2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuzum bilemedim ki :26:

Gelinliğin evet sade. Benimde pek tarzım değil bu kadar sadelik :26:

Ama üst kısmı çok kötü durmuyor en azından çıkarttığındaki halinden daha iyidir bence

hiç sormaaapişmanımmmm

hava durumuna bakmadan çıkma bi daha kuzumm

69kilo falandım işte kuzum memelerim nasıl taşmış baksana kuzum gerçi o biraz da kuaförün ara ipleriyle bağlamasıyla alakalı işte bende istemedim böyle kol kadında dedi ama nişanlım olsun dedi illa çok açıkmış sanki böyle kapandı

Anemm çok güzel olmuşsun

saoll beebğimmm biraz daha zayıf olsaydım iyyidi

ben bunu giyeli bi sene oldu kuzum larissaya fikir vermek için koydum çirkin duruyo yaptırma diye

kader'de gelsin nehir de herkes gelsin
sonra hemen silcem fotoyu alıntı yapmayın bebişlerim deşifre olmiyim
ama herşeyi lütfen açıkça soyleyin olur mu :) güzel fikirlerinize ihtiyacm var :)

geldim geldim sen kapa yüzünü yine de nolurr nolmaz ok canım

çok zarifsin canım benim yaa kuğu gibi gerçekten ben çok beğendim

kızlar sade ve şık bi gelinlik istedim ama orta kısımdaki dantelleri görüyorsanız fazla karmaşık geldi bana, ayrıca o düşük kol da karar veremedim, sizce ordaki danteller kalsın da, straplez mi olsun? yoksa o dantellerin bi kısmını çıkarayım mı? kol nasıl?

Eklentiler

• $fotograf 2.webp
    9 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:

cnm gölet ücretsiz diyee bılıyorum fotoğrafçımın bıze gonderdıgı bır lıste var oradan beraber seçim yaptık onun fıkırlerıyle bız atatürk arboretumu seçtik. Masal gibi olsun istiyorum orası da tam hayalımdeki gibi. Birde bir yandan kısa klipler bir yandan fotoğraf çekicekler hep hayalımdeki gibi zaten bu kampanyayı burda bulmasaydım bu hayalın yarısını kuramazdım bınlerce sukur Zaten onceden gıdıp keşif yapıyorlarmış hpsi yapar mı bilmem ama bizimkiler yapıyomuş umarım herşey güzel olur sende sor fotoğrafçına o onerır cnm mutlaka

bu arada danteller dikilmedi henüz, sadece iğneyle tutturuldu, ve gelinliğim sözde çok kalite bi yerde dkiliyor, 3binden 2bin tlye düşürdük fiyatı
yakından bakınca tülün kalitesini çok beğendik, gerçekten tülü çok güzeldi ama dantel olarak beğendim,
üst kısmı güpürlü, dantellerin dağılışı çok karmaşık gibi

evet fikirlerinizi bekliyorum bebişlerim eleştirin eleştirebildiğiniz kadar

Larissacım kesinlikle o kolu çıkartmalısın. Oynarken, fotoğraf çekimlerinde çok zorlanırsın bence. :18:

Ayrıca dediğin gibi evet belli bir düzene göre dikilmemiş o güpürler. Daha güzel ve bu kadar karmaşık olmayan bir güpür seçip onları diktirmelisin

Ve fiziğin harika. Kesinlikle hiç şüphe etmeden gelinliğini straplez giymelisin

Çok çok yakışmış kuzummm

canım senin kol kötü durmuyorki benimki gibi ama olmamasından yanayım ben artı olarak bustiyerdeki danteli çıkar bence canım ayrıca yerim ben seni kuzumm

canım gelinligin cok güzel evet dedigin gibi bel kısmı yogun olmus ama kötü durmuyor :)
kol dersen güzel durmus ama tek taraflı oldugunda hos olmaz bence :44: ama straplezde cok güzel

ohh cok güzel o zaman senin cekim olacak yer cok güzel ama internette ücretli olarak yazıyor canım dogrumu?
ben nişan fotolarıyla anlastıgım yerle anlastım yine orada cekim yapmıslarmı fikrim yok bakalım en gec hafta sonuna gitmem lazım :44:

Son düzenleme:
Kuzum bilemedim ki :26:
Gelinliğin evet sade. Benimde pek tarzım değil bu kadar sadelik :26:
Ama üst kısmı çok kötü durmuyor en azından çıkarttığındaki halinden daha iyidir bence

