Off benimkide tam tersi sabahları kahvaltı yapmıyor. Ben zorlamasam kahvaltı yapayım demez
İnşallah evlenince değişirde ben ona güsel güsel kahvaltılar hazırlarım. Herkeste diyor senin elinden olunca yapar belki kahvaltı inşallah inşallah
Uyku problemim yok sanırım ondan böyle rahat konuşuyorum
Karşılaştırmasın gerçekten RabbimHee evet haklısın kuzucumBenim akrabalarım görmüyor özellikle de göstermiyorum bilerek Çünkü çevremde öyle insanlar var ki benim aldıklarımın birebir aynısını alıyolar. Almalarına birşey dediğim yok olabilir çok hoşuna gitmiştir alır ona bişey denmez ama sonra salağa yatıpta aaa sende de mi vardı bilmiyorum demelerinden nefret ediyorum
Bir arkadaşımı istemeye gelicekler şimdi. Sen kalk benim tektaşımın aynısını bul beğen sonra bana gösteriyo bak beğendim nasıl diye. Bende dedim benimkinin aynısı aaaa öyle mi diyor. Ama facebookta da alyanlarımın olduğu resmin altına yorum yapıyor yada beğeniyor.
Böyle iki yüzlü insanlarla karşılaştırmasın rabbim. Çok sinir oldum. Tektaşım alyansım aynısını beğenmiş. Bende eklemiyorum artık bişey. İnstagramda da çok nadir foto paylaşıyorum artık ufak tefek şeyleri
İnşallah senin etrafında da yoktur böyleleri kuzum
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Dışardakilerin ne şartlar altında yapıldığı belli değil. Ayrıca ben dururken neden dışardasın yesin
Ben hazırlarım ona ellerimle istediği gibi sandviçler, kahvaltılarYeter ki istesin
ewelendğinde sabah kalkmak zor olacaktır boşwer alıştırma sende işyerinde yapsın poğça simitle
kv her sabah kalklar kahwaltı hazırlar üşenmez 6 da kalkar, nişanlımda annem kalkıyor hazırlıyor sen de yapcaksın diyor, ben de ben senin annen gibi olamam o yılların kadını ben daha sübyenim diyorum
Yok kuzum alıştırmak değilde sabah kahvaltısı çok önemli öyle poğaça börekle geçiştirmek istemiyorum. Bu nedenle önemli. Hazırlayamadığım zamanlar en kötü ihtimal sandviç hazırlarım onu yer
Kıss şimdiden kocişine laf vermeYaparım de de en azından gönlü olsun
Karşılaştırmasın gerçekten RabbimNazarda var Allah'ım korusun insanların gözlerinden bende göstermiyorum genelde alyanslarımı da kimseye göstermedim en yakın arkadaşıma bile nazar olur birşey olur sözden sonra herkes görecek zaten şu kızın yüzsüzlüğüne bakarmısın neden aynısı olsun ki herkesin kendi zevki ve farklı olması daha güzel değil midir ben farklı almak isterim görürsem aa farklı olsun diye diretirim yani Paylaşma paylaşma boşver kuzum
Biz hazırlarız boşunamı o kadar tarif deniyorum:78:
ewet kahwatı çok önemli keşke hazırlayablsem ama zor
haha eğer ben tamam hazırlarım dersem, ewlennce de hazırlayamazsam, hani hazrlycaktın der başımın etini yer diye bende öyle cewap weriyorum napiim
zaten bazen adiyorki sabah kahwaltı wermyceksin, öğle yemeği wermiyceksin bi akşam yemeği yapmak zor olmaz herhalde diyor, o kadarda değil tabi dedim
Kesinlikle canım. Ben söz ve nişanımdan sonra 1 hafta kendime gelemedim diyebilirim. Hatta şunu söyliyim nişan günümde sabah kalktım kahvaltı hazırlamak için çay kavonozu elimden nasıl düştü anlamadım. Ömrüm boyunda bu yaşıma geldim toplasam kırdığım bardak sayısını 5 i geçmez öyle söyleyebilirim. Sakar değilimdir.
