2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende şaşırdım yani bence gayet güzel hayır ben az çok konuşmalarından süper görünmek istediği için benim gibi takıntılı belli mesela ben hiç zzayıf olmadım hayatımda merak ediyorum incecik olmayı ondan inat ettim

delisin sen yaaa demek hayalindeki kaderi öldürdümm daha net bi resim koyayım da görr senn şimdii

yok yok ben kesin karar verdim straplez olcak dur bakalım nişanlımda görsün, gerçi büyüsü kaçıcak diye saklamak isterken her provaya geldi nerdeyse
en sonuncusuna gelmemişti, son kez onun da fikrini alayım :)

cnm cok guzel olucagına emınım nerede olucak dugun bana kır dugunlerını hatırlattı bu gelinlik bi de ne zamandır düğün? belki senden fıkır alırım malum eksik cok

yoğun çalıştığım için sürekli giremiyorum hazırlıklar full devammm :))) 8 haziran da ....

maşallah az kalmış ben işleri çok astım bu ara bi sürü iş birikti hatta, her fırsatta buraya gırıp bişeyler arastırıyorum çok fıkır aldım şukurler olsun

rabbım tamamını erdırsın canım benım, mobilyalar, perde ve halılar en acılı noktam suanda senın var mı eksikler cnm? Zaten mekan, gelinlik, fotoğrafçı,kuafor,balayı en oncelıklı seyler gerisi hallolur dıor herkes hadı ınsallah

yok yok ben kesin karar verdim straplez olcak dur bakalım nişanlımda görsün, gerçi büyüsü kaçıcak diye saklamak isterken her provaya geldi nerdeyse
en sonuncusuna gelmemişti, son kez onun da fikrini alayım :)

gösterme gösterme bende göstermicem çünkü merak etsinn

canım benim yaaa o kadar mutlu oldum ki hormonlarım 2 kilo verdi şimdidenn

Evet kolların ince benim bile daha kalın kız Koy bakalım gelinliğini de göreceğim

hazır olsun koycamm

kuzum yaaa ağlatcan benii yaa sende çok çok güzel olcaksın eminim buna

Bencede canım abartılacak kadar kolların kalın değil gayet iyi

Takılma bu kadar

teşekkür ederim bi tanem etraf hep fazlan ver der ondan birazda sorun yapmam :26:ama çok mutlu ettiniz beni gerçekteeen

kızlarr sibelin facebookta düğün resimlerini gördüm arkadaşları paylaşmışş canım benim yaa
özlem nasıl oldu acaba

Etrafa kulak verme canım. Neden böyle derler anlamam. Aşırı bir kilon yok zaten ufak tefekte gidecek bu stresle sen dahada fazla stres yapıp sağlığından olma. Nişanlığında çok çok yakışmış hiçte öyle göğüslerin falan çıkmamış

İçini rahat tut sen

Ayy bende gördüm şimdi sibeli Nasılda mutludur o şimdi

Son düzenleme:
Selam gelincikleerr

Çok yorgunum, dün nişanlımın yanına gittim evin kabasını temizledik ikimiz beraber ustalar hala çalışıyor. Yarın boyası yapılacak. Duşumu aldım, internetten sipariş verip kaçacağım :44: Ama kararsız kaldım size de danışmak istedim.
Şimdi nişanlımın kredi kartını çarptım boy uzatan tabanlık alcam. İki çeşit var sizce? Slikon daha uygun geldi ama :44:

http://www.tabanliksatisi.com/

Aman zaten dün kaynanamgilde o da vardı, anlata anlata bitiremiyo. Yok şöyle olacak yok böyle olacak, of ya sıktı dedi nişanlım sonunda çıktık evimizi temizlemeye gittik Kıpkırmızı olmuş kaynım geldi 'yenge abim cuk diye oturttu kızardı kamil' deyince gülmeye başladık
Saf olandan korkacan anacım Bugünde bende yorgunluk var duramıyorum ayakta kuzum yukarıda birşey sordum ona sende cevap ver
Bizim heriflerin hepsinin içinde koca bi öküz oturuyor he ne zaman nasıl olacakları belirsiz Ağzını açmadın da sonra dan cıngarlık yapmadın mı yavrum Ya hu aynı durum bizde de var ne abartısı allah aşkına sanki ne lüzumu var daha uygun fiyat daha sade olanı tercihim her zaman

Maşallah İkiz bebek bakmak çok zordur. Yengemden biliyorum :26:

İnsan istedikten sonra yapamayacağı şey yok kuzum. Anneninde her anne gibi kaygısı var. Normaldir

Benim yenge de hamile olmaya hazırlanıyo bizde ikiz çıkmaz, ama bende ikiz olma var

Eee yani yavrum, açıkçası bende de pek istek yok ki yav

Sevinçten ağla hep tamam mı Ayy Amin inşallah diyebilirim kocaman
aminnn

canım hepimiz inşaAllah öyle ağlarız

canım benim çok sağol ya moral oldun gerçekten

ben tavsiye etmiyorum canım ayrıca çok pahalı ben 10tl ye almıştım silikonlusunu ve çöpe attım hiç bi işe yaramıyor zamanla da kokuyor

yok canım hala sessizliğimi koruyorum özür dilemesi gerekirken beyefendi hiç bişey olmamaış gibi yazıo sonra cvp alamayınca o da kesti gittiği yere kadar ben miyim gelin o mu yeter artık yani bak siz ne güzel ev temizlemişsiniz birlikte kıskandım

cnm cok guzel olucagına emınım nerede olucak dugun bana kır dugunlerını hatırlattı bu gelinlik bi de ne zamandır düğün? belki senden fıkır alırım malum eksik cok

yok canım kır düğünü değil malesef :) ama güzel bir yerde:))
15 haziran düğün :)

delisin sen yaaa demek hayalindeki kaderi öldürdümm daha net bi resim koyayım da görr senn şimdii Eki Görüntüle 1055636 Eki Görüntüle 1055637

hahahahah ay allahmm yarabbim ya bu kız beni deli edicek
aman çok şişkosun hee duyan da etler fışkırıyo sanıcak
hala aynı fikirdeyim bebişkom

Kuzum bi günlük alcam zaten hem parası benden çıkmıyo banane anasına çekmeseydi o zaman
Diğeride çok pahalı geldi bana yaa. Bilemedim kiii :18::18:
Tipik erkek desene .. Yok anam tek onlar naz yapar, tek onlar trip atar damat bey stresi
Neresi güzel kız, geberiyom yorgunluktan :26:

emınım harıka olucaktır o gun cnm kuaforu ayarladın mı sen peki?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…