan sonra bende gidip bakcam nasılmış ev halamın kızı çok beğenmiş boya yap otur hiç masrafı yok dedi
hayırlı uğurlu olsuuuuuuuunnn
Ben de daha onbes gun once nisanlandim isteme soz nisan bir arada yaptik evde mayista da dugun insallah canim ben de destekliyorum uzun sureli nisanlilik donemi bazen problemli olabiliyor
Ben de daha onbes gun once nisanlandim isteme soz nisan bir arada yaptik evde mayista da dugun insallah canim ben de destekliyorum uzun sureli nisanlilik donemi bazen problemli olabiliyor
Hangi tarifleri deneyeceksin canımBenim içinde öyle bakıyorum 55 kiloya doğru gidiyorum hemen kısıyorum az yiyorum zaten 3 kilo gibi birşey veriyorum beni idare ediyor ama düğüne yakın daha sıkı rejime girmem gerek ama hedef 48
Yok konuşmadım canım hiç oran olarak zam iyi ama geçen seneki ücretim çok kötü olduğu için sadece toparlamış oldu şöyle söyliyim açık açık 2 senem bu ay dolacak şuan 1000 + agi alıyorum zamlı olarak öncesinde konuşmuştuk yazmıştım burada 830+agiydi yani ve ben hazırlık yapıyorum en az 1200+agi düşünüyorum olmadı 1100+agi olsa yine kurtarır belki bir nebze yaptığım işleri de yazdım çok yoğun olmasam da yapıyorum yoğun olmamak zaten benim suçum değilki işler yoğun olsa bana yansır zaten
A Aniye malesefkii??:2:
sen nişanlı mısın bakiim??
Aynen öyle canımdün zaten zamlı aldık maaşı yine kurtarmıyor beni konuşsam mı acaba bir iyileştirme daha yaparlar mı bu nedir ya
Aynen öyle canımdün zaten zamlı aldık maaşı yine kurtarmıyor beni konuşsam mı acaba bir iyileştirme daha yaparlar mı bu nedir ya
ya sevmesine çok seviyorum istanbulu ama trafiği beni mahvediyor
her gü 4 saatim trafikte geçiyor ömrümün yarısı trafik çok üzülüyorum :26:
yok tatlım. benim 2,5 yıllık bir ilişkim vardı nişana bikaç hafta kala ayrıldık :26:... oldukça zor günler geçirdim ama hepsi geride kaldı bitti gitti bile. insan nelere alışmıyor ki..:26:.
.. ama şimdi bi akrabamız aracılığı ile tanıştığım biri var yeni tanışıyoruz daha belli birşey yok biraz daha tanışalım kısa süre içinde söz nişan düğün istiyor onun ailesi... kısmet artık
sabah patatesli çıtır börek var birtane onu yapacağım ..
öğlende patates mantısını çay yanı hemde denemme için yapmak istiyorum
o dediğim arkadaşım dün gece misafirlerine meze gibisinden patates mantısını yapmış. müthiş gözüküyordu onu mutlaka deneyeceğim
bende aynııııı... bakıyorum 55 i aşıyorum hemen acil durum planı hazırlıyorum ve aynen 3 4 kilo versem yetiyor bana ... fakat düğünde 55 54 de kurtarmaz şööyle bi 50-49-48 gibisinden olsak çok yakışacak sanki..
ay bana bak ya ortada bişey yok hayalet düğünden bahsediyorum sadece
hayırlı olsun. ALLAH tamamına erdirsin inşALLAH
yok konuşmadım canım hiç oran olarak zam iyi ama geçen seneki ücretim çok kötü olduğu için sadece toparlamış oldu şöyle söyliyim açık açık 2 senem bu ay dolacak şuan 1000 + agi alıyorum zamlı olarak öncesinde konuşmuştuk yazmıştım burada 830+agiydi yani ve ben hazırlık yapıyorum en az 1200+agi düşünüyorum olmadı 1100+agi olsa yine kurtarır belki bir nebze yaptığım işleri de yazdım çok yoğun olmasam da yapıyorum yoğun olmamak zaten benim suçum değilki işler yoğun olsa bana yansır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?