- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Üzülme kuzum mutludur tabi sık sık gelip göreceksin telefonda konuşacaksın belki görüntülü her şey o kadar gelişti kiMutludur insallah nehirim ya icimde bir eksiklik var bilmiyorum bazen kafam cok bozuluyor kendimi suclu hisseiyorum ondan bu kadar uzaga gidiyorum diye ne bileyim
Hahahaha supersin canim benim yaaa bayilirim boyle insanlara cok hos
Nehirim ve kızlar su bardagı alıcam bende..
18 parcadan olusan düz bir günlük takım vardı Allah var ilk andan beri begenmedigim halde ama annem ayıp olur arkadasından hediye diyince begendim sayıp kullanırım diyordum..
neyseki o takım artık yok arkadaslıgımı bitirdim ve bardagı köşeye atttım kendime yeni bardaklar alabilirim :)
cok sey yazmıstım hepsini sildim cok uzundu bugün ailemle ilgili bu kadın yüzünden cok sey yasadım..bundan sonra hersey güzel olur inşallah
düzelmiş bence onun da sıkıntıları var canım strese girdi askerlik psikolojisinden kurtulamadan evlilik hazırlığına girdi ondan olabilir
Oh oh en güzel yanı o zaten şekerim Allah bozmasınnn
Aslında bi değişiklik var gibi bilemedim1 saat önce mesaj attı 'babam ne zaman köye gidiyor?' diye bende bilmiyorum yazdım.
Sonra Akıllı ol yazmış. Ne alaka ne içtin söyle bende içeyim bu neyin kafası? yazdım. Sen bende kafa yapıyosun sen içemezsin yazmış
Ayşşşşş bunlar çok tatlıı yaaaa
Ah bir de konuşurken böyle rahat olsamKıpkırmızı oldum ama anlattım o da anlayışla karşıladı
Konuştum bile ben söylerim Haziran gibi bir zaman diliminde anca olur dedi bir kaç ay beklerim olsun anlayışla karşıladı sanırım 50-100 de olsa bir şeyler olsun
oyy çok güzeller maşallah
canım hadi hayırlısıyla inşallah bu olur fazla istiyorlarmıs ya bu kira ne kadar ki ? inşallah içine sinerrr
canlar napıosunuz
kader , nehir , dark nerdesiniz özledim
hayırlı olsun bebeğimmmçok şirinlerrrMarkete gitmiştim öylesine aradığım mavi kare bardaklarımı buldum indirimde varmış 6 tanesi 10 TL kaptım hemen yuppiAşağıdakinin renk olarak biraz daha saks mavisine yakın tonu
Eki Görüntüle 1050230
gelinciklerimmm günaydınnn hayırlı cumalarr hepimize Rabbim bugün açılan elleri, edilen duaları geri çevirmesin inşaAllah.. Hastalarımıza derman, evsizler ev, aşsızlara aş, bekarlara koca nasip eyle Yarabbimm
dün eve gidip baktımm çokk beğendim kızlar en güzeli buyduuu kocaman içi yeni yapılmış mis gibi ev anahtarımızı aldık Allah ın izniyle artık bizim evimiz
düzelmiş bence onun da sıkıntıları var canım strese girdi askerlik psikolojisinden kurtulamadan evlilik hazırlığına girdi ondan olabilirçocukta nasıl bi etki bırakıyorsan artıkk kafa yapıyormuşsun baksana
daha güzelleri senin olsun Zeynocum
çok sevindim nehiirm en azında attın üstünden içinde kalmadı
tuttuk kuzum tuttuk sonunda bizim de evimiz var artıkk650 kira hemde adama peşinatı 1000 lira istedi onu da kiradan düşcekmiş borcu varmış diye kayınbabanın arkadaşı tesadüfi oldu herşey ya çok sevindimm boya yapmamız yeterli olcak o kadar büyük bi yük kalktı ki tamamdır herşey diyorum yaa
kuzuuummm bende seni özledimm işlerin hafiflemedi mii?? :26:
hayırlı olsun bebeğimmmçok şirinlerrr
özlemcimmm son günün desene heyecandan elin ayağına dolaşıyordur :18:
Kına kizindan Günaydın bebegimm, valla kalbim midemde atıyor resmen, arada derede burayada kacirmiyorum :)))
kınan bugün dimii ayyy rüya gibi geçsin inşaAllah kuzuummm
gelinciklerimmm günaydınnn hayırlı cumalarr hepimize Rabbim bugün açılan elleri, edilen duaları geri çevirmesin inşaAllah.. Hastalarımıza derman, evsizler ev, aşsızlara aş, bekarlara koca nasip eyle Yarabbimm
dün eve gidip baktımm çokk beğendim kızlar en güzeli buyduuu kocaman içi yeni yapılmış mis gibi ev anahtarımızı aldık Allah ın izniyle artık bizim evimiz
tuttuk kuzum tuttuk sonunda bizim de evimiz var artıkk650 kira hemde adama peşinatı 1000 lira istedi onu da kiradan düşcekmiş borcu varmış diye kayınbabanın arkadaşı tesadüfi oldu herşey ya çok sevindimm boya yapmamız yeterli olcak o kadar büyük bi yük kalktı ki tamamdır herşey diyorum yaa
kuzuuummm bende seni özledimm işlerin hafiflemedi mii?? :26:
çok sevindim nehiirm en azında attın üstünden içinde kalmadı
hayırlı olsun bebeğimmmçok şirinlerrr
Canım heyecan dorukta Rabbim her işini rast götürsün çok güzel bir gelin olacaksın her şey güzel olacak inşallahBu akşam canım ya 2 gibi evime gidicem valizleri hazirlicam 3 gibide hoopp kuaföre ya afet olucam ya felaket :) amin kuzum inşallah :)
GünaydınlarGünaydın günaydın günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnn
canım benim çok sevindim hadi bakalım en zorunu atlattın inşallah :) darısı benim başıma inş
benim işler yoğun hala, ama bugün biraz daha hafif geçecek diye tahmin ediyorum
yarın gelinlik provam var
Çok sağol kuzum daha daha güzelleri senin olsun bir kaç şey daha ekledim kahve yanı su bardağı da aldım ama resmini bulamadım çekemedim de
Canım heyecan dorukta Rabbim her işini rast götürsün çok güzel bir gelin olacaksın her şey güzel olacak inşallah
Günaydınlar
Günaydın tatlım
dün eve gidip baktımm çokk beğendim kızlar en güzeli buyduuu kocaman içi yeni yapılmış mis gibi ev anahtarımızı aldık Allah ın izniyle artık bizim evimiz[/B][/COLOR]:18:
Günaydın günaydın günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnn
naber fıstıkdün tekli koltuğa oturabildin mi
Günaydın bebeğimnasılsın
Kaçar mı hiçpoşetlerimide üstüme koydum kafam görünüyor sadece altında ezilecektim 12 kişilik çay takımı 6 kişilik meşrubat bardağı 12 kişilik kahve yanı su bardağı ezdi beni Sen erken çıktın tabi
Hoşgeldin ballısı* naber?
Kaçar mı hiçpoşetlerimide üstüme koydum kafam görünüyor sadece altında ezilecektim 12 kişilik çay takımı 6 kişilik meşrubat bardağı 12 kişilik kahve yanı su bardağı ezdi beni Sen erken çıktın tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?