anaa sizin baya hızlı olmuş
kaç yıldır birliktesiniz
tünaydınn hadi bakalım hayırlısı olsun bol bolveririsin inşaAllah
aslında zam iyi normal şartlarda fakat çeyiz hazırlığını düşünecek olursak tabiki ytmez. anlayış göstermeleri lazım. istersen bi konuş :44:
Tabiiki konus tatlim hic degilse seni tatmin etmedigini anlamis olurlar yaparlar yapmazlar keyifleri bilir ah bu patron milleti yok muuuu
ya sevmesine çok seviyorum istanbulu ama trafiği beni mahvediyor
her gü 4 saatim trafikte geçiyor ömrümün yarısı trafik çok üzülüyorum :26:
yok tatlım. benim 2,5 yıllık bir ilişkim vardı nişana bikaç hafta kala ayrıldık :26:... oldukça zor günler geçirdim ama hepsi geride kaldı bitti gitti bile. insan nelere alışmıyor ki..:26:.
.. ama şimdi bi akrabamız aracılığı ile tanıştığım biri var yeni tanışıyoruz daha belli birşey yok biraz daha tanışalım kısa süre içinde söz nişan düğün istiyor onun ailesi... kısmet artık
Evet canim hizli oldu:)
5 yildir tanisiyoruz ama 2,5 yildir birlikteyiz yaslar 29 olunca hiz gerekiyordu
Normalde benim gibi çalışanların aldığı oran nedir bilemiyorum erkek arakadaşım 1200 den aşağı almıyorlar emin ol diyorevet dediğim gibi rakam güzel ama öncesi az olduğu için sadece toparlar yine yetmez ki asgari ücret Haziran da 900 + agi şeklinde olacak yani 2 sene içinde sadece 50 şer lira zam almış olacağım seneye zam evresine kadar yine asgari ücret bana yetişmiş olacak ne anlayacağım bu işten çok mu şey istemiş olurum konuşursam:26:
Hımm sadece yemek masasını salon için alsan farkedermi canım sonra takım haline getirirsin ya da takım halinde alacaksınMutfak masasında da her misafir için uygun olur mu işte bende bir ara mutfak geniş olursa sadece oraya masa alırım geçerim diye düşünmüştüm ama her misafirde mutfakta masada ağırlar mıyım mutfakta olacak sonuçta:44:
:) canim butun tepkiler evlendikten sonra gecer zaten onemli olan senin mutlu olman Allah nazarlardan saklasin
sen nerede çalışıyorsun cnm
ne iş yapıyorsun
Selam canim hakkinda insallah en hayirlisi olur cok sevindim guzel gelismelerine ve mutluluguna masallah canim
Peki sence az mı bize mi az geliyor :96:Anladim canim az oldugunu dusunuyorsan is ara evlenince nikahtan cikar tazminatini alirsin ve daha iyi kosullarda bir ise baslarsin tabii bu istedigin parayi alamadigin durumdaki son aksiyon olur
aynen katılıyorumm güzel bi yemek masası olmalı ya şık illa takım olması gerekmiyor aslında
öyle deseneee
siz nişanı yapmadan evlenseydiniz keşke
şaka bi yana,Allah mutluluğunuzu daim etsinherşey gönlünüzce olsun
Peki sence az mı bize mi az geliyor :96:
Aynen öyle kuzum
Off en sevdiğimden yapıyorsun geleyim mi bendeo patatesli çıtı var ya tam çıtır canımcım sirke acayip bir çıtırlık veriyor O gün sizde ziyafet var anlaşıldı sonraya doğru da bir kek güzel gider gibi geçenlerde en güzel brownie adlı bir tarifimi tekrar yaptım acayip bişi aklıma geldi canım çekti sanki Muhteşem olacağız evet 49lar 48ler gelsin Bende hayalet düğünden bahsediyorum daha net tarih düğün mekanı nikah falan yok
evet canim hizli oldu:)
5 yildir tanisiyoruz ama 2,5 yildir birlikteyiz yaslar 29 olunca hiz gerekiyordu
Demek ki ben yanlış düşünmüyorumBence de az canim
aaa gel tabikide ne demek seve seve ağırlrız
bende en çok onu merak ettim zaten hiç denediğim birşey değil börekte sirke... ve ben öyle çıtır lezzetleri çok çooook severim ilk onu denemem lazım dedim
ayyyy benimde canım çektiiiiiii
birtane haşhaşlı bir tarifin var eğer tatlı yacacak olursam onu denemek istiyorum.şerbetliydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam
hmm anladım canım.. herşey hayırlısı ile netleşir inşALLAH
ayyy ewet bu trafik btmez gerkeçten işten 6.30 da çıkıyorum durakta bi yarım saat bekliyorum oto gelmez, gelsede dopdolu gelir insanlar birbirine yapışa yapışa gider ayy hergün bu haldeyim artık iyice nefret ettim
hımmmm hayırlısı o imiş demekki canımmm.....
iyi bak ne güzel adamdan memnunsan söz nişan yapın hayırlı işler pek uzatmaya gelmez insanlar ewlenmeye 1 gün kala ayrılıyor Allah kimseye göstermesin....
Ön muhasebe morincim fatura kesimi fatura girilmesi+telefonlara bakma sipariş alma+ödeme arama mutabakat işleri+ofis toz alma çay hazırlama falanda içerisinde işte klasik ön muhasebe+sekreterya oluyor sanırımağlanacak halime gülüyorum
Aynen öyle kuzum
öyle deseneee
siz nişanı yapmadan evlenseydiniz keşke
şaka bi yana,Allah mutluluğunuzu daim etsinherşey gönlünüzce olsun
Ön muhasebe morincim fatura kesimi fatura girilmesi+telefonlara bakma sipariş alma+ödeme arama mutabakat işleri+ofis toz alma çay hazırlama falanda içerisinde işte klasik ön muhasebe+sekreterya oluyor sanırımağlanacak halime gülüyorum
canım bu nasıl ön muhasebe ya çay toz alma falan iki kişi tutmak yerine sana mı yaptırıyorlar bende başta yapıyordum mesela çaycımız olmadığı vakitlerde baktım ki suistimal ediliyor yapmıyorum şimdilerde patron gelirse anca ona yani bide üstüne az veriyorlar benim gibi bende 900+agi+155 yol alıyorum bakalım bu ay ya yol vercekler ya zam yapcaklar beklemedeyim bendezam yaparlarsa güzel bi şekilde masamı da ona göre alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?