- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Dikilmemesi senin için bir avantaj canım. En iyisi alternatifler arasından beğendiğin güpürleri gelinliğin üzerine tutup bakabilirsin. Bu şekilde gözüne en uygun olanını seçersin
haklısın canım bana da öyle geldi
gelinlikçi de geçiştirmek için böyle daha asil tek kol falan diyip durdu :26:
ç
ben de seni yerimbüstiyerdeki danteli çıkarim mi evet bi de öyle deniyim bakalım gidince sağol kuzumm
69kilo falandım işte kuzum memelerim nasıl taşmış baksana kuzum gerçi o biraz da kuaförün ara ipleriyle bağlamasıyla alakalı işte bende istemedim böyle kol kadında dedi ama nişanlım olsun dedi illa çok açıkmış sanki böyle kapandı
Gelinlikçi iş çıkmasın diye yapıyordur beğenmediğini belirt ister düzeltirler ister farklı bir şekilde çalışırlar canım
bustiyer sade kalırsa daha hoş gibi canlandı gözümde bi dene bakalım nasıl olcak bende merak ettim :44:kuzum bizim gelinin modeline benziyor biraz da
cnm içten dikiyorlar soyle gelinlikçine emınım yapmıştır daha once kuzenımın düğünü 1 ay sonra içten dikildi sarkan dantel kollar hatta dikiş gorunmezmi çıkarabılen askı gibi yapsak demıstı hıc sorun olmaz dedıler oyle de oldu bitti gelinliği iki türlü de farklı ve sorunsuz gorunuor
cok sağol cnm gelinliğin içinde garip hissettim heyecanlı ve rahat bi de cok mutlu
artık gidince halledicem bebeğim inşallah istediğim gibi olur
hımmm bunu düşünebilirim canım :) senin gelinlik resmini gördüm ama yazamadım kendi derdimden:)
sen de askı mı yaptırmayı düşünüyosun tam anlamadım canm :)
yok cnm ben onundekı ıkı parça arasını dekolteyı sevmediğimden parça eklettim kuzenlerım kaldır daha guzel olur bı gun gelin oluyosun dekolte olsun nolucak diye aklıma girdi ama oyle de tum buyusu bozulucak gibi geliyo ben sade ve şık olsun tek detay uzun kabarık duvak ve uzun kuyruk olsun istiyorum da sence cnm ?
hahah ben taşan meme göremedim
yerim seni bebişim sen her halinle güzelsin :))
ben de aslında straplez hiç istemezdim, kendimi çırılçıplak hissediyorum straplez giydiğimde
böyle giderse napalım el mahkum giycez
artık gidince halledicem bebeğim inşallah istediğim gibi olur
deneyelim bakalım :)
Yok yok bence gayet iyisin canım
canım şimdi tekrar baktım :)
bence o kalsın öyle, diğer türlü çok fazla seksi olur :) çünkü onu komple kaldırırsan dekolte baya derin olucak
ben kalmasından yanayım :)
ayrıca kötü bi görünüm oluşturmamış aksıne, olmamasından cok daha iyi, çünkü bence gelin seksi değil kesinliklikle şık,asil ve masumiyet taşımalıdır,
ve bence bu şekilde çok daha şık ve hoş duruyor ve fiziğine de gitmiş
sağol minikkuşuummm benimmşımardımm
sağol minikkuşuummm benimmşımardımm
canımsınnbende öyle dedim çok mu açık olur diye ama duvak falan kapatıyor çıplaklığı dedi gelinlikçi hatta denedik bile öyle hakkatten sırt kapanıyor ya kuzumm o hissin kayboluyor ayrıca var var ben görüyorum memeleri
o kadar rahatlattı kı soyledıklerın cok sağol cnm benım gibi düşünen birilerini bulduguma sevındım, bi nişanlım bi annem bi de sen, bende bu halini daha sevmiştim çok sağol
Gerçekten kolların incecik ben fazlalık birşey göremedim
cnm ben gelınlıgını kaçırdım mı yoksa goremedım yaa:26:
olsun olsun olmamasından iyidir
ya gerçekten kapatıyormu duvak sence de:26: bana da öyle geliyor ama emin olamadım
Gerçekten kolların incecik ben fazlalık birşey göremedim
kollarım mı inceeen çok şikayetim onlar halbuki bakalım gelinliğimi koyunca da öyle diyecek misin
kollarım mı inceeen çok şikayetim onlar halbuki bakalım gelinliğimi koyunca da öyle diyecek misin
ben denedim kapanıyordu kuzumdene öyle çıkartırsın kolu falan istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?