2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ewelendğinde sabah kalkmak zor olacaktır boşwer alıştırma sende işyerinde yapsın poğça simitle

kv her sabah kalklar kahwaltı hazırlar üşenmez 6 da kalkar, nişanlımda annem kalkıyor hazırlıyor sen de yapcaksın diyor, ben de ben senin annen gibi olamam o yılların kadını ben daha sübyenim diyorum

Son düzenleme:
Karşılaştırmasın gerçekten RabbimNazarda var Allah'ım korusun insanların gözlerinden bende göstermiyorum genelde alyanslarımı da kimseye göstermedim en yakın arkadaşıma bile nazar olur birşey olur sözden sonra herkes görecek zaten şu kızın yüzsüzlüğüne bakarmısın neden aynısı olsun ki herkesin kendi zevki ve farklı olması daha güzel değil midir ben farklı almak isterim görürsem aa farklı olsun diye diretirim yani Paylaşma paylaşma boşver kuzum

Biz hazırlarız boşunamı o kadar tarif deniyorum :78:

Yok kuzum alıştırmak değilde sabah kahvaltısı çok önemli öyle poğaça börekle geçiştirmek istemiyorum. Bu nedenle önemli. Hazırlayamadığım zamanlar en kötü ihtimal sandviç hazırlarım onu yer

Kıss şimdiden kocişine laf verme Yaparım de de en azından gönlü olsun

ewet kahwatı çok önemli keşke hazırlayablsem ama zor

haha eğer ben tamam hazırlarım dersem, ewlennce de hazırlayamazsam, hani hazrlycaktın der başımın etini yer diye bende öyle cewap weriyorum napiim

zaten bazen adiyorki sabah kahwaltı wermyceksin, öğle yemeği wermiyceksin bi akşam yemeği yapmak zor olmaz herhalde diyor, o kadarda değil tabi dedim

Son düzenleme:

Kesinlikle canım. Ben söz ve nişanımdan sonra 1 hafta kendime gelemedim diyebilirim. Hatta şunu söyliyim nişan günümde sabah kalktım kahvaltı hazırlamak için çay kavonozu elimden nasıl düştü anlamadım. Ömrüm boyunda bu yaşıma geldim toplasam kırdığım bardak sayısını 5 i geçmez öyle söyleyebilirim. Sakar değilimdir.

Ama işte insanlar o kadar çok fesat ve içten pazarlıklılar ki farklı düşünüyorlar. Ben arkadaşıma yapılmış birşeyi gurur duyarım ya neden kıskanayım. Allah daha mutlu etsin derim. Çeyiz olaylarında da öyle. Bak ben kalpli tava aldım arkadaşımın çok hoşuna gitmiş bende mi alsam dedi çok güzelmiş tabikide al kuzum dedim. Ama diğer arkadaşım öyle değil. Alıyo yapıyo sonra aa sende de mi vardı. Bu nedir yani

Tınlamıyorum artık valla. Paylaşmıyorumda resim. Olanlarıda kaldırdım zaten

Aaa evet senin tariflerin vardı dimiiii Bende bakmalıyım Acıcık tüyo alalım senden

Laf edicekse hiç bulaşma

Oyy kurban olurum ben nişanlıma

Çalışcak mısın kuzum sen evlenince ?

Oyy kıyamam kuzum nazar göz bak inanırım mezardakilerin yarısı nazardan derler Alınır herkesin farklı olmaz zaten modeller aynı bir kere arkadaşımda alsın akrabamda kimsenin gözü yok ki bakarım güzelse ne güzel zevki var derim kıskanmak neden sende yaparsın sende alırsın ya da beğendim alıcam dersin bende paylaşamamak benim zevkim diye kandırmak nedenİyi yapmışsın canım gözü olanın gözü çıkar elbet Bakarsın düğünden sonra çok tarif var hepsini denemeye kalksan senelerini alacak zatenilk yemekler önemli ilk kahvaltımızı merak ediyorum

Ayy amin canım benim çok teşekkürler, zaman su gibi geçecek seninde bu zamanlarıni konusucaz inşallah :))))

Rabbim benimde içimi biliyor onlarında bu nedenle rahatım

Nişanlımda bende tuzlucuyuz Oda bende pek tatlı sevmeyiz Bakarım tariflerine vakit buldukça yaparım artık

Ayy sorma bende çok merak ediyorum ya nasıl olacak diye Ben mi sürpriz yapsam kahvaltıyı diyorum sonra diyorum o yapsın. Sonrada düşünüyorum beraber kalkıp keyifle beraber hazırlarız Kararsızım

ayyyy anneeeemmm wallaa kocalarınız çok şanslı olacak sizin

benimkide açlıktan yollara mı düşer bilemem artık

Bence sende dayanamazsın hazırlarsın

hııımmm şidmi hazrlarım ederim diyosun ama ewlennce de inşallah hazırlarsın canıımmmm

Dediğim gibi canım uykuya çok düşkün bir insan değilim. Alarmım çaldığı saniye gözlerimi açar kalkarım keyif yapmam asla yatakta.

Normal uykumdan yarım saat önce uyanır hazırlarım hemen. Haftanın 5 günüde aynı olur mu onun sözünü veremem ama sağlığım yerinde olduğu sürece hazırlarım. Erinmem asla

İnşallahDüşmez düşmez sende kıyamazsın sabah bir sandviç hazırlarsın kız akşamdan hazırla streçle dolaba koy sabah alırçıkarsınız

belki bende ilk zamanlar heweslenirim bilemiyorum ama brawo sana maşallah

ben hiç öyle değilim mesela alarmı kurarım sabah hiiç duymam bile çalsada, o yüzden her sabah nişanlım arar kal diye onda bile yatakta keyf yapar öyle uyanırım yanii uykucu biriyim çok tuhaf

ama gece de geç yatıyorum ya 12 de falan bazende geçiyor.. açıkcası akşam yatmak sabah da kalkmak bilmiyorum

İnşallahDüşmez düşmez sende kıyamazsın sabah bir sandviç hazırlarsın kız akşamdan hazırla streçle dolaba koy sabah alırçıkarsınız

inşallah belki heweslenirim mutfağımda kahvaltı yapmak için napiim artık akşamları biraz erken yatarım işim çok olmazsa çamaşır ütü vs gibi =))

ama söylediğinde mantıklı gerçekten akşamdan hazırlarsam poğçaya simite para wermemiş oluruz =)

bende a101 e gidiyorum genelde mümkünse sen artık bardak almaaa evin bardaktan geçilmicek

Bende öyleyim kuzum 12den daha erken yattığım görülmemiştir Bazen yorgun olurum yada rahatsız olurum erken yatayım diyorum erken yattığımda genelde 11:30

Senin nişanlın gibi bende nişanlımı uyandırıyorum. Sizde sen bizde de nişanlım uykucu. Arıyorum sabah açıyo telefonu 5 dk daha uyuyım diyo Yaklaşık 6 aydır hiç usanmadan onu ben uyandırıyorum beraber işe gidiyorus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…