- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
kuzum yüzünü karala ama buradan resim silinmeyecek bir kac resim sonra öyle biiliyorum
hadi ya silinmiyo mu gerçekten :26:
Kızlar ben 2.provama gittim geçenlerde ama dekolteyi çok sevmediğimden böyle bir çözüm istedim kuzenlerim beğenmedi, çıkarttırıncada çok fazla dekolte duruyoSade kuyruklu uzun duvaklı bir gelinlik istiyodum fotoğraf çekiminde gorkemlı ve sade olsun diye ama bu kısım içimi kararttı sizce napmalıyım?
hadi ya silinmiyo mu gerçekten :26:
hiç sormaaapişmanımmmm
ayy valla cok içimi ferahlattın, tek askı hiç hoşuma gitmedi gelinlikte ya önce çok begendm ama sonradan sanki tuhaf durdu gibime geldi
sen burda kaç kiloydun? kilonu bu kadar takıntı ediyosun ama ben de gerçekten aşırı kilolu gösteriyosun sandım, bence çok çok güzelsin ve kilonda hiç bu kadar takıntı yaptığın gibi görünmüyor bebişim boşa stres yapıyosun
Anemm çok güzel olmuşsun
canım tek askıyı iptal et bence eğer straplez dusunmuyosan tamamen dantel kaplı yaka olabılırdı belkı ama bence tek kol olmasa cok daha hoş olabılırtabı her haliyle güzel olucaktır o gun butunlugunde ama şimdiden değiştirebılıyosan yap tabi ki
kader'de gelsin nehir de herkes gelsin
sonra hemen silcem fotoyu alıntı yapmayın bebişlerimdeşifre olmiyim
ama herşeyi lütfen açıkça soyleyin olur mu :) güzel fikirlerinize ihtiyacm var :)
Kızlar ben 2.provama gittim geçenlerde ama dekolteyi çok sevmediğimden böyle bir çözüm istedim kuzenlerim beğenmedi, çıkarttırıncada çok fazla dekolte duruyoSade kuyruklu uzun duvaklı bir gelinlik istiyodum fotoğraf çekiminde gorkemlı ve sade olsun diye ama bu kısım içimi kararttı sizce napmalıyım?
ne güzel canım ya bende dün bakındım biraz cekim mekanlarına karar verdim sanırım..en azından 3 yer ama iki tanesi daha mantıklı..
ilkten ortaköy yıldızx parkı falan diyoduk ama cok kalabalıktır oralar ya ben daha sakin olsun istiyorum..
biri balat sokaklar tamam iyi hos güzel ama bütün resimlerde oradan cıkmaz sanırım..
florya sosyal tesisler baktım güzel cekimler olmus en azından diger yerlere göre daha az insan vardır diyorum hemde burası bizim eve daha yakın zeytinburnundayım ben 20 dk da orada olabiliriz :44:
birde son olarak aslında oraya daha cok baylıldım bahcesehir golet :44:internette gördüm tam nerede kalıyor bilmiyorum acılar tarafı sanırım :44rayı cok begendim ama cekimler ücretlimidir acaba internette bilgi bulamadım :44:
Eki Görüntüle 1055543 kızlar sade ve şık bi gelinlik istedim ama orta kısımdaki dantelleri görüyorsanız fazla karmaşık geldi bana, ayrıca o düşük kol da karar veremedim, sizce ordaki danteller kalsın da, straplez mi olsun? yoksa o dantellerin bi kısmını çıkarayım mı? kol nasıl?
kızlar sade ve şık bi gelinlik istedim ama orta kısımdaki dantelleri görüyorsanız fazla karmaşık geldi bana, ayrıca o düşük kol da karar veremedim, sizce ordaki danteller kalsın da, straplez mi olsun? yoksa o dantellerin bi kısmını çıkarayım mı? kol nasıl?
cnm gölet ücretsiz diyee bılıyorum fotoğrafçımın bıze gonderdıgı bır lıste var oradan beraber seçim yaptık onun fıkırlerıyle bız atatürk arboretumu seçtik. Masal gibi olsun istiyorum orası da tam hayalımdeki gibi. Birde bir yandan kısa klipler bir yandan fotoğraf çekicekler hep hayalımdeki gibi zaten bu kampanyayı burda bulmasaydım bu hayalın yarısını kuramazdım bınlerce sukurZaten onceden gıdıp keşif yapıyorlarmış hpsi yapar mı bilmem ama bizimkiler yapıyomuş umarım herşey güzel olur sende sor fotoğrafçına o onerır cnm mutlaka
Kuzum bilemedim ki :26:
Gelinliğin evet sade. Benimde pek tarzım değil bu kadar sadelik :26:
Ama üst kısmı çok kötü durmuyor en azından çıkarttığındaki halinden daha iyidir bence
çok zarifsin canım benim yaa kuğu gibi gerçekten ben çok beğendim
Eki Görüntüle 1055543 kızlar sade ve şık bi gelinlik istedim ama orta kısımdaki dantelleri görüyorsanız fazla karmaşık geldi bana, ayrıca o düşük kol da karar veremedim, sizce ordaki danteller kalsın da, straplez mi olsun? yoksa o dantellerin bi kısmını çıkarayım mı? kol nasıl?
