valla herşeyi kendim alıyorum çeyizime borç batagındayımbabamdan bişey istemiyorum kendine yetsin yeter o bana
haklısın koca parası yimeden olmaz
canım türk kahve fincanlarının desenlerinden bahsediyorum 6 kişilik satılıyo yaa sende 12 kişilik varmış mesela desenleri aynımı diye sordum
kuzummmm kına yarın aksam mıııı
iyiyim kuzum bende cok şükür
ahh ahh yok canım daha ev bosalmadı en gec 15 nisanda bosalacak inşallah daha erken bosalır ama bilemiyorum
Iste bizde tam bu durumdayiz dugune yakin keyfimize gore halledecekmisiz. :)
Yalniz dugunden sonra mikrop kapmamasi açısından denize havuza girmemiz gerektigini biliyorum ben. Yanlis mi ?
Tatlimmm ben de seni ozledim isler cok yogun valla okuyorum ama pek yazamiyorum sen nasilsin canim
Bir 12 kişilik var canım başkada almam gerek yok kime yapcam o kadar kahveyigelende hediye olarak getirebiliyormuş o yüzden fazla olmasın yemek takımımım içinde vardı o yeter bize işte
Ooo herşey üstüne binmiş senin yav çok yüklenme o zaman kendine bardaklara bi son ver
Zaten düğüne ne kalmış ondan sonra koca parasını çıtır çıtır harca canım
Bak benim böyle arkadaşım almıştı
Eki Görüntüle 1050831
Iste bizde tam bu durumdayiz dugune yakin keyfimize gore halledecekmisiz. :)
Yalniz dugunden sonra mikrop kapmamasi açısından denize havuza girmemiz gerektigini biliyorum ben. Yanlis mi ?
Burasi cok guzelmis. Zaten kapadokyaya bayiliyorum ben sanirim oralarda bir otel degil mi? Kaca tuttunuz neler dahil birde hangi otel canim?
Bencede daha avantajli olurdu ama artik kendi tercihi pahali olursa da odesin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canım artık bişey almasamda oluyo aslında olmazsa olmaz eksiklerim kalmadı çok şükür artık
çok güzelmiş canım inşallah güzel günlerde kullanırsın
Anlıyorum canım seni ama annende mutludur tabi yuva kuruyorsun sevdiğinlesin inan bizim mutluluğumuz onlar için en güzeliİnsallah nehirim
Annem tek kalacak ona uzuluyorum aslinda babam olsaydi yaninda bu kadar zor gelmezdi bana herhalde
Oyy sağol canımcım hemen ekleyeceğim çekeyim ufacık minicik bir şey
Hemen gidiyorum, hemen yorumluyorum. Şeker şeylere yorum yapmak lazımOnları da çek ekle bakıcam bak girince
Bencede daha avantajli olurdu ama artik kendi tercihi pahali olursa da odesin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim yemek takımının içinde olmasaydı almazdım herhalde canım bak aşağıda eklediğim gibi zaten topiğimdede vardı yemek takımının içerisinde düz sadeaynen canım aynen hediyeyi düşünürsek aslında hiç almasakta olur
ben sadece iki kişilik kırmızı kalpli bi fincan tk var onu istiyorum yaa bulursam kapıcam hemen
Oyy sağol canımcım hemen ekleyeceğim çekeyim ufacık minicik bir şey
Selam, kimler var?Nasılsınızzz kızlar
Ben varımİyiyim kuzum sen nasılsın
iyiym balım çok şükür bugünü bitirmeye çalışıyorum
Bende öyle bitti sayılır az kaldı tatlım
6 ya ceyrek kala cıkıyorum. ama bugun erken cıkcampatron kapıdan ben bacadan
Oh ohh ben 6 çeyrek geçe çıkıyorum canım gerçi 6 olduğunda hazırlanıyorum servise binmem falan işte
6 gibi hazırlanmaya başla anca denk geliroyalana oyalana orayı topla şu çöpü at derken son yarım saat geçiveriyor
Zaten servise 6yı 20 geçe kalkıyor oturuyorum serviste 10 dakikaAnca ceketimi giyicem parfümümü sıkcam rujumu yenilerim belki şalım var falan önümdeki defteri kaldırıcam kalemi falan toparlıycam anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?