Kizlar eve esya goturmeye basladik iyice dort tane bavulu doldurup gidiyoruz her seferinde bosaltip yerlestirip bos bavullari geri getiriyoruz
Evden ayrilmak cok zor olacak ya hele ki kocaman bir evden hap kadar eve tikilcam cok zor insallah tez vakitte alisirim sanki ruya gibi hersey gercek degil oyle garip hissediyorum ki kendimi daha bir ay var oysa ki
Canım eğer yol gidecekseniz bence oraya gittiğinde alırsın inan marketten bile alınıyormuş bugün anladığım kadarıyla ben indirimi kaçırmak istemediğimden çok beğenirsem serisi bitmesin diye alıyorum bardak hastası olduğum için benim 12 kişilik kahve takımı,16 adet su-meşrubat bardağı,6 adet çay fincanı porselen,6 adet kahve yanı su bardağı,12 kişilik çay takımı var topiğimde görmüşsündür zatenToplam sanırım 53 parça falan tabakları saymıyorum tabi sanırım bir koca bölüm bırakıcam bardaklarıma daha 6 kişilik cam çay fincanı 6 adet büyük kahve kurplu takımlardan oluyor öyle alıcam yine beğenirsem 6 tane su bardağı alırım kesin daha hiç kupamız yok 100 bardağı tamamlarız
Kizlar eve esya goturmeye basladik iyice dort tane bavulu doldurup gidiyoruz her seferinde bosaltip yerlestirip bos bavullari geri getiriyoruz
Evden ayrilmak cok zor olacak ya hele ki kocaman bir evden hap kadar eve tikilcam cok zor insallah tez vakitte alisirim sanki ruya gibi hersey gercek degil oyle garip hissediyorum ki kendimi daha bir ay var oysa ki
aynen canım bursadan alıyım en iyisi ben bardakları
ne çokmuş kız seninde maşallah
Azıcık bardak hastalığım vardaçeşit model renk farklı farklı çok seviyorum ama ne yapayım toplu çıkarmak gerekir 12 kişi misafirim geldi 3 farklı 4 dü farklı olmaz ki olsada en az 6 kişilik takımlar halinde olması gerek ee bir çay takımı ince belli 12 kişi olsa bir kupa 6-12 kişi olsa bir kahve takımı 12 kişi olsa su-meşrubat 12 kişi olsa diğer farklı modeller tarzlardan 6-12 olsa zaten bu rakamları buluyor
aynen canım dediğin gibi oluyo yalan yokama ben kırılcakları en sona bıraktım dediğim gibi beğendiklerimi şimdiden alıyorum ama çoğunu bursadan alıcam ne farkediyoki
Öyle yap canım o zamanda oradan aynılarını bulursun zaten annem beni eve almayacak artık aldığımda eve de alıyorum çok ses çıkmasın diye
ayy sorma yaa aynı dert bendede var babam artık bu eve bişey getirme dedibişey alcagım zaman deliriyolar yeter artık onları koycak yer bulamıcan evinde diye kavga ediyolar benle
Annem hep götürdüğümde ben nereye koyucam şimdi bunları diye düşünmeye başlıyor 1 saatsonra yine koyuluyor bir yere kardeşim diyor zaten anne yine yaptırcak dediğini boşver konuşma mecburum başka nereye koyayım
Tadında mı hiç duymadım, söyle markete bizim bu tarafa da gelsinlerBen aldım bile canım 6 kişilik yanında şekerlikte hediye halindeydi 10 TL ye tadında market varsa yakınında böyle bir kampanya var sanırım6 kişilik kahve yanı su bardağı da aldım ufacıklar resimlerini bulamıyorum evde çekip yüklerim topiğime artık güzel desenli oda Bu da şekerliği tatlım
Eki Görüntüle 1050533
kızlar çeyizinizde kaç bardak var toplam benim 61 prç misafir takımım VAR BİDE 6 KİŞİLİK KAHVE YANI SU BARDAĞIM BİDE 6 TANE KUPAM VAR 6+6 BİRİ PEMBE DİĞERİ KIRMIZI OLMAZ ÜZERE TAKIMIM VAR HANİ ŞU A101 ŞOKTA SATILANLAR OLUYO YA ONLARDAN DAHA GÜNLÜKLERİ ALMADIM ÇÜNKÜ ÇEYİZLERİM 5 SAATLİK YOLA GİTCEK KIRILIR FALAN NAPSAMKİİİİ :26:
Tadında mı hiç duymadım, söyle markete bizim bu tarafa da gelsinler
Topiğe yüklediğinde söyle bana nehircim bakıcammŞekerliği bak çok şeker ya
- 12 kişilik çay bardağı.
