- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
inşallah belki heweslenirim mutfağımda kahvaltı yapmak için napiim artık akşamları biraz erken yatarım işim çok olmazsa çamaşır ütü vs gibi =))
ama söylediğinde mantıklı gerçekten akşamdan hazırlarsam poğçaya simite para wermemiş oluruz =)
Bende öyleyim kuzum 12den daha erken yattığım görülmemiştirBazen yorgun olurum yada rahatsız olurum erken yatayım diyorum erken yattığımda genelde 11:30
Senin nişanlın gibi bende nişanlımı uyandırıyorum. Sizde sen bizde de nişanlım uykucu. Arıyorum sabah açıyo telefonu 5 dk daha uyuyım diyoYaklaşık 6 aydır hiç usanmadan onu ben uyandırıyorum beraber işe gidiyorus
Bizde de uyandırma görevi bendedir 2 kere arıyorum anca uyanırakşam erkenden uyuyakalırım ama geneli 11-12 olur sabah alarmla hiç zorlanmadan kalkarım
Bak 2 ortak yön daha
1- Uyandırma Servisi 2- Sabah zorlanmadan kalkmak
Bende öyleyim kuzum 12den daha erken yattığım görülmemiştirBazen yorgun olurum yada rahatsız olurum erken yatayım diyorum erken yattığımda genelde 11:30
Senin nişanlın gibi bende nişanlımı uyandırıyorum. Sizde sen bizde de nişanlım uykucu. Arıyorum sabah açıyo telefonu 5 dk daha uyuyım diyoYaklaşık 6 aydır hiç usanmadan onu ben uyandırıyorum beraber işe gidiyorus
Bu akşam canım ya 2 gibi evime gidicem valizleri hazirlicam 3 gibide hoopp kuaföre ya afet olucam ya felaket :) amin kuzum inşallah :)
canım benim çok sevindim hadi bakalım en zorunu atlattın inşallah :) darısı benim başıma inş
benim işler yoğun hala, ama bugün biraz daha hafif geçecek diye tahmin ediyorum
yarın gelinlik provam var
Amin kuzum inşallahÇok sevindim canımcım hayırlı olsun musmutlu günlerinizi evinizde geçsin inşallah bak gönlüne göre oldu Evet üzerimden attım gerisi onlara kalmış
Günaydınnnn canımmmm
O ne kadar güzel bir duadır öyleAmiinnnn aminnnnn cümlemize inşallahhhh
Kuzum harika bir haber çok çok sevindim. Rabbimin senin o güzel içten dualarına en güzel yanıtıydı sanırım buÇok sevindim evinin hallolmasına. Artıkın seninde evin var ve git gel temizle istediğini yap
Sen canını hiç sıkma canım benim. Bol bol dua et. Rabbim onları geri çevirmez inşallah
canım evinizi tuttgunuza çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
Heveslenirsin bence şimdi öyle geliyor evlenince sorumluluk büyükHaftalık iş listesi hazırla tıkır tıkır olur onlar ben öyle düşünüyorum yemeğin bile listesi olsun istiyorum öyle düşünüyorum bakalım hayata geçirebilecekmiyiz Canım çok pratikler var poğaça yaparsın atarsın buzluğa erken tarihte olacaksa dolaba sonra sabah çıkar hemen ısıt ohh mis börek içinde aynı akşamları eve geldiğinde bile kolaylık hazırla buzluğa koy ani misafirler için çıkar pişir hemen ben buzluğu büyük alıcam çok işim var onunla
aminnn canımm benimm darısı olmayanların başına inşaAllah
aslında çok güzel bişey yapıyorsun... benim onu kaldırmam gerekişrken hep o beni kaldırır =)
bazen de şunu der bana "zzemheriden sonra ekilen darıdan, Kocasından Sonra Kalkan Karıdan Hayır Gelmez" der
benimkide çok bilmiş hahah
bende ona karşılık olarak " ewlenince bu laflarını sana yedircem utandırcam seni" diyorum "inşallah" dio
bizimki baya dertli yani
ewet çok haklısın bende öyle yapcam mesela özellikle kıymayı yoğurup buzdolabı poşetine köftelik hazrlayp koycam mesela yemeğim olmadığı zaman kullanırım diye =))
yemek yapmayı bile doğru dürüt bilmiyorum yaa artık işyerinde yemek tarifleri çıkarıp ewde yapmayı düşünyorum olması annemi arycam artıkk
aminnn canımmm benimmm dediğin gibidir inşaAllah Rabbim hepimizin sesini duysunevet ya bi boyası yapılsın temizlik falan kadın tutcaklar sonra bende yerleştirmeye gidicemm
Bizde de uyandırma görevi bendedir 2 kere arıyorum anca uyanırakşam erkenden uyuyakalırım ama geneli 11-12 olur sabah alarmla hiç zorlanmadan kalkarım
Bak 2 ortak yön daha
1- Uyandırma Servisi 2- Sabah zorlanmadan kalkmak
Görevimiz zorortak yanımız bol
kızlarrr imrendim walla size idolümsünüz
Fenaymış kıs seninki yandın yandın
Sence bari ilk zamanlar yapta sonra diline düşme
Bir topiğim var beklerim canım yemek yapmak zevkli yemesi daha da zevkli
kızlarrr imrendim walla size idolümsünüz
ayyy ewet çok fenaaa
diline düştün mü yandın demketir
arada yapayım da gönlünü hoş tutayım barii
kendime hiç güwenemiyorum ama ewlennce sorumluktan dolayı yapmam lazım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?