Çok iyiyim boncukumm
Sevdicekim sabah aldı beni. Her zamankinden ayrı bir neşesi vardıSana kahvaltı ısmarlayayım dedi
Beraber kahvaltı yaptık sonrada işimise geldikHarikayım harika
ohhh ohhh afiyet olsun süpermiş vallaaa
Aaa nerden aldın onları mesai saatinde
Ben kaçtım bu akşamda fırsat olursa kkaçmayı düşünüyorumarkadaşım gelicek
Çok iyiyim boncukumm
Sevdicekim sabah aldı beni. Her zamankinden ayrı bir neşesi vardıSana kahvaltı ısmarlayayım dedi
Beraber kahvaltı yaptık sonrada işimise geldikHarikayım harika
gelinciklerimmm günaydınnn hayırlı cumalarr hepimize Rabbim bugün açılan elleri, edilen duaları geri çevirmesin inşaAllah.. Hastalarımıza derman, evsizler ev, aşsızlara aş, bekarlara koca nasip eyle Yarabbimm
dün eve gidip baktımm çokk beğendim kızlar en güzeli buyduuu kocaman içi yeni yapılmış mis gibi ev anahtarımızı aldık Allah ın izniyle artık bizim evimiz
düzelmiş bence onun da sıkıntıları var canım strese girdi askerlik psikolojisinden kurtulamadan evlilik hazırlığına girdi ondan olabilirçocukta nasıl bi etki bırakıyorsan artıkk kafa yapıyormuşsun baksana
daha güzelleri senin olsun Zeynocum
çok sevindim nehiirm en azında attın üstünden içinde kalmadı
tuttuk kuzum tuttuk sonunda bizim de evimiz var artıkk650 kira hemde adama peşinatı 1000 lira istedi onu da kiradan düşcekmiş borcu varmış diye kayınbabanın arkadaşı tesadüfi oldu herşey ya çok sevindimm boya yapmamız yeterli olcak o kadar büyük bi yük kalktı ki tamamdır herşey diyorum yaa
kuzuuummm bende seni özledimm işlerin hafiflemedi mii?? :26:
hayırlı olsun bebeğimmmçok şirinlerrr
özlemcimmm son günün desene heyecandan elin ayağına dolaşıyordur :18:
Sen nasıl tatlı bir bayansın öyle yaYerler kıs seni
Gözümde canlandırıyorum da Allahımm çok tatlı bir haldir sanırım o
Poşetlerden görünmeyen biri
Annemmm, maaşallah
daha ne olsuuunnnn
Teşekkür ederim bebeğim benimm
"Aşk"la yediğim bir simiti bile saray sofralarına değişmem
Yağmur yağsa erirsin diyorsun yanisıcağa da çıkmamaya çalışıyorum Herkes tuhaf tuhaf baktı zaten cicilerimi göstermedim kimseye benim o
Bu akşam canım ya 2 gibi evime gidicem valizleri hazirlicam 3 gibide hoopp kuaföre ya afet olucam ya felaket :) amin kuzum inşallah :)
öyle tabiii yaaaa =))
insan aşkıyla olsun yeterkii nerde yediğin ne yediğinin hiçbir önemi yok =))
biz bayadır hazrtılıklar yüzünden hftasonunu dışarda gezerek geçiremiyoruz bile o kadar yoğunuzkii kahvaltıya gtmeyeli kaç ay oldu kimbilir
Evet sen özel bir şekilde muhafaza edilmelisin
Onlar ne anlar çeyizden cicidenGösterme kuzum gisli gisli
Olsun canım benimm sizde yuvanız için uğraşıyorsunuz sonuçtaEvlendikten sonra mis gibi kahvaltılar yaparsınız hemde yuvanısdaa
Bende öyle diyorum ya halka açık olmuyor öyleGöstermiyorum zaten çok gizliyimdir Dün kuzenime halama yakalandım ama gördüler onlar:82:Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk bak :104:
İyiyim kuzum benim sen nasılsın:13:
hahah sabahları işe giderken uyanmak bana zor geliyor o yüzden bi cumartesi ve pazar hazırlycam artık
benimki her sabah istiyor ama biraz zor
Bu zamanda akrabaya da güven olmuyor
Onlarda senden sorun yok :82::128: Akrabadan zarar gelmes
ben de iyiyim canım çok şükür
Off benimkide tam tersi sabahları kahvaltı yapmıyor. Ben zorlamasam kahvaltı yapayım demez
İnşallah evlenince değişirde ben ona güsel güsel kahvaltılar hazırlarım. Herkeste diyor senin elinden olunca yapar belki kahvaltı inşallah inşallah
Uyku problemim yok sanırım ondan böyle rahat konuşuyorum
Bu zamanda akrabaya da güven olmuyorAmacım aslında özellikle ailem dışında yakınlarımın görmemesi ilk evimde görmeleri çeyiz serilirken falan kuzum ondan diyorum :103:
İyi ol canımcım
Bende kahvaltı hazırlamak istiyorum evde kahvaltı yapmıyor sevdiğim evden tost falan hazırlıyorlar işyerinde yiyor zamanımız olursa evde yiyip çıkalım isterim ben şuan kahvaltı yapmıyorum ama evlenince yaparım çok tatlı ballı oluren kötü sandviç falan hazırlarım tost yaparım iş yerinde yeriz Dışarıda poğaça,börek almaya son evde ben yaparım ki poğaça börek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?