canım gelinligin cok güzel evet dedigin gibi bel kısmı yogun olmus ama kötü durmuyor :)
kol dersen güzel durmus ama tek taraflı oldugunda hos olmaz bence :44: ama straplezde cok güzel
ohh cok güzel o zamansenin cekim olacak yer cok güzel ama internette ücretli olarak yazıyor canım dogrumu?
ben nişan fotolarıyla anlastıgım yerle anlastım yine orada cekim yapmıslarmı fikrim yok bakalım en gec hafta sonuna gitmem lazım :44:
Larissacım kesinlikle o kolu çıkartmalısın. Oynarken, fotoğraf çekimlerinde çok zorlanırsın bence. :18:
Ayrıca dediğin gibi evet belli bir düzene göre dikilmemiş o güpürler. Daha güzel ve bu kadar karmaşık olmayan bir güpür seçip onları diktirmelisin
Ve fiziğin harika. Kesinlikle hiç şüphe etmeden gelinliğini straplez giymelisin
Çok çok yakışmış kuzummm
canım senin kol kötü durmuyorki benimki gibi ama olmamasından yanayım ben artı olarak bustiyerdeki danteli çıkar bence canım ayrıca yerim ben seni kuzumm
canım gelinligin cok güzel evet dedigin gibi bel kısmı yogun olmus ama kötü durmuyor :)
kol dersen güzel durmus ama tek taraflı oldugunda hos olmaz bence :44: ama straplezde cok güzel
Cnm ben bilerek uzun kuyruk ve uzun kabarık duvak dışında detay istemedim uzun kuyrukla duvagı da sırf fotoğraf çekiminde masal gibi bir hikayem olsun diye istedim, inşallah olur, ama çıkarttırmıycam galıba cok acık oluyor oyle
canım bence o düşük kol ya olmasın ya da iki tarafta da olsun, böylelikle ister düğünde içine sokar askısız kullanırsın ister fotoğraf çekiminde değişik bir hava kataar cok güzel gurunuyo
evet cnm biz fotoğrafçıya fark odedik cok az bı mıktar onlar halledıyormuş o işleri herhalde indirim girişleri falan oluyormuş
çok tşk ederim canımmmevet dediğin gibi daha sadelerini seçebilirim
nişan yapınca sık görüşebilcek misinz peki?
ben babamdan habersiz cıkıyorum genellikle
Artık ev gereçlerine geçtin sen son günler bakliyata makarnalara falan sararsınahh ahh akacak parak cüzdanda durmazmısnasılsa bitiyor mübarek ama ben domestos cif yumusatıcı bir sürü şeyde aldım bu ara onlara sardım
kızlar yaa özel mesajla foto yollayamıyo muyum :26: size fotoyu göndercektim :26:
Kuzum buradayım şuan gelinliğini gördüm çok güzel ama kol kısmı düşük olsa iki kola da yapılsa daha hoş durur sanki tek kol model ama emanet gibi duruyor böyle bütün değil gibi:44:Tek kol böyle çalışılırsa daha başarılı olunuyor gibi:26:Ama sana çok yakışmış gelinliğin orası ayrıkızlar herkes burdaysa resm paylaşcam özel mesajla atamadm :26:
çok saol canım, haklısın ama o kolları içeriye sokup giydiğimde görünmez mi hiç :26:
çünkü kollar dışardan dikilcek :26:
Göğüs kısmı için başka alternatifin yoksa bu gayet uygun canım. Gelinliğinin sadeliğine ve şeklinede uymuş bence. Gayet hoş duruyor. Hayal ettiğin konsepte de uygun
Gelinliğin içinde senin nasıl hissettiğin önemli. Sen o şekilde kendini güzel ve hayal ettiğindeki gibi görüyorsa bence gerisi hiç mühim değil
saoll beebğimmm biraz daha zayıf olsaydım iyyidi
Bilemiyorum ki ama en azından 10 gibi bir süre kalmış olacak nasipse ev bakyıoruz eşya alıyoruz deriz arada
Artık ev gereçlerine geçtin sen son günler bakliyata makarnalara falan sararsın
Kuzum buradayım şuan gelinliğini gördüm çok güzel ama kol kısmı düşük olsa iki kola da yapılsa daha hoş durur sanki tek kol model ama emanet gibi duruyor böyle bütün değil gibi:44:Tek kol böyle çalışılırsa daha başarılı olunuyor gibi:26:Ama sana çok yakışmış gelinliğin orası ayrı
Eki Görüntüle 1055567
Gibi gibi net anlatamasamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?