2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

tünaydınn hadi bakalım hayırlısı olsun bol bol veririsin inşaAllah

teşekkürler kızlar aminnn

tabi en makbulu uzatmamak ben ekim 2012 de nişanladım hazirana evleniyorum 1,5 yıl çokmu uzun:26:bizde değişen bişey yok hiç

gerçi bizim bekleme sebebimiz maddi
[/QUOTE]

Canim onemli olan sizin karariniz bu ve sizi mutlu ediyorsa bir baskasinin fikri onemlidegil yani tabiiki insan birseyleri beklemek zorunda olabiliyor kimse keyfine uzatmaz

aslında zam iyi normal şartlarda fakat çeyiz hazırlığını düşünecek olursak tabiki ytmez. anlayış göstermeleri lazım. istersen bi konuş :44:

Tabiiki konus tatlim hic degilse seni tatmin etmedigini anlamis olurlar yaparlar yapmazlar keyifleri bilir ah bu patron milleti yok muuuu

Normalde benim gibi çalışanların aldığı oran nedir bilemiyorum erkek arakadaşım 1200 den aşağı almıyorlar emin ol diyorevet dediğim gibi rakam güzel ama öncesi az olduğu için sadece toparlar yine yetmez ki asgari ücret Haziran da 900 + agi şeklinde olacak yani 2 sene içinde sadece 50 şer lira zam almış olacağım seneye zam evresine kadar yine asgari ücret bana yetişmiş olacak ne anlayacağım bu işten çok mu şey istemiş olurum konuşursam:26:

ayyy ewet bu trafik btmez gerkeçten işten 6.30 da çıkıyorum durakta bi yarım saat bekliyorum oto gelmez, gelsede dopdolu gelir insanlar birbirine yapışa yapışa gider ayy hergün bu haldeyim artık iyice nefret ettim

hımmmm hayırlısı o imiş demekki canımmm.....

iyi bak ne güzel adamdan memnunsan söz nişan yapın hayırlı işler pek uzatmaya gelmez insanlar ewlenmeye 1 gün kala ayrılıyor Allah kimseye göstermesin....

Anladim canim az oldugunu dusunuyorsan is ara evlenince nikahtan cikar tazminatini alirsin ve daha iyi kosullarda bir ise baslarsin tabii bu istedigin parayi alamadigin durumdaki son aksiyon olur

aynen katılıyorumm güzel bi yemek masası olmalı ya şık illa takım olması gerekmiyor aslında

:) canim butun tepkiler evlendikten sonra gecer zaten onemli olan senin mutlu olman Allah nazarlardan saklasin

inşaAllah canım o kadar alıştım ki tepki bile vermiyorum artık cümlemizi aminn

sen nerede çalışıyorsun cnm
ne iş yapıyorsun

Ön muhasebe morincim fatura kesimi fatura girilmesi+telefonlara bakma sipariş alma+ödeme arama mutabakat işleri+ofis toz alma çay hazırlama falanda içerisinde işte klasik ön muhasebe+sekreterya oluyor sanırım ağlanacak halime gülüyorum

Selam canim hakkinda insallah en hayirlisi olur cok sevindim guzel gelismelerine ve mutluluguna masallah canim

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM .... mutluluğumuun sebebi tanıştığım insandan ZİYADE geri bıraktıklarıma üzülmemeyi azıcıkta olsa öğrenmiş olmam... bu bile insana yetiyor..

güzel günler yakındır inşALLAH

Anladim canim az oldugunu dusunuyorsan is ara evlenince nikahtan cikar tazminatini alirsin ve daha iyi kosullarda bir ise baslarsin tabii bu istedigin parayi alamadigin durumdaki son aksiyon olur
Peki sence az mı bize mi az geliyor :96:

aynen katılıyorumm güzel bi yemek masası olmalı ya şık illa takım olması gerekmiyor aslında

Aynen öyle kuzum

aaa gel tabikide ne demek seve seve ağırlrız
bende en çok onu merak ettim zaten hiç denediğim birşey değil börekte sirke... ve ben öyle çıtır lezzetleri çok çooook severim ilk onu denemem lazım dedim
ayyyy benimde canım çektiiiiiii
birtane haşhaşlı bir tarifin var eğer tatlı yacacak olursam onu denemek istiyorum.şerbetliydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam
hmm anladım canım.. herşey hayırlısı ile netleşir inşALLAH

Bence de az canim
Demek ki ben yanlış düşünmüyorum

Kesinlikle ikisinide dene bayılacaksın canımTek tek aralarına sürüyorsun sirkeyi her yufka yaprağına 2li kat yapıp içine koyup sarıyorsuntarifte takıldığın bir yer olursa sor kuzumİnşallah canım

Son düzenleme:

NE OLACAK BU DERDİMİZ bilmiyorum valla :26: her geçen günde sayımız hızla artıyor. Rabbim yardımcımız olsun . aslında dünya bütün insanlara yetecek kadar büyük ama neden herkes istanbulu tercih ediyor analamk zor

evet canım bizde öyle düşünüyoruz yani hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettik zaten herzaman...

ya daha 3 4 defa görüştük birazcık daha görüşelim baktım kafalar uyuyor aradaki samimiyetin cıvkı çıkmadan tamam diyeceğim hemen... hayırlısı artık bakalım inşALLAH
Allah korusun gerçekten her halimize şükür öyle olsa çok daha büyük yıkım yaşardım herhalde

Aynen öyle kuzum

canım bu nasıl ön muhasebe ya çay toz alma falan iki kişi tutmak yerine sana mı yaptırıyorlar bende başta yapıyordum mesela çaycımız olmadığı vakitlerde baktım ki suistimal ediliyor yapmıyorum şimdilerde patron gelirse anca ona yani bide üstüne az veriyorlar benim gibi bende 900+agi+155 yol alıyorum bakalım bu ay ya yol vercekler ya zam yapcaklar beklemedeyim bende zam yaparlarsa güzel bi şekilde masamı da ona göre alırım

oooo kuzum... sen 3/4 kişilik iş yapıyorsun gerçekten :26:. bence konuşmalısın 1000tlden fazlasını hakediyor ki bu yaptıkların...

Haftada 1 kere fala masa tozlarını alıyorum sabah çayı demliyorum onlar alıyor tabi çaylarını ben servis yapmıyorum küçük bir ofis zaten:44:Sen zamlı alacaksın benim zamsız 830+agiydi yaniServis+yemek var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…