2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ooo herşey üstüne binmiş senin yav çok yüklenme o zaman kendine bardaklara bi son ver
Zaten düğüne ne kalmış ondan sonra koca parasını çıtır çıtır harca canım

Bak benim böyle arkadaşım almıştı

Iste bizde tam bu durumdayiz dugune yakin keyfimize gore halledecekmisiz. :)
Yalniz dugunden sonra mikrop kapmamasi açısından denize havuza girmemiz gerektigini biliyorum ben. Yanlis mi ?

Uf ama çok sıkıcı bi durum. Ben daralıyorum. Ona da bi şey söylesem ya sanki bi yer mi var diye cevap verince fıttırıyorum
Doğru ama canım sonuçta her yer de pis olmuyor. Araştırıp etmeden gitmek iyi değil yani :18:

Bir 12 kişilik var canım başkada almam gerek yok kime yapcam o kadar kahveyi gelende hediye olarak getirebiliyormuş o yüzden fazla olmasın yemek takımımım içinde vardı o yeter bize işte

aynen canım aynen hediyeyi düşünürsek aslında hiç almasakta olur

ben sadece iki kişilik kırmızı kalpli bi fincan tk var onu istiyorum yaa bulursam kapıcam hemen

aynen canım artık bişey almasamda oluyo aslında olmazsa olmaz eksiklerim kalmadı çok şükür artık

çok güzelmiş canım inşallah güzel günlerde kullanırsın

evet canım kapadokya karlık evi diye geçiyor bir gecesi kahvaltı dahil 225 tl biz 4 gece kalıcaz 900 tl sadece

Kızlar nişanlımla aramda çok bi fark yok, bu yüzden ona internetten gizli topuk taban buldum. 26.50 tl
Ama karar veremedim olur mu olmaz mı diye napsam bilemedim ki :44::44:

aynen canım artık bişey almasamda oluyo aslında olmazsa olmaz eksiklerim kalmadı çok şükür artık

çok güzelmiş canım inşallah güzel günlerde kullanırsın

Oh ne güzel canım, nereye gidiyorsun mesafe var dedin ya o yüzden soruyorum

Amin inşallah canım, en güzelleri senin olsun

İnsallah nehirim
Annem tek kalacak ona uzuluyorum aslinda babam olsaydi yaninda bu kadar zor gelmezdi bana herhalde
Anlıyorum canım seni ama annende mutludur tabi yuva kuruyorsun sevdiğinlesin inan bizim mutluluğumuz onlar için en güzeli

Hemen gidiyorum, hemen yorumluyorum. Şeker şeylere yorum yapmak lazım Onları da çek ekle bakıcam bak girince
Oyy sağol canımcım hemen ekleyeceğim çekeyim ufacık minicik bir şey
Bencede daha avantajli olurdu ama artik kendi tercihi pahali olursa da odesin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Artık kendi bilir tabi canım
aynen canım aynen hediyeyi düşünürsek aslında hiç almasakta olur

ben sadece iki kişilik kırmızı kalpli bi fincan tk var onu istiyorum yaa bulursam kapıcam hemen
Benim yemek takımının içinde olmasaydı almazdım herhalde canım bak aşağıda eklediğim gibi zaten topiğimdede vardı yemek takımının içerisinde düz sade

6 gibi hazırlanmaya başla anca denk gelir oyalana oyalana orayı topla şu çöpü at derken son yarım saat geçiveriyor

Zaten servise 6yı 20 geçe kalkıyor oturuyorum serviste 10 dakika Anca ceketimi giyicem parfümümü sıkcam rujumu yenilerim belki şalım var falan önümdeki defteri kaldırıcam kalemi falan toparlıycam anca

Zaten servise 6yı 20 geçe kalkıyor oturuyorum serviste 10 dakika Anca ceketimi giyicem parfümümü sıkcam rujumu yenilerim belki şalım var falan önümdeki defteri kaldırıcam kalemi falan toparlıycam anca

Puhahah. hayal ettim de çok komik 10 dk.öncesinden çıkıp serviste beklemek kaçar gibiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…