2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Benim yenge de hamile olmaya hazırlanıyo bizde ikiz çıkmaz, ama bende ikiz olma var

Eee yani yavrum, açıkçası bende de pek istek yok ki yav

Gelir gelir sen merak etme. Evde tek olunca mecbur yapınca alışırsın kuzum

neyseki bahane hazır. gerçi bahane sayılmaz, gerçektende hazırlık yapıyo olacaksınız
Galiba sanırsam

hiç adetim değildir yarın kışlıkları giyeyim en iyisi

ACilen cıkmam gerekti, neler neler konuşulmuş bi göz gezdiriyim

yok canım daha ayarlamadım, görümcem ayarlicak onları :)

ne guzel bıze yardım eden 1 allahın kulu yok etrafımızda, bı ablam cok ıstıyor yardım etmek hamıle dıye ben yormak ıstemıyorum cnm senın mıydı bı onerı gormuştum aklıma gelmişken sorayım dur hatta ozelden sorayım?

hahahahah ay allahmm yarabbim ya bu kız beni deli edicek
aman çok şişkosun hee duyan da etler fışkırıyo sanıcak
hala aynı fikirdeyim bebişkom

baaak şişkosun dediin

bilseydim çöpe atmazdımm sana verirdim kullanışlı değil çünkü yani ben kullanamadım aynen tipik erkekliğine onunn
annesi abisi baya bi fırçalamış onuu ohh olsun bide ben ona bağırmadımm ki demişş 3kağıtçı

yaz bakalım bekliyorum canım :)
bu arada bende yardımcı olurum, hiç çekinmeden sorabilirsin her zaman

Diğer arkadaşlara katılıyorum bende baya kilon var sanırdım, görünce anaaaa benim gibiymiş dedim

Klişe bi laf ama biliyorum ama bence cok doğru-----------> kadın dediğin az etli butlu olacak

coook hoş gözüküyosun , maaşallaaah maaaşşşaaallah

Son düzenleme:

yok öyle özel konuşmak falan

ooo bugün kalabalık burası.

Kızlar, bir çeyizciden tek kişilik nevresim takımı yaptırıyorum 3 tane.

Kına kıyafeti seçmedim henüz Nereden alınır bilmem.

Ankara'da kırmızı şifon tüllü elbise alabileceğim nereler var acabaaa?

Nasılsınızzz ?

Kızlar beyaz eşya demişken kafamı karıştıran birşey var iki model var üstteki ilki tabi ki favorim olanı ama 2.modelin 800 TL gibi daha uygun biri 3.300 diğeri 2.572 TL böyle olunca diğerine kafam kayıyor gibi alt dondurucusu diğerine göre daha büyük neredeyse buzdolabıyla yarı yarıyalar ama çalışan bir bayan olarak diyorum ki benim daha çok işimi görür öyle olsunDaha uygun fiyatlıları da var ama ben kurpsuz istiyorum işte

psikolojisi bozulmuş stresten kendini şişko sanıyo
ben de tam tersi fazla mı zayıfım diye strese girip yemek yiye yiye 50yi geçtim yine

o telaşenin içinde zaman nasıl geçicek bi bakmışsın evlenmişsiniz :123:
Ayy inşallah kuzum
İyiyim canım sen nasılsın sende yoğunsun bayağı hayırlı olsun şimdiden

Canımm, dondurucusunu altta istemenin sebebi ney? :44:

psikolojisi bozulmuş stresten kendini şişko sanıyo
ben de tam tersi fazla mı zayıfım diye strese girip yemek yiye yiye 50yi geçtim yine

Çevresininden kaynaklı biraz da.

Ya sende gelinlikli fotonu paylaşmışsın sildin mi, hemen geri dönüp bakıyım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…