2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben de Allah nasip ederse 2014 gelini olcam :)
İnsan söylerken tuhaf oluyor :)

hayırlısı olsun canım e bugün tuhaf olalım ki o zamana alışalım. bu arada hiç kolay değil 21 günü sayman benimki Allahtan askerliğini yapmış çıktı karşımada problem olmadı

21 günü anlamadım ben :) Çok teşekkür ediyorum bu arada, hoş buldum ve amin ayrıca da cümlemizin gönlüne göre olsun her şey inşallah :)

Merhaba kızlar, bu zamana kadar o kadar çok başlığa yazmışımdır ki, şu yıl evleniyoruz, şöyle oluyor böyle oluyor diye. Ama bir türlü nasip olmadı, aksilik aksilik üstüne bindi ve biz senelerdir hala sevgili olarak duruyorduk. Ama çok şükür Rabbime, 2 hafta sonra nişanlanıyoruz. Geçtiğimiz hafta sevgilimin ailesi geldi ve tarihe karar verdik. 6 Ocakta nişan yüzüklerimiz parmağımızda olacak inşallah. Benim tüm akrabalarım dışarda olduğu için, malesef babamı da kaybettiğim için, isteme ve nişan bir arada evde olacak, büyük bir tören istemedik, o kadar akrabanın memleketten gelmesi zor olurdu, düğünde gelirler diye düşündük. Düğünümüzde yine 2014 Ocakta olacak, aslında hayalim hep kır düğünüydü ama o kadar uzun zamandır bekliyoruz ki, artık kırdan, bahçeden vazgeçtik. :) Çok mutluyum ve bende artık aranızdayım. :)

Allah yardımcın olsun tatlım inşallah gönlüne göre hayırlısı olur , biraz sabretmek gerekiyor hayırlısı buluyor eninde sonunda, iyi haberlerini bekliyoruzzz

Tmm canım gelince tanışırırzz artık bizde sıkma canını

Kızlar anca vakit bulabildim, çok yoğun işler ( keyifler iyidir umarım.

Edacım nasıl geçti bu sabahki görüşme?

Kızlarrrrr
Bugün gittigim görüşme büyük ihtimalle oldu gibi kadın tamı tamına 40 dk konuştu benimle..
Fakat ben yolda eski çalıştıgım yerden bir bayanı gördüm şans eseri arkadaşının müdür oldugu yere eleman aranıyormuş ve ben yarın sabah 11 de iş başıyım
aklıma takılan sadece çalışma saatleri 11:00-21:00 arası fast food restaurantta sipariş hattında çalışacagım pazar günü izin bu kısmı sevdim..1000 TL maaş + yemek + ssk..dedigim gibi tek aklıma takılan çalışma saatleri ama işte hem işsiz olunca bulmuşken gireyim dedim..kısmet bakalım nolacak yarın :44:

canım geç olsun güç olmasın..6 ocak şafak çok yakın

canım hayırlısı olsun bakalım iyi olur ya içime öyle doğdu. saatleride dert etme evlenince daha uygun saatli bir yer bulursun şimdi toparla biraz kendinide.

canım hayırlısı olsun bakalım iyi olur ya içime öyle doğdu. saatleride dert etme evlenince daha uygun saatli bir yer bulursun şimdi toparla biraz kendinide.

haklısın canım inşallah öyle olur..çok sagol erkenden kalktım zor geldi erken kalkmak

Canım hoşgeldin, ne mutlu sana :)

Edacım çok sevindim :)))) bence bi yerden başlamak lazım, hem erken de kalkmamış olacaksın

Günaydınnnnnnn

Edacımmm iş bulmuşsun hayırlı olsun,çok sevindim

sagol canım..kızlarrrr biliyorum ne çabuk diyeceksiniz..bugün 10:30 da iş başı yaptım..müdür yardımcısı benim yaşlarımda müdür benden büyük geri kalan elemanlar hepsi 15/17 yaş civarındalardı..zaten girdim kız saçını topla şunları giy şapkayı tak saçını öle toplama yarın şöle ayakkabı giy tırnaklarını hergün kes hiç uzamasın dedi..güya beni çagrı merkezine aldılar..isteksizce başladım ortada oturdum herkes ayakta tek ben oturuyorum..işin yogunlugu yoktu..fakat hiç benlik bir yer degildi bilirsiniz böle yerleri içeride sipariş hazır vs bagırmalar makine sesleri derken dedim eda bu iş hayal ettigin iş degil 2/3 saat düşünmem sonucu işten çıktımmm sonra çıktıktan sonra biraz pişman oldum paraya ihtiyacım var ama çıktım iştee yine işsizim

sizler nasılsınız kızlarr

haydaaaaa hayırlısı olsun tatlım sıkma canını iş aramaya devam et

evet canım hayırlısı..2 saatlik iş deneyimim daha oldu iyi ki dün o sevinçle çeyiz taksidine falan girmedim :18:

ayy dimi yaa kuzum aşka gelipte bi taksit eyvahh eyvahhh ...neyse sıkma canını dediğim gibi iş aramayı sakın bırakma mutlaka çıkar bi yerden kısmertin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…