2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kizlar eve esya goturmeye basladik iyice dort tane bavulu doldurup gidiyoruz her seferinde bosaltip yerlestirip bos bavullari geri getiriyoruz
Evden ayrilmak cok zor olacak ya hele ki kocaman bir evden hap kadar eve tikilcam cok zor insallah tez vakitte alisirim sanki ruya gibi hersey gercek degil oyle garip hissediyorum ki kendimi daha bir ay var oysa ki

Zaman çabuk geçiyor tabi ki ilk başları zordur ayrılmak dahada zordur ama alışacaksın elbet herkes alıştığına göre hatta ailesinin yanına gittiğinde evini bile özlüyormuş öyle çok duydum artık sende eşinle bir aile oluyorsun sanırım ondan zorluk çok çekilmiyor

aynen canım bursadan alıyım en iyisi ben bardakları
ne çokmuş kız seninde maşallah

yine sen yakın bi yere gidiyosun canım yaa ben napim 5 saatlik yola gidicem ailemden uzağa hiç tanıdık yok arkadaş yok sadece nişanlımın ailesi

aynen canım bursadan alıyım en iyisi ben bardakları
ne çokmuş kız seninde maşallah

Azıcık bardak hastalığım varda çeşit model renk farklı farklı çok seviyorum ama ne yapayım toplu çıkarmak gerekir 12 kişi misafirim geldi 3 farklı 4 dü farklı olmaz ki olsada en az 6 kişilik takımlar halinde olması gerekee bir çay takımı ince belli 12 kişi olsa bir kupa 6-12 kişi olsa bir kahve takımı 12 kişi olsa su-meşrubat 12 kişi olsa diğer farklı modeller tarzlardan 6-12 olsa zaten bu rakamları buluyor

aynen canım dediğin gibi oluyo yalan yok ama ben kırılcakları en sona bıraktım dediğim gibi beğendiklerimi şimdiden alıyorum ama çoğunu bursadan alıcam ne farkediyoki

aynen canım dediğin gibi oluyo yalan yok ama ben kırılcakları en sona bıraktım dediğim gibi beğendiklerimi şimdiden alıyorum ama çoğunu bursadan alıcam ne farkediyoki

Öyle yap canım o zamanda oradan aynılarını bulursun zaten annem beni eve almayacak artık aldığımda eve de alıyorum çok ses çıkmasın diye

Öyle yap canım o zamanda oradan aynılarını bulursun zaten annem beni eve almayacak artık aldığımda eve de alıyorum çok ses çıkmasın diye

ayy sorma yaa aynı dert bendede var babam artık bu eve bişey getirme dedi bişey alcagım zaman deliriyolar yeter artık onları koycak yer bulamıcan evinde diye kavga ediyolar benle

ayy sorma yaa aynı dert bendede var babam artık bu eve bişey getirme dedi bişey alcagım zaman deliriyolar yeter artık onları koycak yer bulamıcan evinde diye kavga ediyolar benle

Annem hep götürdüğümde ben nereye koyucam şimdi bunları diye düşünmeye başlıyor 1 saat sonra yine koyuluyor bir yere kardeşim diyor zaten anne yine yaptırcak dediğini boşver konuşma mecburum başka nereye koyayım

ay valla hep aynı ben salonu çeyiz odası yaptım resmen annem doldurdun şu odayı artık yeter diyo

Tadında mı hiç duymadım, söyle markete bizim bu tarafa da gelsinler
Topiğe yüklediğinde söyle bana nehircim bakıcamm Şekerliği bak çok şeker ya

- 12 kişilik çay bardağı.
- 12 kişilik kahve yanı su bardağı.
- 12 kişilik su bardağı.
- 2 kupa bardağı.
- 12 kişilik kahve bardağı.
Benim şimdilik bu kadarcık

Tatlım gazete kağıdıyla sararsın baya bi, sonra güzelce kartona yerleştirirsin sağlam bi yere de koyarsın birşeycik olmaz.
Eğer kırılır diyorsan yine de sen kendin giderken yanında götürürsün

kupa çok almayı düşünmüyorum zaten 6 tane yeter
kahve yanı su bardağı benim 6 tane var
kahve fincan takımım bi tane var takım bi tanede yemek takımımın içinde var
kahvaltı takımındaki bardakları nescafe fincan takımı olarak kullanabilirim
yemek takımındakileride kullanabilirim
evlendikten sonra hiçmi bişey beğenip almıcaz yaaa

12 kişilik türk kahve takımlarınız aynımı kızlar aynısından iki taneye gerek varmı yok bence

ay valla hep aynı ben salonu çeyiz odası yaptım resmen annem doldurdun şu odayı artık yeter diyo
Bizim misafir odası öyle bizim genelde takıldığımız o da birazda yatak odasında dolap üzeri öyle aldıkça taşıyor
Tadında mı hiç duymadım, söyle markete bizim bu tarafa da gelsinler
Topiğe yüklediğinde söyle bana nehircim bakıcamm Şekerliği bak çok şeker ya

Söylerim canım gelsin gelsinTopiğime çay bardağıyla şekerliği ekledim diğer kahve yanını bulamadım bir türlü kuzum akşam çekip ekleyeceğim

Bende kupa alcam biraz canım eksiğim var baya da bardak konusunu pek takmıyorum
Oh oh ne istiyon daha herşeyin var yavrum Tabi hep pederlere yüklenmemek lazım, arada koca parasıda yemek lazım

12 kişilik türk kahve takımlarınız aynımı kızlar aynısından iki taneye gerek varmı yok bence

Anlamadım ben fransız kaldım ney aynı mı canım

Son düzenleme:

Bir 12 kişilik var canım başkada almam gerek yok kime yapcam o kadar kahveyi gelende hediye olarak getirebiliyormuş o yüzden fazla olmasın yemek takımımım içinde vardı o yeter bize işte

İnsallah nehirim
Annem tek kalacak ona uzuluyorum aslinda babam olsaydi yaninda bu kadar zor gelmezdi bana herhalde

valla herşeyi kendim alıyorum çeyizime borç batagındayım babamdan bişey istemiyorum kendine yetsin yeter o bana
haklısın koca parası yimeden olmaz

canım türk kahve fincanlarının desenlerinden bahsediyorum 6 kişilik satılıyo yaa sende 12 kişilik varmış mesela desenleri aynımı diye sordum

Söylerim canım gelsin gelsinTopiğime çay bardağıyla şekerliği ekledim diğer kahve yanını bulamadım bir türlü kuzum akşam çekip ekleyeceğim

Hemen gidiyorum, hemen yorumluyorum. Şeker şeylere yorum yapmak lazım Onları da çek ekle bakıcam bak girince

Iste bizde tam bu durumdayiz dugune yakin keyfimize gore halledecekmisiz. :)
Yalniz dugunden sonra mikrop kapmamasi açısından denize havuza girmemiz gerektigini biliyorum ben. Yanlis mi ?

Burasi cok guzelmis. Zaten kapadokyaya bayiliyorum ben sanirim oralarda bir otel degil mi? Kaca tuttunuz neler dahil birde hangi otel canim?

İnşallah canım nişanlın diyorsa vardır bir bildiği herhalde en azından önceden almak biraz daha uyguna geliyor diye biliyorum o yüzden daha avantajlı

Bencede daha avantajli olurdu ama artik kendi tercihi pahali olursa da odesin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…