- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bir arkadaş sormuştu ona cevap olarak yazmıştım ama sanırım alıntı yapmamışım sana yazmış gibi göründü
iyiyim bebeğim cok şükür, arada bir bakıyorum yoğun oluyorum bu ara :26:
sen neler yapıosun canımm
inşALLAHH canım inşALLAHHH
DÜĞÜNÜNE EN AZ KALAN SENSİN SANIRIM
inşallah canım. her şey çok güzel olsun hepimiz için.
selam canım naberr
hayırlısıyla hersey gönlündeki gibi olsun inşallah canım
Bardak hastasıyım azıcıkTopiğimde gördüysen kuzum penguen 4 tane meşrubat almıştım geçenlerde gördüm kaçırmak istemedim şimdi bu birde uzun alırım farklı birde kurplu böyle latte falan içmek için oluyor uzunlar çok seviyorum onları Anem daha 12li falan çay fincanı bardağı falanda alıcam Edam nikah olacak zaten öyle bir durumda Allah korusun ama ertelenmez merak etme çalğılı düğün yapmıyorsunuz ki kınada zaten kız tarafına ait içini ferah tut bak nişanlın da anlamış gönlünü almış bile
kuzummmm kına yarın aksam mııııAmin amin amin cancagazimm inşallah =)
iyiyim kuzum bende cok şükürİyiyim edacım sen nasılsın
uzun zamandır görüşemedik, hazırlıklar nasıl gidiyor evin nasıl? yerleştinmi
kuzummmm kına yarın aksam mıııı
iyiyim kuzum bende cok şükür
ahh ahh yok canım daha ev bosalmadı en gec 15 nisanda bosalacak inşallah daha erken bosalır ama bilemiyorum
Evvet bebeğim yarın aksam kınaşimdide hazirlandim düğün salonuna gidicez provaya, gelinliğim gelicek insallahh
haftaaasonuuuu hava nasıllll acabaaa yaaa pffffffffff:18:
masallah kuzum gerci nasılsa kırılıyor bardak dedigimizbakayım canım ya son zamanlarda kk yı iyi takip edemedim ben :26:öyleki aldıgım ceyizleri paylasmıyorumda artık niye bilmiyorum son zamanlarda artık sadece al kaldır durumu oluyor foto cek falan zor geldi dimi kuzum ohh dedklerinin yüregimi ferahlattı vallahi
bu arada maas olayınca okudum inşallah düzelme olur kuzumbelki bu yıl yapmazlar ama seneye ona göre fazla yaparlar :44:
Selam gelincikler
Nişanlımla aramız düzeldi çok şükür
Dün bana süpriz yaptı, yanıma geldi. Çok başkaydıEskilerden konuştuk, pazarteside nikah dairesine gidip. Evraklar olarak ne gerekiyor onu öğreneceğiz Allah nasip ederse de 20 nisan istiyoruz
Selam gelincikler
Dün bana süpriz yaptı, yanıma geldi. Çok başkaydıEskilerden konuştuk, pazarteside nikah dairesine gidip. Evraklar olarak ne gerekiyor onu öğreneceğiz Allah nasip ederse de 20 nisan istiyoruz
Canım çok sevindim bak zaman gösterdi sana nişanlın aynı kişi sadece gerilmişti hepimizde olur stresten bazen saçmalarız bile o yüzden hayırlı olsun şimdiden diyorum
gözün aydın zeynocum hayırlısı olsun tatlım mutlulugunuz hiç bozulmasın artsın inşallah
Evet kırılıyor birde farklı farklı çıkartırım ben onlar misafirlerime diye düşünüyorum çok severim bardakları bizde de 50 ye yakın su bardağı vardır çay bardakları falan 20 tane falan ama kullanılıyor makine de yıkanana kadar sonra kırılan oluyor misafir fazla geliyor varda var neden almak içinİsteyene bahane çok gördüğün gibi İçin ferahlasın dualarım seninle az bir zaman kaldı her şey gönlüne göre olsun kuzum Evet ben söyledim olursa ne ala olmazsa da ileride bunu göz önüne alacaklardır eminim yani almazlarsa kendileri bilir
Selam gelincikler
Ayy evet canımm, hala inanamıyorum. Sanki askere gitmeden önceki gibiydi
Bakışları, sevişi bile farklıydı şebek
Çok sağol canımmm, sen de ne var ne yok
benim ne kadar bardagım var acepgerci bizim evde o dediginde fazla sanırım var nişanda baya bardak aldık cünkü Amin kuzum inşallah düşünecek dertlerimin arasına birde bu şimdi cıktı uzun yıllardır korkumdur zaten..
ne güzel canım hep mutlu olun inşallah
Maşallah canım demek ki kendini toparlıyor artık herşey daha güzel olacakİyiyim bende kaşla göz arasında markette aradığım bardaklarımı buldum aldım geldim işyerine bir önceki sayfalarda ekledim modelini
Markete gitmiştim öylesine aradığım mavi kare bardaklarımı buldum indirimde varmış 6 tanesi 10 TL kaptım hemen yuppiAşağıdakinin renk olarak biraz daha saks mavisine yakın tonu
Eki Görüntüle 1050230
Korkma kuzum dua et bol bol hiçbir şey olmayacak sorunsuz olacak herşeydediğim gibi kafadan söylüyorum bizim evde de çok vardır bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?