2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

masallah kuzum gerci nasılsa kırılıyor bardak dedigimiz bakayım canım ya son zamanlarda kk yı iyi takip edemedim ben :26:öyleki aldıgım ceyizleri paylasmıyorumda artık niye bilmiyorum son zamanlarda artık sadece al kaldır durumu oluyor foto cek falan zor geldi dimi kuzum ohh dedklerinin yüregimi ferahlattı vallahi
bu arada maas olayınca okudum inşallah düzelme olur kuzum belki bu yıl yapmazlar ama seneye ona göre fazla yaparlar :44:

kuzummmm kına yarın aksam mıııı

iyiyim kuzum bende cok şükür
ahh ahh yok canım daha ev bosalmadı en gec 15 nisanda bosalacak inşallah daha erken bosalır ama bilemiyorum

Evvet bebeğim yarın aksam kına şimdide hazirlandim düğün salonuna gidicez provaya, gelinliğim gelicek insallahh

Evet kırılıyor birde farklı farklı çıkartırım ben onlar misafirlerime diye düşünüyorum çok severim bardakları bizde de 50 ye yakın su bardağı vardır çay bardakları falan 20 tane falan ama kullanılıyor makine de yıkanana kadar sonra kırılan oluyor misafir fazla geliyor varda var neden almak için İsteyene bahane çok gördüğün gibi İçin ferahlasın dualarım seninle az bir zaman kaldı her şey gönlüne göre olsun kuzumEvet ben söyledim olursa ne ala olmazsa da ileride bunu göz önüne alacaklardır eminim yani almazlarsa kendileri bilir

Selam gelincikler

Nişanlımla aramız düzeldi çok şükür
Dün bana süpriz yaptı, yanıma geldi. Çok başkaydı Eskilerden konuştuk, pazarteside nikah dairesine gidip. Evraklar olarak ne gerekiyor onu öğreneceğiz Allah nasip ederse de 20 nisan istiyoruz

Canım çok sevindim bak zaman gösterdi sana nişanlın aynı kişi sadece gerilmişti hepimizde olur stresten bazen saçmalarız bile o yüzden hayırlı olsun şimdiden diyorum

gözün aydın zeynocum hayırlısı olsun tatlım mutlulugunuz hiç bozulmasın artsın inşallah

Canım çok sevindim bak zaman gösterdi sana nişanlın aynı kişi sadece gerilmişti hepimizde olur stresten bazen saçmalarız bile o yüzden hayırlı olsun şimdiden diyorum

Ayy evet canımm, hala inanamıyorum. Sanki askere gitmeden önceki gibiydi
Bakışları, sevişi bile farklıydı şebek
Çok sağol canımmm, sen de ne var ne yok

gözün aydın zeynocum hayırlısı olsun tatlım mutlulugunuz hiç bozulmasın artsın inşallah

Aminn inşallah canımm amiin amiinn

benim ne kadar bardagım var acep gerci bizim evde o dediginde fazla sanırım var nişanda baya bardak aldık cünkü Amin kuzum inşallah düşünecek dertlerimin arasına birde bu şimdi cıktı uzun yıllardır korkumdur zaten..

ne güzel canım hep mutlu olun inşallah

Ayy evet canımm, hala inanamıyorum. Sanki askere gitmeden önceki gibiydi
Bakışları, sevişi bile farklıydı şebek
Çok sağol canımmm, sen de ne var ne yok

Maşallah canım demek ki kendini toparlıyor artık herşey daha güzel olacakİyiyim bende kaşla göz arasında markette aradığım bardaklarımı buldum aldım geldim işyerine bir önceki sayfalarda ekledim modelini

nehirnil beyaz hayaller topiğine baktım, modellere ve çiçeklere bayıldım

hepsi çok güzeller..

Korkma kuzum dua et bol bol hiçbir şey olmayacak sorunsuz olacak herşey dediğim gibi kafadan söylüyorum bizim evde de çok vardır bardak

ne güzel canım hep mutlu olun inşallah

Amin canım, hep beraber hepiciğimiz musmutlu olalım inşallah

Sen deyince sayfalara baktım buldum, çok hoşlar. Fiyatta çok iyi he Aşkla kullan canım
Bende bu tarz modelleri seviyorum, bardaklarımın arasında bi uzun bardaklarım yoktu. Bende şu reklamlarda çıkıyor ya coca cola bardakları.. 5 tane kapak biriktirdim 5 tane uzun bardağım oldu

Korkma kuzum dua et bol bol hiçbir şey olmayacak sorunsuz olacak herşey dediğim gibi kafadan söylüyorum bizim evde de çok vardır bardak

Kendi aldıklarımı hesapladım bir dosyaya not alıyorum ya şuanlık 41 tane bardağım var çay-kahve-su hepsi içinde daha alacağım rahat 30 tanedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…