Ama işte insanlar o kadar çok fesat ve içten pazarlıklılar ki farklı düşünüyorlar. Ben arkadaşıma yapılmış birşeyi gurur duyarım ya neden kıskanayım. Allah daha mutlu etsin derim. Çeyiz olaylarında da öyle. Bak ben kalpli tava aldım arkadaşımın çok hoşuna gitmiş bende mi alsam dedi çok güzelmiş tabikide al kuzum dedim. Ama diğer arkadaşım öyle değil. Alıyo yapıyo sonra aa sende de mi vardı. Bu nedir yani
Tınlamıyorum artık valla. Paylaşmıyorumda resim. Olanlarıda kaldırdım zaten
Aaa evet senin tariflerin vardı dimiiiiBende bakmalıyım Acıcık tüyo alalım senden
Ayy amin canım benim çok teşekkürler, zaman su gibi geçecek seninde bu zamanlarıni konusucaz inşallah :))))Ozlem ne kadar heyecanlisindir simdi. Kendi kina gunumu düşünemiyorum. Tebrik ediyorum şimdiden. Tadini cikar bugünün eminim afet olacaksindir. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyy kıyamam kuzum nazar göz bak inanırım mezardakilerin yarısı nazardan derlerAlınır herkesin farklı olmaz zaten modeller aynı bir kere arkadaşımda alsın akrabamda kimsenin gözü yok ki bakarım güzelse ne güzel zevki var derim kıskanmak neden sende yaparsın sende alırsın ya da beğendim alıcam dersin bende paylaşamamak benim zevkim diye kandırmak neden İyi yapmışsın canım gözü olanın gözü çıkar elbet Bakarsın düğünden sonra çok tarif var hepsini denemeye kalksan senelerini alacak zaten ilk yemekler önemli ilk kahvaltımızı merak ediyorum
Laf edicekse hiç bulaşma
Oyy kurban olurum ben nişanlıma
Çalışcak mısın kuzum sen evlenince ?
ewet canım çalışıcam, çalışmasam kalkar hazırlarım da işte mümkün değil gibi =)
sen çalışcak mısın ewlennce???
Bende kahvaltı hazırlamak istiyorum evde kahvaltı yapmıyor sevdiğim evden tost falan hazırlıyorlar işyerinde yiyor zamanımız olursa evde yiyip çıkalım isterim ben şuan kahvaltı yapmıyorum ama evlenince yaparım çok tatlı ballı oluren kötü sandviç falan hazırlarım tost yaparım iş yerinde yeriz Dışarıda poğaça,börek almaya son evde ben yaparım ki poğaça börek
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Dışardakilerin ne şartlar altında yapıldığı belli değil. Ayrıca ben dururken neden dışardasın yesin
Ben hazırlarım ona ellerimle istediği gibi sandviçler, kahvaltılarYeter ki istesin
Evet tatlım bende çalışıcam
ayyyy anneeeemmm wallaa kocalarınız çok şanslı olacak sizin
benimkide açlıktan yollara mı düşer bilemem artık
hııımmm şidmi hazrlarım ederim diyosun ama ewlennce de inşallah hazırlarsın canıımmmm
ayyyy anneeeemmm wallaa kocalarınız çok şanslı olacak sizin
benimkide açlıktan yollara mı düşer bilemem artık
Bence sende dayanamazsın hazırlarsın
Dediğim gibi canım uykuya çok düşkün bir insan değilim. Alarmım çaldığı saniye gözlerimi açar kalkarım keyif yapmam asla yatakta.
Normal uykumdan yarım saat önce uyanır hazırlarım hemen. Haftanın 5 günüde aynı olur mu onun sözünü veremem ama sağlığım yerinde olduğu sürece hazırlarım. Erinmem asla
İnşallahDüşmez düşmez sende kıyamazsın sabah bir sandviç hazırlarsın kız akşamdan hazırla streçle dolaba koy sabah alırçıkarsınız
Ooo mesai saatlerinde bile alışveriş yapıyorummarkete gitmiştim işyerine bardak falan alınacaktı bayan gözüyle olsun dediler sonra kendime alıp döndüm Topiğime ekledim ama kahve yanı su bardaklarımın resmi yok müsait zamanda çekip ekleyeceğim Kaç tabi kaç bugün biter mi be
belki bende ilk zamanlar heweslenirim bilemiyorum ama brawo sana maşallah
ben hiç öyle değilim mesela alarmı kurarım sabah hiiç duymam bile çalsada, o yüzden her sabah nişanlım arar kal diye onda bile yatakta keyf yapar öyle uyanırım yanii uykucu biriyim çok tuhaf
ama gece de geç yatıyorum ya 12 de falan bazende geçiyor.. açıkcası akşam yatmak sabah da kalkmak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?