Ben yine de yazayım dedim
İyiyim bende yoğunum kuzum takılıyorum öyle
Sen deyince sayfalara baktım buldum, çok hoşlar.Fiyatta çok iyi he Aşkla kullan canım
Bende bu tarz modelleri seviyorum, bardaklarımın arasında bi uzun bardaklarım yoktu. Bende şu reklamlarda çıkıyor ya coca cola bardakları.. 5 tane kapak biriktirdim 5 tane uzun bardağım oldu
inşallah kuzummm Allah'ım yardım etsinKorkma kuzum dua et bol bol hiçbir şey olmayacak sorunsuz olacak herşeydediğim gibi kafadan söylüyorum bizim evde de çok vardır bardak
Çok sağol canım daha daha güzelleri senin olsunFiyatı iyiydi kaptım hemen kaçırırmıyım Oh ne güzel yapmışsın renkliler dimi onlarda güle güle aşkla kullan tatlım
inşallah kuzummm Allah'ım yardım etsin
ben şimdi cıkayım annemin günü var kadınlar gelecekufff varya ya bize biri geliyo ya biz bir,ine işten cıktıgımdan beri kk ya duzgun giremedim
Daha güzelleri hepimizin olsunTabi en iyisini yapmışsın, bardakların güzelliği bi de fiyatı düşüklüğünü görünce kaçırılmazdı
Evet renkliler canım, çay bardağı aldım ama artı yine bardak almam gerekecek sülalesi geniş adamın benimde öyle .İstanbul desenli mi alsam, sade mi alsam karar veremedim bi türlü :44:
AminŞansıma hiç gitmem burdakine iş yerine bardak alınacaktı bayan gözüyle olsun dediler gittim Ben sadeden yanayım canım çkb takımımı alırken puantiyeli 6 kişilik bardak hediye ettiler metal altlığıyla beraber ben 12 kişilik ince belli 6 kişilikte cam fincan almayı düşünüyorum
Oh canım maşallah Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın
Zormuş ama sonrası çok rahatmış
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın bizim henüz düğüne var ama senin yerinde olsam aşırı planlı olan ben için çoktan rezervasyon zamanıydı yaptırın derim
ben ağustos ayı için 8 ay önceden rezervasyon yaptırdımçok mu erken yaptırmışım yaw
Bana kalsa bende simdi halletmek istiyorum ama nisamlim asiri rahat bir insan ve dun bu konuyu actigimda onu Temmuzda hallederiz dedi nasil olacaksa dur bakalim. Fikrimiz degisebilirmis. Hemen karar vermemeliymisiz falan.
Ben tesetturlu oldugum icin birde denize giremeyecegin diye Karadeniz'e yaylalara gidelim diyorum o da bu konuda hem fikir. Ya da uygun fiyatli yurtdisi tatilleri var Fas'i cok merak ediyorum.
Bakalim inşallah gec kalmis olmayiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana kalsa bende simdi halletmek istiyorum ama nisamlim asiri rahat bir insan ve dun bu konuyu actigimda onu Temmuzda hallederiz dedi nasil olacaksa dur bakalim. Fikrimiz degisebilirmis. Hemen karar vermemeliymisiz falan.
Ben tesetturlu oldugum icin birde denize giremeyecegin diye Karadeniz'e yaylalara gidelim diyorum o da bu konuda hem fikir. Ya da uygun fiyatli yurtdisi tatilleri var Fas'i cok merak ediyorum.
Bardaklar seni gel beni al diye çağırmışlar işte canımSen kararları vermişsin canım, bende öyle karar verebilsem keşke
Geçen teyzem marketten 12 kişilik şöyle bi bardak almış. Fiyatı 25 dedi. Annemde sana da alalım dedi ama bilemedim ki:44:
Eki Görüntüle 1050437
Ayrıca kızlar birşey soracağım, evimiz iki katlı şu çelik ev denilen şeylerden oluyor.
Üst katta bi oturma odam, alt katta yine büyük bi oturma odası olacak. Yukarıdakini rengarenk düşünüyorum mesela duvarları bu renk ?
Kırmızı koltuklar falan
Eki Görüntüle 1050442
Alt kattakini de bu renk, sade olacak. :44:
Eki Görüntüle 1050444
Canım heybeli işyerinde kullanıyoruz çok düz direk çıkıyor yukarıya ben pek beğenmedim bak bir tane model var güralım ajda diye işyerine onu aldık şimdi bayıldım ben bile düşünüyorum markette 6 kişilik 10 TL idi gidip onuda mı alsamKıvrımlı hatları çok güzel duruyor kum saati bayanı temsil ediyor sanki bardak Düşündüğün renkler güzel canım siz kullanacaksınız o yüzden içinize sinmesi önemli olan
Eki Görüntüle 1050460 Eki Görüntüle 1050461
Yani o da doğru ya zaten ellerim küçücük birleşmez bardakla
Güralim ajda mı çikita muz geldi aklıma birdenDur ben bi araştırmaya gireyim, bu bardak evet kesinlikle bu tarz almalıyım
Sağol tatlım fikrini söylemen bile yeterli
kızlar çeyizinizde kaç bardak var toplam benim 61 prç misafir takımım VAR BİDE 6 KİŞİLİK KAHVE YANI SU BARDAĞIM BİDE 6 TANE KUPAM VAR 6+6 BİRİ PEMBE DİĞERİ KIRMIZI OLMAZ ÜZERE TAKIMIM VAR HANİ ŞU A101 ŞOKTA SATILANLAR OLUYO YA ONLARDAN DAHA GÜNLÜKLERİ ALMADIM ÇÜNKÜ ÇEYİZLERİM 5 SAATLİK YOLA GİTCEK KIRILIR FALAN NAPSAMKİİİİ :26:
Doğru görüyorsun cancagazimm, 3 güncük kaldı :)
canlar napıosunuz
kader , nehir , dark nerdesiniz özledim
Evvet bebeğim yarın aksam kınaşimdide hazirlandim düğün salonuna gidicez provaya, gelinliğim gelicek insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?