Benim yenge de hamile olmaya hazırlanıyo bizde ikiz çıkmaz, ama bende ikiz olma var
Eee yani yavrum, açıkçası bende de pek istek yok ki yav
canım benim çok sağol ya moral oldun gerçekten[/B][/COLOR]
Bilemiyorum ki ama en azından 10 gibi bir süre kalmış olacak nasipse ev bakyıoruz eşya alıyoruz deriz arada
Artık ev gereçlerine geçtin sen son günler bakliyata makarnalara falan sararsın
Kuzum buradayım şuan gelinliğini gördüm çok güzel ama kol kısmı düşük olsa iki kola da yapılsa daha hoş durur sanki tek kol model ama emanet gibi duruyor böyle bütün değil gibi:44:Tek kol böyle çalışılırsa daha başarılı olunuyor gibi:26:Ama sana çok yakışmış gelinliğin orası ayrı
Eki Görüntüle 1055567
Gibi gibi net anlatamasamda
Galiba sanırsam
hiç adetim değildirhava durumuna bakmadan çıkma bi daha kuzumm
69kilo falandım işte kuzum memelerim nasıl taşmış baksana kuzum gerçi o biraz da kuaförün ara ipleriyle bağlamasıyla alakalı işte bende istemedim böyle kol kadında dedi ama nişanlım olsun dedi illa çok açıkmış sanki böyle kapandı
geldim geldim sen kapa yüzünü yine de nolurr nolmaz ok canım
çok zarifsin canım benim yaa kuğu gibi gerçekten ben çok beğendim
neyseki bahane hazır. gerçi bahane sayılmaz, gerçektende hazırlık yapıyo olacaksınız
yok canım daha ayarlamadım, görümcem ayarlicak onları :)
hahahahahay allahmm yarabbim ya bu kız beni deli edicek
aman çok şişkosun heeduyan da etler fışkırıyo sanıcak
hala aynı fikirdeyim bebişkom
Kuzum bi günlük alcam zaten hem parası benden çıkmıyo banane anasına çekmeseydi o zaman
Diğeride çok pahalı geldi bana yaa. Bilemedim kiii :18::18:
Tipik erkek desene .. Yok anam tek onlar naz yapar, tek onlar trip atar damat bey stresi
Neresi güzel kız, geberiyom yorgunluktan :26:
ne guzel bıze yardım eden 1 allahın kulu yok etrafımızda, bı ablam cok ıstıyor yardım etmek hamıle dıye ben yormak ıstemıyorumcnm senın mıydı bı onerı gormuştum aklıma gelmişken sorayım dur hatta ozelden sorayım?
baaak şişkosun dediin
bilseydim çöpe atmazdımm sana verirdimkullanışlı değil çünkü yani ben kullanamadım aynen tipik erkekliğine onunn
annesi abisi baya bi fırçalamış onuu ohh olsun bide ben ona bağırmadımm ki demişş 3kağıtçı
ne guzel bıze yardım eden 1 allahın kulu yok etrafımızda, bı ablam cok ıstıyor yardım etmek hamıle dıye ben yormak ıstemıyorumcnm senın mıydı bı onerı gormuştum aklıma gelmişken sorayım dur hatta ozelden sorayım?
kızlar kına gecesi aksesuar ve fikirler için beklıyorum. :)
kbra496@gmail.com
Evet kuzum hepsi sözden sonra bizi bekliyor olacak beyaz eşya-mobilya-düğün mekanı belki önceden halledilir-kına yeri-gelinlik-damatlık-varda var
Diğer arkadaşlara katılıyorum bende baya kilon var sanırdım, görünce anaaaa benim gibiymiş dedim
Klişe bi laf ama biliyorum ama bence cok doğru-----------> kadın dediğin az etli butlu olacak
coook hoş gözüküyosun , maaşallaaah maaaşşşaaallah
Ayy inşallah kuzumo telaşenin içinde zaman nasıl geçicek bi bakmışsın evlenmişsiniz :123:
İyiyim canım sen nasılsın sende yoğunsun bayağı hayırlı olsun şimdidenooo bugün kalabalık burası.
Kızlar, bir çeyizciden tek kişilik nevresim takımı yaptırıyorum 3 tane.
Kına kıyafeti seçmedim henüzNereden alınır bilmem.
Ankara'da kırmızı şifon tüllü elbise alabileceğim nereler var acabaaa?
Nasılsınızzz ?
Eki Görüntüle 1055790 Eki Görüntüle 1055791
Eki Görüntüle 1055792 Eki Görüntüle 1055793
Kızlar beyaz eşya demişken kafamı karıştıran birşey var iki model var üstteki ilki tabi ki favorim olanı ama 2.modelin 800 TL gibi daha uygun biri 3.300 diğeri 2.572 TL böyle olunca diğerine kafam kayıyor gibi alt dondurucusu diğerine göre daha büyük neredeyse buzdolabıyla yarı yarıyalar ama çalışan bir bayan olarak diyorum ki benim daha çok işimi görür öyle olsunDaha uygun fiyatlıları da var ama ben kurpsuz istiyorum işte
burdan yazsan be canımbende değişik fikirler istiyorum
psikolojisi bozulmuş stresten kendini şişko sanıyo
ben de tam tersi fazla mı zayıfım diye strese girip yemek yiye yiye 50yi geçtim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?