- 12 kişilik kahve yanı su bardağı.
- 12 kişilik su bardağı.
- 2 kupa bardağı.
- 12 kişilik kahve bardağı.
Benim şimdilik bu kadarcık
Tatlım gazete kağıdıyla sararsın baya bi, sonra güzelce kartona yerleştirirsin sağlam bi yere de koyarsın birşeycik olmaz.
Eğer kırılır diyorsan yine de sen kendin giderken yanında götürürsün
Bizim misafir odası öyle bizim genelde takıldığımız o da birazda yatak odasında dolap üzeri öyle aldıkça taşıyoray valla hep aynı ben salonu çeyiz odası yaptım resmenannem doldurdun şu odayı artık yeter diyo
Tadında mı hiç duymadım, söyle markete bizim bu tarafa da gelsinler
Topiğe yüklediğinde söyle bana nehircim bakıcammŞekerliği bak çok şeker ya
kupa çok almayı düşünmüyorum zaten 6 tane yeter
kahve yanı su bardağı benim 6 tane var
kahve fincan takımım bi tane var takım bi tanede yemek takımımın içinde var
kahvaltı takımındaki bardakları nescafe fincan takımı olarak kullanabilirim
yemek takımındakileride kullanabilirim
evlendikten sonra hiçmi bişey beğenip almıcaz yaaa
12 kişilik türk kahve takımlarınız aynımı kızlaraynısından iki taneye gerek varmı yok bence
12 kişilik türk kahve takımlarınız aynımı kızlaraynısından iki taneye gerek varmı yok bence
Zaman çabuk geçiyor tabi ki ilk başları zordur ayrılmak dahada zordur ama alışacaksın elbet herkes alıştığına göre hatta ailesinin yanına gittiğinde evini bile özlüyormuş öyle çok duydum artık sende eşinle bir aile oluyorsun sanırım ondan zorluk çok çekilmiyor
Bende kupa alcam biraz canım eksiğim var baya da bardak konusunu pek takmıyorum
Oh oh ne istiyon daha herşeyin var yavrumTabi hep pederlere yüklenmemek lazım, arada koca parasıda yemek lazım
Anlamadım ben fransız kaldım ney aynı mı canım
Söylerim canım gelsin gelsinTopiğime çay bardağıyla şekerliği ekledim diğer kahve yanını bulamadım bir türlü kuzum akşam çekip ekleyeceğim
Canım balayı konusunda tek rahat olan adam bende var sanırdım da yanılmışım
2 aydır söylüyorum halledelim halledelim diye, tık yok. Yaparız buluruz, bi sürü yer var sonuçta gidecek yer illa bulunur vs gibi sözleri duymaktan artık tekrar etmiyorum. Bende tesettürlüyüm bu yüzden sessiz sakin bi ortama gitmeyi düşünüyoruz, denizi olan bi yer. Arabayla gideceğiz zaten, kimsenin olmadığı ortamda denize girmemde bi sıkıntı olmayacağı açıkça belirtti nişanlım.. Zaten denize girmek değil önemli olan, sadece ilk tatil diye birşey var.
Bi daha olmayacak, hep bi şekilde ertelenecek bi durum. :44:
Düğünümüzden 1 hafta sonraya ramazan denk geldiği için malesef ki bayramın 2. çıkıp gideceğiz bir yerlere ama nereye
canım bizde karlık evine gideceğiz bende tesettürlü oldugum için çok düşündüm nereye gitsek diye seninkide mantıklı :) yerimizi ayırttık fiyatıda çok uygun resimlerini ekliyim fikir olsun sanada :)
Eki Görüntüle 1050504 Eki Görüntüle 1050505 Eki Görüntüle 1050506 Eki Görüntüle 1050507 Eki Görüntüle 1050508 Eki Görüntüle 1050509
İnşallah canım nişanlın diyorsa vardır bir bildiği herhalde en azından önceden almak biraz daha uyguna geliyor diye biliyorum o yüzden daha avantajlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?