- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
nehirim bende yemin ederim açık açık söylüyorum, hatta itiraf ediyorum ki, bu kız kesin baya tombiş bişeydir diye tahmin ediyodum
kız resmi bi koydu şokresmen böyle bakakaldım
hayallerimde ki kaderi öldürdü resmen
kendi kendine takıntı ediyo, gayet güzel fiziği
nehirim bende yemin ederim açık açık söylüyorum, hatta itiraf ediyorum ki, bu kız kesin baya tombiş bişeydir diye tahmin ediyodum
kız resmi bi koydu şokresmen böyle bakakaldım
hayallerimde ki kaderi öldürdü resmen
kendi kendine takıntı ediyo, gayet güzel fiziği
cok sağol cnm gelinliğin içinde garip hissettim heyecanlı ve rahat bi de cok mutlu
evet canım öyle yapsam daha iyi olucak sanırımçok tşk ederim yardımın için
delisin sen yaaademek hayalindeki kaderi öldürdümm daha net bi resim koyayım da görr senn şimdii Eki Görüntüle 1055636 Eki Görüntüle 1055637
kızlar selammm
yok yok ben kesin karar verdim straplez olcak dur bakalım nişanlımda görsün, gerçi büyüsü kaçıcak diye saklamak isterken her provaya geldi nerdeyse
en sonuncusuna gelmemişti, son kez onun da fikrini alayım :)
hoşgeldin cnmSeni gormemiştim hiç burda allah tamamını erdirsin
Nasıl gıdıyo hazırlıklar kaçında malum gun?
delisin sen yaaademek hayalindeki kaderi öldürdümm daha net bi resim koyayım da görr senn şimdii Eki Görüntüle 1055636 Eki Görüntüle 1055637
yoğun çalıştığım için sürekli giremiyorum hazırlıklar full devammm :))) 8 haziran da ....
yok yok ben kesin karar verdim straplez olcak dur bakalım nişanlımda görsün, gerçi büyüsü kaçıcak diye saklamak isterken her provaya geldi nerdeyse
en sonuncusuna gelmemişti, son kez onun da fikrini alayım :)
kaçırdım yenı foto koydun sandım taşan fazlalıklar nerde dıye bakındım goremedım hakkaten cnm kesınlıkle fazlalık falan durmuyo emın ol o resımde tek fazlalık o tek kol bence o halı de kotu degıl ama onsuz cok hoş :))
Evet kolların ince benim bile daha kalın kızKoy bakalım gelinliğini de göreceğim
Kız sen nasıl böyle peri kızı gibi olmuşsun rengi modeli bildiğin pamuk prensesAbartılacak bir kol göremiyorum benimde üst kollarım topludur canım 1 sene önceki halin değil mi şimdi dahada gitmiştir onlar dert etme sen süper olmuşsun
Bencede canım abartılacak kadar kolların kalın değil gayet iyi
Takılma bu kadar
hazır olsun koycamm
kuzum yaaa ağlatcan benii yaasende çok çok güzel olcaksın eminim buna
teşekkür ederim bi tanem etraf hep fazlan ver der ondan birazda sorun yapmam :26:ama çok mutlu ettiniz beni gerçekteeen
kızlarr sibelin facebookta düğün resimlerini gördüm arkadaşları paylaşmışş canım benim yaaözlem nasıl oldu acaba
aleykümselam zeynom inşaAllah devam etmez sevgilisiyle uğraşsın artık sana sarmasın yoksa bizde ona sararızyengen hayra girmiş bu arada benim kaynana da çok saf zararsız ama bazen çileden çıkabiliyorum yani demek boya renklerine bajtınız bizde perde bakmaya gittik dünzeytinburnuna anam çok pahalıydı ya zaten tartıştık bizimkile daha doğrusu annemin ve kaynanamın yanında bağırdı bana odun herif rencide etti ağzımı bile açmadım bıraktım perde bakma işini döndük sonra boyacı katolog bıraktı renk seçtim 3 ayrı renk kendi kendime gittim duvar kağıdı baktım koçtaştan falan onsuz yaptım ve kafam rahattı bu akşam da Allah ın izniyle gitcem perdeciye yine onsuz beğencem alcam hiç ona sormicam bile zaten onun ki çok abartı falan yani ben sade olsun göz yormasın isterken o padişah evine çevircek evimi çok yorgunum a dostlaaar çookk
Maşallahİkiz bebek bakmak çok zordur. Yengemden biliyorum :26:
İnsan istedikten sonra yapamayacağı şey yok kuzum. Anneninde her anne gibi kaygısı var. Normaldir
aminnnSevinçten ağla hep tamam mıAyy Amin inşallah diyebilirim kocaman
Etrafa kulak verme canım. Neden böyle derler anlamam. Aşırı bir kilon yok zaten ufak tefekte gidecek bu stresle sen dahada fazla stres yapıp sağlığından olma. Nişanlığında çok çok yakışmış hiçte öyle göğüslerin falan çıkmamış
İçini rahat tut sen
Ayy bende gördüm şimdi sibeliNasılda mutludur o şimdi
Selam gelincikleerr
Çok yorgunum, dün nişanlımın yanına gittim evin kabasını temizledik ikimiz beraber ustalar hala çalışıyor. Yarın boyası yapılacak. Duşumu aldım, internetten sipariş verip kaçacağım :44: Ama kararsız kaldım size de danışmak istedim.
