2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok sağol canım daha daha güzelleri senin olsunFiyatı iyiydi kaptım hemen kaçırırmıyım Oh ne güzel yapmışsın renkliler dimi onlarda güle güle aşkla kullan tatlım

Korkma kuzum dua et bol bol hiçbir şey olmayacak sorunsuz olacak herşey dediğim gibi kafadan söylüyorum bizim evde de çok vardır bardak
inşallah kuzummm Allah'ım yardım etsin
ben şimdi cıkayım annemin günü var kadınlar gelecek ufff varya ya bize biri geliyo ya biz bir,ine işten cıktıgımdan beri kk ya duzgun giremedim

Çok sağol canım daha daha güzelleri senin olsunFiyatı iyiydi kaptım hemen kaçırırmıyım Oh ne güzel yapmışsın renkliler dimi onlarda güle güle aşkla kullan tatlım

Daha güzelleri hepimizin olsun Tabi en iyisini yapmışsın, bardakların güzelliği bi de fiyatı düşüklüğünü görünce kaçırılmazdı
Evet renkliler canım, çay bardağı aldım ama artı yine bardak almam gerekecek sülalesi geniş adamın benimde öyle . İstanbul desenli mi alsam, sade mi alsam karar veremedim bi türlü :44:

inşallah kuzummm Allah'ım yardım etsin
ben şimdi cıkayım annemin günü var kadınlar gelecek ufff varya ya bize biri geliyo ya biz bir,ine işten cıktıgımdan beri kk ya duzgun giremedim

Amin kuzumGel de az gel ne yapalım evet uzun uzun konuşamadık hiçDüğünden sonra hepten gitmede

Amin Şansıma hiç gitmem burdakine iş yerine bardak alınacaktı bayan gözüyle olsun dediler gittimBen sadeden yanayım canım çkb takımımı alırken puantiyeli 6 kişilik bardak hediye ettiler metal altlığıyla beraber ben 12 kişilik ince belli 6 kişilikte cam fincan almayı düşünüyorum

Bardaklar seni gel beni al diye çağırmışlar işte canım Sen kararları vermişsin canım, bende öyle karar verebilsem keşke
Geçen teyzem marketten 12 kişilik şöyle bi bardak almış. Fiyatı 25 dedi. Annemde sana da alalım dedi ama bilemedim ki:44:

Ayrıca kızlar birşey soracağım, evimiz iki katlı şu çelik ev denilen şeylerden oluyor.
Üst katta bi oturma odam, alt katta yine büyük bi oturma odası olacak. Yukarıdakini rengarenk düşünüyorum mesela duvarları bu renk ?
Kırmızı koltuklar falan

Alt kattakini de bu renk, sade olacak. :44:

ben ağustos ayı için 8 ay önceden rezervasyon yaptırdım çok mu erken yaptırmışım yaw

Bana kalsa bende simdi halletmek istiyorum ama nisamlim asiri rahat bir insan ve dun bu konuyu actigimda onu Temmuzda hallederiz dedi nasil olacaksa dur bakalim. Fikrimiz degisebilirmis. Hemen karar vermemeliymisiz falan.

Ben tesetturlu oldugum icin birde denize giremeyecegin diye Karadeniz'e yaylalara gidelim diyorum o da bu konuda hem fikir. Ya da uygun fiyatli yurtdisi tatilleri var Fas'i cok merak ediyorum.
Bakalim inşallah gec kalmis olmayiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım balayı konusunda tek rahat olan adam bende var sanırdım da yanılmışım
2 aydır söylüyorum halledelim halledelim diye, tık yok. Yaparız buluruz, bi sürü yer var sonuçta gidecek yer illa bulunur vs gibi sözleri duymaktan artık tekrar etmiyorum. Bende tesettürlüyüm bu yüzden sessiz sakin bi ortama gitmeyi düşünüyoruz, denizi olan bi yer. Arabayla gideceğiz zaten, kimsenin olmadığı ortamda denize girmemde bi sıkıntı olmayacağı açıkça belirtti nişanlım.. Zaten denize girmek değil önemli olan, sadece ilk tatil diye birşey var.
Bi daha olmayacak, hep bi şekilde ertelenecek bi durum. :44:
Düğünümüzden 1 hafta sonraya ramazan denk geldiği için malesef ki bayramın 2. çıkıp gideceğiz bir yerlere ama nereye

canım bizde karlık evine gideceğiz bende tesettürlü oldugum için çok düşündüm nereye gitsek diye seninkide mantıklı :) yerimizi ayırttık fiyatıda çok uygun resimlerini ekliyim fikir olsun sanada :)

Son düzenleme:

Canım heybeli işyerinde kullanıyoruz çok düz direk çıkıyor yukarıya ben pek beğenmedim bak bir tane model var güralım ajda diye işyerine onu aldık şimdi bayıldım ben bile düşünüyorum markette 6 kişilik 10 TL idi gidip onuda mı alsamKıvrımlı hatları çok güzel duruyor kum saati bayanı temsil ediyor sanki bardak Düşündüğün renkler güzel canım siz kullanacaksınız o yüzden içinize sinmesi önemli olan

Son düzenleme:

İnşallah canım nişanlın diyorsa vardır bir bildiği herhalde en azından önceden almak biraz daha uyguna geliyor diye biliyorum o yüzden daha avantajlı

Yani o da doğru ya zaten ellerim küçücük birleşmez bardakla
Güralim ajda mı çikita muz geldi aklıma birden Dur ben bi araştırmaya gireyim, bu bardak evet kesinlikle bu tarz almalıyım
Sağol tatlım fikrini söylemen bile yeterli

Ben aldım bile canım 6 kişilik yanında şekerlikte hediye halindeydi 10 TL ye tadında market varsa yakınında böyle bir kampanya var sanırım6 kişilik kahve yanı su bardağı da aldım ufacıklarresimlerini bulamıyorum evde çekip yüklerim topiğime artık güzel desenli oda Bu da şekerliği tatlım

Son düzenleme:
kızlar çeyizinizde kaç bardak var toplam benim 61 prç misafir takımım VAR BİDE 6 KİŞİLİK KAHVE YANI SU BARDAĞIM BİDE 6 TANE KUPAM VAR 6+6 BİRİ PEMBE DİĞERİ KIRMIZI OLMAZ ÜZERE TAKIMIM VAR HANİ ŞU A101 ŞOKTA SATILANLAR OLUYO YA ONLARDAN DAHA GÜNLÜKLERİ ALMADIM ÇÜNKÜ ÇEYİZLERİM 5 SAATLİK YOLA GİTCEK KIRILIR FALAN NAPSAMKİİİİ :26:

Canım eğer yol gidecekseniz bence oraya gittiğinde alırsın inan marketten bile alınıyormuş bugün anladığım kadarıyla ben indirimi kaçırmak istemediğimden çok beğenirsem serisi bitmesin diye alıyorum bardak hastası olduğum için benim 12 kişilik kahve takımı,16 adet su-meşrubat bardağı,6 adet çay fincanı porselen,6 adet kahve yanı su bardağı,12 kişilik çay takımı var topiğimde görmüşsündür zatenToplam sanırım 53 parça falan tabakları saymıyorum tabi sanırım bir koca bölüm bırakıcam bardaklarıma daha 6 kişilik cam çay fincanı 6 adet büyük kahve kurplu takımlardan oluyor öyle alıcam yine beğenirsem 6 tane su bardağı alırım kesin daha hiç kupamız yok 100 bardağı tamamlarız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…