2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Dikilmemesi senin için bir avantaj canım. En iyisi alternatifler arasından beğendiğin güpürleri gelinliğin üzerine tutup bakabilirsin. Bu şekilde gözüne en uygun olanını seçersin

evet canım öyle yapsam daha iyi olucak sanırım çok tşk ederim yardımın için

ç
ben de seni yerim büstiyerdeki danteli çıkarim mi evet bi de öyle deniyim bakalım gidince sağol kuzumm

bustiyer sade kalırsa daha hoş gibi canlandı gözümde bi dene bakalım nasıl olcak bende merak ettim :44:kuzum bizim gelinin modeline benziyor biraz da

hahah ben taşan meme göremedim
yerim seni bebişim sen her halinle güzelsin :))
ben de aslında straplez hiç istemezdim, kendimi çırılçıplak hissediyorum straplez giydiğimde

böyle giderse napalım el mahkum giycez

Gelinlikçi iş çıkmasın diye yapıyordur beğenmediğini belirt ister düzeltirler ister farklı bir şekilde çalışırlar canım

artık gidince halledicem bebeğim inşallah istediğim gibi olur

bustiyer sade kalırsa daha hoş gibi canlandı gözümde bi dene bakalım nasıl olcak bende merak ettim :44:kuzum bizim gelinin modeline benziyor biraz da

deneyelim bakalım :)

hımmm bunu düşünebilirim canım :) senin gelinlik resmini gördüm ama yazamadım kendi derdimden:)
sen de askı mı yaptırmayı düşünüyosun tam anlamadım canm :)

hımmm bunu düşünebilirim canım :) senin gelinlik resmini gördüm ama yazamadım kendi derdimden:)
sen de askı mı yaptırmayı düşünüyosun tam anlamadım canm :)

yok cnm ben onundekı ıkı parça arasını dekolteyı sevmediğimden parça eklettim kuzenlerım kaldır daha guzel olur bı gun gelin oluyosun dekolte olsun nolucak diye aklıma girdi ama oyle de tum buyusu bozulucak gibi geliyo ben sade ve şık olsun tek detay uzun kabarık duvak ve uzun kuyruk olsun istiyorum da sence cnm ?

canım şimdi tekrar baktım :)
bence o kalsın öyle, diğer türlü çok fazla seksi olur :) çünkü onu komple kaldırırsan dekolte baya derin olucak
ben kalmasından yanayım :)
ayrıca kötü bi görünüm oluşturmamış aksıne, olmamasından cok daha iyi, çünkü bence gelin seksi değil kesinliklikle şık,asil ve masumiyet taşımalıdır,
ve bence bu şekilde çok daha şık ve hoş duruyor ve fiziğine de gitmiş

canımsınn bende öyle dedim çok mu açık olur diye ama duvak falan kapatıyor çıplaklığı dedi gelinlikçi hatta denedik bile öyle hakkatten sırt kapanıyor ya kuzumm o hissin kayboluyor ayrıca var var ben görüyorum memeleri

artık gidince halledicem bebeğim inşallah istediğim gibi olur

deneyelim bakalım :)

o kadar rahatlattı kı soyledıklerın cok sağol cnm benım gibi düşünen birilerini bulduguma sevındım, bi nişanlım bi annem bi de sen, bende bu halini daha sevmiştim çok sağol

sağol minikkuşuummm benimm şımardımm

kaçırdım yenı foto koydun sandım taşan fazlalıklar nerde dıye bakındım goremedım hakkaten cnm kesınlıkle fazlalık falan durmuyo emın ol o resımde tek fazlalık o tek kol bence o halı de kotu degıl ama onsuz cok hoş :))

Son düzenleme:

olsun olsun olmamasından iyidir
ya gerçekten kapatıyormu duvak sence de:26: bana da öyle geliyor ama emin olamadım

o kadar rahatlattı kı soyledıklerın cok sağol cnm benım gibi düşünen birilerini bulduguma sevındım, bi nişanlım bi annem bi de sen, bende bu halini daha sevmiştim çok sağol

rica ederim canım ne demek, ama gerçekten bu hali çok hoş, itici bi yanı olsa kesinlikle söylerdim, çünkü ben de eleştrilere açık olmak şartıyla koydum resmimi ve benim için de çok önemli başkalarının düşünceleri istiyorum ki herkes bi yorum yapsın eksik gedik neyse o çıksın ki düzelteyim

Gerçekten kolların incecik ben fazlalık birşey göremedim

kollarım mı incee en çok şikayetim onlar halbuki bakalım gelinliğimi koyunca da öyle diyecek misin

cnm ben gelınlıgını kaçırdım mı yoksa goremedım yaa:26:

yok bebeğim kaçırmadın ben nişanlığımı koydum mint yeşili olan 2-3 sayfa önceside falan

olsun olsun olmamasından iyidir
ya gerçekten kapatıyormu duvak sence de:26: bana da öyle geliyor ama emin olamadım

ben denedim kapanıyordu kuzum dene öyle çıkartırsın kolu falan istersen

Gerçekten kolların incecik ben fazlalık birşey göremedim

nehirim bende yemin ederim açık açık söylüyorum, hatta itiraf ediyorum ki, bu kız kesin baya tombiş bişeydir diye tahmin ediyodum
kız resmi bi koydu şok resmen böyle bakakaldım
hayallerimde ki kaderi öldürdü resmen
kendi kendine takıntı ediyo, gayet güzel fiziği

kollarım mı incee en çok şikayetim onlar halbuki bakalım gelinliğimi koyunca da öyle diyecek misin

ben denedim kapanıyordu kuzum dene öyle çıkartırsın kolu falan istersen

yok yok ben kesin karar verdim straplez olcak dur bakalım nişanlımda görsün, gerçi büyüsü kaçıcak diye saklamak isterken her provaya geldi nerdeyse
en sonuncusuna gelmemişti, son kez onun da fikrini alayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…