Şimdi nişanlımın kredi kartını çarptımboy uzatan tabanlık alcam. İki çeşit var sizce? Slikon daha uygun geldi ama :44:
http://www.tabanliksatisi.com/
Aman zaten dün kaynanamgilde o da vardı, anlata anlata bitiremiyo. Yok şöyle olacak yok böyle olacak, of ya sıktı dedi nişanlım sonunda çıktık evimizi temizlemeye gittikKıpkırmızı olmuş kaynım geldi 'yenge abim cuk diye oturttu kızardı kamil' deyince gülmeye başladık
Saf olandan korkacan anacımBugünde bende yorgunluk var duramıyorum ayakta kuzum yukarıda birşey sordum ona sende cevap ver
Bizim heriflerin hepsinin içinde koca bi öküz oturuyor he ne zaman nasıl olacakları belirsizAğzını açmadın da sonra dan cıngarlık yapmadın mı yavrum Ya hu aynı durum bizde de var ne abartısı allah aşkına sanki ne lüzumu var daha uygun fiyat daha sade olanı tercihim her zaman
cnm cok guzel olucagına emınımnerede olucak dugun bana kır dugunlerını hatırlattı bu gelinlik bi de ne zamandır düğün? belki senden fıkır alırım malum eksik cok
ben tavsiye etmiyorum canım ayrıca çok pahalı ben 10tl ye almıştım silikonlusunu ve çöpe attım hiç bi işe yaramıyor zamanla da kokuyor
yok canım hala sessizliğimi koruyorum özür dilemesi gerekirken beyefendi hiç bişey olmamaış gibi yazıo sonra cvp alamayınca o da kesti gittiği yere kadar ben miyim gelin o mu yeter artık yanibak siz ne güzel ev temizlemişsiniz birlikte kıskandım
yok canım kır düğünü değil malesef :) ama güzel bir yerde:))
15 haziran düğün :)
hahahahahay allahmm yarabbim ya bu kız beni deli edicek
aman çok şişkosun heeduyan da etler fışkırıyo sanıcak
hala aynı fikirdeyim bebişkom
gösterme gösterme bende göstermicem çünkü merak etsinn
canım benim yaaa o kadar mutlu oldum ki hormonlarım 2 kilo verdi şimdidenn
hazır olsun koycamm
kuzum yaaa ağlatcan benii yaasende çok çok güzel olcaksın eminim buna
ıcın rahat olabılır cnm ne kadar fotograaf yollarsan yolla fıkırım değişmiycek ben hiç goremıyorum o problemli kolu da fazlalıgı da
teşekkür ederim bi tanem etraf hep fazlan ver der ondan birazda sorun yapmam :26:ama çok mutlu ettiniz beni gerçekteeen
kızlarr sibelin facebookta düğün resimlerini gördüm arkadaşları paylaşmışş canım benim yaaözlem nasıl oldu acaba
emınım harıka olucaktır o gun cnm kuaforu ayarladın mı sen peki?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?