2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Mutludur insallah nehirim ya icimde bir eksiklik var bilmiyorum bazen kafam cok bozuluyor kendimi suclu hisseiyorum ondan bu kadar uzaga gidiyorum diye ne bileyim
Üzülme kuzum mutludur tabi sık sık gelip göreceksin telefonda konuşacaksın belki görüntülü her şey o kadar gelişti ki
Hahahaha supersin canim benim yaaa bayilirim boyle insanlara cok hos

Ne yapalım yok öyle 3 kuruşa 5 köfte

Anlıyorum kuzum sen iyi ol da biz olayı bilmesekte olur inşallah her şey yolundadırBol bol bardak alabilirsin öyleyse

gelinciklerimmm günaydınnn hayırlı cumalarr hepimize Rabbim bugün açılan elleri, edilen duaları geri çevirmesin inşaAllah.. Hastalarımıza derman, evsizler ev, aşsızlara aş, bekarlara koca nasip eyle Yarabbimm

dün eve gidip baktımm çokk beğendim kızlar en güzeli buyduuu kocaman içi yeni yapılmış mis gibi ev anahtarımızı aldık Allah ın izniyle artık bizim evimiz

düzelmiş bence onun da sıkıntıları var canım strese girdi askerlik psikolojisinden kurtulamadan evlilik hazırlığına girdi ondan olabilir çocukta nasıl bi etki bırakıyorsan artıkk kafa yapıyormuşsun baksana
daha güzelleri senin olsun Zeynocum

çok sevindim nehiirm en azında attın üstünden içinde kalmadı

oyy çok güzeller maşallah

canım hadi hayırlısıyla inşallah bu olur fazla istiyorlarmıs ya bu kira ne kadar ki ? inşallah içine sinerrr

tuttuk kuzum tuttuk sonunda bizim de evimiz var artıkk 650 kira hemde adama peşinatı 1000 lira istedi onu da kiradan düşcekmiş borcu varmış diye kayınbabanın arkadaşı tesadüfi oldu herşey ya çok sevindimm boya yapmamız yeterli olcak o kadar büyük bi yük kalktı ki tamamdır herşey diyorum yaa

canlar napıosunuz
kader , nehir , dark nerdesiniz özledim

kuzuuummm bende seni özledimm işlerin hafiflemedi mii?? :26:
hayırlı olsun bebeğimmmçok şirinlerrr

özlemcimmm son günün desene heyecandan elin ayağına dolaşıyordur
:18:

Kına kizindan Günaydın bebegimm, valla kalbim midemde atıyor resmen, arada derede burayada kacirmiyorum :)))

Günaydın günaydın günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnn

canım benim çok sevindim hadi bakalım en zorunu atlattın inşallah :) darısı benim başıma inş
benim işler yoğun hala, ama bugün biraz daha hafif geçecek diye tahmin ediyorum
yarın gelinlik provam var

Amin kuzum inşallah Çok sevindim canımcım hayırlı olsun musmutlu günlerinizi evinizde geçsin inşallah bak gönlüne göre olduEvet üzerimden attım gerisi onlara kalmış

hayırlı olsun bebeğimmmçok şirinlerrr

Çok sağol kuzum daha daha güzelleri senin olsun bir kaç şey daha ekledim kahve yanı su bardağı da aldım ama resmini bulamadım çekemedim de
Bu akşam canım ya 2 gibi evime gidicem valizleri hazirlicam 3 gibide hoopp kuaföre ya afet olucam ya felaket :) amin kuzum inşallah :)
Canım heyecan dorukta Rabbim her işini rast götürsün çok güzel bir gelin olacaksın her şey güzel olacak inşallah
Günaydın günaydın günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnn
Günaydınlar
canım benim çok sevindim hadi bakalım en zorunu atlattın inşallah :) darısı benim başıma inş
benim işler yoğun hala, ama bugün biraz daha hafif geçecek diye tahmin ediyorum
yarın gelinlik provam var

Günaydın tatlım

naber fıstık dün tekli koltuğa oturabildin mi

Günaydınnnn canımmmm

O ne kadar güzel bir duadır öyle Amiinnnn aminnnnn cümlemize inşallahhhh

Kuzum harika bir haber çok çok sevindim. Rabbimin senin o güzel içten dualarına en güzel yanıtıydı sanırım bu Çok sevindim evinin hallolmasına. Artıkın seninde evin var ve git gel temizle istediğini yap

Sen canını hiç sıkma canım benim. Bol bol dua et. Rabbim onları geri çevirmez inşallah

Aaa nerden aldın onları mesai saatinde

Ben kaçtım bu akşamda fırsat olursa kkaçmayı düşünüyorum arkadaşım gelicek

Hoşgeldin ballısı* naber?

Çok iyiyim boncukumm

Sevdicekim sabah aldı beni. Her zamankinden ayrı bir neşesi vardı Sana kahvaltı ısmarlayayım dedi

Beraber kahvaltı yaptık sonrada işimise geldik Harikayım harika

Son düzenleme:

Sen nasıl tatlı bir bayansın öyle ya Yerler kıs seni

Gözümde canlandırıyorum da Allahımm çok tatlı bir haldir sanırım o

Poşetlerden görünmeyen biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…