2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aaa nerden aldın onları mesai saatinde

Ben kaçtım bu akşamda fırsat olursa kkaçmayı düşünüyorum arkadaşım gelicek

Ooo mesai saatlerinde bile alışveriş yapıyorum markete gitmiştim işyerine bardak falan alınacaktı bayan gözüyle olsun dediler sonra kendime alıp döndüm Topiğime ekledim ama kahve yanı su bardaklarımın resmi yok müsait zamanda çekip ekleyeceğimKaç tabi kaç bugün biter mi be

Çok iyiyim boncukumm

Sevdicekim sabah aldı beni. Her zamankinden ayrı bir neşesi vardı Sana kahvaltı ısmarlayayım dedi

Beraber kahvaltı yaptık sonrada işimise geldik Harikayım harika

Annemmm, maaşallah

daha ne olsuuunnnn

canım evinizi tuttgunuza çok sevindim hayırlı uğurlu olsun

Sen nasıl tatlı bir bayansın öyle ya Yerler kıs seni

Gözümde canlandırıyorum da Allahımm çok tatlı bir haldir sanırım o

Poşetlerden görünmeyen biri

Yağmur yağsa erirsin diyorsun yani sıcağa da çıkmamaya çalışıyorum Herkes tuhaf tuhaf baktı zaten cicilerimi göstermedim kimseye benim o

Teşekkür ederim bebeğim benimm

"Aşk"la yediğim bir simiti bile saray sofralarına değişmem

öyle tabiii yaaaa =))

insan aşkıyla olsun yeterkii nerde yediğin ne yediğinin hiçbir önemi yok =))

biz bayadır hazrtılıklar yüzünden hftasonunu dışarda gezerek geçiremiyoruz bile o kadar yoğunuzkii kahvaltıya gtmeyeli kaç ay oldu kimbilir

Yağmur yağsa erirsin diyorsun yani sıcağa da çıkmamaya çalışıyorum Herkes tuhaf tuhaf baktı zaten cicilerimi göstermedim kimseye benim o

Evet sen özel bir şekilde muhafaza edilmelisin

Onlar ne anlar çeyizden ciciden Gösterme kuzum gisli gisli

Bu akşam canım ya 2 gibi evime gidicem valizleri hazirlicam 3 gibide hoopp kuaföre ya afet olucam ya felaket :) amin kuzum inşallah :)

Ozlem ne kadar heyecanlisindir simdi. Kendi kina gunumu düşünemiyorum. Tebrik ediyorum şimdiden. Tadini cikar bugünün eminim afet olacaksindir. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olsun canım benimm sizde yuvanız için uğraşıyorsunuz sonuçta Evlendikten sonra mis gibi kahvaltılar yaparsınız hemde yuvanısdaa

Evet sen özel bir şekilde muhafaza edilmelisin

Onlar ne anlar çeyizden ciciden Gösterme kuzum gisli gisli

Bende öyle diyorum ya halka açık olmuyor öyle Göstermiyorum zaten çok gizliyimdir Dün kuzenime halama yakalandım ama gördüler onlar:82:Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk bak :104:

Olsun canım benimm sizde yuvanız için uğraşıyorsunuz sonuçta Evlendikten sonra mis gibi kahvaltılar yaparsınız hemde yuvanısdaa

hahah sabahları işe giderken uyanmak bana zor geliyor o yüzden bi cumartesi ve pazar hazırlycam artık

benimki her sabah istiyor ama biraz zor

Bende öyle diyorum ya halka açık olmuyor öyle Göstermiyorum zaten çok gizliyimdir Dün kuzenime halama yakalandım ama gördüler onlar:82:Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk bak :104:

Onlarda senden sorun yok :82::128: Akrabadan zarar gelmes

hahah sabahları işe giderken uyanmak bana zor geliyor o yüzden bi cumartesi ve pazar hazırlycam artık

benimki her sabah istiyor ama biraz zor

Off benimkide tam tersi sabahları kahvaltı yapmıyor. Ben zorlamasam kahvaltı yapayım demez

İnşallah evlenince değişirde ben ona güsel güsel kahvaltılar hazırlarım. Herkeste diyor senin elinden olunca yapar belki kahvaltı inşallah inşallah

Uyku problemim yok sanırım ondan böyle rahat konuşuyorum

Bende kahvaltı hazırlamak istiyorum evde kahvaltı yapmıyor sevdiğim evden tost falan hazırlıyorlar işyerinde yiyor zamanımız olursa evde yiyip çıkalım isterim ben şuan kahvaltı yapmıyorum ama evlenince yaparım çok tatlı ballı olur en kötü sandviç falan hazırlarım tost yaparım iş yerinde yeriz Dışarıda poğaça,börek almaya sonevde ben yaparım ki poğaça börek

Son düzenleme:
Bu zamanda akrabaya da güven olmuyor Amacım aslında özellikle ailem dışında yakınlarımın görmemesi ilk evimde görmeleri çeyiz serilirken falan kuzum ondan diyorum :103:

İyi ol canımcım

Hee evet haklısın kuzucum Benim akrabalarım görmüyor özellikle de göstermiyorum bilerek Çünkü çevremde öyle insanlar var ki benim aldıklarımın birebir aynısını alıyolar. Almalarına birşey dediğim yok olabilir çok hoşuna gitmiştir alır ona bişey denmez ama sonra salağa yatıpta aaa sende de mi vardı bilmiyorum demelerinden nefret ediyorum

Bir arkadaşımı istemeye gelicekler şimdi. Sen kalk benim tektaşımın aynısını bul beğen sonra bana gösteriyo bak beğendim nasıl diye. Bende dedim benimkinin aynısı aaaa öyle mi diyor. Ama facebookta da alyanlarımın olduğu resmin altına yorum yapıyor yada beğeniyor.

Böyle iki yüzlü insanlarla karşılaştırmasın rabbim. Çok sinir oldum. Tektaşım alyansım aynısını beğenmiş. Bende eklemiyorum artık bişey. İnstagramda da çok nadir foto paylaşıyorum artık ufak tefek şeyleri

İnşallah senin etrafında da yoktur böyleleri kuzum

Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Dışardakilerin ne şartlar altında yapıldığı belli değil. Ayrıca ben dururken neden dışardasın yesin

Ben hazırlarım ona ellerimle istediği gibi sandviçler, kahvaltılar Yeter ki istesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…