Cnm ben bilerek uzun kuyruk ve uzun kabarık duvak dışında detay istemedim uzun kuyrukla duvagı da sırf fotoğraf çekiminde masal gibi bir hikayem olsun diye istedim, inşallah olur, ama çıkarttırmıycam galıba cok acık oluyor oyle

çok zarifsin canım benim yaa kuğu gibi gerçekten ben çok beğendim

canım benım cok teşekkür ederim :26:

canım bence o düşük kol ya olmasın ya da iki tarafta da olsun, böylelikle ister düğünde içine sokar askısız kullanırsın ister fotoğraf çekiminde değişik bir hava kataar cok güzel gurunuyo

evet cnm biz fotoğrafçıya fark odedik cok az bı mıktar onlar halledıyormuş o işleri herhalde indirim girişleri falan oluyormuş

çok tşk ederim canımmm evet dediğin gibi daha sadelerini seçebilirim

canım senin kol kötü durmuyorki benimki gibi ama olmamasından yanayım ben artı olarak bustiyerdeki danteli çıkar bence canım ayrıca yerim ben seni kuzumm

ben de seni yerim büstiyerdeki danteli çıkarim mi evet bi de öyle deniyim bakalım gidince sağol kuzumm

canım gelinligin cok güzel evet dedigin gibi bel kısmı yogun olmus ama kötü durmuyor :)
kol dersen güzel durmus ama tek taraflı oldugunda hos olmaz bence :44: ama straplezde cok güzel

sagol bebeğimm evet askıyı iptal edebilirim :))

Göğüs kısmı için başka alternatifin yoksa bu gayet uygun canım. Gelinliğinin sadeliğine ve şeklinede uymuş bence. Gayet hoş duruyor. Hayal ettiğin konsepte de uygun

Gelinliğin içinde senin nasıl hissettiğin önemli. Sen o şekilde kendini güzel ve hayal ettiğindeki gibi görüyorsa bence gerisi hiç mühim değil

çok saol canım, haklısın ama o kolları içeriye sokup giydiğimde görünmez mi hiç :26:
çünkü kollar dışardan dikilcek :26:

çok tşk ederim canımmm evet dediğin gibi daha sadelerini seçebilirim

Dikilmemesi senin için bir avantaj canım. En iyisi alternatifler arasından beğendiğin güpürleri gelinliğin üzerine tutup bakabilirsin. Bu şekilde gözüne en uygun olanını seçersin

nişan yapınca sık görüşebilcek misinz peki?

ben babamdan habersiz cıkıyorum genellikle

Bilemiyorum ki ama en azından 10 gibi bir süre kalmış olacak nasipse ev bakyıoruz eşya alıyoruz deriz arada
ahh ahh akacak parak cüzdanda durmazmıs nasılsa bitiyor mübarek ama ben domestos cif yumusatıcı bir sürü şeyde aldım bu ara onlara sardım
Artık ev gereçlerine geçtin sen son günler bakliyata makarnalara falan sararsın
kızlar yaa özel mesajla foto yollayamıyo muyum :26: size fotoyu göndercektim :26:

kızlar herkes burdaysa resm paylaşcam özel mesajla atamadm :26:
Kuzum buradayım şuan gelinliğini gördüm çok güzel ama kol kısmı düşük olsa iki kola da yapılsa daha hoş durur sanki tek kol model ama emanet gibi duruyor böyle bütün değil gibi:44:Tek kol böyle çalışılırsa daha başarılı olunuyor gibi:26:Ama sana çok yakışmış gelinliğin orası ayrı

Gibi gibi net anlatamasamda

çok saol canım, haklısın ama o kolları içeriye sokup giydiğimde görünmez mi hiç :26:
çünkü kollar dışardan dikilcek :26:

cnm içten dikiyorlar soyle gelinlikçine emınım yapmıştır daha once kuzenımın düğünü 1 ay sonra içten dikildi sarkan dantel kollar hatta dikiş gorunmezmi çıkarabılen askı gibi yapsak demıstı hıc sorun olmaz dedıler oyle de oldu bitti gelinliği iki türlü de farklı ve sorunsuz gorunuor

cok sağol cnm gelinliğin içinde garip hissettim heyecanlı ve rahat bi de cok mutlu

haklısın canım bana da öyle geldi
gelinlikçi de geçiştirmek için böyle daha asil tek kol falan diyip durdu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…